9177
  • tomi99999999
    sziasztok a nevem jeromos

múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egyből mondtam, hogy hívja a főnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a főnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. előadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettől meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörőm, ekkor a főnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a főnök segglukába volt bedugva. ekkor elővett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belőle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggéből és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nővérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelőbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egyből megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyű nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetőről képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.

ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
    történt már veletek hasonló? sfef
  • Dency
    Béta mikor fog startolni?
  • Boconadi
    Majd az unokáknak
  • shaddam
    HL3?Akkor az nem ma lesz :D
  • PunkZoli
    miért ne csinálnák? új motor úgy is csak generáció váltásnál lesz majd hl3 al egyetemben, addig lesz még egy rész leftfordead is
  • Jaka923
    Mert az hozza a pénzt nekik.
  • Metalmilitiakid
    De istenem, még mindig nem tudnak annyit fejlődni, hogy ne húzza már fel a fegyvert minden fegyverváltásnál ???
  • shaddam
    Jujj szarul tolja egy utcáról beesett járókelő ÁLLVA.Itt a világ vége.
    Engem az érdekelne ezt az egészet minek erőltetik.Jó pár évvel elkéstek és kb annyi fejlődés van a cs:s-hez képest mint 2 random cod között.Nem lesz itt episode 3 soha a jó büdös életbe...
  • Smithwarden
    Ha ezt nagyon nehez kitalalni. :p
  • byzhouse
    miért erőltetik a konzolt?

• Fpocok

Mi a szar ez BMEG???
  • Metalmilitiakid
    Ebben kb semmi új nincs, át lett skinelve, kb mint amikor kiadták a Condition Zero az 1.6 ra, ez kb annyira más a CS:S től..
  • kifli
    ha lesz is, szerver oldalon tuti lehet tiltani...
  • S8DJ
    autoaim rásegítés tuti lesz
  • kifli
    tunk :D
  • byzhouse
    konzolon,hogy lehet lőni cs-ban? :O pc-n se könnyű...
  • Boconadi
    Én maradok az 1.6-nál :D
  • Fpocok
    Nem akarok a valvenek rosszat. Én szeretem. Gabe úgy tud furulyázni, hogy csak na.
    Ettől függetlenül a játék bukás lett. EGYSZER MÁR BUKOTT A CS a konzolokon. Ráadásul crossplatform is lesz.
  • S8DJ
  • shaddam
    Vérgyenge.Bár majd leárazáskor úgyis ingyen dobják utánam...
  • Jaka923
    Hát igen, melyik másik fejlesztő/kiadó cégnek lehetne ilyet kívánni? Nyilván pont a Valve-nak, mert ők azok, akik a legkevésbé törődnek a játékosokkal. A DLC áraik az egekben vannak, a játékaikat kiadás után magasról letojják, ráadásul még a TF2 árát is megemelték nemrégiben. Tényleg megérdemelnék a pofára esést...
  • szabii98
  • Borg
    No shit sherlock...

Világosan elmondták már, hogy ez nem CS 2, hanem egy update a mostanihoz, hogy versenyképesebb legyen a mai játékok között, de ne veszítse el a játékos táborát se, akik pont a CS egyszerűségéhez szoktak.
  • Fpocok
    Hasonló a véleményem.
    Nem nagyon értem, hogy kiknek szánják ezt. Jó, nyilván a konzolosoknak, de már volt egy bukta konzolon, akarnak még egyet?
    Igazán tudhatnák, hogy PCn nem azért játszanak vele, mert olyan faszán néz ki.
    Na mindegy, alig várom, hogy pofára essenek.
  • byzhouse
    nem kell nekünk l4d2 más fegyverekkel :C rohadtul nem erre számítottam.
  • Smithwarden
    (Elbactam a vastag betuzest. :p A vegen csak a muanyagot akartam kiemelni.)
  • Smithwarden
    Azt latom kb amitol feltem.
    Egy source mod nagyjabol.
    Ugyanugy nem tetszik mint a CSS. Mintha az egesz jatek valami jegen vagy taknyon csuszna. A fegyver rangatasnal meg az egesz kepernyo ugy remeg, mintha epilepszias rohamot kapott volna az ember.
    A harcnal nem erzi es latja az ember igazan ahogy eltalal valakit vagy meglovik mint a regi CSben.
    A CS 1.6-hoz kepest ennek (es a CSS-nek) is olyan [b]muanyag[b/] feelingje van valahogy.
    Nem jo sajnos. :p

Azert kiprobalom majd persze, de sokat nem varok tole. :p
  • szabii98
    Mintha az előző részeket látnám
  • Grr1234
    Nekem tetszik.

• Newfronter
    IGN video preview
  • Fpocok
    Counter-Strike: Global Offensive videó

SZVSZ. ENNEK KURVÁRA SEMMI ÉRTELME.
    Én sokkal többet vártam. De ez csak egy sima ráncfelvarrás, amire SEMMI SZÜKSÉGÜNK NEM VOLT.
    Ráadásul konzolra is jön? Ez komoly? Már nem emlékeznek, hogy az előző CS mekkora bukta volt xboxon? Agyam eldobom...
  • PunkZoli
    http://store.steampowered.com/video/1800
  • Smithwarden
    Gabe Newell:
    "We invited lots of the pro players to Valve and we asked them what they liked best about Counter-Strike 1.6 and Counter-Strike Source. So we're planning to take the best of both games and make it better."

CS1.6 + CSS legjobb dolgait akarjak osszegyurni az uj reszben (profi jatekosok tanacsai alapjan).
    Indulasnak nem hangzik rosszul.
  • szabii98
    CoD.
  • Boconadi
    Nem akarlak elszomorítani, de a Q3, az Unreal, illetve a CS Beta majd 1.0 mind 1999-ben láttak napvilágot. (ezek közül is a C.S. Beta [amivel még játszottam is akkor netkávézóban] volt az első, ha jól tudom a quake3 csak 99 végén). De mivel Te "Q"-t írtál a quakkel még jó 2-3 évvel ezek előtt játszottunk... (Játszottam) De ha már így kekeckedsz, akkor normálisan írd le milyen játékokra gondolsz...

A Half-Life motor már 98-ban duruzsolt (és az is más kérdés, hogy a HL és a Quake1 motor kapcsolatba hozható egymással habár ebben már nemvagyok olyan biztos), az UT, amit Te említesz az pedig 2002-ben. Kicsit eltévedtél az évszámokban.

Maradjunk annyiban, és kössünk kompromisszumot abban, hogy eme 3 (4) játék elég meghatározó tényezője volt az fps játékoknak, és még mai napig is él mind, nem úgy mint a csilivi új (szvsz) szar fps játékok.
  • Smithwarden
    Jovo heten jonnek gameplay kepek!
  • petecz
    Egyéb klónok? De buta vagy. Q, UT mind előbb volt. Plusz cs nem is saját motort használt csak 1 ripoff.

Q3 nem égett ki lásd qlive. Ne írj már komplett hülyeségeket. Cs múltja közel nem ér 1-2 játék sorozathoz.

(Mielőtt kapom a flamet nem a játékot szidom hanem az embert aki nem tudja miket ír.)
  • Barnabyka
    Nem vagyok benne biztos de talán az unreal tournament? :D
  • Boconadi
    A CS-ben ilyen nincs, a CS örök.

Egyébként tudtok olyan játékot mondani, ami ekkora múlttal rendelkezik, és még mindig ennyire népszerű? Q3 is kiégett, w3 is kezd, még ott a wow, de az meg nincs ilyen régi. Kod szóba sem jöhet...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem flémkeltésért írtam le, úgyhogy kérem aki vitázni akar a cod vagy egyéb klónok vs CS-ről máshol tegye meg, ez csak a személyes saját véleményem...
  • byzhouse
    !!!!! utolsó mondatot kéretik kiemelni :D