20
 • a_n_d_r_e_w
  #20
  A Samsung kifejezetten jol optimalizalta az androidot ket magra, amit lehetett ki is hozott belole. Nincs meg egy telefon a piacon (ideertve az iphone-okat is) ami ilye gordulekenyen tenne a dolgat. Persze jo lesz majd, ha nem csak a samsungnak kell optimalizalni, hanem oprendszer szinten megvalosulna...
 • donceleger
  #19
  Elvakultság magas foka! Nálad az a baj, hogy gyűlölöd a nokiát, csinálhat az bármit, neked semmi sem lenne elég jó.
  De a te elvakultságodat az is mutatja, hogy a sok ár közül kiragadt a legnagyobbat és azt írtad ide N9-es kapcsolatban, míg a szifonnál megtaláltad a lehető legkisebbet és azzal érvelsz, bár erről adj egy linket, mert nem találtam sehol ennyiért! Azért ez sokat elárul rólad és az elfogultságodról!
 • donceleger
  #18
  Én egy helyet találtam, ahol 130e-be kerül, de mindenhol máshol 150 alatt nem kapsz! Ez egy olyan dolog, hogy csinálok egy honlapot és meghirdetem az iphone 4-et 110-éert, akkor máris én leszek a legolcsóbb? Aztán kiírom, hogy pillanatnyilag nincs készleten. Nem egy embert vertek már így a neten való rendeléssel. Volt olyan is, aki nem azt készüléket kapta.
  Szóval annyiért biztosan nem kapsz szifont! Az S2 meg eleve duplamagos procival van, persze, hogy nem ér fel vele az N9. De mond meg, van értelme a 2 magnak? Mert tudtommal nincs még op rendszer, ami támogatná, vagyis azon kívül, hogy villogni lehet vele, per pillanat semmi értelme!
 • krajcsovszkig
  #17
  Nem mondtam hogy jobb. De ugyanaz a proci és vga teljesítmény, ugyanannyi ram, ugyanannyi belső memória, ugyanazok a hálózati cuccok, ugyanakkora, ha nem jobb kamera, ugyanannyira flancos anyagok a házban, a benne lévő hardveres érték nem kisebb mint az iPhone 4-ben, minőséggel meg soha nem volt problémája a nokiának. Tehát ha csak a nyersanyagot nézzük, simán ugyanannyit ér, az az elvakult, aki ezt nem látja be.
  A Galaxy S2-t meg nem kevertem bele...

  És nem tudom, melyik kamionról leesve kapsz annyiért, árgép.hu szerint 157 rugó a kártyafüggetlen 16 gigás úgy, hogy ez már egy éve piacon van és nemsoká jön a váltás, az n9 meg még meg se jelent.

  Szóval ha az iphone nincs túlárazva, akkor az n9 se.
 • fergusonpapa
  #16
  hol nem jobb??meg galaxy 2nlé is jobb a nokia háhá ez az elvakultás magas foka.

  és a 4es szifon jelenleg 125e fügetlenül..
 • krajcsovszkig
  #15
  A Nokiák mindig baromi drágák megjelenéskor aztán 2-3 hónap múlva már háromnegyede annyiba kerülnek.
  A szifon 4 meg hardveresen nem jobb és drágább 165-nél, szóval nemtom mi a probléma :)
 • donceleger
  #14
  ja, utána észrevettem. de ez csak egy ár a sok közül és ugye senki sem tudja mi lesz. ez alapján azért nem kellene temetni a cuccot!
 • Blasta
  #13
  "Ezt nem tudom honnan veszed"
  "70e Ft-tal olcsóbb annál, amit te írtál! :))"

  Ott a link az oldalra, a kollega onnan vette azt amit írt, nem a saját agya szuleménye...
 • donceleger
  #12
  Nokia N9 500 dollar

  Ez egy friss hír, átszámítva 95000 Ft körül van. Azért ez máris barátibb, ha jól számolok 70e Ft-tal olcsóbb annál, amit te írtál! :))
 • donceleger
  #11
  Ezt nem tudom honnan veszed, mikor még nincs hivatalos ára. Egy-két országban lehet már előrendelni, de több helyen ott sincs ár, egy indiai webáruházban pedig 145e Ft-nak megfelelő inr az ára. Magyarországról még nem láttam árat.
  És különben is előrendelés ez, ami köztudottan magasabb árat jelent a tényleges megjelnéskori árnál. Nem is beszélve arról, hogy esetleg egy szolgáltatónál még kedvezőbb lehet az ára.
  Amúgy meg galaxy s2 és iPhone 4 is ilyen áron van, de ez a nokia veri őket tudásban is, designban is. szóval óvatosan azzal a byebye-al! :D
 • fergusonpapa
  #10
  n9 165e ért... háháh nokia byebye :D
 • krajcsovszkig
  #9
  Szerintem meg a symbiant nem kellett volna elkúrni, és akkor most egyrészt semmi bajuk nem lenne, másrészt meg sokkal többet tud(na) bárminél.
 • donceleger
  #8
  Szerintem ezek a kisebb nevű op rendszerek sokkal jobbak, mint a nagynevűek. IOS és android számomra szóba se jöhet. Bada egészen kellemes. A Nokia pedig jobban járna, ha nem a WP7-et erőltetné, hanem a MeeGo-t! Nokia N9 már nagyon várós és ez a rendszer is nagyon tetszik rajta.
 • Dredd
  #7
  hát nem fogom erre lecserélni a galaxy s II-t :D
 • jeti00
  #6
  Te most viccelsz remélem :D sokkal jobb a bada ráadásul már a 2.0 beta is kint van, hát az még... szóval hülyeségeket nem írkáljunk :)
 • Blasta
  #5
  Vki igazán elárulhatná, hogy erre a telefonra mi szukség is volt?!
 • a_n_d_r_e_w
  #4
  Mert aztan a bada meg sokkal tobb telefonra van, mi? Engem meglepett a hir, de orulok neki. Konnyen lehet, hogyha az android miatt is baszogatni fogjak a samut, akkor egyszeruen hagyja majd a francba.

  @who am I 7:
  megis milyen designbeli ujitast vartal egy olyan telefontol, ami koztudottan egy masik meglevo telefonjuk butitott valtozata?
 • DjDano
  #3
  Lehet hogy részesedésben ráver, de ha a rendszer funkcióit nézzük, a WP7 tönkreveri a BAdát... Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a WP7 még csak alig néhány ütősebb telefonban található meg, viszont a Nokia felpezsdítheti a piacot.

  Az nevet aki utoljára nevet Sanyixyz!
 • who am I 7
  #2
  még egy ronda egyen samu?
 • sanyicks
  #1
  "a cég Bada operációs rendszere meglehetősen jól szerepel, a Microsoft nagy bánatára, hiszen még a Windows Phone 7-re is rávert."

  Nem akarok kárörvendő lenni, de... az vagyok :DD