9177
  • Spészgószt
  • kifli
    We have a pro CS player forum for feedback: ERRŐL a fórumról beszélnek amúgy.
  • gosumofo
    fejlesztenek ott még x másik játékot is, kb 200 ember sok mindenre elég :)
  • PunkZoli
    ööö a béta arra jó, hogy több emberen stresszeljék a játékot, szervereket, plusz véleményeket kapjanak, min kéne változtatni.
    Arra is jó, hogy statisztikákat csináljanak, mennyire balanszosak a fegyverek, pályák
    Szerintem a dota2 vel sokkal több dolguk lesz, és ezek bár párhuzamosan futnak csgo előbb fog megjelenni, és más stúdió is dolgozik rajta.
    Most például új pályát akarnak rakni a bétába: nuke inferno train esélyesek.
  • Zomil
    miért lenne zárhato? :D

most kezdték el az egészet...a béta csak kb. arra volt jo, h ne nyavajogjanak a fanok és mutassák, h ilyen is lesz majd...egyszer...de sztem most egy darabig nem nagyon fog komolyan foglalkozni vele a valve...elég idejüket leköti a dota2...bár azért sztem olyan tavasz körül már illene ezzel is foglalkozni...
  • gosumofo
    #2 lurppis 1.19.12 at 1:46am
    We have a pro CS player forum for feedback and a bunch of people have given good feedback for CS:GO (mostly Euro CS:S players) including all the big problems (recoil, sounds etc etc) and even suggested how to fix them but it doesn't seem like HPE/Valve are interesting in doing any of it.

I even posted a thread saying it seems like nothing is happening, voiced my concerns etc and all I've gotten is two people replying (pros) "pretty much, game is dead already".

I doubt they are interested in fixing up the game for competitive gaming, they need to keep it bad enough for the console players to also have a chance.

zárható?
  • gosumofo
    VOD

Ma meg holnap is lesz meccs, de még mindig az alap beta verzióval játszanak 2 pályán..
  • PunkZoli
    http://counterstrikego.com/2012/01/gamecom-csgo-invitational-tournament/

2 óra múlva live
  • PunkZoli
    elviekben nemsokára jön a második hullám, több frissítéssel, érdemes a twittert nézegetni...
    ha olyan lesz a matchmakeing mint a dotában akkor jóság lesz nagyon
  • Zomil
    nekem van, de kb. teljesen üres a játék, fegyver is alig van bennt, és egyedül a dust-on lehet játszani matchmakingben.
    patch meg jo kérdés mikor lesz...egy darabig biztos nem, most amugy is a dota2 a fontosabb a valve-nak
  • gosumofo
    Gyakorlatilag még el se kezdődött, csak a játék és a serverek stabilitását tesztelték, nem magát a játékmenetet. Nem csodálkoznék ha idén még nem is lenne kész az egész game, sietni biztos nem fognak vele.
  • Since
    Valakinek van béta hozzáférése közöttetek? Meddig fog tartani a béta?
  • gosumofo
    Nem, egy csomó új fegyver lesz benne, amik elvileg használhatóak lesznek.
  • EnxTheOne
    1.6-al elég sokat játszottam, de csak akkor mentek más fegyverekel ha nem volt rá pénzük, vagy olyan pályán voltunk ahol nem lehetett venni semmit, csak a földröl fel venni a fegyvereket, és mindegyik tipusbol csak egy volt.

Az én kedvencem az egyik shotgun volt, de nagyon underpowered volt. :(
  • Metalmilitiakid
    Nemtom és CS:S ben is MP5 power player vagyok, waron is azzal toltam anno :D
  • EnxTheOne
    Ebben is csak 4 használhato fegyver lesz majd? (ak-47, m4, deagle, awp) :D
  • gosumofo
    + valve time :)
  • PunkZoli
    ma még kijöhet... sőt hajnalban is kedden
  • Dency
    Úgylátszik semmennyire háháááááá
  • Dency
    Mennyire lehet hinni ennek a fickónak? :D
  • gosumofo
    Emil Christensen
    @Real_HeatoN
    Follow

9days untill open beta for CS:GO!
  • PunkZoli
    nemrég írták tripperen, hogy az új d1 en a ct nyerési arány 49%

igazi tősgyökeres faszlámáknál nem meglepő:D

amit én láttam belőle 5 emberrel simán védhető az új feljáróval együtt
  • Dency
    Az M4-es fegyver modellje kicsit fura, túl kicsi vagy nemtudom. Ak viszont rendben van.
  • gosumofo
  • Dency
    <3 valve
  • gosumofo
    Nem teljesítmény alapján adják, aki ott volt a PAX-on vagy eurogamer expón vagy a lanokon ahol bemutatták kaphatott. Egyelőre a szervereket meg a különböző gépeken fagyásokat tesztelik, nem magát a játékot.
  • PunkZoli
    mert ottvolt valami rendezvényen
    amúgy meg egyre bővítik majd ezt a bétát is szépen lassan, csak azért jó így, hogy kevesen vannak, mert a reportok is kis számúak egy ennyire alakuló félben levő katyvasznál.
    Még pár update és open lesz szerintem, kb téliszünet környékén.
  • Dency
    Erről beszéltem, vannak ott annyira kezdők baszki hogy hihetetlen. Az ilyennek minek adnak Beta kulcsot?
  • gosumofo
    Ez az arc már elég jól lő benne :)
  • Dency
    Kulcs osztásnál igazán figyelembe vehetnék hogy ki mennyire aktív 1.6 ban vagy source-ban és azoknak is adhatnának kulcsot, nem csak az Über proknak. 3 éve 1.6-ozok 3000+ órám van, csak megérne már 1 beta kulcsot az új cs-hez nem?
  • Dency
  • Zomil
    Egyik steam fordito moderátor kapott kulcsokat és szétosztotta a forditok között :)
  • kifli
    honnan volt kulcsod? :O
  • Zomil
    Kiprobáltam a bétát. Nem rossz, de még nagyon kezdetlegesnek tünik a játék :)
    Van benne dust és dust2 aztán annyi. Sok mindent sztem még felesleges irni rola, mert biztos változni fog minden, de igy némi játék után tetszik. Ráadásul a fegyverek recoil-ja 1.6-ot idézi ami pozitiv dolog :)
  • Dency
    Beta kikerült netre, már csak crackre kell várni.
  • byzhouse
    undorító cf =/
  • Spészgószt
    végre pár jóságos új map...
  • PunkZoli
    hivatalos oldalon írják, nem hivatalos maplist O.o

cs_italy
    cs_office
    de_aztec
    de_dust
    de_dust2
    de_inferno