9177
  • kifli
    "D2, D1, nuke, train, cbble, infi. Néha kis Assault, prodigy meg aztec. Ennyi! Ezeken kell megtanulni játszani."

Ez most komoly? :D
    Mondjuk, ha az ember pubhigh akar lenni akkor lehet. Van még rengeteg jó map ezen kívűl.

Akkor lesz valaki jó játékos, hogyha, bármelyik mapon jó tud lenni...
  • pisztácia
    Most komolyan mindenki a pályák miatt nincs megelégedve?? Meg azt hiányolja? Cs-be kell D2, D1, nuke, train, cbble, infi. Néha kis Assault, prodigy meg aztec. Ennyi! Ezeken kell megtanulni játszani.
    Ez nem COD, meg BF...
  • goofey84
    A 4-et én írtam, de én eleve klasszikus módban játszom, de lehet elszámoltam, sőt biztos. Túszmentéses játékot, csak 2 pályán lehet játszani. Az is tény, hogy 10 meccsből legalább 7 valamelyik dust pályán játszódik a többi 3 meg eloszlik a nuke, train pályákon. Talán innen jött nekem a 4-es szám elnézést a megtévesztő információért. Aztecon talán, ha 3 meccset játszottam eddig.
  • j0nNyKa
    akkor honnan jott az a 4-es szam? :)
    mert ez egesz kielegito, igazabol egy cbble meg talan egy clan1mill hianyzik, illetve funolni egy assault, meg egy militia, aztan csokolom
    a lenyeges palyak meg (d2 nuke inferno) bent vannak
    mindenesetre ugy latom, kell meg varni 1-2 honapot a cuccal
  • Gabe18
    Van a 8 nagy az alap játékmódokhoz, meg pár újabb kis map az új játékmódokhoz.

De az igaz hogy az alap játékmódokhoz nincs "új" pálya.
  • j0nNyKa
    azt irtak lentebb, hogy 4 palya van, most itt latok 8-at + a custom modok
    akkor most melyik az igaz?
  • Szabi84
  • envagyokapeter
    Nem is arról van szó Realee, hogy akadozna csak vannak ezek az fps-dropok
    most játszogatok különböző módokon és van olyan hogy legalacsonyabb beállításon megakad (látom a cl_showfps 1 parancs után a bal felső sarokban mert pirosra vált a szöveg ha visszazuhan az fps) utána meg max beállításon játszok felhúzva minden és nem akad meg. Utána megint max beállítás és megakad... Nem tom hova tenni :D
  • goofey84
    Hogy kúszott fel a 3.5 giga 5-re?
  • Neoncsoves
    nekem e4500 procim van 8800gt meg 2x2GB Geil ram, mégis med grafon simán megy akadás nincs...
  • envagyokapeter
    Ez mekkora genyóság a valve-tól... Itt állok az Intel Core 2 Duo E8400 3 Ghz, Asus EAH5770 (Ati HD 5700 Series) Gddr 5 (Shader Model 5.0) Direct X 11. 1 gb VGA, 4gb Ram-os gépemmel és akadások vannak... Nemtom eldönteni hogy kevés-e neki a gép (persze az optimális gépigény felett vagyok jócskán) vagy pedig szar még a GO és nincsen jól teljesítményoptimalizálva. Várom estére a full játékot, nem hogy új mapokkal és csak kicsit bugosan de ráadásul idetosszák úgy, hogy gyanítom nincs megoldva még az hogy a beígért rendszerkövetelményen felüli gépeken is akadásmentesen, fps dropok nélkül fusson. Remélem sokan küldik a sunyiba őket most a fórumokon...
  • goofey84
    jöttek új mappok vagy mi van? Nálam nem updatel és még mindig a béta
  • goofey84
    Nekem nem csinál semmit. Mit kell tenni?
  • Borg
    5.5GB baszki... lassan nem férek el a 128-as ssd-n.
  • envagyokapeter
    Hölgyeim és Uraim!
    MEGJELENT :D
  • wantonly
    Délután tényleg volt egy update, de az egy COD féle gyakorló pályát adott a játékhoz (ami amúgy szerintem holt felesleges), de az általam tapasztalt bugok például továbbra is benne vannak.
  • Gabe18
    Hát végül is megtehették volna hogy nincs béta, ma megjelenik, EZ a játék aztán jónapot. Most ez csak azért ilyen érdekes mert eddig láttuk a bétát.

Vagy ha nagyon kamuzni akarnak akkor beszüntetik a bétát, tölts le megint 4-5 gigát, és akkor megkapod ugyanezt, amiről azt hiszed hogy nem ugyanez mert az már nem béta, pedig de...
  • goofey84
    Akkor összegezném a béta és a teljes játék közti különbséget. Kaptunk egy új ikont és megváltozott a neve cs go bétáról cs go-ra. Ehhez azért pofa kell :)
  • mucsácsó
    Hát fogjuk rá. Mikor hogy...néha úgy lecsökken hogy már nagyon felidegesít, főleg ha ez miatt nem tudok lelőni valakit...
  • wantonly
    Valaki még tapasztal olyat, hogy csapatválasztásnál néha "kifagy" a játék? Se nem enged be a játékba, se nem tudok vissza lépni. Az előbb csak az ALT+CTRL+DEL segített. Igazán kijavíthatták volna.
  • Chief
    thx
  • sokszor
    mucsácsó: Játszhatóan megy neked a játék, mert nekem még mindig nem. 5 FPS el játszani nem piskóta dolog.
  • mucsácsó
    Az más lett...az ikon. Legaláb ennyi változott :DDD Töröld le ami most van az asztalodon, és Steamben a Libraryban katt a CS:GO-n jobb klikkel -> create desktop shotcut.
  • antgecc
    Na én most vettem meg, most néztem meg. Nekem nagy csalódás. Bétának is kevés.
  • Chief
    Asztalon lévő parancsikon nekem nem cserélte le, ugyan úgy 'beta' még mindig...
  • Chief
    Hát jah... A pofátlanság netovábbja...
  • mucsácsó
    Igen, konkrétan ez történt... nincs külön "végleges" verzió. Tehát a fullban is ugyanúgy ott van/hiányzik minden, ami a bétában volt eddig..
  • mucsácsó
    MIKOR LESZ CRACK HOZZÁ?

(bocs vicc volt :D)

Egyébként ha jobban belegondoltok épp ezaz, hogy pl a CS:Source-ra eredeti állapotához képest szinte rá se lehet ismerni. Annyi mindent változtattak az évek alatt, bár tény, hogy legjelentősebb változások azok leginkább a megjelenést követve voltak, de azért még 2010-ben is volt egy nagy update. Szóval itt is ez várható, ez 100%.
  • wantonly
    Tehát aki eddig nem bétázott, mert a teljes játékkal akart játszani, de megvásárolta vagy most vásárolja meg az ugyanúgy a béta verziót töltheti most le (de valószínűleg azt hiszi, hogy ez már a teljes). Mert tulajdonképpen semmi sem történt, csak a bétát átnevezték. Aztán majd valamikor frissül új mapokkal, egyebekkel. Értem én, de azért ez így kicsit meredek. :)
  • Spészgószt
    cs:source is pár alap mappal indult anno, aztán jöttek a remake-ek és újak
  • csokalaci
    Félreértjük akkor egymást. Azt próbálom elmagyarázni, hogy amióta kijött(tehát megjelent ma 19:00-kor) a játék, azóta nem volt update ezért nincsen változás a bétához képest.(#575)
  • goofey84
    Nézőpont kérdése, hogy 1 héttel előbb játszhattunk a teljes verzióval vagy a teljes verzió helyett bétázhatunk tovább kinek mi tetszik.
  • kifli
    "Igen volt ma update de az még a bétához tartozott"

A beta nem egy külön játék, hanem a cs:go nem végleges verziója. Ígyhaa az kap updatet, akkor a végleges verzió irányába halad a játék. Tehet az update a rendes játékhoz tartozott.
  • Gabe18
    Az nekem is végig megvolt. De isten bizony fél órája kb. egyszer beléptem, akkor a játékon belül, ahol írja hány kört játszottál, hányat öltél, mi a kedvenc fegyvered, stb. ott minden nulla volt. Aztán visszaállt...
  • wantonly
    Annak speciel örülök, hogy nem kellett még egyszer letölteni a teljes verziót, de annak például én sem, hogy nem pakoltak bele új mapokat. Nálam az achievement-ek is megmaradtak.
  • csokalaci
    Igen volt ma update de az még a bétához tartozott. Majd hamarosan jönnek az új mapok is szerintem.
  • goofey84
    Ezt komolyan gondolják, hogy 4 pályával képzelik a teljes verzió startját? Kicsit sem pofátlanság
  • mucsácsó
    De, ma volt update délután. De egyébként miben változott volna a full... :\ Ígérnek mapokat a következő hónapra, nem is egyet. De azért jó lett volna, ha már ma is bedobnak egy párat már a közönségnek... egyébként ezekről tudni, hogy biztosan lesznek hamarosan:

- de_embassy
    - cs_assault
    - de_balkan
    - de_vertigo
    - de_cranes
    - ar_monastery
    - de_depot
    - de_alleyway
  • csokalaci
    Mivel ez még a legutolsó béta. Nem jött azóta update.
  • goofey84
    béta volt a teljes verzió :)