9177
  • Szabi84
  • envagyokapeter
    bocs
  • Gabe18
    De ez nem source topik...
  • envagyokapeter
    Sziasztok!
    Az a helyzet, hogy nekem nem kellene grafikusan átalakított gui menü a cs source-ban, elég lenne egy olyan módosítás hogy benne legyenek a beállításoknál a gyorselővétel a primary, secondary weapon, he, smoke, flash gránátnál, c4-nél és persze a gyorsvásárlások. Hogy? Miként? Valaki csak tud segíteni ebben....
  • goofey84
    Nem hiszem el az új pálya betöltésénél állandóan kifagy, most töltöm újra hátha megoldódik a probléma
  • zzeN
    Sokan hiányolták:

• r4pt0r
    Hogy miért? Mert az egyik legnépszerűbb mod a gungame mellett sourceban.
  • envagyokapeter
    Ja nincs ezzel semmi gond, csak ilyen hülyeségekkel foglalkozni addig, amíg a csgo annyira bugos hogy játszhatatlan... Fps droppok, hangok, stb... Valakinek amúgy feltűnt, hogy mennyi koppintás van a Moder Warfare-ból? :D
  • mucsácsó
    Énse értem... :) Direkt erre lett kitalálva a Left 4 Dead, de semmigond...ha valakinek ez tetszik akkor nyomja :D
  • envagyokapeter
    Mi a tosznak kell ez a zombie-mod?... Annyira tré... ennyi erővel ott van a L4D...
  • pisztácia
    Sejje hajja akácfa hullaltya a levelét!!!
  • hediNho
    @Ravine a népség harmada szerencsére hiába veszi meg az awp-t nem tud vele lőni :D
    Amúgy tudni lehet hogy a recoil változik-e még vagy így marad? Tunkolással ölni szinte impossibru.
  • Ravine
    Na mar toltam jopar orat... meg mindig tetszik :)
    Az fps nagyon jo sztem, nincs igazan akadas, nem fagyott ki egyszer sem, viszont ujabban a konzol lenyitasakor az fps durvan leesik (persze konzol zarasakor visszaall).

Az audioval vannak gondok, remelem azt kikuszobolik. Fura recsegesek, lepeshangok, es a defuse hangjanak hianyat tobbszor beszivtuk.

CSS-ben hozzaszoktam az olyan szerverekhez, ahol az AWP korlatozva van...most persze halalba idegesitenek. A nepseg harmada awp-t vesz sajna :)

A game browser nalam is szarakodik, neha nem hozza be a szervereket, ezert probalom betomkodni oket a favorites-be, mert ott meglesznek egy darabig.
  • usersg
    Ja értem... beépítve biztos nem találsz ilyen funkciót, mivel a játék eleve csapatalapú módokat tartalmaz csak. Tehát egyenlően osztja el a játékosokat. Valamilyen console parancs bűvészkedéssel biztosan meg lehet oldani, mert tesztelés céljából lehetnek erre vonatkozó utasítások a játékban, de abban sajnos én nem tudok neked segíteni.

Azóta kiderült hogy a közösségi serverek sz@rok. Még szerencse hogy e mögé a valve rak normális szerverparkot is, nem úgy mint a korábbi rész esetében.
  • Szabi84
    Azt tudom, de lehet rosszul fogalmaztam. Olyan beállítás kéne -valószínű nincs-, hogy egyedül vagyok botok ellen, tehát ne legyen csapattáram.
  • usersg
    Ne mondd már hogy nem látszik a menüben...
    Rákattintasz hogy "játék" az almenüben látod hogy "offline".. és ennyi.
  • Szabi84
    A bot-os rész pontosan hol van?
  • balika16
    Other Side szerverünk:

87.229.103.144:27015

Gyertek és játszunk!
  • mucsácsó
    Hát igen, meg alapból, egy Source-os játéknak nem kellhet atomerőmű... +Left 4 Dead 1-2 is nagyon szépen megy, de néha ez...
  • envagyokapeter
    De néztem a hivatalos system requirements-et és mondtam is magamban hogy jajde jó nem kell új gépet vennem emiatt erre akad hát...
  • mucsácsó
    Jaja, hát nem bánnám... bár kicsit szkeptikus vagyok a dolgot illetően... szerintem igazából van valami ami ezt okozza (memory leak, vagy hibakereső algoritmusok a béta mivolta miatt, vagy mittomén), szóval még van rá esély, hogy megszűnnek ezek az fps droppok...egyszerűen nem értem :D
  • envagyokapeter
    köszi Mucsákó! Reméljük a legjobbakat! :) azért kicsit megnyugtattál ehh...
  • mucsácsó
    Simán elégnek kéne lennie hozzá ennek a vasnak szerintem... nálam is néha iszonyatos FPS droppok vannak, és nem igazán értem... nekem is hasonló a gépem a tiédhez teljesítményügyileg. Alapból jól megy, de néha van 1-2 pályarész ahol indokolatlanul lelassul, vagy egy tűzpárbaj közepette, és úgy meg kurvanehéz célozni...nagyon remélem, hogy valamit fognak kezdeni ezzel mert ez így nem valami jó :\ Nálam is tökmindegy milyen grafikára van állítva, ez előjön. Már mindent próbáltam amit csak lehet... Néha még a hang is berecseg..
  • envagyokapeter
    Sziasztok!

Volna egy olyan problémám, hogy letöltöttem a CSGO beta-t és akad szinte bármilyen grafikai beállítással. Kissé jobb a helyzet ha nincsenek botok vagy ha a botok nem lőnek :) azaz ártalmatlanok.
    Az a gyanúm, hogy azért mert még nem végleges a teljesítmény-optimalizálás a go-nál.
    Szerintetek?

a vasam:

Intel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz CPU
    ASUS EAH5770 1 Gb (ATI Radeon HD 5700 Series) videókari
    4 gb ram
    Windows 7 x64 hun SP1 oprendszer

Előre is köszönöm a választ!
  • envagyokapeter
    h
  • usersg
    "Pár kérdés a végére, a billentyűmet miért állítja angolra? Azt meg lehet csinálni, hogy egyedül játszak botok ellen pl 1v5?
    Legutolsó kívánság pedig hogy ne legyenek csíterek és annak gondoló adminok:D"

- nekem nem teszi
    - óriási betűkkel ott van a menüben
    - csalók mindig vannak, a fene essen bele mindegyikbe. Nem is értem mi az élvezet abban, ha valaki csal. Sikerélmény ugye nulla, csak mások szórakozását teszi tönkre teljesen feleslegesen.
  • usersg
    Itt semmi gond nincs...

"de akár hányszor pc-re veszek meg vmit mindig megerősítést nyer, ha önfeledten akarok játszani, mindenféle idegesítő szenvedés nélkül, akkor maradjak a ps3-nál"

Önfeledten? Kontrollerrel? Nekem csak a vérnyomásom menne feljebb.. :)
  • mucsácsó
    Oké, mostmár megjavult. :)
  • mucsácsó
    Valami gebasz van a szerverkeresővel, vagy mi? Nálam semmit se hoz be... meg gyanusan üresek a magyar szerverek is a kedvencek között egész nap... :D
  • Szabi84
    Pár napja tudtam meg, hogy új CS jön ki. Kis tanakodás után meg is vettem.
    Régen rengeteget játszottam 1.6-al, aztán 2-3 éve ez abbamaradt. Semmi kedvem nem volt már feltelepíteni, majd órákat szarakodni a beállításokkal, ilyen-olyan cuccokat leszedni, skineket cserélgetni. A szerverek sem tetszettek, szinte csak dust2 ment mindenhol, mindenféle barom adatokat irogatott a szerver játék közben stb.
    Ezt feltelepítettem egy-két dolgot beállítottam mint bármelyik másik Fps játéknál és már nyomulhattam. Nekem ez nagyon hasonlít az 1.6ra aminek örülök, Source-al nem játszottam!
    Az ára nagyon jó, várni nem érdemes vele sokkal olcsóbb szerintem már nem lesz. Jó volt újra nyomulni a már majdnem elfelejtett mapokon.
    A vásárlás nem okozott gondot, pár óra alatt bele lehet tanulni aztán mehet ugyanolyan pörgősen mint előtte. A skinek nem igazán tetszenek az a gond velük hogy könnyen összekeverem őket:D Hangtompító is hiányzik egy kicsit, de ezt majd beleteszik. Szóval megvan a régi feeling!
    Pár kérdés a végére, a billentyűmet miért állítja angolra? Azt meg lehet csinálni, hogy egyedül játszak botok ellen pl 1v5?
    Legutolsó kívánság pedig hogy ne legyenek csíterek és annak gondoló adminok:D
  • goofey84
    Eddig ment tökéletesen, de akár hányszor pc-re veszek meg vmit mindig megerősítést nyer, ha önfeledten akarok játszani, mindenféle idegesítő szenvedés nélkül, akkor maradjak a ps3-nál
  • hediNho
    a hiba az Ön készülékében van
  • goofey84
    Köszi valve ezt a ma patchet nem lehet játszani, mert kifagy
  • usersg
    Kíváncsi leszek mennyire lesz ez sikeres egy konzolon. Amit eddig láttam a konzol -os változatból, az elég vicces volt.. :)
    Az viszont biztosnak látszik hogy a source -ot ez meg fogja ölni.

Már csak az érdekelne igazán, hogy mi az ami kimaradt a bétából, és ami majd a teljesben többletként jelenik meg. Gondolom a fegyverek terén nem lesz már semmi változás, és mindet bemutatták, de azért egy jó adag térkép remélem van még a tarsolyukban, esetleg eddig nem ismert játékmódok extraként.
  • Ulthane
    Tölthető a demó
  • zzeN
    Milyen group hívott meg engem?

CounterStrike-Hack.com

"Our forum is the leading creator of undetectable cheat Free & Life French."

Több mint 9000 tagja van, hát beszarok:D
  • usersg
    No ezt én is kipróbáltam. A source volt meg régebbről, amihez teljesen véletlenül jutottam hozzá, aztán valahogy megkedveltem. Az a jó benne hogy pihentető. Nem kell semmi komoly feladatot végrehajtani, csak 3 perc alatt lepuffogtatni az ellenséget, és vége. Ha van egy 20 percem szabadon, ami alatt ki akarok kapcsolódni, akkor nem akarok belekezdeni valami hosszadalmas dologba, úgysem tudom befejezni. Egy pár kör counter strike viszont éppen belefér.

Ez az új játék pedig pont azt adja, amit az előző is, csak jobban. Nem is akarták feltalálni a spanyol viaszt, és nem is nyúltak bele túl mélyen a játékmenetben, csak leporolták kicsit az elődöt, kipolírozták, és kész. A valve kiválóan belőtte az árat is, tatarozásért pont annyit kértek, amennyit szinte bármelyik korábbi játékos megad majd érte, és az őj emberek beszervezésére is tökéletesen megfelelő.

Élethűségről meg egyéb hasonlókról beszélni pedig eleve felesleges, mert már maga az alap szituáció sem élethű egy cseppet sem. A valóságban nincs olyan hogy rohangálunk össze vissza, és lelövöldözünk mindenkit kérdés nélkül...

Szóval csak annyit akartam mondani, hogy bőven jó ez a játék ezért az árért, és a plussz szolgáltatásért, amit mögé raktak. Szerintem nem lő mellé senki ezzel a vétellel. Az igazi mániákusok fanyaloghatnak legfeljebb, de mint azt tudjuk, a fanatikusoknak soha semmi nem jó, ami nem hajszálra ugyanolyan, mint a 10 éves kedvencük, és ez nem csak a counter strike -ra igaz.
  • Mast3rBoYHD
    Sziasztok! Mától elérhető a BETA az előrendelőknek!
    Ha érdekel milyen kattints a lenti linkre!

• Spészgószt
    én is így kezdtem, aztán jött az egyetem, haverok lan és a napi 8 óra...mára közelítek az évi 8 órához...
    de a Go ra azé befizetek... a cs az cs
  • gandrus
    Ez a CS GO nem is hasonlít se CS-re, se CS:S-ra, ha engem kérdezel. :(