9177
-
#695 Próbáltad több szerverrel is? Nekem is ez volt az éjjeli frissítés után, de mostanra már mennie kellene. Esetleg csinálj egy játékfájl ellenőrzést a steam-el. -
#694 Nekem még mindig nem joinol community serverre. 1 perces joining lobby után mindig kidob a menübe. Van erre vmi megoldás? Mások csak bejutnak valahogy, én miért nem bírok? -
#693 Ezt én sem értem, nettó hülyeség. :) -
usersg #692 Én csak azt az egyet nem értem a játékban, hogy mi a fenének ajánlja fel hogy elmentsem a pillanatot, maikor épp szétlőtték a fejemet? Ki akar ilyesmit elmenteni? -
#691 ugyan már tőled ki félne? :D -
#690 barát lista ,joint rám -
Borg #689 Jövök én, de azt tegnap se találtam a szerver listában :( -
#688 Este 8 körül gyere járókeretre ,nem mersz:) -
#687 Hát kemény tízpercet nyomtam tegnap.
Ennyiből nem lehet leszűrni sok mindent.
De a menü borzalmaknak a borzalma.
Buymenü jézusom....
Maga a játék hát nekem ez nagyon más mint amit akartam látni.
De ez még megtetszhet.
Bár számomra ez így nagyon rosszul kezdődött.
-
usersg #686 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2898491
:D -
Gabe18 #685 Igen, borzalmas különbségek vannak egyes játékosok, és az igy kialakuló csapatok között.
Hát egyelőre leggyakrabban mondhatni a szerszám rossz végén vagyok, örülök a K/D arányt olyan egál körül tartom, de sokszor még a 0.5 is nehéz.
De éjjel belefutottam egy olyan csapatelosztásba hogy csak na. Dőlt-borult mindenki akire lőttem, plusz az én oldalamon volt még vagy két komolyabb játékos, hát mészárlásba torkollott. Az AWP megszerzése után már olyan számomra! misztikus arányom volt hogy 12-2 a körök állása meg akkor olyan 8-0 volt. 5-0-ig az ellenfél 5 játékosából 2 tudott egyáltalán 1 kill-t csinálni.
Na aztán 11-0 állásnál valaki feldobta szavazásra hogy rendezze újra a gép a csapatokat, elfogadtuk, egyből véget ért a kánaán. Utána már egy kiegyenlített meccs lett, asszem 3 körrel ki is kaptunk végül vagy valami ilyesmi. -
Borg #684 Ne vigyorogjál, azt mondjad melyik szerveren és mikor tolod :D -
#683 :) -
Borg #682 Ez nem az a játék :) -
#681 Amúgy csak engem zavar, hogy ennyire kicsik a pályák arms race-ben? A pályák kialakítás szinten tetszenek, de pár mp alatt oda lehet érni az ellenfél bázisára, szinte vaktában lövöldözés az egész. Olyan közepes nagyságú pályák kellenének. -
#680 Arms racezz, vagy sima Demo módozz, arms race alapvetően könnyű, kicsik és szimmetrikusak a pályák, sok az ellenfél. Demo módban meg esélykiegyenlítés van, aki ügyes az "rosszabb" fegyvereket kap. Célozni, fegyvereket tanulni szerintem ideális ez a két mód. -
#679 Meg hogy kb 3 éve nem játszottam FPS-el 20 percnél többet :)
Semmi bajom azzal, hogy szépen lassan fejlődöm, csak néha pár perces kikapcsolódás miatt lenne jó, úgy pedig sosem lesz "jó játékos" az emberből ...
Viszont így meglesz az esélye, hogy olyan emberek közé kerülök akik ugyanilyen szinten vannak ... nem pedig fényévekkel előtte :)
Az alap pályákra meg úgy ahogy emlékszem :) Meg botokkal is végig lehet szaladgálni rajtuk párszor :) -
#678 Easy to learn hard to master szerintem a játék, már mint a versenyszerű részére értem nyilván.
Nálad az a gond alapvetően szvsz, hogy nem ismered a pályákat egyáltalán. Azt amint itt mondták is publik szinten 20-25perc alatt meg lehet ismerni. És nyilván előnyben van az aki játszott már CS 1.6-al, aki Source-al az pláne, de igazából ez mindenkinek egy új játék, és szerintem jelenleg aki többet kockul az a sikeresebb. Nyilván ez majd változik és egy idő után kijön a "skillkülönbség" de hát erre van a matchmaking -
#677 Tegnap az Update után sokáig ez volt ugyanis a szerverek még nem frissültek.
Hivatalos fórumon volt róla topik, mapváltáskor elvileg frissültek és utána lehetett csatlakozni ... Nekem legalábbis sikerült.
És akkor egy kis off az elmúlt pár oldalhoz. Senki érzéseit nem akarom megsérteni, a leírtak csak a személyes véleményemet tükrözik!
Soha nem voltam csé fanatikus, lanpartikon haverokkal elökörködtünk vele, mert a csé legnagyobb szépsége az hogy egyszerű mint a faék. Amíg több időm volt játszani, addig inkább a komolyabb játékokat kerestem ...
Sok év eltelt és most csak azért vettem meg ezt mivel most pont olyan játékot kerestem ami elé 20 percre is le lehet ülni. A CSÉ ugyanis arra tökéletes lenne az olyan mezei nooboknak mint én, hogy egy félórára lehuppanva a gép elé kiszórakozzuk magunkat ... De eddig nem volt az ...
A legnagyobb probléma, hogy ha felmegy a magamfajta egységsugarú alpubliklámahelyettes bármelyik netes szerverre "szórakozni" akkor az első sarokból előbukkanó enemy egy sörösdoboz nyitófülével kivégzi ... És ennyit a fun faktorról.
Hiszen a játékosok nagy része már elég régóta nyomja ... Ez a játék csak a skillről és reflexekről szól, de azért ugyanúgy bele kell szokni, tanulni kell ... Lehetne mondani, hogy erre ott vannak a botok, de egy idő után az unalmas lehet.
Bízom benne hogy ez a ranked matchmaking megoldja ezt a problémát, és a hozzám hasonló noobok nem a tapasztaltabb játékosok játékát rontják majd el (És fordítva ... :) ). Ha ez a része működni fog, akkor ezt a 10 ojrót bőven megéri ... mapok meg ... mindenki másképp látja, van akinek mindegy, van akinek van kedvenc ... Ami biztos, az semmiképpen nem árthat a játéknak ha újabb normálisan megcsinált pályákat adnak ki hozzá. Max akinek nem tetszik az nem játszik rajtuk ... -
#676 Igazából, nem tudom miért okoz gondot megérteni, hogy mikor botozol, akkor alapjáraton te leszel a szerver, mert így működik a CS, plussz a processzorodnak a botokat is le kell matekozni mielőtt kiteszi a képernyőre. Ebben nincs semmi érdekes.
Másik két probléma érdekes viszont azt meg kell hagyni -
#675 Én az bírom hogy lake-n online van 40-es minimum fps-em, ugyan ez a pálya botokkal és lemegy néh 20-ra is :D LOL
A másik, ha behozom a chat ablakot zuhan az fps-em kb 70-ről 30-ra.
TAB-os eredményjelzőre szerencsére csak 10-20 fps-t dob el... -
#674 Rosszabb nem lesz szerintem :D
Hamarosan megtalálják a probléma okát, és akkor min a tündérmesékben megoldják a gondodat 1 csapásra :D -
#673 Tényleg? Még nem néztem, majd mindjárt megpróbálom hogy itt mi a helyzet...de akkor kurvára örülök, ha még rosszabb lesz, mint eddig volt...
olvasgatom közben a Steam fórumokat, és egy Valve-os is kérdezte, hogy a mai update esetleg megoldotta-e ezt az FPS-es problémát, dehát negatívak a visszajelzések... szóval várunk, yessss... -
#672 Mivel egy update után lett ilyen, jobb megoldás sajnos nincs mint várni.
Nálam is vannak fps dropok sajnos, de annyira nem észrevehető a magas fps miatt. -
#671 Szerintem se marad, csak ezek szaggatós témák mindig kellemetlenek, azért ezt nehéz kideríteni, hogy vajon mi okozhatja bizonyos configokon... tényleg már mindent próbáltam amiket írogattak Steam fórumon, de csomóan járunk hasonló cipőben. Még redditen is olvastam FPS-beli problémákat...
nem túlmelegedés, nem is driver gond, nem szar gép, stb.. az oka... -
#670 Én aztmondom, egy hetet adni kell minimum (de inkább kettőt), hogy javítsák a nagyobb hibákat.
Nyilván most rengeteg ember kezdett el játszani, sokkal több mint ahányan betáztak, így kijöhet még n+1 hiba.
Abban szerintem biztosak lehetünk, hogy nem marad így a dolog. (nemrég még 1.6 is kapott foltot) -
#669 Kibaszottul nem normális, de topicok tömkelege nyílik ilyen problémákkal kapcsolatosan.... oké, nyilván a játékosok 70-80%-a gond nélkül játszik, de sajnos a maradék vásárlói réteg meg beszopta elég rendesen... valamit remélem hogy nagyon sürgősen csinálnak... állítólag az augusztus 10-ei update óta vannak ezek a rohadt durva FPS gondok - bár valaki azt mondja hogy az utánavaló updatetől megint jó, de még mindig sok ember panaszkodik nap mint nap az indokolatlanul alacsony és ugrándozó FPS-re... -
#668 nemaz -
envagyokapeter #667 Szerintetek normális dolog hogy beszaggat néha meg 50-60-70 fps en vagyok (kivéve sötét részek dust-on) egy ilyen konfignál? (akármilyen beállításnál beszaggat néha)
Asus P5E3Pro alaplap
Intel Core 2 Duo E8400 3 Ghz CPU
ASUS EAH5770 azaz Ati HD 7700 Series 1 Gb Gddr 5 (Shader Model 5.0) Direct X 11
4 Gb ram
-
#666 lehet a végleges nem kapta meg csak a beta
(source-nál megy beta a végleges mellett mai napig, fel is tudom telepíteni, és ott tesztelgették a patcheket, mielőtt betették a véglegesbe)
Vagy frissített is a játék? -
xxxpaulxxx #665 Hoppá-hoppá-hopp:
"Counter-Strike: Global Offensive Beta Update Released"
Hol a hiba a mondatan?:D -
#664 Értem, köszi. -
#663 source topikba leírta szőke. Dedikált szerver gond, majd javítják....
Ez egy bug mert ha olyan mapra váltasz ami nincs a startban meghatározott mapgoupba akkor befosik a direkt csati.
kis magyarázat ha nem értenéd teljesen: a pályák csoportokba vannak osztva, bombás, túszos armsrace dem, ez a mapgroup, és ezt bele kell írni a startscriptbe, hogy milyen szervert akarsz. Ha olyan pályára vált az admin, ami nincs benne az adott csoportba, nem lehet szerverkeresőből csatlakozni. -
#662 Masterserverrel lehet valami. -
#661 Miért van az, hogy "community serverre" akarok csatlakozni és joining lobby után mindig kidob. Nem hiszem el, hogy ekkora fos lett ez a game. 25/40-es server, jó ping, minden ok és egyszer sem enged be, de egyikbe se, ami megfelelő volna. -
#660 Volt ma egy kisebb update, néhány bugot kijavítottak. Semmi extra. -
#659 Nekem sehol sem volt textúra hiba, végig stabilan megy. A játékmenet nyilván ízlés kérdése biztos meg lehet unni mint bármi mást de van aki 40 éve sakkozik, focizik. Lehet nehéz elfogadni mindenkinél van jobb játékos akár 1 hp-val is az már a játékos hibája, ha leszednek kis részben a játéké. Voice, ki kell kapcsolni mindenhol vannak pöcsfejek, bár eddig nem találkoztam velük, vagy nem értek a nyelvükön. Bugot is egyet találtam hanggal kapcsolatban néha recseg. Grafika 1.6 ban sem érdekel pedig az aztán tényleg ótvar volt már. Játékmechanika hál istennek nem változott kár lett volna tönkretenni, neked viszont pénzkidobás volt úgytűnik. -
Borg #658 Na most én is toltam egy kicsit... hát fogalmazzunk enyhén, hogy nem vagyok elájulva tőle.
Fut szépen, 1920x1200-ban, minden high, full AA stb, 180-280fps... mondjuk ez eleve lol, hogy ilyen instabil...
Hiba kettő volt, aztecon hiányoztak textúrák (lila), trainről meg egyszerűen kidobott desktopra... de akkor már úgyis untam.
Sajna 2-3 év másfajta FPS után rettentő gagyi a játékmenet. Pár kör után simán osztottam fejest, meg mentem amerre kell, hiszen orrvérzésig begyakorolt mapokról van szó, de akkor is DÖG UNALOM. Aztán persze jöttek a prok, akik 1HP-vel még 10 embert is le tudnak lőni, mintha mindenki mellélőne, meg aki awp-vel végigirt egy egész mapot úgy hogy egyszer se hal meg... vagy a map másik végéből kilő a fedezék mögül, csakfejes makigyerekek, meg persze az über profik, akik voiceon osztanak mindenkit, aki kicsit is nem azt csinálja amit ők akarnak, nyomják hogy ki festett pontot a monitor közepére, meg hova állította el a ratejeit hogy senki se találja, stb... szóval a szokásos cs-s nüanszok.
A grafika is csak egy lehelletnyivel lett jobb a réginél, nekem BF3 után olyan érzésem van, mintha valami kvarcjátékos /konzolos/, vagy telefonra készült ökörséggel játszanék. Alapvetően az egész játék mechanikája mit sem változott, csak tettek tejszínhabot is a régi szarkupacra.
Nem húzom be egyből az uninstallt, még párszor belépek talán, de az első benyomásaim nagyon negatívak... a jó társaságban nem nagyon bízok már, túl sok a möchtegern-progémer. Igy meg egyelőre 4/10. -
#657 Szerintem ne hasonlítgasd más játékokhoz azokat, amit a valve csinál, legalábbis support oldalról.
Inkább összegezném én mi történt: Aki kapott beta hozzáférést, az eddig játszhatott a nem végleges, de teljes verziós cs:go-val, anélkül, hogy mesterségesen hagytak volna ki belőle dolgokat. Mindezt azért, hogy teljes véleményt le tudjanak írni a felhasználók, és ezek alapján változtathassanak.
A játék pedig most ért el olyan szintre, hogy már ki merték adni a kezükből. -
tomcsa4 #656 Miért te hülye, szeritned más játéknál hogy lesz gold verzió? Hát a bétából. Azt hogy mihez mennyit raknak hozzá, nem tudhatod. Valahol a béta szinte már bugmentes.
De a gold az a bétából lesz. Istenem, menj ki a levegőre.