9177
-
#55 az alap 1 golyós halálnál mi lehet hcbb? :)
sztem lesz még zombie meg pár hasonló hülye mode beépítve esetleg, már úgyis megcsinálták a nexonnál csak copy paste -
#54 Én úgy érzem, hogy nem erre gondoltak... hanem normál meg hc mód. -
#53 Mert mindegyik arra megy, hogy az övé legyen a legcsilivilibb... Az új játékokban utálom, hogy alig látni valamit, mert kitakarja a 3milliárd poligonos fűszál az embereket, minden csillog villog, meg HDR, meg anyám kínja.
A CS-ben ilyen nincs, a CS örök. -
#52 Ugyanez a velemenyem.
Pedig megsokszorozodott a jatekostabor es a penz is az iparban azota, de megis nagyon nehezen csinalnak igazan jo multi FPSeket.
Hihetetlen amugy par hatalmas AAA kategorias nevnel is milyen alap hibakat hagynak a jatekokban es utana leszarjak az egeszet.
A lenyeg hogy 1-2 even belul ujra megcsinaljak a kovetkezo reszt, mert abbol dolnek a milliok. -
Hugh Hefner #51 soha nem hittem volna, hogy ezt a fosláma cs-t fogom visszasírni, amikor még dübörgött a cod1 és a q3, de komolyan, még ez is jobb, mint az új codok meg a bfbc-k... -
#50 Hát amilyen fos a túszok AI-ja a cs_ tulképp Elimination :D -
#49 competitive: de_
casual: cs_
:) -
#48 ? -
#47 "casual and competitive games modes"
Lehet zárni a topikot... -
#46 erről a csávóról mit kell tudni? ez is ilyen híresség mint a tirexi? -
#45 tipikus -
#44 Par info:
- "Valve plans to include both "casual and competitive games modes" in Counter-Strike: Global Offensive"
- "maps look beautiful, the player skins and animations are smooth, and the gun models are cool!"
- "based on the Portal 2 Source engine"
- "Pro players seemed surprisingly happy with the player movement and feel of the game."
- "planning a closed, invite-only beta test for Counter-Strike: Global Offensive in the coming months."
- "Attendees of this month's PAX Prime and the Eurogamer Expo (late September) will have a chance to go hands on with the game."
Roviden kb:
- casual es verseny modok / szuper kinezet, animacio, fegyver modellek / portal 2 source motor / pro jatekosoknak nagyon tetszett a jatek es a mozgas / meghivasos beta teszt lesz valoszinu a kovetkezo par honapban / rovid idon belul par bemutaton kiprobalhato lesz a game. -
#43 Amúgy már van róla gameplay is, a fejlesztők keményen tesztelik.
Lesz benne "Ventrilo hack"
csúnya szalak miatt csak linkbe. +16 -
#42 Még mindig nem hiszem el hogy ez a tévében volt.Szerintem Gabe a magánrepülőgépével szállította a valve hq-ba a srácot hogy dobja má össze az új csét ha ráér. -
#41 Jó lesz az új CS, szerintem ő csinálja majd a Trailert.
-
#40 Nem erdekel a CS, de atjottel fikazni es trollkodni... Tipikus toled.
Lehet visszahuzni az ultragagyi play4free topikjaba akkor gyorsan. -
#39 lehet jönni bfp4f-be megmutatni a nagy csészkillt, ami arról ismerszik meg hogy sznájperrel betámadtok egy helikoptert -
#38 Ő CoD topicba? Rossz vicc a végén még megfertőződne, ő nagysága a BFel játszik. Mintha olyan sok különbség lenne.... -
#37 Jól van Pistike, térj szépen vissza a CoD topikjába. -
#36 most , komolyan, ki a ...szomat köt le egy ilyen elavult cső FPS 2011-ben ? -
#35 - bár a játék a Source engine-t használja, a mozgás se a CS:S-re, se az 1.6-ra nem hasonlít
- van Molotov-koktél, amivel le lehet lassítani az ellenfelet
hmmmmm....
- A Valve kísérletezik egy olyan ötlettel, hogy a defuse kit speciális felszerelés lesz, amit egyvalaki kap meg, mint a bombát
Ez viszont érdekes :D
/fav -
#34 1.6 fos :\ 1.3 a jó -
#33 Hát eddig egy valve játékban sem volt ironsight -
#32 csak oldják már meg hogy jobb gombra célozzon -
Fidolorous #31 én lazán elhittem volna hogy rendes trailer, nagyon jól össze van rakva -
#30 Érdekes... Én várom. 5 évig 1.6oztam :D
A videó meg akkora kamu. Csak meg kell nézni, ilyen CGI kb 4-5 éve volt... biztos nem most csinálták ehhez. -
Newfronter #29 Hát ne viccelj, ha ez igaz, akkor ez lesz a Valve csődje....Én továbbra is egy poénnak tartom amit valaki belinkelt. -
#28 Ahogy a tf2 indult és mivé lett nem is annyira scifi a kép... -
Newfronter #27 Ezt a képet ki veszi be hogy GO-ből való? :D -
#26 És még ennél is jobban megszedik magukat
-
#25 Félelmetes hogy dotától kezdve a cséig mindenbe belekap a valve kivéve az ep3...
Beszédes hogy nem teljes árú játék lesz.Fogják a modot amit egyszer már eladtak, kicsit alakítanak rajta aztán újra eladják. -
#24 +1 -
Borg #23 Valve Time szerint ez jó ha 2015-ben kijön -
#22 Áááááá :D -
#21 Akármit csinálnak, az 1.5-1.6 volt a legjobb. Mára sajnos a magyar cs közösség 95%-a csal (1.6-ban sourceban kb 10 órám van annyira fos), így cseszhetjük az egészet..pedig volt olyan aki volt kint nevesebb LAN-okon..;( -
#20 -
#19 INSTANT BUY -
#18 Bármivel foglalkoznak, csak a Half-Life-fal ne kelljen -
#17 Kiszívárgott 1 kép -
#16 FAKE
(a trailer CS:Online-hoz készült, több éve)