9177
-
Borg #135 New inferno? Custom mapként már a forint előtt is játszottunk ilyen kinézetűn... -
#134 -
#133 -
#132 -
#131 a cod sorozat sosem volt annyira jó, a cs már 1x volt tökéletes (1.5), sajnos az új motorral nem találták még meg azt a szintet -
#130 Az új kés tetszik.Minden másra: Mehh... -
#129 Ezek után senki ne mondja, hogy milyen rossz, hogy a cod sorozatban részről részre alig változik valami. Ez még annál is rosszabb.
Azt mondta, jó erősek lettek az autosniperek. Vajon miért? -
#128 Én is szeretném már kiprobálni, mert ha olyan makik lesznek benne mint a source-ban, akkor mehet a levesbe :D -
Borg #127 Akkorákat ugranak mint a bakkecske. -
#126 Na itt van igazi PC-s gameplay, igen jó játékosokkal. Az első napi meccs után a következőre máris változtatásokat eszközölt a valve a játékosok visszajelzései alapján, reméljük marad ez a hozzáállás a megjelenésig .
Patrick "cArn" Sättermon
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Martin "trace" Heldt
Danny "zonic" Sørensen
Tomi "lurppis" Kovanen
vs.
Tyler "Storm" Wood
Danny "fRoD" Montaner
Jordan "n0thing" Gilbert
Sal "Volcano" Garozzo
Kyle "Ksharp" Miller
-
#125 Ez komoly? -
#124 -
PunkZoli #123 sőt lehet már az első rész is az volt, nem emlékszem pontosan, de a lényeg, hogy csak itt ott moddolnak egy csöppet rajta -
PunkZoli #122 az még a q3 engin pedig, cod2 óta az megy -
#121 csak fizettek érte egy rakat casht és átnevezték iw enginere, de attól még az. -
#120 Őőő ezt az urban legendet cáfolnám, mert az coduo volt az utolsó q3 engine játékuk -
#119 ja végülis inkább 1.7-et kéne csinálniuk a régi motorral, az passzol a q3 motoros mw3 mellé :> -
#118 Még egy ok, hogy miért lesz bukás/miért tök fölösleges kiadni. -
RYO21 #117 source -
#116 Ez milyen motorral fog menni? -
#115 feltehetően 1 se, hacsak nem csinál ehhez is több millió dolláros versenyt a valve mint a dotához :)
a sourcera is ezt mondta mindenki, azzal se játszott egy régi pro se önszántából, és most akkora közössége van aminél csak az 1.6 nagyobb a pc-s fpsek közül, látszik hogy van igény még rendes játékokra. -
#114 Megmondom én neked miért fog ez bukni: A cséseknél maradibb, az újdonságokat zsigerből gyűlölő játékos nem nagyon van.Az idők kezdete óta minden homokszemet elneveztek dust2-őn és nem is akarnak mást.Nekik ezek az újítások miatt(meg már ti is kezditek a konzolfób maszlagot) kuka lesz.Aki új játékos az meg magasról tesz erre az ironsight és spint nélküli lövöldére, bár ha az ár alacsony lesz eladott példányok bőven lesznek.Kíváncsi vagyok hány nagy pro fog átállni rá és mennyi ideig... -
#113 az iron sight nem újítás és nem 2011, hanem az egyik legnagyobb konzolos faszság (auto aim elmismásolása hogy mire oda emeli már be van célozva.) -
#112 Iron sighttól lenne valami codos? Hát ez jó nagy hülyeség. 2011 van. Alap lenne iron sight. Nézted a videót? Mintha 1997 lenne... semmi újítás. A fegyvert nem is emeli a szeme elé, amikor távcsőbe néz. SEMMI ÚJÍTÁS csak még egy rókabőr. Szánalmas. -
#111 cs és iron sight :D na akkor lenne baj ha az lenne. ha nem látsz el a hosszú végéig akkor vegyél valami távcsővel szerelt fegyvert :)
beleteszik a hülye deathmatch módokat alapból attól épp elég codos lesz, nem kell magát a játékmenetet is szétszabdalni.
recoil terén meg mindig is első számú megoldása volt a cs-nek, a skillel tökéletesen kezelhető fegyvereivel. ez remélem most se lesz másképp, a skill-based matchmaking arra utal hogy marad a régiben és a noobok controllerrel bohóckodnak majd egymás ellen, a prok meg billentyűzettel egérrel lövik a fejeseket akár pc-n akár ps-ről. -
#110 Ráadásul főleg konzolra készül. Akkora bukta lesz ott, hogy csak na. -
#109 Ez a játék gyakorlatilag ugyanaz, mint az előzőek csak más grafikával. Jó, van molotov, meg esetleg pár fegyver. De ez kevés.
Gyakorlatilag semmi újítás. A mapok is ugyanazok... Tudod mi kéne ennek a játéknak? Iron sight és baromi nagy recoil. Akkor lehetne mondani, hogy van benne valami újítás.
-
#108 meglátjuk, simán lehet a source CZ-je is.
de az hogy 10 év után most először hallgatják meg a prokat is a fejlesztés alatt ad egy kis reményt. gépigény kicsi lesz, ára kicsi lesz, lesz itt sok player.
eddig csak a konzolos verziókat mutatták meg, a PC-s a héten jön, 1.6 prok meccsei péntek meg szombat éjfélkor lesznek a tv.esl.eu streamjén.
-
#107 Nem hiszem.
Szerintem borzalmasan néz ki és teljesen le van konzolosodva. Aki abba hagyta, az nem hiszem, hogy újra elkezdené "ezzel". -
#106 szerintem egy év múlva többen fognak játszani vele (PC-n biztosan) mint az mw3 meg bf3-al együtt, annyi CS játékos van akik már abbahagyták mert 5-10 éve ugyanaz a játékuk, ha előkerülnek mindent elsöpörhet a game. meg a mai codos arcok se ismerik már nagyon hogy mi az a CS, nem tudják hogy régen a cod volt a kisgyerekek népszerűtlen játéka a CS mellett, és az igazi jó játékosok CSak a CS-t tolták! -
#105 ólajtónyit.szvsz. -
#104 Szerintetek kicsit vagy nagyot fog bukni a játék? -
#103 Valve time -
#102 akkor talán idén elindul majd. -
#101 Én úgy értesültem hogy októberben megkezdődik a béta... -
#100 még a zárt beta se megy
valve játéknál ne várd már hogy egyik pillanatról a másikra megjelenjen :) -
#99 Nyílt béta nem lesz? Ne basszanak már fel.... -
#98 http://www.hltv.org/news/7599-csgo-showmatches-at-iem6-gc-ny
hétvégén 1.6 prok fognak meccseket tolni vele, közvetítés is lesz az ESL tv-n. -
#97 kezed-lábad összetennéd hogy Kata hozzád nyúljon:D -