9177
  • wantonly
    A pályaismerethez ott van még az offline mode, mondjuk ez tényleg csak arra jó, hogy tudd mi hol van, mert a botok elég bénák.
  • Gabe18
    Szerintem az újaknak csak annyit kell tenni hogy nem a "klaszikus" játékmóddal kezdenek. Ott a "Gungame" (magyarul nem jut eszembe minek fordították) amiben van respawn. Igy nincs az hogy megyek 10 másodpercet, lelőnek, videózok két percig, megyek 10 másodpercet... Ebbe az alapokat, fegyverek tulajdonságait meg lehet szokni. Mondjuk az jó lenne ha ezt a módot a full játékban az összes pályára megnyitnák, és akkor a pályaismeret is meglenne. Aztán ha kissé beletanult az ember, mehet bárhova, már lesz némi esélye kisebb-nagyobb sikerélményekre.

Legalábbis én igy kezdtem, pár óra gun, aztán az a Rombolás mód, ami gyorsan pörög mert kicsi a pálya, az utóbbi két napba meg már a klasszikus módba is belekóstoltam.
  • Szabi84
    Én más multiplayer fps-el sosem játszottam az 1.6on kívül. Én sem értem a nyavajgókat. Mindenki megtalálja a számítását, persze kezdőknek biztos hogy az elején elveszi a kedvét a játék mert, nehéz felvenni a versenyt azokkal aki ismerik a CS-t.
    De látszik ezen a játékon, hogy a valve erre nagyon odafigyelt.
    Úgy tűnik az előző counter-strikeoknak leáldozott(sok pro csapat áll át erre), de ez van 13 év szép idő tovább kell lépni, és egyáltalán nem olyan nagy a változás, hogy itt rinyáljanak. A valve ebből kihozza hogy színvonalas versenyjáték legyen.
  • goofey84
    Én azok között voltam, akik sírtak, hogy unalmas az új cs, pedig én újonc vagyok a cs világában, de azóta beletoltam 18 órát és kezdek ráérezni az ízére jó vétel volt. Az is kellett, hogy megváltozzon a véleményem, hogy találtam magyar szervereket, mert iszonyat király magyarokkal játszani és főleg teamspeakelni! Az egyik kedvenc pillanatom, amikor az infernon elkezdek lőni vkit, aki éppen csak kilátszott az ablakból, erre hallom "én vok, én vok".... nah én itt szerettem bele a játékba vagy itt kapott el a hangulat, pedig ez nem is kötődik szorosan a játékhoz, de mégis megfogott nagyon. Más érzést ad, mint a mai bf és codok és a többi és már azt gondolom van helye a játékaim között, amióta ezzel játszom be sem kapcsoltam a ps-t.
  • Fpocok
  • usersg
    Kell hogy legyen, mert új térképekről volt szó, és ami jelenleg van benne, az egy sem új, kivéve a nem hagyományos játékstílushoz készülteket. De azért holnap ne várjátok nagyon, mert szinte biztos hogy csak éjszaka jön, az időeltolódást is figyelembe véve.
  • K Ace
    Kíváncsi vagyok, hogy holnap a teljes verzióba lesz e valami újdonság (pl maradék pályák), vagy csak szimplán unlockolják a bétát.
  • usersg
    Ide még azt is érdemes megjegyezni, hogy azért a 10 euróért a leírtak mellett jár még normális machmaking rendszer, és hivatalos valve szerverek, amire behívhatod ugyanúgy a barátaidat is, így nem kell a "pistike hacked" szerverekből válogatni, ahol mindenki keresztüllát a falon, és ha lelövöd az admint, akkor kidobnak....

A source -hoz is voltak vac -os hivatalos szerverek, de ez itt most egy normális háttérrel köszön vissza, és jól el van választva a community résztől. Mindenféleképpen előrelépés történt ezen a területen. Azt nem tudom hogy a konzolosok esetében ez hogy van, hiszen ők a steam rendszeren kívül esnek.
  • vortel
    +1
  • usersg
    Nem semmi ez a nyavalygási hullám ami ezt a játékot övezi...
    Egyszer azon sírnak, hogy a cs szokható, és unható. Kicsit később azon, hogy miért változtak meg a pályák. Tehát unalmas hogy nincs változás, de ha mégis van, akkor az nem jó. :)
    Aztán. Ekkora hülyeségeket olvasni hogy.. "ezt meg azt a cod -ból lopták". Mégis mit? Hogy vannak benne fegyverek? Vagy hogy vannak benne közel keleti helyszínek?
    Olyat is olvastam, hogy pénzlehúzás. Persze. 8 év után kicsit megpolírozták, javították, és kérnek érte 10 eurót, ami azért még nekünk, csóró magyaroknak sem elérhetetlen, és legalább 8 évet megint ki lehet vele húzni... micsoda lehúzás.. :)
    Olyat is írt valaki, hogy a counter strike játékosok ezt nem igénylik.?!?! Ahha. Értem. Csak azt nem, hogy azoknak akik tényleg nem igénylik, ki tiltja meg hogy használják ezután is a régi kedvencüket?
    Ha sok változás lenne az lenne a baj, ha hű marad a játék önmagához, akkor meg az. Ha lenne benne helikopter, meg tank, akkor oda lenne az egyszerű, velős, rövid játék élmény, ami miatt egyáltalán valakit érdekel ez a játék, aki ismeri. Most megismerhetik még többen. Nem értem hol ezzel a baj...
  • Szabi84
    szerintem fokozatosan jönnek a szokásos pályák, biztos,lesz új is
  • K Ace
    A többi pálya jön a megjelenéskor, vagy majd csak fokozatosan?
  • Neoncsoves
    zsír :D
  • kifli
    TESS ez szerintem választ ad minden kérdésedre. Ajánlom a kép fölötti utolsó mondatot.
  • Neoncsoves
    SDK-t ehhez is adnak ki? ha igen akkor megveszem, ha nem akkor meg nem kérek inkább a DLC záporból
  • SpeedXHUN
    Értem köszi!
  • wantonly
    Mert letöltő link nincs is. Elővásárlással válik elérhetővé. Vagy szerezned kell valahonnan egy béta kulcsot.
  • Árnyvadász
    Be is baszna. Esetleg a következő source motorral. Teljesen átlagosan néz ki. Igy.

• SpeedXHUN
    Hogyan lehet kipróbálni a játékot?Esetleg Beta verziót kipróbálnám,de nem találok linket,honnan lehet letölteni..:(
  • Rowlend
    Ujjat? Mutatok én ujjat neked. :)
  • j0nNyKa
    igy nez ki a nuke ingame? kurvara bejon
  • Szabi84
    miért? jó móka most is
  • k9duli
    Na hát én is csak megvettem.De a letöltés csak a béta utána időre hagyom.
    Bízom benne tud még ujjat mutatni nekem.
    Remélem sg szerver azért lesz majd.

• Szabi84
  • vortel
    ezt miből gondolod?
  • csokalaci
    Achievementek és statok törlődnek majd elvileg.
  • Gabe18
    Szerintem újra kell telepíteni, a Red Orchestra 2-nél nekem megmaradt a béta rész is steam játék listában, és felette ott a full játék.
    Gondolom itt is így lesz.
  • wantonly
    Nekem eddig bejön a játék, a source-t már abbahagytam egy ideje, most jól esik egy kis felturbózott CS, viszont még elég sok bug van benne. Amúgy azt nem tudja valaki, hogy amikor megjelenik újra kell majd telepíteni az egészet, és törlődik minden bétás achievement? Vagy megmarad a játék és csak frissíti magát?
  • Gabe18
    K...a jó trailer a megjelenésre:

• Smithwarden
    +1 :D
  • szabii98
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • shaddam
    Hagyd már ezeket hülyeségeket. Ne akard már mindenkinek megmondani hogy alsóbbrendű mert nem pécén lövöldözik...
  • Gabe18
    Nagyon hasonlóan gondolom. Engem ezek az új CoD-ok nem tudnak érdekelni, ahol a fegyverre szerelt Heartbeat Sensor-al, UAV-al meg minden anyám kínjával látják hol vagyok, aztán repülőről rám dobnak három köteg bombát, majd ha még mindig élne valaki, akkor behíja a helikoptert, és annak a golyószórójával ledarálnak mindenkit aki él és mozog. A távirányításos kisautókról, behívható kutyahadakról nem is beszélek.
    Pedig én szerettem a CoD sorozatot az első rész óta, és szinte mindegyikkel próbálkoztam hosszabb-rövidebb ideig.
    Itt most megint azt érzem hogy jobban számít a játékos ügyessége, tapasztalata, pályaismerete, hogy mennyire ismered ki egy-egy fegyver tulajdonságait. Úgyhogy egyelőre ez nekem bejön...
  • Fpocok
    Ha a pokolba kerülök, tuti az lenne a bűntetésem, hogy ps3on toljam a cs:go-t :D
  • Fpocok
    Előre szólok, hogy óriásit fogsz szopni, ha gamepaddal akarod majd irányítani.
  • vortel
    nos, nekem kimaradt ez a Counter Strike sorozat, mivel nem multiztam még anno mikor ez új volt. mostanában COD, meg BF-el játszok multit, de 21én boxra simán megveszem a GO-t, hogy miért? mert pont hogy ez a játékmenet hiányzik a mai FPS felhozatalból. Igaz, hogy oldschool, de pont ez a jó benne, nincs túlbonyolítva, szép letisztult játékmenet és én nagyon várom már, hogy tolhassam! COD meg BF óriási, de kell egy kis változatosság, és mivel nem szeretem a sci-fis lövöldéket multiban(HALO, Killzone és társaik) ezért ez pont jó lesz!!
  • Borg
    Csak szerintem gagyi, és idejétmúlt ez a játékmenet?:) Nosztalgia ide vagy oda...
  • pisztácia
    Azt én is néztem. AWP-s résznél szakadtam...:D
    Azt se értem, mikor két ember nyír ki valakit, akkor csak az egyik kap frag-et? Vagy mindketten?
  • Fpocok
    Ezzel a zenével nagyon nosztalgikus... eszembe jutnak a jó öreg cs1.6-os videók.
    De... hol van a kijelzés? Hogy mikor kit öl meg? Remélem csak ki van kapcsolva... illetve be lehet kapcsolni. Ha nem lehet bekapcsolni, az ultragáz lenne...
  • pisztácia
    Minden nagyképűség nélkül mondom: ilyeneket bármikor lövök...