9177
-
#215 -
#214 We have a pro CS player forum for feedback: ERRŐL a fórumról beszélnek amúgy.
-
gosumofo #213 fejlesztenek ott még x másik játékot is, kb 200 ember sok mindenre elég :) -
PunkZoli #212 ööö a béta arra jó, hogy több emberen stresszeljék a játékot, szervereket, plusz véleményeket kapjanak, min kéne változtatni.
Arra is jó, hogy statisztikákat csináljanak, mennyire balanszosak a fegyverek, pályák
Szerintem a dota2 vel sokkal több dolguk lesz, és ezek bár párhuzamosan futnak csgo előbb fog megjelenni, és más stúdió is dolgozik rajta.
Most például új pályát akarnak rakni a bétába: nuke inferno train esélyesek. -
#211 miért lenne zárhato? :D
most kezdték el az egészet...a béta csak kb. arra volt jo, h ne nyavajogjanak a fanok és mutassák, h ilyen is lesz majd...egyszer...de sztem most egy darabig nem nagyon fog komolyan foglalkozni vele a valve...elég idejüket leköti a dota2...bár azért sztem olyan tavasz körül már illene ezzel is foglalkozni... -
gosumofo #210 #2 lurppis 1.19.12 at 1:46am
We have a pro CS player forum for feedback and a bunch of people have given good feedback for CS:GO (mostly Euro CS:S players) including all the big problems (recoil, sounds etc etc) and even suggested how to fix them but it doesn't seem like HPE/Valve are interesting in doing any of it.
I even posted a thread saying it seems like nothing is happening, voiced my concerns etc and all I've gotten is two people replying (pros) "pretty much, game is dead already".
I doubt they are interested in fixing up the game for competitive gaming, they need to keep it bad enough for the console players to also have a chance.
zárható? -
gosumofo #209 VOD
Ma meg holnap is lesz meccs, de még mindig az alap beta verzióval játszanak 2 pályán.. -
PunkZoli #208 http://counterstrikego.com/2012/01/gamecom-csgo-invitational-tournament/
2 óra múlva live -
PunkZoli #207 elviekben nemsokára jön a második hullám, több frissítéssel, érdemes a twittert nézegetni...
ha olyan lesz a matchmakeing mint a dotában akkor jóság lesz nagyon -
#206 nekem van, de kb. teljesen üres a játék, fegyver is alig van bennt, és egyedül a dust-on lehet játszani matchmakingben.
patch meg jo kérdés mikor lesz...egy darabig biztos nem, most amugy is a dota2 a fontosabb a valve-nak -
gosumofo #205 Gyakorlatilag még el se kezdődött, csak a játék és a serverek stabilitását tesztelték, nem magát a játékmenetet. Nem csodálkoznék ha idén még nem is lenne kész az egész game, sietni biztos nem fognak vele. -
Since #204 Valakinek van béta hozzáférése közöttetek? Meddig fog tartani a béta? -
gosumofo #203 Nem, egy csomó új fegyver lesz benne, amik elvileg használhatóak lesznek. -
EnxTheOne #202 1.6-al elég sokat játszottam, de csak akkor mentek más fegyverekel ha nem volt rá pénzük, vagy olyan pályán voltunk ahol nem lehetett venni semmit, csak a földröl fel venni a fegyvereket, és mindegyik tipusbol csak egy volt.
Az én kedvencem az egyik shotgun volt, de nagyon underpowered volt. :( -
#201 Nemtom és CS:S ben is MP5 power player vagyok, waron is azzal toltam anno :D -
EnxTheOne #200 Ebben is csak 4 használhato fegyver lesz majd? (ak-47, m4, deagle, awp) :D -
gosumofo #199 + valve time :) -
PunkZoli #198 ma még kijöhet... sőt hajnalban is kedden -
#197 Úgylátszik semmennyire háháááááá -
#196 Mennyire lehet hinni ennek a fickónak? :D -
gosumofo #195 Emil Christensen
@Real_HeatoN
Follow
9days untill open beta for CS:GO! -
PunkZoli #194 nemrég írták tripperen, hogy az új d1 en a ct nyerési arány 49%
igazi tősgyökeres faszlámáknál nem meglepő:D
amit én láttam belőle 5 emberrel simán védhető az új feljáróval együtt -
#193 Az M4-es fegyver modellje kicsit fura, túl kicsi vagy nemtudom. Ak viszont rendben van. -
gosumofo #192 -
#191 <3 valve -
gosumofo #190 Nem teljesítmény alapján adják, aki ott volt a PAX-on vagy eurogamer expón vagy a lanokon ahol bemutatták kaphatott. Egyelőre a szervereket meg a különböző gépeken fagyásokat tesztelik, nem magát a játékot. -
PunkZoli #189 mert ottvolt valami rendezvényen
amúgy meg egyre bővítik majd ezt a bétát is szépen lassan, csak azért jó így, hogy kevesen vannak, mert a reportok is kis számúak egy ennyire alakuló félben levő katyvasznál.
Még pár update és open lesz szerintem, kb téliszünet környékén. -
#188 Erről beszéltem, vannak ott annyira kezdők baszki hogy hihetetlen. Az ilyennek minek adnak Beta kulcsot? -
gosumofo #187 Ez az arc már elég jól lő benne :) -
#186 Kulcs osztásnál igazán figyelembe vehetnék hogy ki mennyire aktív 1.6 ban vagy source-ban és azoknak is adhatnának kulcsot, nem csak az Über proknak. 3 éve 1.6-ozok 3000+ órám van, csak megérne már 1 beta kulcsot az új cs-hez nem? -
#185 -
#184 Egyik steam fordito moderátor kapott kulcsokat és szétosztotta a forditok között :) -
#183 honnan volt kulcsod? :O
-
#182 Kiprobáltam a bétát. Nem rossz, de még nagyon kezdetlegesnek tünik a játék :)
Van benne dust és dust2 aztán annyi. Sok mindent sztem még felesleges irni rola, mert biztos változni fog minden, de igy némi játék után tetszik. Ráadásul a fegyverek recoil-ja 1.6-ot idézi ami pozitiv dolog :) -
#181 Beta kikerült netre, már csak crackre kell várni. -
#180 undorító cf =/ -
#179 végre pár jóságos új map...
-
PunkZoli #178 hivatalos oldalon írják, nem hivatalos maplist O.o
cs_italy
cs_office
de_aztec
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_shorttrain
ar_baggage
ar_shoots
de_bank
de_lake
de_safehouse
de_sugarcane
de_stmarc
de_train
training1
-
gosumofo #177
-
gosumofo #176 Elindult a zárt beta. Streamek.