162
Dragon Nest
  • DarkHorSe
    #162
    Tegnap elkezdtem a jatekot egy ismerosommel, milyen karaktert erdemes kezdeni? Priestet neztem ki magamnak, pve erdekelne egyenlore minket :D
  • TTspirit
    #161
    Szevasztok!

    EU szerver EU szerver :).
    A Dragon Nest EU szerveren egy mára már 30-as szintűre nőtt TheEmpire névre hallgató guild várja kezdő, haladó és profi játékosok jelentkezését. Rendelkezünk TS szobával de nem kötelező a használata. A régi kihaltság a szerveren teljesen megszűnt. A TH előtti szaggatás hála istennek mindennapos lett még este is :) a channelek legtöbb esetben (crowded) jelölést kapnak szóval bővelkedünk emberekkel.

    Az EU szerveren olyan fejlesztések jöttek mostanság mely még egyik szerón sem.
    Ilyen például hogy, megszűnt a code és a suffix rendszer és felváltotta a Jade rendszer, mely sokkalta egyszerűbb és költéskímélőbb.

    Február 12-én jön a Kali karakter hozzánk is, szóval ha valaki ekkor kezdene bele, csatlakoznék fejlődő társnak.
    Ami még várható a Skill jade aminek hatása hasonló lesz a suffixhez.

    Egy pár dolgot említenék amiért szimpatikusabb nekem az EU szeró Főleg a TH árak miatt :).
    -Jelly darabja 5g
    -Seal Stamp darabja 5g
    -Jade rendszer így nincs több suffixolással vagy codolásokkal való bajlódás.
    -Lagg mentesség


    Sajnos mostanában főleg Veteránok(11) az aktívak mifelénk, bár remélhetőleg csak pihentetik a többiek a játékot.
    Ha van kedved egy jó vágású :) Guildhez csatlakozni akkor írj az alábbi emberekre.

    Várunk szeretettel.

    Mashiro (GM)
    Malade
    Witchjojo
    Benedict
    Vanylle
    Meedeea
    Selentin


  • ista123
    #160
    seltinn névre írjatok levelet és válaszolok, segítek :)
  • ista123
    #159
    Spinggwood lvl 60 shooting star lvl 60 moonlord ha valaki akar jönni szívesen segítek jó lenne már legalább egy 4 főnyire összegyűlni..
  • toldik14
    #158
    aki szeretne közösen játszani az jöhet csapatba! segítek is amiben tudok sokat játszottam már!
  • toldik14
    #157
    hali!! nekem greenwood-on és westwood-on van karim! green-en noirkuro (lvl50) west-en pedig lightaoi (lvl16) a nevem!
  • torrente111
    #156
    hi.eun valami magyar guild?
  • ista123
    #155
    Spingwoodon elérhető vagy seltinn néven ha valaki szeretne vegyen fel
  • ista123
    #154
    Westwoodon kezdtem egyet de nem találom a magyar nevű guildet
  • Jockey
    #153
    k, nem emlekszem hol volt karim, majd letoltom valamikor megint:)
  • Zsoo62
    #152
    Bocsi kimaradt:) Westwood szeron vagyunk s guild neve "Magyar" :)
  • Zsoo62
    #151
    Szia:) Amint írtam Dragon Nest Sea http://dn.cherrycredits.com/ szerveren.
    Mivel most kezdtük s magyarokat eddig nem nagyon találtunk így kevesen, de remélhetőleg egyre többen:) Eu szerver sajna elmaradott sok minden hiányzik :( Így marad Sea szerver.
  • Jockey
    #150
    melyik szerveren vagytok es hanyan?
  • Zsoo62
    #149
    Szevasztok!
    Aki még játszik Sea szerveren szívesen látjuk Magyar guildban :)
  • Jockey
    #148
    hmm itt eu-ba nincs bent a Kali?
  • korimass
    #147
    Az EU szeró egy kicsit kihalt mostanság a magyarokból.
    Dragon Nest Hungary
    Itt össze lehetne gyűlni, beszélni a játékról, csapatokat alakítani.
  • asd1122asd
    #146
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy EU szerverre mikor fogják berakni az academic karaktert?
    Mert az amerikain vagy melyiken meg késik meg laggol az egész játék és ott nem lehet játszani.
    Vagy ha tudtok egy jobb szervert ahol fejlettebb az egész nem laggol és játszanak is vele akkor írjatok. :D
  • TTspirit
    #145
    Szevasztok!

    Ha valaki akar játszani és a SEA szerverek megfelelnének neki, akkor a Westwood szerón vagyok ahol Kali karaktert kezdtem, itt van másik 2 karim 50-es ezért nem akarok máshova menni. Az EU szeró meg ugye 3 évvel le van maradva annyival, visszább meg már nincs kedvem kezdeni főleg a választható karakterekből.
    Klánban is vagyok csak inaktívvá vált a klán elég sok tagja.
    Ha van kedv akkor gyertek írjatok rám.
    Selentin Selentinhu
  • TTspirit
    #144
    Szevasztok!

    Farkasfalka

    Próbáltam mind a két klánra rákeresni westwood szerón és nem tudok csatlakozni a kali karakteremmel. Kérlek titeket hogy a guild beállításoknál pipáljátok be a kali karaktert termesztésen ha van még felvétel.

    Köszönöm
  • balazs9878
    #143
    Nexon által megnyílt az 1. Dragon nest Private szerver. 10x es szorzó mindenre.Az itemekért ittis megkell küzdeni.Jelenleg 1 magyarral taéűlkoztam a szerveren és örülnék ha többen is lennénk :) Ha valakit érdekel http://www.dragnest.com/ A játékbeli nevem Noccser (Béna név de ezvan :) :)
    Bátran felvehettek Várlak titeket
  • oreal
    #142
    Ha valaki az EU szerveren jatszik szivesen varjuk a magyar guildben aminek a neve stylusosan "Magyarok" :) irjatok ide vagy privatba vagy addoljatok ingame-ben a nevem : OdabaX.
  • DarkHorSe
    #141
    27en kezdodik az eu closed beta
  • DarkHorSe
    #140
    Thanks for your CBT Key registration.
    The download is available from
    22.Feb.2013

    Meg 200 key elerheto a honlapon
  • powerhun
    #139
    Hallod ugauga , akkor ezekszerint unatkoztáll ? ha én berakok valamit akármit a klánba nem aszt lesem napi 24h-ba ki veszi ki lolll ,lehet az volt a baj hogy megkelet volna kérdezem ki rakta be a totem szarságokat , és aszt oda kelet volna hivnom és beirni az ellenörzöjébe egy piros pontot ! muhaaaaa , utána meg kelet volna dicsérni , vagy valmi kitüntetést adni neki , oklevelet, stb szép munka!!!ja meg ezek szerint te találtad ki eszt full ovodás buzis klán nevet?? hallod te mennyi idös vagy? 9-12? mindegy széép muunkaaaa , már amugy elején sejtetem hogy valmi kis buzis ovodás klán lehet amint meglátam a klán nevet ,de anyira eröszakoskodtatok hogy menyek át a sprongwood serveröl , ja pl akkor is asztmontátok 1-2 felhuztok , segitetek a fejlödésbe , lv1-töl egyszerse segitetetek , , ja és ne kamuzzál hogy nem lett segicség kérve dedos geciii , 1000x klett kérve , érdekes 4 ebert kér segicséget ugy hogy klánba irják és te nem látod röhejjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • katyusa84
    #138
    Hi annyit szeretnék hozzá szolni hogy én is huncut klántag voltam de kiléptem mert hiába voltam 50lv nem hivtak sehova nestezni ha megkérdeztem észrese vettek van egy haveri társaság akik mennek minden hova a töbiek levannak tojva nekem power hun segitett mindenbe nem a klán ja és amikor meglett kérdezve hogy mi ez hogy csak egy bizonyos csapat megy minden hova más nem akkor ezt mondták ezt meg kel szokni na ennyit eröl nekem elegem is lett a huncutokbol
  • ugauga
    #137
    nem azért kérdeztem meg hogy miért vetted ki a raktárból a craft anyagokat mert olyan hatalmas érték lenne hanem azért mert már neked kész volt a stetted és nem tudtam hogy kis karira kell vagy eladod ezért kéreztem meg de mivel nem jött válasz elvettem a rangod amíg nem kapok választ és vissza is adtam volna ezen kívül egyáltalán nem raktál be 1000 goldot a raktárba a másik a kezdők téged nem sokszor látalak írni a klán chaten és azt hogy segítséget kérsz végképp nem láttam ezen kívül ha valaki kér segítséget és valaki ráér általában segítünk ezen kívül nem szoltunk meg senkit se azért mert segítséget kért ezen kívül a játékkal kapcsolatos kérdésekre is szoktunk válaszolni
  • powerhun
    #136
    Np
  • Toni85
    #135
    Gratulálok!Ez a stilus magáért beszél.
  • powerhun
    #134
    Hallod GYAGYÁS TONI miért nem basszod szájba a jo kurva anyádat inkább . mint hogy itt játszod a picsádat , lépj fel a DN-re asztán szopkod ki Huncutok ovada klánbol a seggükbe vert gecit , kis buzi geci , nem kell itt elöadni a normlis emberkét , nagyon nagy volt a szátok a klánba , minden kis szarházinak elmontatok engem is meg az ujjakat is , mert volt bátorságunk egy kis helpet kérni AByss pályán kivncsi lennék akkor is ekkora emberek lennétek ha személysen találkoznánk ,nem interneten keresztül kell nagy embernek lenni , meg a lényegen átsiklotáll rendesen , hogy miért keztem el ovodázni stb ,meg nem lenézem aki nem tud goldot ,vagy cc venni ,csak asztnem értem ha olyan ember akinek pár darab totem graft ekkora értéket jelnet minek rakja a közös klán ládába?? me baszki csak olyat rakok be ami nem kell vagy nem sajnálom berakni , nem pedig berakom , utána ha valki kiveszi már ráirok hogy miért is vette ki lolllllllllll ,,én 1000 goldot beraktam a klán ládába miután elkeztetek baszogatni a pár totemos szaréé , de annyira menök vagytok hogy , még azután is ugyanugy kibeszéltetek meg már klán kirabolo nak állitotatok be , ja meg miután beraktam 1000 goldot minden jogot elvetetek tölem , ez milyen dolog volt ??????????????????? de joo nektek van igazatok , mert ti vagytok a huncutok akik rendesek , segitökészek, segitenek klántársuknak amibe tudnak stb
  • Toni85
    #133
    Én nem védem a klánt de 30 évesen azért már nem kénne mindenkit le buzizni meg ovodázni.Azért mert veszel goldot nem kell lenézni azokat akkik freebe nyomják.Nekem csak ez a stilus nem tetszik.Saját vélemény nem a kláné.
  • powerhun
    #132
    jELEzem? és kinek ? a klánbol mindenki magasrol szar a másikra, de föleg az ujjakra , áruld már el ha olyan segitö normális klán vagytok miért nem vagytok kicsit is segiteni az embernek?, majd több barátom is fog még ide irni ök is elmondják hogy milyenek vagytok ,amig elértem az 50lv hányszor segitetetek ?? pedig nem egyszer irtam tök normálisan alázatosan hogy segicsetek , , ugyanugy irkálltatok egymásnak , leszartátok az embert, a klábol azért lptem ki mert ovodás csoro fejetekel felhánytorgatátok még aszt is hogy klán ládábol vettem ki totem ruhámhoz graftokat, lollll mi a fasznak rakjátok be ha enyire féltitek , ??? hallod én 30 éves vok dolgozom minden honapba veszek 40-50 ezer goldot igaz kicsit drágán árulják de leszarom ,szoval azért a pár totem graftért nem kelet már egyböl rám kiabálni hogy kiraboltam a klán ládát lollllllll ebböl látszik hogy ovoda a köbön , meg nem utolag kell eljátszani a jo gyereket hanem mikor a kedves barátaid akikel nagycsoportba jársz ,a huncutok nevü ovodába , akkor kelet volna nekik háborogni hogy miért rabolta ki a klán ládát ha egyszer közös stb és akkor még eszt a dolgot akkor ott megbeszélni , nem pedig hagyni hogy ilyen kirabolos klán láda fosztogatonak beállitotak és eszt csendesen a hátérbe hagyni , most persze hogy hangot adok ennek már probáljátok eljátszani az aggodo, normális klántárst szerepét ., csak aza baj nem csak velem csinálltátok hanem még 3 ujj emberel is akiket ugyanugy leszartatok levegönek néztétek jaja ,
  • Toni85
    #131
    Azért powerhun ha valami bajod van akkor azt jelezheted volna klánon belül elöször mielött csak ugy kilépsz.
  • powerhun
    #130
    Huncutok klánrol van szo ,egy utolso szemét kis buzik , magyar létükre szégyelhetik magukat amugy a Westwood seron mi is csinálltunk egy ujj klánt jelenleg 4-gyen vagyunk Farkasok a klán neve
    katyusa84
    pancsi
    powerhun
    sbot
  • powerhun
    #129
    Ne hogy bárki is otthagya a saját serverét ez a ovodás 10-évesekböl állo klánért , én otttagytam a springwood serveren a max lv karimat ezek a dedos ovodás kis szarháziak miatt , aszthitem minden jo lesz magyar klánba de , ezek csak a létszámukat akkarják növelni semmi mást , kicsit se akkarnak segiteni , még nagy könyörgés áran se , szégyen hogy ilyen magyarok is vannak , amugy akiket ezen a videon láttok soha 1x se segitettek , de nem csak nekem hanem több magyarnak se , jó tanács ne vegyétek be a csalogato hirdetésüket sajnos én és még 3 magyar barátom elhitük nekik , 50lv karit csinálltam a weestwood serveren is soha de soha 1x nem kérdezték meg hogy na kell segiteni valmit , stb stb igazi dedos klán , és ez a klán név lolll mint valmi buzik Huncotok lollllll látszik már amugy a klán név-böl hogy valami 9-10 éves kis csipszar csinállta
  • balazs9878
    #128
    Hali Igen én ottvagyok és örömmel várok magyarokat mert kezdem unni a Nevem Dekrolit vegyél fel :) Csinálunk guildot is
  • ista123
    #127
    Hali!
    Én a Springwoodon játszok. Valaki van ott? :D
  • Toni85
    #126
    Aranyban és epic plateben gazdag új évet kivánok mindenkinek.
  • Toni85
    #125
    Sziasztok!

    Westwoodon játszo magyaroknak ajánlom a HUNcutok guildet.Már 20lvl és aktiv tagok is vannak böven.Keresetek engem vagy a lennteb üziben lévöket.Nevem HunTonya vagy HunToni.
    Mindenkit szivesen látunk.
  • Senton
    #124
    Sziasztok!

    Westwood szerón elég stabil guild (HUNcutok) alakult különböző karakterosztályokkal. Kezdünk egyre többen 50 esek lenni szóval már lassan össze jön 2 4-es csapatra való 50 es.

    A guild "normális" :) emberekből tevődik össze mint az egyén és a guild érdekeit szem előtt tartva segít a játékosoknak ami egy mmoban szerintem fontos.

    Ezek szerintem alapok, hogy élvezhetővé és hosszútávúvá váljék a játék és ne csak őrült hentelés és fejlődés legyen, hanem egy két mob megölését megelőzően és majd utólag tudjunk beszélgetni a guild társakkal, vagy ha betörik egy két +10-es epic fegyó tudjuk kinek elpanaszolni :).

    Sok mmo-t próbáltam de ilyen sokáig egyiknél sem maradt meg :) Lehet guild teszi vagy a játék?? ... lehet a kettő egyvelege :).

    Szóval szeretettel várunk :).

    Játékos nevem:
    SelentinHU -(Saleana) Pure fire build

    Ha szeretnél csatlakozni keresd fel az alábbi játékosokat:
    ugauga15 (Windwalker)
    FireAwenna (Elestra)
    Naplopo (Barbarian)
    SelentinHU (Saleana)

  • balazs9878
    #123
    Sziasztok! Valaki nincs Springwood szerveren? Mert én ott nyomatom 35 mercyvel és nincs kedvem átmenni más szerverre :)