25
-
bakagaijin #25 Komolytalan, amit az admin telepít (pl. Java) azt nincs jogod törölni, ezért nincs törlésgomb. Nem is egy helyen vannak egyébként a közös és a saját telepített addon-ok. -
Komolytalan #24 Mármint nekem, de csak a java-nál, a többinél van. -
Komolytalan #23 Igazán fura az, hogy nincs törlés gomb, csak tiltás. -
NxBalu #22 Az, amit Justin Scott hangsúlyozott, az pontosan az a szituáció, ami megtörtént már, amikor a rosszul sikerült, a hardware-gyártók állítása szerint a Win98-cal (avagy még korábbi esetekben: akkor még inkább összeomlott minden) állítólag kompatibilis driver-eket megpróbáltam feltenni az operációs rendszernek csúfolt, MS software alá.
---
A WinXP már nem volt nagyon rossz, de a Win7 olyan, mint a beton. Ok nélkül nem törik el. (Néha megesik, de vagy stabil Linux vagy, vagy Windows-zal játszol)
---
Azt kívánom a Firefox-nak, meg a Thunderbird-nek is, legyenek legalább annyira kemény software-ek, mint az a hardware, amin futnak. A maximumot kívánom Nekik.
Mert jók. Mert egyszerűek. Mert egyszerűen jók. -
Lowosan #21 Fura, nekem is ott voltak korábban, és amikor én törölgettem őket így manuálisan akkor utána el is tűntek ahogy kell. -
Komolytalan #20 Nekem is 22-től 26-ig ott van az összes java... Nem mintha zavarna - bárcsak ez lenne a legnagyobb baja ennek a fostaligának. -
Komolytalan #19 Igazad van. De két dologról csak és kizárólag a Mozilla tehet:
- Minden verziószám váltáskor automatikusan tiltanak minden régi plugint - függetlenül attól, hogy az működne-e az új verzión (volt-e a plugint érintő interface változás).
- Időnként tényleg belebuherálnak a pluginek interface-ébe (ugye 1x normálisan megírni, az nem megy). -
Lowosan #18 Vagyis 26 megy de 23 nem törlődött a sorból? -
#17 Na, most felraktam a Java 6.0.23 mellé a 6.0.26-ot, és az sem tetszik neki. Eggyel több elem van a listában, amivel nem tudok mit kezdeni. Ez szopat engem.
A Java alapú programok viszont futnak. -
#16 Nekem azokban a mappákban egyáltalán nincs dll fájl. Chrome.manifest, és chrome.rdf + egy Chrome mappa van csak benne, a Chrome mappán belül sincsenek olyan fájlok.
Ez amúgy a FF6 (talán még béta – nem biztos), de már az 5, sőt a 4 is így csinált. Ami kiegészítőt én raktam fel, arra megvan az eltávolítási lehetőség, de ezeket még a 3× vonalból örökölte, szerintem ezért nem lehet velük mit kezdeni. -
Lowosan #15 Kihagytam egy harmadik útvonalat:
C:\Documents and Settings\{username}\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\{random számok és betűk}.default\ -
Lowosan #14 13# hál' isten a mostani krómos nézetet is vissza lehetett állítani, a 8-asnál is valszeg meglesz ez a testreszabásos lehetőség.
12# A javát frissítsd szerintem, 26-osra. Ha semmiképp nem kell akkor manuálisan kell törölnöd, mégpedig innen:
C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions\
itt egy olyan mappát keress aminek a nevében benne van hogy 0000-0023
majd innen a ddl-ét: C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\
A másik kettőt is asszem ott leled majd meg az egyikben a kettő közül.
Mellesleg, nekem engedi a letiltott kiegészítők eltávolítását is (FF7 Aurora, nagy rakás pluginnal). -
#13 Amúgy ez az új UI nem tiszta Safari? Majd az Apple jól beperli őket miatta. -
#12 Ki tudja, a FF által használhatatlannak minősített addonokat hogy lehet eltávolítani a rendszerből?
:::KÉP::: -
Lowosan #11 Milyen gépet használsz és melyik a legutolsó FF verzió ami támogatja? Talán tudok segíteni. -
Lowosan #10 Mindenki, aki nem kompatibilisnek jelzett kiegészítőket akar használni!
Rakja fel az "Addon Compatibility Reporter" nevű kiegészítőt. link
1. kilövi a kiegészítők ellenőrzését, így használni tudod azokat is amelyek még nem lettek frissítve verziószámilag. Ha gond van, manuálisan később is kilődözheti a kiegészítőket hogy ne okozzanak galibát.
2. ha valamelyik kiegészítő jól működik, jelentsétek a Mozillának a segítségével, minél többen jelentenek vissza annál reálisabb a kép.
Jó böngészést mindenkinek! -
#9 A Mozilla nem tehet róla, hogy egyes kiegészítők készítői nem képesek időben kompatibilissé tenni a cuccaikat, ugyanis ezt már az aktuális FF beta stádiumában meg lehet tenni, mint ahogyan sokan meg is teszik! -
#8 Vegyél új gépet és/vagy válts Chrome-ra. -
endrev #7 Tetszik! Kár hogy a gépemen már a 4-es sem fut. :( -
e57 #6 Ja, jogos, az tényleg jó lenne.
Amúgy én meg vagyok elégedve az FF5-el. Csak egy addon nem működött frissítéskor, de arra meg volt egy majdnem ugyan olyan másik, majd pár nap múlva az eredetileg használt is működött már.
-
vmiki88 #5 Kitűnő. -
Rotyoka #4 8? :DAS Még az 5 is egy szar.
Hajrá verziószám, hajrá amortizálás! -
#3 Amennyire beakarják érni a Chrome verziószámát elég hamar eljön a tizenvalahányas verzió :) -
Komolytalan #2 Az volna az igazi fejlesztés, ha a kiegészítő kompatíbilitást nem egy kib.szott szám alapján ítélnék meg, hanem ténylegesen azt néznék, hogy az adott kiegészítő által használt funkciók benne vannak-e az adott verziójú böngészőben. Vagy legalább lenne rá egy-egy checkbox a kiegészítők mellett - ahogy pl WoW-nál addonoknál is van - hogy a "régi" kiegészítőt is megpróbáljuk használni. Aztán ha lefagy hát lefagy, de az esetek 99%-ában menne minden úgy mint eddig.
Én 4.0.1-nél kikapcsoltam az automatikus frissítést, mert lesz.rom hogy papíron minden verzió 20%-al gyorsabb, de sose ment semmi kiegészítőm se a frissítés napján, meg utána még vagy 1-2 hétig. Évente 1-nél többször nem vagyok hajlandó azzal b.szakodni, hogy alternatív kiegészítőket keresgéljek, szóval legközelebb a tizenvalahányas FF-et fogom felrakni. -
#1 remek. gogo ff