9177
-
#295 Értem, kösz az infót. -
gosumofo #294 ameddig meg nem jelenik a játék idén valamikor. Jövő héten megmutatják a játék konzolos állapotát, talán abból már kiderül hogy mikorra célozzák a megjelenést. -
#293 Ma amikor elindítottam a Steamet, örömmel vettem észre, hogy megkaptam én is a CS:Go Betat.
A kérdésem az lenne, hogy meddig fogom én ezt tudni használni? -
#292 Van benne egy-két órám. A tdm szerűség lekötött egy kicsit, de vérszegény. A "rendes" játékmód meg ugyanaz mint eddig, a pályák is ugyanazok... Szerintem epikus rókabőr készül valve módra:Minden jöhet csaj half life nem :( -
#291 Tényleg? Na ne mond már, Cs-ztem vagy 6 évig szóval tudom miről van szó, menjél okoskodjál inkább az eredeti-be. -
gosumofo #290 ez a cs, itt az nyer aki le tudja lőni a másikat, nem aki kikempel egy atombombatámadásra pontokat :D -
#289 Senki nem próbálta még a bétát? Én tegnap játszottam vagy 1 órát vele de mintha itt sokkal gyorsabban halna a nép, na meg én is. Gyakorlatilag ilyen villám lövölde az egész. Vagy nem így van? -
#288 Ehh..... -
gosumofo #287 razer hydra lehet -
#286 A motion kontroller mit takar a menüben? Gondolom nem olyan egyszerű hogy bedugom a ps move-ot és megy -
gosumofo #285 David Matta @revampedb · Open
@csgo_dev gameplay changes coming in the next patch?
cs:go @csgo_dev Close
@revampedb Plenty of changes - including one that will shake you!
1.6 recoil !!!1 -
#284 Kéne már lőni. Éles indulásra jó lenne belőni a konfigot, meg kiválasztani a gyilkos egeret... -
#283 De idegesítő hogy szaggat. -
gosumofo #282 a döntő:
-
gosumofo #281 http://www.twitch.tv/copenhagengamescss
lan stream
SK ESC mouz a résztvevők közt, elődöntőnél járnak. -
#280 Van akinek van pénze bétákra költeni. Mondjuk én is inkább a teljes játékért fizetek. Ebből a 2k-ból 15napot Terázok:D -
#279 Facepalm inkább a lejjebb, általad beszúrt képre jellemző. -
#278 /facepalm -
#277 Kaptam bétát 2000 Ft-ért, jeee! -
zsozso29 #276 Nincs! :( -
#275 Van már konkrét megjelenési információ? Annyit tudok, hogy valamikor nyáron. -
gosumofo #274 egyszercsak bekerül a játékok közé, szombat reggelente érdemes megnézni. -
#273 Igen ezt már megcsináltam. Gondolom előnyt élveznek a CS tulajok, de ha netán kapok meghívást, akkor azt hova küldik? Emailre vagy steamre? -
gosumofo #272 http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/02/survey/
itt van link a jelentkezésre, steam kell a gépre. minden péntek éjszaka hívnak be x ezer új embert. -
#271 Ha tud majd valaki kulcs osztogatásról feltétlen linkelje!:) Vagy ha Open van. Eddig a CS kimaradt az életemből(minden "esport" fpst toltam már), de GO-t kipróbálnám. Kíváncsi vagyok, hogy ebben az új közegben tud-e érvényesülni a skillem. -
#270 Na igen, nekem is van olyan gyerek az osztályomba akire rászóltak, hogy még semmi oszt. pénzt nem hozott be valami kellene, kérdi mennyi, egybe 5k, kinyitja a pénztárcát 5db 20k s, hmm bocs most nincs apróm, én meg hmm anyád -
#269 Azért van olyan akinek ez aprópénz... -
#268 Hülye aki megveszi, ráadásul beta :D 15k ért. Megjelenéskor nem lesz ennyi az ára szerintem. -
PunkZoli #267 hitbox -
#266 Akkor bizony tényleg nevetséges, de sok hírdetésnél nem írják oda, hogy béta, hanem szimplán a játék címét, és ez engem is megtévesztett. Gondoltam azért adják ilyen drágán, mert amit az előbb kérdeztem. -
#265 nem...ez csak béta, amikor megjelenik a játék meg kell venni rendesen...ezért nevetséges, h ilyen árban mennek ezek... -
PunkZoli #264 nekem mindkettő van, de eszembe nem jutna pénzért adni ha lenne feleslegem, pedig elég csóró vagyok :D
apropó nem tud valaki valami munkát budapesten? rendszergazda végzettségem van, csak kezdő vagyok, sehol nem alkalmaznak
aki segít az kap csgot :D (ha lesz plusz keyem) -
#263 Én most azt nem értem, hogy ha jogosult vagy játszani a béta verzióval, vagy van béta kulcsod, akkor majd később, ha megjelenik a játék, olyan, mintha már meglenne a játék? -
#262 és a vicc, h meg is veszik :)
illeve nem magyarok, de külföldön simán...dota2 béta kulcs is 60$ körül megy és a nevetséges, h megveszik annyiért... -
PunkZoli #261 nem szarral gurít:D szánalom -
#260 lol
-
Dency2 #259 Na kipróbáltam én is, egész jónak tűnik.
Csak ez az emulátoros cucc se a legjobb, hiába erős gép néha beakad meg 30-40 fps-el se olyan jó,kép is kifakult valamiért a 2. indítás után.De arra elég volt hogy kipróbáljam.
Legyen már Open Beta!!! :D -
#258 -
kjhun #257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Borg #256 Mit röhögnék ha direkt szivatnák ezzel a népet, és pár napon belül open beta lesz :D