9177
  • gandrus
    Itt 10.79 GBP volt előrendelve 10% akcióval, ami majd 3800 Ft. Ez a beta acesst nem is néztem, amikor előrendeltem, de határozottan jó hír. :)
  • zzeN
    "Pre-purchase now and receive 10% off plus beta access starting on August 14th."
  • zzeN
    Elő is lehet rendelni 10%-os akcióval, csak 2700 Ft!
  • Borg
    Nemtom, ez nekem nem mond sokat.
    Játszottam anno 1.0 béta óta CS-t, majd éveken át Sourceot is, szervert is üzemeltettem vagy 5 évig, és mind tökéletesen érdektelenné vált.

A Source sokkal tovább húzta, mert szép custom mapokon lehetett tolni, de a játékosok többségét úgy is csak a dust dust2 érdekelte, hogy progémerkedhessen mint ezen a videón. Nehéz volt megteremteni a jó hangulatot, a jó csapatot, hogy az embernek hosszú távon legyen kedve játszani vele. Ahhoz meg túl egysíkú, kétdimenziós a mozgástér, hogy csak maga a játékmenet változatossá tegye. Térben is korlátozva van, és a mozdulatok, útvonalak is gyorsan megszokottá válnak...

Nehéz ezt kimondani, de még talán egy COD (amivel sosem játszottam) is változatosabb játékmenetet biztosít a CS-nél. Nem beszélve a BF-et...
  • Smithwarden
    15-30 meterre levo karakterek mintha 100+ meterre lennenek. :p
  • zzeN
    Minél nagyobb tömeg = rosszabb hitbox? Jó tudni:D

Végül is ezt mondják plusz dolognak, meg a grafika jobb, hangok rosszabbak de jön az update ami a mozgást is megváltoztatja majd valamennyire, a többi végül is ugyanaz.

Ha nem tudod eldönteni hogy megvegyed-e, nézzél videókat és állítólag lesz open beta is.

• Borg
    Mert még nem játszanak vele annyian...
  • zzeN
    Nincs olyan szar hitbox.
  • Borg
    És érdemes?
    Úgyértem, miben nyújt többet egy CS:Sourcenál, a 3%-kal jobb grafikát leszámítva?
  • zzeN
    Mától lehet előrendelni! (gondolom az esti óráktól)

Hivatalos oldalon jobb felül:

• zzeN
    Az ölésekért hogy fogja a játék adni a pénzt? Mert láttam már AWP killért 50$-t, 150-et, 450-et... oda a jó öreg 300$ ?:(
  • szabii98
    elvileg lesz még aug21 előtt
  • zzeN
    Nem hinném, de lehet hogy lesz a megjelenés előtt 1 héttel.
  • Newfronter
    Open Beta akkor nem is lesz, ugye?
  • zzeN
    Twitteren a HPE:

"@trevorr2004 Yup! CS:GO is out August 21st. Next update will have a ton of changes, including movement adjustments based on fan feedback"

Azt mondta egy srácnak streamen az egyik dev, hogy több mint 20 oldalas update jön.
  • zzeN
    2 új skin:

• Jaka923
    Aki fél a steames vásárlástól... Bár az ára magasabb.
  • szabii98
    tudja valaki mikor lesz open beta? azt mondogatják, hogy 21. körül kezdődik majd, de az már elmúlt, és elvileg aug 21 kiadási dátum. előtte lesz , aztmondják, de tud valaki valami pontosabb infót?
  • gosumofo
    CS:GO Opening Cup - Videón az elődöntő

ők már elég jól tolják :)
  • spybot919
    netizé amit irtál az engem nem érdekel azt se tudom micsoda. De nem lehetetlen egy általuk előzőleg elkészített játékból a szórást meg a hitboxot lemásolni. Azt már is ott az 1.6 csak más grafikával.
    Azok "jaj az én időmben.."meg stb mondatokkal élő emberek akik nem tudnak megbékélni az idő múlásával azoknak meg biztos nem fog tetszeni. de ez van!
  • Borg
    Nem kell minden mesét elhinni, a hitboxszal meg a netkóddal mindaddig nem fognak tudni csodát tenni, amíg létezik hálózati késleltetés...
  • spybot919
    Végre vissza kapjuk az 1.6 os death animációkat a szórást az 1.6 hoz állitjak majd meg a hitbox is javítva lesz. Továbbá realisztikusabb mint a source. Nekem bejön. 1.4 el kezdtem anno nagyon régóta jatszom már és nagy fun vagyok nekem minden bejön ami counter strike. :) de_dust2 továbbra is Brilliáns.
  • spybot919
    Source azért volt szar mert szar volt a fegyver szórása meg szar a Hitbox ,de mindkettőt javítják.
  • Smithwarden
    Ez teljesen igaz es tenyleg jol hangzik elvileg.
    En is remenykedtem, viszont Source motorbol alapbol sejtettem, hogy nem lehet elmenni az 1.6 feeling fele elegge es a beta alapjan be is jott a sejtesem. :(
    Pedig nagyon szeretnek egy felujitott 1.6-ot szep graffal es animaciokkal.
    Nem is sorolom, hogy mennyi minden nem tetszik ebbe a Source-os verzioban a regihez kepest, nem akarok itt leallni nagyon nyavajogni es fikazni.
    Plusz 1 velemeny csak. Lehet valakinek ez bejon, ennyi. :p
    Inkabb talan egy masik motorra kellene osszerakni 1.6 szeruseget, de ez mostanaban nem fog osszejonni biztosan.
    (BF-ben a netkod szar, COD-okat alapbol cseszik szet egyre jobban evek ota. Minden ceg csak a penzre hajt, nem tunik tul szepnek a jovo katonai akcio FPS ugyben.)
  • gosumofo
    ezt legalább összerakják az emberek igényei szerint, ennyi változtatást játékos visszajelzés alapján ritkán látni. arany középút lesz 1.6 és source között
  • Smithwarden
    Vasarlas elott mindenkeppen probald ki inkabb.
    Egy honapja kaptam beta kulcsot az accomara es sztem nagy fostaliga a game sajnos.
    1.6 utan a CSS-t is utaltam, de ha neked az bejott akkor valoszinu ez is tetszhet.
    Olyan mint egy CS:Source mod, ahogy varhato is volt ez elejen.
  • ToCsEk
    1:20nál annak az mp5nek? olyan a hangja mint starcraftban a zerglingek támadásának hangja
  • shaddam
    Karáncsonyi leárazáskor szarért hugyért adják majd
  • gosumofo
    dollár kb 13-14 eur
  • gosumofo
    15
  • Fpocok
    Mennyi lesz? 10 euró? 20?
  • spybot919
    az lenne jó ,ha kapnék steamtől béta key-t mert feliratkoztam rá. Nem volna rosz :S
  • PunkZoli
    egy hónappal megjelenés előtt lesz open beta pár napig és preorder
  • spybot919
    Valahol elő lehet rendelni a játékot? mondjuk egy bétára bejutni nem lenne rosz ha csak tényleg 2hónap a megjelenésig.
  • gosumofo
  • gosumofo
    votekick lesz, és akit letiltasz azzal nem rak többet össze a matchmaking, akiket sokan tiltanak le egymás ellen fognak csalni egy idő után :)
  • nr1ranger
    Gondolkodok hogy megvegyem-e, mostanában már nem vagyok valami nagy FPS-ezős. A ranked matchmaking érdekesnek tűnik, csak félek hogy az lesz a vége hogy az nyer amelyik csapatba több csíter kerül. Más újdonságokat meg nem nagyon látok a Source-hoz képest.
  • gosumofo
    PS3 verzióban is lesz bill+egér támogatás, move is, a matchmaking rendszer elkülöníti őket a controllerrel bénázóktól.
  • shaddam
    Ötöt adok érte majd karácsonykor ha le lesz árazva
  • gosumofo
    augusztus 21-én jön, 15 dollár.