9177
-
Borg #375 Azért ezzel lehetne vitatkozni... csak minek.
Mondjuk úgy, hogy nem véletlenül válik elég hamar unalmassá a CS, ha nincs jó társaság, meg változatos mapok. -
#374 jah gecó kéne vagy 20 ujj EGY kézre hogy minden funkciót tudj használni!
cs meg...b 1,4, o1, o2, vagy auto buy stb... aztán W utána meg mouse 1 ...ennyi és már élvezhető is a game -
Borg #373 Beltéren miért nincs árnyék? -
Gabe18 #372 A "láthattalan vagyok-nál" má csak az a jobb mikor hatszáz féle eszköz meg radar mutatja ki az összes ellenséget hogy éppen hol van.
Én régebben a CoD felé húztam, de mára úgy tönkretették hogy semmi kedvem hozzá. Úgyhogy én is bepróbálom ezt a Countert, pedig régebben nem sok tapasztalatom volt vele. Source-ot próbáltam egy rövid ideig, még jó régen, de akkor még visszamentem a CoD-hoz. Ez a veszély már nem fenyeget... -
#371 Nagyon jól néznek ki, főleg a maszkos terroristák :D Egyébként úgy van ebben hogy pályánként van 1-1 skin? Tehát kivették azt hogy választani lehessen? Engem mondjuk nem izgat, jobb lenne ha egységes lenne. -
#370 A CS eszenciája a csípőből lövés! Semmi ironsight! elvesztené az értelmét a futok lövök pont ez a legfőbb megkülönböztető jele a többi tömeg lövöldével és kúszok mászok ironsightolok gránátot dobok láthatatlan vagyok multi fps-ekkel szemben! EZ CS! -
zsozso29 #369 Na meg is érkezett az Update csak 4,7Gb volt. :DDDD
Sokkal jobb lett. Van már eredménytábla normális, új skinek, betöltö képernyő, hangok, meg még kismillió változtatás, fel nem lehet sorolni, plusz sokkal könnyebb lőni :D
-
goofey84 #368 Előrendeltem én is és ez lesz az első cs az életemben remélem tényleg annyira jó, mint ahogy mondják! 10eur nem sok érte, bár az továbbra sem tetszik benne, hogy nincs ironsight és csípőből kell durrogtatni. -
Csaba42 #367 Én megvettem pre-purchase, még sosem tettem ilyet, de ez a CS, nem akármilyen jött-ment konzolos fos game. Ráadásul csak 2.861 Ft-ért, a hülyének is megéri, az előbb említett fos konzolos ócskaságok négyszer ennyibe kerülnek, és negyedannyira vonzóak (mint egy szupermodell vs dagadt mekis eladónő :)). -
#366 Nem értem, így hogy akarják az olyanokkal mint én megvetetni a játékot :P
Én nem veszem meg csak azért, mert az lesz a neve hogy Counter Strike... bétába nemhívtak be, hát akkor köszi :D -
Newfronter #365 Jaja, meg ez Steamre is ki van írva, úgyhogy nem kamu. -
#364 PH!-n mondták, hogy 14-től lehet játszani, aki bétás volt vagy előrendelte.. -
#363 Én próktól eddig csak jó benyomásokról olvastam, a haverjaid pedig ki is próbálták vagy csak jó magyar módjára fikáznak mindent. -
hediNho #362 Szeva srácok, érdemes lenne előrendelni? Pár havertól mégkérdeztem és azt mondták szar lett, illetve néhány interjúban a "prók" azt mondták hogy játszhatatlan fos. Tudom hogy nem sok érte a pénz, de azért mégis megkérdezem. -
#361 régi szép anyázós sírva röhögős idők... -
Borg #360 Tudod mivel lenne vonzó? Olyan élménnyel, mint régen a lamason, vagy az SG-n volt.
Ha összeállna a régi csapat, és saját szerveren, változatos mapokon tolnánk, a voiceban folyamatos duma, és anyázás mellett :D Ez olyasmi volt, mint egy kocsmázás a haverokkal. Én azért anyáztam mert punkzoli folyton fejbelőtt, zso- meg kb minden másért. És akkor orion vagy sickness beszólt valamit, amitől percekig folytak a könnyek... stb.
Csak ugye ezt meg lehet, és meg is van BF3-ban is, ami meg egy klasszisokkal jobb, és változatosabb játék. Na ezért nem hiszem, hogy a casual gamer repülni fog a cs:go-ra. -
#359 Az hogy ez egy őscsésnek casual szar lesz. Én nem vagyok őscsés, nekem meg szürke, jellegtelen. Pár ajróért majd ellövöldözök vele arra jó lesz -
#358 Hát én is örülök a közelgő megjelenésnek.
Az ára tényleg remek bár szerintem olcsó lehet ahoz hogy sok legyen a csaló.
De szerencsére válság van:D
Sok igazságot mondott Borg.
A csés játékos társadalom gyorsabban unalmasabbá teszi majd a játékot.Állandó Dust erőltetéssel.
Játékról sok videót néztem elején nagyon felpörögtem rá mint anno a css-re.
De valahogy mostanában inkább úgy látom kevés változás van, kicsit olyan érzésem van, hogy fogtak egy css-t és szebb pályákat csináltak.
Olyan dod Source pályaminőséget hoztak össze semmi több.
Úgy érzem a hitbox esetleges feljavulásával lehet itt babérokra tőrni.
De semmi optimizmus nincs bennem ezzel kapcsolatban. Mivel tökéletessel lennék megelégedve, de olyan netes játék sosem lesz, mindig lesz el laggolgató magas pinggel rohangáló egyének.Így komoly változásnak technikai akadálya van.
Egy biztos.A játék a kezdeti stádiumokban amikor mindenki ismerkedik vele akkor lesz legélvezetesebb és legütősebb korszak vele játszani.
De számomra még így meggondolandó hogy megvegyem egyből, mert valahogy nem érzem hogy tényleg forradalmi lenne.
Sajnos egyébként nem is tudom hogy lehetne számomra olyan csábító tenni az uj részt.
Kb olyan ez mint windows 7 helyett Most kiadnak egy windows 8at.
De minek, meg kinek?
Szerintem a készítők sem tudják csak megalkották a "kötelező" következő részt.Valamiből nekik is meg kell élni.
Bocsánat hogy negítv voltam senkinek nem akarok a kedvét szegni.
Még lehet hogy én is ott leszek a startnál, még nem győzött felettem a pesszimizmus.
-
#357 Véleményem szerint az alacsony ár annak köszönhető, hogy a Vale végre egyesíteni akarja azt a 2,5-3millió játékost aki a CS valamelyik fajtájával játszik. Olcsóbb játék == több vásárló -
#356 Kizártnak tartom hogy 2-3 éven belül itt újabb cs jelenjen meg függetlenül hogy jön HL3 addig is vagy nem. -
Borg #355 9 eurós játék sokáig fennmaradni? Ez lenne ám csak az üzleti modell :)
Sokkal valószínűbb, hogy jön a HL3, a Source Engine 2-vel (több helyen is csepegtettek már infókat az utóbbi hetekben), és jövőre szépen azon az alapon fognak debütálni újabb játékok, újabb pénzért. Akár CS is. -
#354 En is jatszanek vele..ha 5 eurot fizetnenek. :p -
Newfronter #353 És ugyan mi a baj a játékkal? Akik hozzáértőbbek azok áradoznak róla!!
Hitbox pl. nagyon jó az elmondásuk szerint, mert tényleg a karakteren van. Kell ennél több?
Én meg is vettem, 2700 Ft nem pénz érte... -
#352 Az intel tolja a játékot mint az állat, egy rakás progamer otthagyta a csapatát (pl SK gaming CS squadja totál megszűnt létezni hárman váltanak CS:GO-ra) Németeknél a CSS mousesports otthagyta a német profi ligát hogy CS:GO-zzon, sorra állank át a külföldi top csapatok/ illetve indítják el a GO squadjaikat.
E mellett, valószínűleg az összes nagy rendezvény felveszi versenyszámként a játékot, míg az előző verziókat leveszi a palettáról (ha még nem tette meg) Ezzel gyakorlatilag nemzetközi szinten megölik az 1.6-ot valamint a CSS-t, ofc, magyarországon a mi szintünkön (wannabe progamerz) még szerintem kb 20évig lehet játszani mindkét játékot, mert itthon a CS:GO sem fog támogatást kapni.
Játékos szemmel nézve, lehet hogy ez már nem CS, csak a neve az, lehet hogy fáj válatani, viszont továbbra is ugyanazokon a map layoutokon lehet warozni/pubolni/funolni ezzel a játékkal mint anno, és ez nem csak egy rész lesz a sok közül á'la Battlefield, CoD, ez sok sok évig fenn fog maradni. Így azon a véleményen vagyok hogy aki egy jól kinéző sokáig támogatott és jól megírt(eddig azt hallani nagyon hallgatnak a játékosokra) FPS-sel akar játszani, az vegye meg. Ne azért vegyétek mert Counter Strike. Azért vegyétek mert jó lesz.:) -
#351 Játszottam a bétával, nekem max az 5 ajró amit kiadnék érte -
#350 Ja. -
Borg #349 Custom map meg moddolás ugyanúgy fog menni mint CS:S-ben? -
#348 Új de_dust2 nagyon jó lett! Fura lesz :D meg inferno is komoly :D:D -
#347 Full más CS:S-ben a fegyver menü, ez most új. CS:S-ben ugyanolyan mint 1.6-ban volt. Amúgy csomó új fegyver van a játékban, teljesen új modellek és animációs meg átdolgozott pályák, új játékmódok. Nomeg persze jóval szebb és részletesebb grafika. -
#346 Amúgy a hitboxon kívül mi lesz a javítás a CS:Shez?
Azzal nem játszottam, ott is ilyen fegyver menü volt?
Azt tudom, hogy az az AKnak pl új töltés animációja van :D -
#345 A szarkasztikus válaszod alapján erősen bebuktad a képlinkelgetést :D
Mivel semmi érdemi cáfolatot nem adtál arra, hogy az általad mutatott képek milyen grafikai beállításokkal készültek. Innentől fail. Plusz nem tudom kit akarsz megvezetni; a topik 99%-a látott már CS:S-t :D
-
zsozso29 #344 "Full low"!? nagyon ügyes vagy! honnan tudtad? jááá azt kutya mindenit
-
#343 Full low source grakikát összehasonlítani a high GO grafikával. :D Ügyes, ügyes. :) Elég hatásvadász :) -
zsozso29 #342 Nem azért de ez nem 3% grafikai javulás! Eddig 80 órát játszottam vel és nagyon bejön, nagyon szép lett, jó, igaz lőni máshogy kell benne, fasza a molotov és a decoy gránát, nagyon jól lehet vele taktikázni.
-
#341 Én azért/hamár sima bétába nemjutottam be/ kipróbálnám vétel előtt -
#340 Elvileg alapból benne lesz a gungame, szóval már megéri ennyiért. -
#339 Énis megvettem, be is került a libraryba. :) 2700 Ft-ot bőőőőven megért, mégha esetleg nem is lenne olyan jó, mint amilyennek várnánk - bár én szerintem kurvajó lesz :) - de azért bízom benne, erre a játékra azért odafigyeltek, meg úgyis csomó ideig lesz hozzá support (lásd CS:S). JÖJJÖN MÁR!!!!!! -
#338 Lehet, de én nem karácsonykor akarom kipróbálni. :) Kevesebb, mint 11 fontot valószínűleg megér, és nem sajnálom rá. -
#337 Karácsonykor meg 3 ajró lesz steam salen -
#336 Augusztus 14-e előtt jön az update, a lista ÓRIÁSI:
A lista.