28
  • z99999
    #28
  • BigPunisher
    #27
  • Axlkenobi
    #26
    Igen, tisztában vagyok vele, de ez a szkript a stúdió kérésére készül, ők bízták meg Goldenberget. Természetesen 100%-ra nem lehet tudni, hogy valóban el is készül a film, de mivel utólag mindenki az elhibázott marketinggel magyarázza a film bukását, alighanem a stúdió valóban lát fantáziát a dologban.

    Meg most komolyan, a Warner már gyakorlatilag megszerezte az egész DC-t, majd hülyék lesznek ülni rajta és egyedül Batmant meg Supermant futtatni, mikor annyi mindent kihozhatnának még.

    Egyébként én az anyagi bukást a rossz marketing mellett annak is tulajdonítom, hogy a nézőknek lassan kezd kicsit csömöre lenni a képregényhősökből. Idén is volt három Marvel film és azért akkora hű de nagy bevételeket azok sem értek el, engem leginkább az X-Men gyengébb bevételei leptek meg.

    Szerintem a Marvelnek picit vissza kéne vennie és kevésbé mohó módon nyomulni, mert ha évente kihoznak két-három filmet, akkor a közönség tuti rá fog unni.

    Jövőre a harmadik Batman alighanem óriási siker lesz és a Pókember is elég ütős ahhoz, hogy nagy bevételt akasszon le. És persze erős a gyanú, hogy az Avengers film is sok pénzt hoz majd, de ezek után már nem vagyok olyan biztos az elkövetkező filmek nagy sikerében.

    Pl. könnyen lehet, hogy a Thor 2, Amerika Kapitány 2 vagy a Vasember 3 már nem fog akkorát ütni a mozipénztáraknál és még a Man of Steel sikerét se venném biztosra, bár azt Nolan nevével alighanem tutira eladják.

    Szóval lényeg a lényeg, szerintem kicsikét visszább kéne venni a képregényhős-dömpingből, mert a közönségnek rövid időn belül elege lehet belőle.
  • zetortraktor
    #25
    Tudod, hogy hány forgatókönyvből nem lesz végül film? Tudod, hány filmtervet lőnek le végül, mert nem jön rá össze az anyagi keret? Amíg nem jelentik be, hogy lesz ZL2, addig hiába rak össze valaki forgatókönyvet, főleg, hogy azt is még ezerszer visszadobhatják. Itt is lehet, hogy megvárják a DVD-s eladásokat.
  • Axlkenobi
    #24
    Pedig hiszitek vagy sem, a bukás ellenére a Zöld Lámpás 2 már papíron készül. Az első rész egyik írója, Michael Goldenberg már rakja össze a forgatókönyvet. A Warner egyik fejese pedig nyilatkozta, hogy bár a film csalódást keltő bevételeket ért el, hiszik, hogy egy akciódúsabb folytatás sikeres lehet, csak jobban el akarják kapni a megfelelő egyensúlyt a földi és az űrbeli jelenetek között.
  • zetortraktor
    #23
    Akkor nagyon átvertek téged, mert senki nem jelentett be semmit az égvilágon. Megmondom, miért nem: mert megbukott. Ennyire.
  • sandor8206
    #22
    sztem nem jó film
  • Csaba007
    #21
    A studio,ha olvasnál tudhatnád,hogy már be is jelentették.
  • zetortraktor
    #20
    Hiába véled úgy, hogy lesz, ki lenne az a hülye, aki ekkora bukás után folytatni akarná?
  • Wittgen
    #19
    Nekem például jobban tetszett, mint a Thor meg az Amerika Kapitány. Egyedül az volt a bajom, hogy oltárira elcseszték szerintem Reynolds szinkronhangját, nem illik hozzá ez a színész, aki a magyar hangja volt.
  • labzo
    #18
    Jó film volt, nekem is tetszett és mivel, még van bőven olyan képregényes/rajzfilmes elem, ami még nem került bele a filmbe, ezért úgy vélem, hogy lesz ennek minimum még egy folytatása (filmként), bár egy újabb filmes trilógiára gyanakszok.
  • Axlkenobi
    #17
    A Vasember nagyon gyenge film, a folytatását meg már nem is említem. Semmi mást nem csinál két filmen keresztül Tony Stark csak menőzik meg királykodik márkás napszemüvegben, öltönyben és sportkocsiban, közben erőltetetten vicceskedik.

    Hihetetlenül fárasztó. A karakter valami elképesztően egysíkú, ráadásul Downey Jr. tulajdonképpen saját magát "alakítja" még szerencse, ahogy amúgy stílusosan tudja előadni a dolgokat. Az egész filmet az menti, hogy a látvány jó, a Downey és Bridges jók, meg király az AC/DC, ennyi.

    A második rész meg még elhibázottabb. Rourke karakterét nem használják ki, Johansson baromi szexi, de iszonyúan erőltetett a karaktere, a poénok fárasztóak, Stark önsajnálkozós szenvedése fárasztó, akció meg van kb. 10 percnyi az egész filmben. Amiből még több van, az Downey viccesnek szánt arcoskodása.

    Na mindegy, ez az én véleményem, teljesen szubjektív, ettől még az imádja az Iron Man-filmeket, aki csak akarja. Nekem a Zöld Lámpás ezerszer jobb, szerethetőbb film a néhány hibája ellenére is.

    A cikkben egyébként van egy rész, amihez hosszászólnék: szóval a cikkíró megjegyzi, hogy a Zöld Lámpás név milyen megmosolyogtató és, hogy a DC-nél sok a vicces név pl. Acélember vagy Denevérember.

    Most nem azért, de a Pókember mivel jobb, mint a Denevérember, vagy a Vasember mennyivel komolyabb az Acélember elnevezésnél? Vagy Hangyaember? Esetleg Fátum Doktor? Vagy a megagiccsesnek nevezhető Amerika Kapitány? Szóval ha bele akarnánk kötni a nevekbe, akkor a Marvelnél is találnák vicces dolgokat. De szerintem ez tök felesleges, ezek képregényhősök és gonoszok. Totálisan jók nekik ezek a nevek.
  • Prof William
    #16
    Az ilyet hívják főhősnek. :)

    Mindegy hogy mit tanul meg szuper erőt vagy kung-fu -t pár nap múlva már úgyis jobban nyomja mint a mestere aki ezer évig tanulta. :)
  • kalapos01
    #15
    "Mégis mit vártok? "

    Csak egy jó filmet, ennyi. Ha ez is sok, akkor sajnáljuk.
  • Tower Guard
    #14
    ?=! a 2. mondat végén!
  • Tower Guard
    #13
    Erőltetett? Francokat.
    Szerintem egy egész jó film ilyen szuperhős kategóriában?
    Mégis mit vártok? Jó volt benne pár unalmas rész, meg a kopaszodó csávó tényleg nem volt egy nagy ellenfél, de simán nézhető jó kis filmecske ez.
  • tatish
    #12
    Nekem tetszett, első résznek ='felvezetőnek' jó, bár a közepéből kihagytam volna kb. 20 unalmas percet , és inkább jobban koncentráltam volna az idegen világra, részletesebben bemutattam volna :)
  • fergusonpapa
    #11
    persze..jelenleg vasembernél nincs jobb "hösös" film.

    AM tényleg eröltetett ez a lámpás,dehát ezvan 1x nézös mint a mai filmek 90%
  • Axlkenobi
    #10
    Teljesen biztos.
  • Honda F1
    #9
    Moziból jövet, gyenge-közepes, mégis csak egy sárga köd a főgonosz...
  • Grodt
    #8
    Látványosnak látványos volt, de semmi xtra. Szerintem a története elég lapos volt. Meg milyen már az, h amit a 10 legerősebb lámpás nem tud legyőzni, azt egy pár napos újonc simán legyőzi... Nah mind1 egyszer megnézhető volt, de számomra ennyi.
  • zetortraktor
    #7
    "túlságosan fárasztó és erőltetett poénkodásokkal."

    Ööö, biztos, hogy ezt a filmet láttad? Elég idióta és erőltetett poénok voltak benne.
  • Axlkenobi
    #6
    Szerintem messze jobb film, mint mondjuk a Pókember-trilógia, a két Vasember-mozi, A Hihetetlen Hulk, de még a Thornál is jobban tetszett.

    Jó volt a történet, a szereplők, a látványvilág, az bedig különösen tetszett, hogy nem volt agyonnyomva akcióval, vagy túlságosan fárasztó és erőltetett poénkodásokkal.
  • immovable
    #5
    Na egy marhaság.
  • gombabácsi
    #4
    egyre röhelyesebbek ezek a szuperhősfilmek
    nem mintha eddig nem azok lettek volna, tisztelet a kivételnek
  • Hunter of Deer
    #3
    Tetszett jó film volt!!
    Amúgy is csípem Ryan Reynolds-ot és Blake Lively pedig nagyon cuki :D
  • bigjoe
    #2
    Nekem tetszett..
  • sajtosnudli
    #1
    Szerintem nem volt rossz film, egy olyan jó közepes. Viszont nekem ez a "mellék gonosz"(kopaszodó tudós) hanyagolható lett volna...