9177
  • envagyokapeter
    Figyi, akkor egyszerűen mondom, hogy megértsd. Ezek olyan funkciók amik akadasmentesen kellene hogy mukodjenek. Ergo jogos a felhaborodas. Az hogy van egy eromuved es nem erzekeled ezeket a dolgokat meg nem jogosit fel arra hogy hulyesegeket beszelj :)
  • Pethy23
    áhh.... hagyjuk, továbbra is hülyeségeket beszélsz. Nem az a nem normális ha időnként megnézem tabbal a frageket, hanem az a nem normális hogy ezekért esik az fps. Chat ablak lenyilása pedig spectatorban is idegessítő mert ennyi fps drop rombolja elég erősen az játékélményt.
  • Spészgószt
    Még mindig nem értem...A FONTOS játékidő alatt (amíg élsz) semmi szükség ezekre! Mindent kijelez a HUD amire szükség van! Régen kellett a tab, mert onnan láttad mennyien élnek még a csapatból stb...de most már azt is kijelzi felül!!! Még mindig az a kérdésem MINEK kell nézegetni a tabot meg a csetet játék közben...unatkozol???...kíváncsi vagy hány freget lőttél már???...majd megnézed ha meghaltál!!!...így nem lehet normálisan játszani...aki ilyeneket nézeget közben, az meg is érdemli, hogy agyonlőjék, mert éppen szaggat a gépe az fps zuhanás miatt! Ez csak egy személyes vélemény...ennyi nézegessétek sokat a tabot meg a csetet...ingyenfregek...nyamiiii
  • Pethy23
    Gratulálok... Nem a csetelésen van a hangsúly, de pl ha megnézed az állást akkor is 10 fps minusz, de ugye tabot se nyomogassuk...
  • Spészgószt
    pont azt mondom játsszon Ne csetkeljen, nem értem miért zavaró...ha csetelsz NEM játszol NEM kell pfs sem...ha játszol NEM csetelsz NEM esik le az fps...
  • Narxis
    Az biztos, nekem nem újdonság, hogy egy új Valve játékon van még mit csiszolni, hozzászoktam már TF2-nél, L4D-nél és L4D 2-nél is.
  • Narxis
    Ez nem csetfüggő, de am. jóhogy má nem aztat mondod, hogy minek játszik.
  • csokalaci
    A VGUI mindig is érzékeny volt, kell még rá az optimalizáció.
  • Spészgószt
    mi a szarnak csetelsz játék közben! Ha meg halott vagy kit érdekel az fps...
  • Narxis
    Ezt az iszonyatos ingadozást én is észrevettem, képes 40 FPS-t esni bármikor bárhol.
  • Pethy23
    Ez a gond hogy Paks is kevés ahoz hogy ha megnyitod a chat ablakot ne dobjon el vagy 30-40 fps-t...
  • Spészgószt
    .... :DDDDDDD Te a szemednek hiszel vagy valami buta leírásnak....!
    persze a játék szar...akkor mit kell csinálni... a játékot buherálni, nem a géped!...vagy ha lusta vagy buherálni, akkor vegyél erőművet akkor biztos jobb lesz....
  • envagyokapeter
    Nehogy már ez a gép kevés legyen a go-nak :D bőven felül van ez az ajánlott rendszerkövetelményeknek... gamedebate-en is azt írja hogy max grafikán is 20-30%-al felette vagyok a követelményeknek. A BF3 max grafikán akadásmentesen fut...
  • Spészgószt
    google...
    fps config mindenhez van, még ki se jött már írtak rá az garantált...
    még nem volt időm ilyesmivel baszkódni, de tuti van! Eddig is volt, ezután is lesz gyenge gépe sok embernek.
  • Spészgószt
    ez elég gyengusz a full élményhez és stabil fps-hez...sajonos ilyenkor jönnek a lent említett kompromisszumok a grafika terén...
  • envagyokapeter
    ezeket hogy lehet? mármint milyen paranccsal kapcsolod ki őket?
  • envagyokapeter
    Ez a vasam és 50-60-70 az átlag fps... nem igazán normális sztem :D úgyhogy nem biztos hogy csak a proci a gáz nála. Hanem az a helyzet, hogy egyenlőre KALAP SZAR ez a játék. Hiába jó (mert jó), ha nem játszható ezek miatt a bugok miatt...

Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz
    Ati HD 5770 1Gb Shader Model 5.0 Direct X 11
    4 gb ram
  • Spészgószt
    torkolat tűz off, decals minimál, props kikpacs, égbolt falomb stb off, hullák kikapcs és máris jóság
  • Pethy23
    Hát nekem 4 magot 60%-ban dolgoztatja. És nem nagyon megy 80-90 fps fölé a cucc. Eléggé optimalizálatlan még. Pl most legutóbbi kis update óta megint leesett az átlag fps-em vagy 10-el...
  • Spészgószt
    a tűz meg ilyenek nem a videó kártya hibája...a procid kevés neki!
    Source motor mindig is a procira volt érzékeny...
  • envagyokapeter
    Heyho Mucsácsó!
    Örülök, hogy megoldódott a problémád! Már csak az a kérdés, hogy Akinek Ati, Amd-jük van azokkal mi a tosz lesz :)
  • pisztácia
    Üdv!

Van valami mód arra, hogy csak egyfajta skinek legyenek?
    Mint anno a source-ba volt erre egy parancs: cl_minmodels 1.
  • csokalaci
    Valve Hammer Editor
  • Szabi84
    mi az a hammer?
  • usersg
    Szerintem ez egy komplexebb probléma lesz, mert eddig nem úgy néz ki hogy konkrét kártyatípusokhoz lehetne kötni. Nekem pl egy hd5670 -em van, és tökéletesen megy vele, legfeljebb ha csinálnak egy kis tüzet a közelemben,és közben lövöldöznek is, akkor a kártya képességei már kicsit kevésnek bizonyul, de ez már nem a játék hibája. :)

Kell azért ennek a játéknak még idő, hogy minden a helyére kerüljön, de szerintem nem kell aggódni miatta.

Viszont nagyon ajánlom nekik hogy pár hivatalos pályát még dobjanak, és a hammer -t is kellene kicsit pofozgatni, mert még nem az igazi ehhez az új játékhoz.
  • Borg
    Nekem nvidia van, és eddig se volt gond... pedig nem ezt a drivert használom.
    Talán pontosíthatnál, hogy melyik forint előtti kártyákra vonatkozik ez.
  • mucsácsó
    FIGYELEM!!!

Akinek beszaggatott a játék, vagy indokolatlanul alacsonyan szar FPS-el futott, VAGY tüzeléskor/chat ablak, score tab megnyitáskor nagy FPS-dropokat tapasztalt, annak van egy jó hírem.

Ha nVidia videokártyád van a gépedben, és úgy tapasztaltad ezeket, akkor rakd fel a 306.02 BETA (!!!) 1-2 napos legfrissebb drivert. Steam fórumon olvastam, hogy megszüntette a problémákat...nem hittem benne, de most játszottam vele kb. 2 órán keresztül...hát úristen, mintha más játékkal játszanék, annyira jó lett így tőle! Kipróbáltam 4-5 más mapon más-más szerveren, és ezerszer jobb tényleg! Alapból ilyennek kellett volna lennie... Végre nem szaggat be lövéskor...még nagyobb tűzpárbajoknál sem...ez egészen hihetetlen... :D Csak nehogy elbasszák megint valamilyen update-tel...
    úgyhogy NVidiások mindenféleképp tegyetek egy próbát vele!
  • antgecc
    Köszi mindkettőtöknek.
  • usersg
    A válasszal megelőztek... :)
  • wantonly
    Jobb klikk a játékon - Tulajdonságok/Helyi fájlok/Játékfájlok ellenőrzése
  • antgecc
    Hol tudom lefuttatni ezt az ellenőrzést?
  • zozyk
    Ha valaki szereti a rombolás módot,nálunk az fut a szerveren.
    188.227.225.114:27106

+ Gore mod.. :)
  • usersg
    Nem kell újraraknod semmilyen steam -es játékot. Ha arra gyanakszol hogy sérült, akkor leellenőrizteted vele. Ilyenkor csinál egy hash -t minden file -ról, és ha valamelyik állomány eltér a server -en tárolttól, akkor csak azt tölti le megint. A játékokhoz szükséges többi program telepítője is lefut majd a következő indításnál, mint ha csak frissen telepítetted volna azt.
  • sokszor
    kösz
  • petecz
    Téves. Itt is kiírja a konzolba a sebzést minden kör végén. És ha bekapcsolod hogy lehessen konzol, majd bebindeled egy neked megfelelő gombra, lehet nyomogatni bátran.
  • sokszor
    Consoleval megtudtad nézni, hogy mennyit sebeztél rajta és, hogy ő mennyit sebzett rajtad pl: 6hit in 136 az 1.6-ba és a source-be, de itt még a consolet sem lehet előhívni, csak amikor elindítod a játékot.
  • Gabe18
    Hát igen, az hogy megmutatja kiemelve hogy ki lőtt le, meg hogy honnan, ez még ok. De ezt még meg is örökíteni?

Én nem vagyok egy nagy CS szakértő, de úgy tudom valamilyen formában a Source-ban volt valami sebzés kijelzés, tehát hogy hányszor találtad el az ellenfelet, és az mennyit sebzett rajta, ez például hasznos lenne ide is.
  • antgecc
    A megszokás miatt hiányzik, de örülök, hogy nincs. Így jobban egyensúlyban van a két csapat, igazságosabb a dolog.
  • antgecc
    Több server esetében is, igen. Ok, otthon megcsinálom, hátha. Reinstallhoz nem nagyon van kedvem :(
  • sokszor
    Nektek nem hiányzik a hangtompító?