92
  • Sir Ny
    #92
    Pfújbazmeg, gennyes Sony Ericson a google ellenességgel, soha a büdös életben nem fogok ettől a buzi bandától telefont venni. Ja, és buzi a CEO-juk is, bárki legyen is.
    I szív google
  • G_ArchAngel #91
    Arrol ne is beszeljunk, hogy a Nortel-t maga a Google is meg szerette volna venni, de nem ajanlott eleget.
    Persze az normalis lett volna, a tobbiektol patenttrollkodas:)
  • asysoft
    #90
    Ez alatt a "köztudott Google ellenes szabadalomvásárlás" alatt a nemrégiben megesett Nortel-ügyet érted? Akkor ezzel mi van?
  • G_ArchAngel #89
    Legalabb nezzel utana, akkor felfognad, hogy a Motorolaval szemben vedte a segget a Google.

    Mondjuk minek is varok objektivitast egy nyilvanvalo dolgoban egy hatertol...

    Ha ertek volna valamit ezek a patentek a Motorola mar hasznalta volna az MS ellen, akitol a legtobb tamadast kapta.
  • G_ArchAngel #88
    Nezzuk:

    iPhone tarolta az adatokat: szemet Apple megfigyel (holott meg csak nem is kerult ki a user geperol)
    Nokia tarolta az adatokat: szemet Nokia
    Android tarolta az adatokat: jaj, ez elofordul, ki lehet kapcsolni (geekeken kivul senki nem tudta)
    Google StreetCar adathalaszik: jaj, nem a Google hibaja, minek nem tiltjak le az open wifit...

    etc... etc...
  • sanyicks
    #87
    Miért reagálunk máshogy "ugyanarra" (egyébként tök más) eseményre? Mert az apple és az m$ köztudott támadó patenttrollok, az is köztudott hogy azért vásárolgatnak fel hogy patenttrollkodhassanak, az is köztudott hogy a gugli ellen irányul (ez nem spekuláció, ez tény mert mennek a perek jelenleg is.
    Az meg tökéletesen érthető hogy a gugli inkább védekezik szintén szabadalmak vásárlásával (mert máshogy nem lehet), mint hogy védelmi pénzt fizessen a 2 troll cégnek.

    Tudod a gyilkosság, és az önvédelmi gyilkosság között is rohadt nagy a különbség...

    Nem az a vakság amit mi csinálunk, hanem az amit te, egyébként egyszer sem fikáztad az applet, max annyit említettél (nem pontosan ezekkel a szavakkal), hogy a népszerűségi szempontokból jobban is csinálhatta volna az apple, hogy ne tűnjön annyira undorítónak az undorító magatartás...
  • sanyicks
    #86
    Aha mindegyik ezt csinálja? Ha az apple fanok szeretik ezt mondani, csak példát nem tudnak mondani soha hogy pl a gugli mikor támadott meg ilyen nyomorék szabadalmi dolgokkal más céget mint pl lekerekített fekete téglatest képernyővel, vagy hogy a címjegyzékben van az e-mail cím, meg hasonlók.
    Szóval ez a "mindegyik" cég inkább az az apple-ms-oracle...
  • G_ArchAngel #85
    Ezt senki nem tagadja, az a bosszanto, hogy csak az Apple-t latjatok, holott az osszes ceg ezt csinalja.
    Egyszeruen az Apple az ordog szamotokra es ez azert durva, mert meg en is sokat fikazom az idiotasagai miatt, de amit ti muveltek, az nonszensz. Nem szuklatokoruseg, hanem vaksag.
    Ugyanarra a negativ esemenyre maskepp reagaltok, ha Apple es MS csinalja, mashogy ha Google. Miert?
  • sanyicks
    #84
    Az applenél a 7% nem zavar senkit, inkább az hogy mindent letiltogat, meg akarja váltani a világot, és hogy ilyen idióta félnótásokat termel mint pl te, vagy akár ulkesh.
    A te hozzászólásaid abból állnak, hogy a tényeket letagadod, és kifordítod úgy mintha a rossz az jó lenne.
    Hogy ne kezdenék személyeskedéssel(bár nem tudom hogy a vegetáriánusos kérdés miért az, hiszen csak később mondtam el miért kérdeztem, miután te már kezdted a szokásos személyeskedést), ha te már a topik elején ezzel kezded, és így látszik hogy mit akarsz? Meg hogy ne kezdeném így amikor már ismerlek és tudom hogy veled és a magadfajtákkal értelmesen vitázni nem lehet, mert úgy is jön az "akimondja másra az mondja magára" meg az elcsépelt mémes képek, meg a facepalmozás, és úgy is minden tényt megcáfolva azt fogod próbálni kihozni, hogy az apple a legszebb, legjobb, legrendesebb, legfantasztikusabb ebben a romlott világban, a gugli (vagy éppen az a cég amit az apple-vel szembeállítanak) a legszemetebb.
  • nachtwey
    #83
    Nem is fox, régóta az egyik főtrollja az ezsgének az arkangyal mellett.
  • sharpshooter #82
    Kerestem Tőled értelmes hozzászólást, de semmi.
    Az appleboy legalább szórakoztatóan hülye, de te még komolyan is veszed magadat.
  • G_ArchAngel #81
    En legalabb hozzaszoltam a temahoz, mig te szemelyeskedessel kezdtel - igen, ahogy mindig csinalod, ha lovesed nincs a temarol (tehat mindig).

    Ezt le is zarhatjuk.
    Az az erdekes, hogy en viszonylag minden ceget felhozok, de mindig odajutunk, hogy az Apple es a hasznaloi rohadjanak meg.
    Kis 7%-os ceg ennyire zavar mindenkit? Furcsa...
  • Komolytalan
    #80
    Nagyjából semmiről se beszélsz, csak ugatsz a magas lóról meg mantrázod hogy alma-jobs-alma-jobs. Érveid, na azok nincsenek.
  • sanyicks
    #79
    Ja apple fanboy vagyok, ez nyilvánvaló a hozzászólásaimból XD
    Valamit villantsál már az "aki mondja máásra az mondja magááára" szintű visszavágáson kívül, mert kicsit ósdi na meg egy 30-40 év közötti embertől kicsit többet lehetne várni, nem ezt a 10 éves kezdő troll szintet.
  • G_ArchAngel #78
    Csak nem Apple-fanboy vagy eros onismerettel?
  • moikboy
    #77
    de a google sracok vonulnak szivarvany alatt, nem az Apple-fanok



    Think different?

  • sanyicks
    #76
    Unalmas már ez a kép amit egyébként apple fanok csináltak pont azért hogy így mutogathassák :)
    Amúgy az apple fanok nem felvilágosult mindent befogadó toleráns liberális emberként szoktak tetszelegni? :D Aztán még is homofóbok :)

    De egyébként nem erre gondoltam, hanem arra hogy a vegák tudnak annyi baromságot összehordani csak mint a apple fanboyok, és kb olyan (alacsony) szintű betanult védelmi mechanizmusaik vannak, körülbelül ugyan az a retardáltság szint van mind2-nél, és sokszor ez a 2 dolog együtt jár.
  • G_ArchAngel #75
    Sajnos nem, pedig jot tenne:(

    (tudom mire gondolsz, de a google sracok vonulnak szivarvany alatt, nem az Apple-fanok)

  • sanyicks
    #74
    Te nem vagy véletlenül vegetáriánus?
  • G_ArchAngel #73
    Onnantol, hogy az SG forumon idiotakkal vitatkozok a semmirol, magamat sem illik jobbnak tartanom:)
  • G_ArchAngel #72
    2 db 5 eves N73-asom van es egy 3 eves iPhone 3G-m.
    En ennyire kovetem a trendet.

    Sokan azt sem tudjak, hogy az igazi Apple-fanok evekig tartanak ki az adott termek mellett, ezzel bizonyitva a tarossagat.
    Nekem egy grafikus baratom meg mindig feher iMac-en dolgozik, pedig havonta vehetne egy uj 27-est a fizetesebol.
    Hidd el, idegesit is minket a sok divatmajom, aki rombolja az Apple-nimbuszat.
    Amugy barataim kozott is van olyan, akinek lehetne siman havonta uj Androidos telefonja, de elvan a 3 eves HTC-vel, mert teljesen mindegy neki, amig emailt fogadni es kuldeni, rss-t olvasni es bongeszni, naptart szerkeszteni alkalmas a keszuleke. Raadasul eleg jo fotokat is csinal vele, de ez nem csak a HTC mulik.
  • FtranX
    #71
    Az utolso mondattal nagyon jo jellemzest adtal magadrol.
  • maxy182
    #70
    Öngól! Én még mindig a 12 billentyűmnek örülök, csak nem a Nokiámon, hanem a 4 éves Samsungomon. És ezzel is nagyon jól elvagyok! És megsúgom neked, h ha nem lenne ez a fene nagy innováció és nem dumálná be neked a nagy testvér, h szükséged van ezekre az érintős csodákra, akkor Te is nagyon jól ellenél a régi telókkal is...

    De Te vegyél csak minden évben újabb és újabb Apple csodát!
  • Athlon64
    #69
    Most olvastam a i****.hu-n, hogy az Apple jogászai véletlenül félrevezették a düsseldorfi bíróságot. A Galaxy Tab 10.1-ről készült kép vagy hibás, vagy szándékosan manipulálták. Ugyanis a Galaxy fotójának a képaránya nem a valódi mérteteket mutatja, hanem egy kicsit szélesíti, így jobban hasonlít az iPad2-re.
    De ez csak "véletlen".
  • G_ArchAngel #68
    vedve az MS-t, sebaj Tobias, ongol ismet, ahogy mindennap berugod:)))

    tablagepek topikba nem akarsz valami hulyeseget irni, regen kacagtam:)))
  • G_ArchAngel #67
    Nagyjabol semennyire nem neztel utana, hogy mi volt valojaban a hatterben. A Google pont leszarta a vasarlaskor az MS-t es Apple-t.

    Sebaj, kellenek a hozzad hasonlo naiv forumozok, akik teremtenek egy Gonoszt a kepzeletbeli vilagukban es az kore epitik az latomasaikat:DDD
  • Komolytalan
    #66
    Mondjuk azért, mert a google ha az androidos gyártókat (pl HTC, Samsung) védi meg ezzel a szabadalmi portfólióval - ahogy azt feltételezik - akkor azokat nem fogja érdekelni, hogy kié is a motorolla, viszont almáéknak, m$éknek ez igen rosszul fog esni.
    Egyébként az igaz, hogy a google valószínűleg szívesebben költötte volna innovációra a 12.5 milliárd USD-t, mint szabadalmakra. Viszont ezzel megmutatta, hogy erős, és nem lehet vele b.szakodni. Az igazi válaszlépésre szerintem még várni kell.
  • Komolytalan
    #65
    10/10 :-D
  • G_ArchAngel #64
    Ezen mar vegigmentunk egyszer, nagyjabol semmit nem vett at az Androidbol, amit a Google nem lopott volna a Blackberry-tol vagy Motorolatol.
    Raadasul Apple nelkul Android pont sehol nem lenne.
    Lehet az iOS is lopott rendszer, de ha 2007-ben nem fut be az iPhone, akkor meg most is a 12 billentyudnek orulhetsz a Nokiadon.
  • maxy182
    #63
    Ha már a lopásoknál tartunk, figyelmedbe ajánlom az iOS 5-öt, amit ugye már bemutatott az Apple... Az újítások 60%-át az Androidtól, 30%-át pedig a Microsoft-tól lopták. Kb 10% saját ötlet. Felesleges azon filózni, hogy ki kitől lop. Mintha Munkák Istvánnak (Steve Jobs) lett volna egy olyan aranyköpése, hogy a művész másol, a zseni lop...

    Ott tartunk, h az egész szabadalmi rendszer egy vicc... Már nem lehet megállapítani, hogy melyik szabadalom valójában kit illet. Illetve az is egy poén, hogy le lehet védetni olyan evidens dolgokat, amiket egy kiscsoportos óvodás is meg tud rajzolni a délutáni alvás után (téglatest lekerekített sarkokkal)... Ez nem az Apple hibája, hanem a rendszeré...
  • FoodLFG
    #62
    Remélem az android frissítések körüli mizéria ezzel véget ér. Vicc, ami eddig itt ment ezzel kapcsolatban. Az epül pedig alapból szar, olyat nyilván nem veszünk.
  • G_ArchAngel #61
    Tudom, de elmentem kavezni es lejart a 4 perc, nem tudtam atszerkeszteni:)

    Mindegy, aki akarja, erti:)
  • ppista
    #60
    Ez eléggé kusza és értelmetlen hozzászólás volt a részedről.
    Amúgy Amiga rules! A mai napig használom.
  • asgh
    #59
    Már miért lenne rossz ez az Apple-nek? Néhány perrel rákényszerítették a versenytársukat, hogy elköltsön 12.5 milliárd dollárt védekezésre. Ráadásul olyan hardvergyártót vettek, ami elsősorban nem az Apple, hanem a többi nagy android alapú telefont gyártó cég konkurense. Ebből még lehetnek feszültségek az android táboron belül, ha pl. felmerül a gyanú, hogy a megjelenés előtt hamarabb kapja meg az új verziókat a motorolla, stb.
  • Solten
    #58
    Hagyjad, ennek almalé folyik az ereiben.
  • G_ArchAngel #57
    Neked eleg szelektiv latasod es felfogasod van, hogy a Google-ba belelatod a kereszteslovagot.

    A Maps tele van reklamokkal, a Streetcarok adatokat lopnak, pofatlanabbul, mint az Apple vagy Nokia.
    Google csak masolja a sofornelkuli autokat, pont a Google keresojet ajanlanam gyakoribb hasznalatra, keresoszavak: driveless car, robot car.

    Ha az Apple-tol csak egy 2010-es format tudsz felhozni, akkor...
  • Komolytalan
    #56
    Attól hogy skynetet meg 20 éves dolgokat emlegetsz, még összefüggéstelen hülyeségeket beszélsz. A google felfogása egyébként pontosan a szoftverszabadalom előtti, hőskorbeli felfogást tükrözi: lefotózzák a földet, és felrakják a webre - csináld utánuk. Megcsinálják a magát vezető autót - csináld utánuk. Másoljál csak, Mr Apple - ha tudsz. De nem tud, mert nem innovatív, hanem láma.

    Ezzel szemben az Apple megcsinál egy lekerekített sarkú téglalapot, és szabadalommal védi.
  • Komolytalan
    #55
    Az MS, Apple innovatív, a google meg kalmár? A google autói magukat vezetik. És ez csak egy marginális kis project náluk, amit ráadásul szabadalom se véd, mert csinálja utánuk az Apple, ha tudja. Nem a lekerekített sarkú téglalapot szabadalmaztatják, mint az apple.
  • FtranX
    #54
    Szerintem nem kerul seki a f*sz rosszabik vegere. Csupan annyi tortenik, hogy szabadalmi szempontbol a Google egy sulycsoportba kerul az Apple-lel es az MS-sel. Majd szepen megegyeznek, hogy nem bantjak egymast.
  • FtranX
    #53
    "Bar akkor lesznek igazan bajban, mert nem lesz kirol masolni."

    Te szerintem semmit nem ertesz az iparag mukodeserol.
    Igen, a Google masolt az Apple-rol, de az Apple is a Google-rol. Minden IT termekre igaz, hogy felhasznalja az elodei tapasztalatait. Mindenki merit otleteket masoktol, a konkurensektol is. Mindenki hozzatesz a fejlodeshez es mindenki profital is belole. Vesztes nincs, a nyertes a felhasznalo.