9177
  • wantonly
    Hmm... Ha ez már a teljes, akkor első ránézésre semmi újdonság a bétához képest.
  • goofey84
    Egy darab új pálya sincsen
  • csokalaci
    Majd jön az update, csak Valve szokásához híven nem készült el, ezért a bétát rakták be egyelőre.
  • mucsácsó
    Az...ez már nem is kérdés.
  • pisztácia
    Szerintem ez már a rendes CS:GO. Én már egy magyar szerverre fel is mentem játszani.
  • goofey84
    Nekem még nem lehet tölteni semmit
  • Gabe18
    Hát ez hülye...
    Kilépem a steam-ből, kiírta hogy steam frissítés, utána elindítom, erre mindent visszarakott.
  • wantonly
    Now Available - Counter-Strike: Global Offensive
    Product Release - Valve 19:10

CS:GO expands on the classic team-based action gameplay that Counter-Strike pioneered. Featuring an arsenal of over 45 weapons, loads of maps, new game modes, new visuals, leaderboards, and over 165 Steam Achievements.
  • pisztácia
    Nekem még el is indult...:D
  • wantonly
    Nálam is eltűnt a béta, de nem töltött semmit és minden maradt a régiben, statok is megmaradtak. Akkor most mi a rák van? :)
  • goofey84
    Én is előrendelésen keresztül bétáztam és este 7-től a gép előtt ültem és kb 11-kor lehetett már tölteni, éjfél előtt már játszottam. Igazából nincs jelentősége, ezen nem fogunk összeveszni :D
  • pisztácia
    AZ előrendelői beta úgy emlékszem csak éjjel lett elérhető...
  • Gabe18
    Nálam a listából eltűnt a béta, és az összes játékon belüli stat lenullázódott.
  • wantonly
    A steam főoldalán már ott van nagyban, hogy megjelent, pedig még csak a béta elérhető.
  • csokalaci
    Az még a beta csak levették a nevéből. Majd ha csak egy marad, akkor töltsd le.
  • GLIPX
    Nekem csak valami 3.5 gb -os cuccot akar letölteni.Ez lenne az?A könytáramba 2x is szerepel a maásiknál az van odairva hogy még nem jelent meg.
  • goofey84
    A béta már 11-től elérhető volt
  • Neoncsoves
    na megvettem én is, tetszik... megvan a CS érzés de mégis más! és a hitbox is jobbnak tűnik
  • pisztácia
    Majd éjjel 3 kor elérhető lesz.... mint a beta is.
  • goofey84
    Attól kapnék hülyét
  • Jaka923
    Azért, mert a Valve 19 óra után be fogja jelenteni, hogy késik a játék 2 hetet
  • goofey84
    Miért nem engedik előtölteni?
  • Árnyvadász
    Melegedésre tudok még gondolni. Lehet érdemes lenne aida teszteket futtatni. Elég már az is, ha a kinti hőség miatt a szobahőmérséklet megnövekszik. Dob a cpu értéken egy 15 fokot és máris a kritikus tartományban megy. Persze ez is csak találgatás, de hátha nem a program a hibás érte. Azért várd meg a teljest. Hátha valami bétás szarság + driver bibi volt a gond.
  • mucsácsó
    Próbáltam azt is. Kétmagos CPU-m van, de igazából semmit nem változtat ha be van kapcsolva vagy sem... :D
  • Árnyvadász
    Képi beállításoknál van olyan opció: többmagos képalkotás. Lehet azt ki kell kapcsolni, ha nincs többmagos processzor a gépben. Régebben a L4D-nél is ezt ajánlották, szaggatás megoldására.

Aztán fene tudja.
  • Borg
    Hát végülis turbóztak a grafikán is, fizikán is, netkódon is... jó hogy magasabb a gépigénye is.
    De most milyen gépről is beszélünk, amin 20-ra leesik az fps?
  • mucsácsó
    Ugyanez... CS:S az gyönyörűen fut még a legdurvább helyzetekben is, ahogy a Left 4 Dead 1-2 is (ráadásul ott még a zombikkal is kell számolnia a CPU-nak elég rendesen), de ez meg basszus.. pedig ez meg se fordult a fejemben amikor megvettem, hogy ezzel ilyen gondok lesznek...
  • wantonly
    Akárhova lépek be csak 5-10 fps-em van.

Milyen grafikai beállításokkal, felbontással próbálod? A Source-nak kisebb a gépigénye. Vedd lejjebb a grafikát.
  • sokszor
    Én is a 19:00 -ban reménykedem, de már mindent megtettem, hogy jó legyen a béta. Akárhova lépek be csak 5-10 fps-em van, míg a sourceba 200-300. Egyedül még a BIOS-t nem frissítettem, azt mondták talán úgy jó lesz, de nem hiszem.
  • mucsácsó
    Sajnos nem lehet egyszerűen mit csinálni ezzel jelenleg. Rengetegen panaszkodnak hivatalos fórumban meg más fórumokon is, hogy indokolatlanul alacsony az FPS néha, meg random FPS droppok. Meg ha éppen lő valaki, akkor is néha úgy belassul mint a picsa az egész... bár nyilván a többségnek gyönyörűen fut, de azért nemkevés ember van aki húzza a száját - köztük jómagam is.

Kurvára idegesítő, amikor lelassul a játék (de ilyen 20 fps szintjére is akár, és teljesen indokolatlan, mindegy milyen grafikai beállítással), és tetejébe ez miatt lőnek le... csak reménykedni tudunk, hogy a teljes változat jobb lesz (bár mi a szartól lenne jobb.. :\), vagy esetleg kezdenek valamit a játékkal..
  • sokszor
    Sajnos így se működik. :S
  • Majestic01
    Videó kártya driver, c++, DX update és jó lesz,
  • wantonly
    Amúgy megjelent egy "Fegyveres kiképzés" menüpont a bétában, legalábbis eddig nekem nem tűnt fel. Szerintem nettó hülyeség.
  • wantonly
    Akkor videókártya driver frissítés talán.
  • sokszor
    Persze megvan.
  • wantonly
    Ennyi információból nem. :P Megvan a minimum gépigény?
  • sokszor
    Hello, lenne egy nagy problémám. Ma megvettem a játékot, a bétát feltelepítettem és amikor elkezdek játszani iszonyatosan elkezd szaggatni. Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • goofey84
    Nekem is az egyik picsányi frissítés szétszedte a játékot vistában, csak nekem a pályaváltásoknál fagyott ki folyton, de xp-be semmi gond. Remélem leszoknak az ilyen frissítésekről
  • k9duli
    Egybe szeretnék leszedni minden frissítést.

Mivel a legutóbbi css frissítés miatt nem indúlt a játék.
    De az semmi.
    Odáig ment a dolog hogy ha az egész játékot letöröltem, az összes regisztrációs bejegyzéssel és még máshova is telepítettem akkor sem ment.
    Sőt korábbi időpont rendszer is vissza állítottam és ahogy leszedte a nyúlfarknyi frissítést már nem is ment a játék.
    Az egész gépet újra kellett telepíteni.És egyből minden ment.
  • goofey84
    Én teljesen kezdőként azt az elvet követtem, hogy bele a mélyvízbe! :D Igaz, hogy kb 5-6 órán át lényegében 0 sikerélményem volt, de mit szarakodjak botokkal és gungammel :)A valve meg pusztuljon meg, biztos marha nagy feladat feloldani a teljes játékot van vagy 3 kattintás. Persze az amcsik szerint rajtuk kívül nincs más a világon