9177
-
PunkZoli #175 -
#174 "The Zeus x27, more commonly referred to as the taser, is a piece of equipment that will be featured in the upcoming Counter-Strike: Global Offensive" nem szóltam...sajons 1 lövés temetés...nem lehet meggyalázni a sokkolt ellent -
#173 az mi az a sárga fekete pisztoly? remélem sokkoló :D
sokkolás késelés lehet majd ninjázni -
#172 Lesz még vele munka -
#171 vid1vid2 -
#170 fnatic vs navi CS:Go meccs, kb a felénél kezd -
#169 először azok játszanak akik ott voltak a bemutatókon, de hamarosan a community oldalak is fognak kapni sok kulcsot -
PunkZoli #168 -
#167 Tudtommal closed. -
PunkZoli #166 akkor most ez a nov30 as béta ez nyílt lesz vagy closed? mert a dev oldalon azt írja ,hogy minden kulcs tulajnak nov30 lesz elérhető aztán meg, hogy mindenkinek lesz lehetősége kulcsot kapni...
lehet úgy mint múltkor a cssbeta, hogy egy bizonyos ideig lesz elérhető aztán sokáig nem? -
#165 http://www.twitch.tv/multiplay
a most zajló i44 source döntő után cs:go showmatch lesz a két legjobb csapattal. -
#164 Menj fel egy CS:S szerverre... Tessék. Béta. -
#163 The beta will be active for all current key holders starting Wed November 30th. #CSGO
idén akkor már nem nagyon játszunk vele. -
#162 cs source-hoz nics sapka még, mégis mikor jön egy tf update, jön ahhoz is ;) -
#161 erre térjünk vissza akkor ha a helyén lesz az állad a következő hl game bejelentése után :) -
#160 Jah sapka frissítések episode 3 meg sehol.Ugyanannyira vesznek ember számba mint a blizzard vagy akárki más, csak a fanok áltatják magukat... -
Borg #159 Látom rajta van még a falvédő bolyha a seggeteken :) -
#158 source engin lesz, az meg inkább konzolra lett portolva pc-ről, nem fordítva
Valve pedig nem arról híres, hogy leszarja a játékait. Talán 1.6-hoz jött nemrég egy frissítés, ami már nem egy mai darab. De source és tf2 is igen-igen sok frissítést kapott már, és még kap is párat szerintem...
Másrészt, elvileg nem teljes árú játék lesz... -
#157 valve független cég, nem felel semmilyen befektetői csoportnak, nem kell ilyen vagy olyan játékot csinálniuk valami külső elvárás miatt. azt csinálnak amit akarnak. -
Borg #156 Pr bullshit.
Ők is azt tolják most mint a DICE a BF3 megjelenése előtt, elhúzzák a mézesmadzagot, bemagyarázzák a sok fasságot félinformációkkal, meg csillivilli elterelésekkel, aztán kihoznak valami konzolport bughalmazt, amivel profitot tudnak maximalizálni, a többi meg nem érdekes. Miután a nép már be van etetve rá, és mindenki kifizette, a supportot is át lehet vinni indiába, és leszarni a reklamációkat.
Meg lehet nézni a rendszert odaát, működik. -
#155 MIKOR???? -
PunkZoli #154 dust 1 dust 2 lesz csak a betaban -
#153 Ezek most tényleg azt hiszik, hogy hosszútávon a prok fpgják tolni? -
#152 cs:go
We can safely announce we are going to miss the October launch for the beta. Incorporating the pro feedback has taken longer than expected. -
#151 nemtom olyan jó, olyan más. :D -
#150 Szerintem meg akkor is szar :D -
#149 abban mi a jó,h magozóval b******ik egész trailer alatt? -
#148 akárki akármit mond, ez qrva jó lesz :D -
#147 -
#146 steamről lehet majd letölteni, minden más fake. -
ezt a vidit találtam van hozzá egy link is ahhonnan állítólag le is lehet tölteni a játékot de 8,3 GB-t kicsit soknak találok:D -
PunkZoli #144 -
#143 engem az azért kicsit zavar, hogy még mindig nem lehet kinőni abból hogy bármi történjék a fegyvert újra csőre kell tölteni, fegyverváltás fél táras tárcserénél ... -
PunkZoli #142 átjárás van, mert egyik sem ért a másik munkájához.. nem csak lusták de dilettánsak is szerintem -
#141 de ugyanolyan lusta g*ci mind :) -
#140 teljesen más csapat dolgozik a 2 játékon :) -
#139 Még a zárt sem megy, valve nem időre dolgozik, ne vedd komolyan a dátumokat. Most épp az idén tavasszal megjelenő left 4 dead DLC-n végzik a végső simításokat :). -
#138 októberre írták a zárt bétát novemberre meg azt írták hogy megnyitják a közönség előtt
-
#137 Az első körben úgysem nyílt beta lesz, úgyhogy még várhatunk jó ideig. -
#136 Nyílt bétát Novemberre írták de nem tudjátok körülbelül hányadikára várható?