9177
  • kifli
    valve nem ismerős neked? :)

Saját weboldalukon van egy kis szösszenet, hogy mi is az a valve time LINK
  • Spészgószt
    bocs 6 óra ! Ausztrália a 8, de az + ...na ők akkor még szarabb helyzetben vannak...már 8 órája aug 15. van, akkor ott már nagyon hőböröghetnek.... :DDDD
  • Spészgószt
    ha nem lenne utolsó perc, akkor a világon soha semmi nem készülne el.
    még 8 órátok van pihenni, addig még náluk aug 14. van!
    reggel felkelsz ott fog várni a game
  • goofey84
    Sztem ha azt ígérik, hogy x napon játszható vmi, akkor az lenne a korrekt megoldás, hogy 0órától tölthető legyen és ebből a szempontból mindegy melyik időzónát veszik alapul, de ha nem is 0 órától, akkor is az rossz hozzáállás, hogy ha felrakom x nap 23órakor, akkor nem hazudtam
  • kifli
    Gondoljátok, hogyha játszható lesz mondjuk egy óra múlva a beta mindenkinek, akkor majd értelmes sebességgel fog letöltődni a gépetekre? :D

Valve amerikai idő szerint dolgozik, náluk pedig még hajnalban is negyedike van. Bőven ráérnek még kiadni, és akkor nem is hazudtak :D

• balika16
    Hát én is várok 11-ig! :)
  • goofey84
    Ha 11-ig nem dobják fel én feladom és majd holnap letöltöm
  • zzeN
    Mai update:

Release notes for 8/14 Update

Gameplay:
     Addressed recently reported performance issues.
     Living players can now hear the dead spectators in Casual game mode.

Effects:
     Improved muzzle flash dynamic light performace and optimized bullet hit impacts effects

UI:
     Added options to select the position of the steam toast notification.
     Fixed an issue with the Scoreboard where it was not showing a Tie or Loss properly.
     Fixed an issue where players were not getting updated in the Mini-Scoreboard.
     The Money HUD element now flashes more when it increases.
     The Scoreboard now allows you to view a player's profile.
     Updated the Alerts and Win panel spacing to match each other better.
     Updated the Win panel to be overall smaller and streamlined in all the states for modes.

Bug Fixes:
     Fixed an issue in the HUD player count where players who left or changed state quickly were not getting updated in the scoreboard as such.
     Updated the Play With Friends screen to enable the private/public toggle.
     Boot invites should now be accepted after the game loads from an invite click in steam message.
     Fixed description text for the Achievement: “Awardist”.
     Fixed server crash caused by taking environment (falling) damage while defusing.
     Fix for firing delay after weapon switching during a reload.
     Fix for cash awards not be applied properly for grenade kills.

Matchmaking:
     By default the input device is locked to keyboard and mouse.

Még van 1-2 dolog, teljes listát itt csekkolhatjátok.
  • zzeN
    Persze, csak most azok is bétázhatnak akik előrendelték a játékot.
  • Fpocok
    Most ez mi amúgy? open vagy closed beta?
    Én anno kaptam gabe-től betát, most is tudok majd játszani?
  • zzeN
    "Getting close, thanks for your patience everyone."

Akár órák is lehetnek, Valve time... :D
  • K Ace
    Elvileg perceken belül tölthető.
  • Newfronter
    Már a blogra kirakták hogy megy, de még a Steam nem frissült...still waiting.
  • csokalaci
    Elvileg lehet már tölteni
    http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/08/august-14th-beta-access/
  • pisztácia
    Nekem sem lesz, mert fél5-kor kelek... szal jóéjt, aki marad annak meg mielőbbi game-et... tapasztalatokat írjatok majd...:)
  • goofey84
    Ez lesz életem első cs-je és már be vagyok sózva, de ma már nem lesz játék
  • zzeN
    Remélem a javítást tesztelik, ami megoldja hogy NE essen az FPS tüzelés közben...
  • Newfronter
    Nem tudom honnan az infó, de ilyet hivatalosan nem közöltek. Sőt nem is látok játszani senkit USA-ból a pre-purchase-esek közül.
    Még ma lesz beta!
  • zzeN
    Steam twittere:
    "The beta is still planned to be released today, August 14th PDT. Unfortunately, we do not have a more specific timeframe at the moment."

Ha tartják a szavukat, akkor legkésőbb 6-kor elérhető lesz itt is.
  • K Ace
    We're testing some performance updates based on this weekend's feedback. Will release as soon as we confirm it's all working.

Szóval kitartás.
  • mucsácsó
    Hát most ez komoly, hogy csak az amcsiknak szól ez a pre-orderes beta?! ne kúrjanak már fel...
  • goofey84
    Óriási betűkkel hirdeti minden belépésnél, hogy az előrendelők 14. játszhatnak, de azt persze nem írják oda, hogy az amcsikon kívül mindenki le van szarva és csak 15. játszhat a világ többi része
  • pisztácia
    ?
  • mucsácsó
    Ez most komoly? :DDDDDD
  • pisztácia
    FUCK VALVE!!! Ezért kellett előrendeli? Faszért nem írtátok akkor hogy csak amcsiba lehet 14-én játszani!
  • zzeN
    Náluk még csak most lesz 11 óra, nem kell csodálkozni:D
  • csokalaci
    Nem kell csodálkozni, hiszen Valve... :D
  • goofey84
    El mennek az anyukba, ilyen egy idióta rendszert, hogy este pakolják fel a dolgokat
  • slow66
    Azt kéne már ....
  • szabii98
    na mindenki kockul ? :D:D:D
  • mucsácsó
    Én se látom sehol... :D bár estét ki kéne várni azért, akkor jönnek mindig a steamen az akciók.
  • zzeN
    Majd este 7-től érdemes nézni a Library-t.
  • goofey84
    Hol a rákban van már a béta az előrendelőknek? Nagy hangon hirdették, hogy 14. lehet játszani
  • gandrus
    Szerintem olyan szerveren erdemes jatszani, ahol van admin felugyelet, vagy votekick. Igy is neha bosszanto volt a multban egy rovid ideig, amikor valaki csalt, de altalaban hamar bannolva lettek azokon a szervereken, ahol jatszani szoktam.
  • Gabe18
    Mivel a béta már tart egy jó ideje, nem volt nehéz dolguk, időre elkészül minden mocsok...
    Sajnos ez a mutiplayer játékok kivédhetetlen velejárója.
  • Ravine
    Oh shit, asszem tul naiv voltam. Mar a GO-hoz is van minden. A hekkerek gyorsan dolgoznak :S
  • Ravine
    Hali! En csak arra vagyok kivancsi, hogy a csitek mikor jelennek meg ra. Jo lenne egy honapot nyugodtan jatszani. A CS:S-t is ezert hagytam abba, a VAC sajna higfos, es ezzel a "ha valaki csitelt, majd par honap mulva kirakjuk" policyjevel nagyon felbaszott. Es irto durva hekkek voltak mar ra, gondolom mindenki tapasztalta ingame is. Mar ezert meger 3k -t.
  • Pethy23
  • zzeN
    Az új karakterekről és az új klasszikus desert előrántásról egy videó:
    Mi az a zubbonyos tökfedő...

• Dency
    Az tény hogy sokkal jobb lett a recoil a legutóbbi update óta, jobban is adja. Csak összehoznak valamit :)