9177
-
#655 css kapott már egyszer egy motor cserét, azért mostmár több törődést kapott, minthogy ingyen megkapjuk. (arról ne is beszéljünk mennyi updatet kapott, más játékokhoz képest)
És még ígyis olcsóbb, mint pl egy bf3 dlc, amibe csak egy pár új map, meg fegyver van. -
xxxpaulxxx #654 Gondolom rájöttek, hogy így jobban megéri... Bár az 1.6 és CSS között nagy volt az ugrás, de itt azért valljuk be, igazából csak egy "DLC-szerűségről" beszélünk... ezért meg azért pofátlanság lenne elkérni egy teljes árat:) -
sokszor #653 Most nagy hülyeséget írtam, nem kérek oltásokat köszi. -
sokszor #652 Mikor lesznek dedikált szeverek? Az ideg szétb*sz, hogy mindig 100< pingem van. -
#651 Én szeretnék új mapokat, de azok ötletesen kidolgozott war mapok legyenek, persze ilyet nem egyszerű tervezni! -
usersg #650 Nézd meg a hivatalos steam forum -ot. RENGETEGEN számon kérik hogy miért csak ugyanazok vannak benne. Ha meg tényleg nem akarnak hozzá készíteni többet, az szemétség. Nagyon remélem hogy nem gondolták komolyan hogy ilyen kevés legyen.... Persze tuti lesznek remek munkák a neten, mert lesz pályaszerkesztő. De a hivatalos mapokból mindenképpen több kell ennél -
#649 Ez igaz, de azért ezt a dust2 mániát énsem tudom megérteni. Tény, hogy kurvajó map és nagyon ellett találva, de nem kéne folyton arra nyomkodni a szavazásokat... a fun mapoktól nekem is herótom van és volt is... LAN-ban poén volt elhülyéskedni haverokkal néha, de az már úgy nem CS...
Jöhetne egy hivatalos dust3 :P -
#648 Azért mert mindenhol az fut azért, és aki játszani akar beletörődik, ennyire egyszerű. -
goofey84 #647 Jó ég, valaki tényleg képes hosszú éveken át 1-2 pályán játszani? Ilyenkor büszke magára, milyen jó játékos? Engem mondjuk nem zavar, de nekünk azért jöjjenek csak az új pályák százával. -
usersg #646 "usersg - neked meg nem mondok semmit már, buta vagy kész. d2-re igen is kell több idő h normál taktikod legyen. Az az elv, hogy 3 irényba mehetsz már akkora gyökér szint, hogy neked kár CS-zned"
Mi van nem megy neked a számolás? Hány irányba mehetsz? Mond el nekem. CT kezdőn vagy.... mit teszel? Felmész középen, véded az A -t, vagy véded a B -t. Mit tehetsz még? Mellesleg ct nek pont az a dolga hogy ezeket védje...
Mond el mester.. mit lehet még tenni?
"És szerinted miért mennek csak azok a mapok? mert arra van igény... nem pedig a sok szar noname mapra."
Jól megtervezett hivatalos mapok esetén akármennyi lehet, mert arra is van igény, és nem gátolna meg téged abban, hogy azután is csak d2 -n játsz, de szélesebb körnek is kedvezne a játék. Mi bajod van ezzel? Noname map? Mindegyik annak számítana amíg meg nem ismered nem? Ha betesznek egy újat, és 5 év múlva mindenki szereti, akkor mit mondasz? Vagy azt nem lehet csak d2? -
#645 Másrészt, eddig csak te mondtad rólam hogy pró vagyok...:D
Gondolom ez se tűnt fel, mert otthon ütöd a fejd a falba, hogy miért nincs még 4 új pálya, amire mehetne a recska...
Godnolom ennyi ésszel kör végére vásárolsz be... -
#644 És szerinted miért mennek csak azok a mapok? mert arra van igény... nem pedig a sok szar noname mapra.
Source-ba is minden nagyobb, tartós szerveren szinte csak d2 volt... érdekes mind tele volt mindig.
usersg - neked meg nem mondok semmit már, buta vagy kész. d2-re igen is kell több idő h normál taktikod legyen. Az az elv, hogy 3 irényba mehetsz már akkora gyökér szint, hogy neked kár CS-zned. Az ilyen gyökereket kirúgom továbbra is... -
#643 Én pl. annak idején azért is hagytam abba, mert meguntam, hogy állandóan dust, meg aztec ment mindenhol ja meg persze inferno mi más, bezzeg egy jó kis piranesi vagy legalább egy office de nem mindig ugyanaz a pár szar már évek óta. as_ mapokat amik a kedvenceim voltak csak hosszas keresgélés után lehetett találni de azokat is csak messze távoli külföldi hót lagos szervereken. -
usersg #642 "Kinek kell más hulladék noname pálya? A régi megszokott war mapok és kész.
Többi meg menjen pubolni, az új értelmetlen pályákra..."
Ez meg... látod erről beszéltem. Begyöpösödött játékos vagy, aki tévesen profinak hiszi magát. Az nem profizmus hogy amikor az 1.6 -ba belekerültek ezek a pályák, te képtelen voltál máson is játszani... az a te bénaságod.
És nem csak noname pályák lehetnek, mert pl a valve is tervezhet hozzá akármennyit, ami jól működhet. Ne mond már nekem hogy nem lehet semmi újat kitalálni hozzá, ami szórakoztató... -
usersg #641 Hát persze... olyan misztikusnak tünteted fel azt, ha valaki ismeri a d2 -t, ami valóban nem kerülhet több időbe, mint 30 perc. Elindulhatsz 3 fele... k@va bonyolult.
Sokkal inkább az a lényeg, hogy milyen társaid vannak. Ha neked 30 percnél több idő kell arra, hogy egy d2 méretű pályát megismerj, akkor az értelmi képességeiddel vannak gondok. -
#640 Steamen egyébként olcsóbb, 10.99€ ami mai árfolyamon OTP szerint 3044HUF
KATT IDE -
#639 Nem, ez ennyibe kerül és punktum. egyszer kifizeted, és játszol vele amíg a steam működik :)
Egyébként ausztriából néztem még az előrendelői akciót, és náluk akciósan volt 14€, szóval országonként más összeget kérnek érte (vagy régiónként, ez esetben ausztria még nyugateurópa) mi meg a balkán :D -
#638 Nincs itt semmi bibi, de steamen múlt héten €10 -ért láttam- Tehát a bolti 5 ezres ár még sok is. -
#637 Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva(kb 2 éve Cs:source óta nem játszottam csvel).
Szóval a kérdésem: Hogy a bánatba ilyen occsó ez a játék? 4490ért látom. Mikrotranzakciós? Tehát veszegetni kell dolgokat, hogyha haladni akar az ember, vagy hol a bibi?
Köszi -
Borg #636 Tessék, a begyepesedett őscsés iskolapéldája :D -
#635 Pisztácia voltam, csak haver gépéről írok. -
#634 Rád csak a régi 1.6-os szöveget tudom modani: tipik ostoba láma.
Egy szóval nem neveztem magam pró-nak.
Viszont én azért nevezlek lámának, mert szted egy map kiismerése, és egy jó taktik rá 30 perc... kb itt nem is foyltatom veled a beszélgetést.
Régen mikor még d2 és társai nem voltak, akkor még nagyon gyerek cipőbe volt a cs, és senki nem ismerte ki annyira magát a játékban. Viszont később szinte minden szerveren csak a war mapok mentek. Kinek kell más hulladék noname pálya? A régi megszokott war mapok és kész.
Többi meg menjen pubolni, az új értelmetlen pályákra... -
usersg #633 Aki nem ismer egy pályát, és a gyenge a felfogóképessége ahhoz hogy fél óra alatt megismerje, annak orvosi segítség kell. De az is elég, ha csak játszik a megszokott helyeken. (mondjuk azokat is meg kellett szokni, tehát kicsit paradox módon megy ez.. :) )
Ahonnan meg azért kirúgnak, ott nem kell játszani. Hála az égnek vannak normális valve szerverek, ahol nem ilyen egyszerű dolog. Én csak olyanok kirúgására indítottam eddig szavazást, akik vagy szándékosan gyilkolták a saját csapatukat, vagy pedig 3 kör óta egy helyben állnak. Akkor inkább legyen helyette BOT charlie...
Szerencsére a hivatalos szervereken csak olyan mapra tudsz szavaztatni, ami benne van a pakkban.
Szerintem jó ez így. Még az ismerőseidet is könnyen behívhatod a játékba.
Jó ez. A sok kis fogyi nyafogós is megszokja majd idővel, és ha a hivatalos csapatok elkezdik nyomni, akkor tuti egyből jó lesz nekik is. :)
Majd készül rengeteg jó map, talán még hivatalosak is lesznek. -
Árnyvadász #632 Nekem a rombolás játékmód jött be a legjobban. Azzal el lehet lenni. A régi pályák nagyon unalmasak már. Időnként még játszok pár fegyverversenyt kikapcsolódásképpen. Legjobbak azok a meccsek, mikor 10:X-re vezet az ellenfél (X:4-7 közt valamelyik) és onnan hozzuk fel egálra.
Célzásom egy katasztrófa: 12%-os a pontosság. Ezt majd orvosolni kell. Ettől függetlenül egész jól megy. 5x csillag volt egy meccsen a legtöbb, amit össze tudtam hozni.
Még valami. Körök végi statisztikák kiírása mindenképpen hasznos dolog.
No meg az új pályákért nem kell fizetni. Ez is valami. Legjobban tetszetős pályám: Bank. Ezt nagyon eltalálták. -
#631 Aki nem ismeri a pályát, mert szerencsétlen először játszik rajta az már egyből noob, és kirúgják. Tegnap is amikor játszottam sorba rugdosták ki az embereket. Ja, meg amikor valami más map van, akkor valaki úgyis nyom egy szavazást a DustII-re. Sajnos ezek a beidegződések a CS:GO-ban is megmaradtak.
Viszont a CS:GO-ban a ranglista rendszer miatt a hivatalos szervereken elvileg a tudásod alapján pakol be szerverekre. Ha ez tényleg így van, ez akár jó is lehet. :) -
#630 egyébként szerintem valaki attól lesz pro, ha fizetős versenyekből legalább a megélhetésének megfelelő összeget megkeres évente! minden más játékos casual, lehet kurva jó casual de akkor se pro! -
#629 Én BF3-ban is ismerek oylat, aki csak 24/7 metrón hajlandó játszani, mert töviről hegyire ismeri és 1-2 pályán, még nem is játszott, és nem is fog mert "hagyjál már nem akarom rontani a statom"
vannak ilyenek is, nekik jók a klasszikus pályák, nubiknak mint én meg még sokan mások jó lesz hogy sok pályán jászhatunk :) -
#628 Ott a pont! Manapság nem az számít, hogy ki, hogyan taktikázik, ki mennyire volt okosabb a másiknál (kihasználva a pálya lehetőségeit) és így győzött a csapat, hanem a frag, ki a nagyobb pro meg ilyenek. Ezért hagytam abba anno az 1.6-ot, a Source-t is. Úgy tűnik a CS:GO is ezt az irányt erősíti sajnos, de majd meglátjuk. -
Gabe18 #627 De amúgy szerintem nincs ezzel semmi gond, aki akar, játszon Dust-on éjjel-nappal, ha neki az jön be, tegye. Remélhetőleg lesz akkora siker a játék hogy legyen elég szerver annak is aki ezt akarja, meg annak is aki mondjuk szeretne custom mapokon nyomolni. -
usersg #626 Tényleg... egyébként az miért "PRO", aki nem képes bármilyen térképen játszani, vagy alkalmatlan rá hogy új környezetben játsszon? -
usersg #625 Aki ma is a nagyon régivel játszik, annak nem hogy új térkép nem kell, de új játék sem. Nincs ezzel semmi baj, akkor ne játsszon új játékkal, és ne rinyázzon hogy az új nem pont olyan, mint a régi.
Nem érted igaz?
A több pálya egyébként sem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a begyöpösödött idióták ugyanazokon a pályákon játszanak még 30 évig...
Te meg ne attól legyél már "pro" hogy csak pár pályán tudsz játszani, mert az nem profizmus, hanem bénaság.
Akinek meg tetszik az új játék, az meg ugyan had akarjon már más pályákon is játszani, nem csak az idióták által megszokottakon. Tőled is megkérdezem. Aki a 0.9 -es cs -al játszott, az hogy hogy nem rinyált amikor belekerültek újabb map -ok? És te miért rinyálsz ha ebben az új játékban lesznek?
A starcraft játékosok legalább annyival érettebbek, hogy bármilyen pályán hajlandóak játszani, és örülnek hogy ott is kipróbálhatják magukat. A változatosság nem rossz dolog. -
Gabe18 #624 Na ezt pont tapasztalom is, mert én mint "új" játékos egyelőre maximum annyit tudok nagyjából merre kell elindulni, mig a pályán lévők 80 százaléka már ismeri a legutolsó zugot is. Aztán az ilyeneket lelőn, hát az egyelőre full mákkal esetleg... -
#623 Régi CS-sek szerintem abszolút nem hiáynolnak semmi új mapot. Mert azoknak az kell ami régen volt, 1.5-től.
Akik kicsit játszottak a source-al, csak fun-ból, azok elvárják, hogy ez is egy cod legyen... dlc, sok +map stb.
Aki régi CS-s, war-ozott stb, az nem akar új mapra menni.
Inkább leszek pró kevés pályán, mint legyek béna sok pályán. -
#622 Összesen 16 map van benne alapból.
Klasszikus: Aztec, Dust, Dust2, Inferno, Italy, Nuke, Office, Train
Újak: Baggage, Shoots, Shorttrain, Bank, Lake, Safehouse, Sugarcane, St. Marc
Ezen kívül még a szokásos custom szervereken lehet még találkozni új és régi ismerős mapokkal is, például awp_india. -
usersg #621 Marhaság. A conter strike nem attól counter strike hogy az 1.6 -nál megállt az idő... az 1.0 miért nem jó neked? Abba még benne sem volt az összes térkép amit szeretsz. Miért pont az 1.6? 1.5? 1.4? Az nem jó? :D
Érted mire akarok kilyukadni. BF rossz példa, mert az hosszadalmas, és unalmas. Mindenki össze vissza rohangál, aztán véletlenül nyer az egyik csapat. Counter strike rövid, velős, szórakoztató. Pont annyira, amennyire kell egy 15-20 perces pihenőhöz. De ez nem jelenti azt, hogy csak a dust2 -n lehetne játszani vele. -
Borg #620 Az a baj tudod, hogy ezt én kb 10 éven át végigjátszottam. Volt szerverünk, volt 1000 custom mapunk, amiről senki sem tudott senkivel megegyezni, hogy melyik a jó és miért. Igy hát mindig ujra és ujra a dust2 jött, ha azt akartuk hogy tele legyen a szerver.
Az egyik mapon a nép egyik fele, a másikon a másik fele lépett le.
Szóval az már egyértelműen kiderült, hogy aki változatos játékmenetet akar, az a CS-ben nem fogja megtalálni, hanem ott a BF3 pl. van benne infantry, close quarters (ami már majdnem CS), meg sokminden más is.
A CS-nek meg valszeg meg kéne maradni a dust2-nél, 387fps-el, egy darab m4a1+ak47-tel. Najó, desert meg awp még lehet. És semmi más. Aztán akkor aki tényleg CS-re vágyik, az elégedett lesz vele, aki meg nem, az végre belátja, hogy nem a CS kell neki. Ahogy én is.
Szóval én is belépek majd CS:Go-ba, kicsit lövöldözök, megnézem milyen lett, aztán megyek vissza BF3-ba. Időnként még max benézek, hogy történt e csoda... -
usersg #619 Egyébként meg a trailer -ben, és a valve ígéret listáján is szerepel a "new maps"... innentől kezdve egyértelmű hogy az ember számítana pár darabra. -
usersg #618 Miért zárja ki egymást a kettő? Azt mondtam hogy az egyszerűsége miatt jó. Ez így is van. De attól még lehet benne akár 1000 térkép is nem? Attól még ugyanolyan egyszerű marad.
A "pro" játékosok idióták, nekik úgysem fog tetszeni semmi ami egy pixellel is eltér az 1.6 -tól. De a legtöbben nem ilyenek, hanem egyszerű játékosok, akik szeretik ezt a játékmenetet, és esetleg szeretik a változatosságot. Miért kellene mindenkinek terminátort edzenie magából a megszokott pályákon?
Egyébként annó, amikor még nem alakult ki ez a map csokor, akkor még nem utasítottátok el ti sem csípőből az új pályákat... akkor nem volt baj hogy bővül a paletta. Akkor most miért az? Miért gond ha nem csak d2 meg train van? Van egy rakás egyedi pálya a régihez is, csak ti rácuppantatok az 1.6 felhozatalára, és nem vagytok képesek elfogadni semmilyen más megoldást. Van ennek értelme? Játszatok az 1.6 -al.... -
Borg #617 Hát igen, ez egy örök vita lesz.
Az előbb még arról volt szó, hogy azért jó a CS mert egysíkú, begyakorolható 2D-s játékmenete miatt egyszerű mint a faék, és gyorsan kiismerhető, gyors kikapcsolódás.
Most meg már kellenének a változatos mapok... ja ok.
Anno is ez a két tábor cs-zett, most is ez lesz... anno is a communitynek kellett megcsinálni a jó custom mapokat, most is. -
usersg #616 Amit írsz, az csak az elvakult őrültekre lehet igaz, akiknek csak a megszokott kell. Nem értem miért játszol egyáltalán akkor új játékkal, ha neked a régi kell. Fejlesszenek neked ugyanolyat? Minek?
A steam forum -on azon nyígnak az ilyenek mint te, hogy nincs bunny hopping, ami ugye egyértelműen csalás kategória, egy programhiba kihasználása, és nem reális elvárás hogy ez belekerüljön egy új játékba, csak mert szeretik egyesek kihasználni azt. Olyat is olvastam, aki szerint az "stratégia", hogy keresztülmegy a falon, és úgy nyeri meg a meccset. Most komolyan.... nevetséges. Az 1.6 egy bugos szar volt akkor is, és a hangulata vitte el a hátán az egészet, ez rendben is van. De a hibákat azért ne sírjuk már vissza... meg ne akarjuk hogy csak 8 pálya legyen.. miért ne lehetne ennél sokkal több? Miért kellene mindig ugyanazt játszani?
Értsétek már meg hogy ez most nem az új 1.6 -os counter strike, hanem egy új counter strike, amiben ugyan benne vannak a régi pályák is, mert sokan szeretik azokat, de attól még nem ugyanaz a játék.