9177
-
#775 Ne nyomd meg az F10-et. -
S8DJ #774 win reinstall :D -
#773 Sziasztok.Eredeti steames a játék, kb 10-15 percenként kilép, mindenféle hibaüzenet nélkül.A driverek frissek, FPS gondok nincsek.Valakinek ötlete ? -
#772 Üdv!
Egész jól megy a játék (80-100 fps) DE néha fogja magát és lemegy 1 fps re kb mintha lefagyott volna (aztán később le is fagy általában). Más source játékoknál semmi bajom. Friss nvidia driver van fent. Gép: q9550, gtx460, 4g ram. -
#771 Azt írták valahol, hogy ati nak a legújabb beta driver kell, az megoldja a gondot. De majd valaki pontosabban leírja. -
Mestro #770 Hali!
Segítségeteket kérném mert megvettem a játékot de valamiért nagyon kicsi az fpsem.Keresgéltem rá megoldást de semmi nem segített.
My Spec:
AMD Athlon II X4 651, 3000 MHz
ASRock A75M-HVS
DDR3 4GB 1333Hz
AMD Radeon HD 7770 Series (1024 MB)
Updateltem a biost is de az sem segített.
Valami ötlet?:\ -
eN00 Begger #769 Valamint Counter Strike Global offensive eladó, vagy cserélhető BF3 accountra. E-mail: [email protected] -
Verseghy #768 Üdv, nincs valami hely ahol lehet szerezni klánokat, mert warozni, mint régen.:) újra élem a gyerekkorom..:D -
#767 Nekem a legújabb patch után sokszor spontán kilép... -
#766 Visszaolvastam, láttam, hogy másnak is szinte ugyanilyen gondja van...akkor várjunk az updatere, ez így szar. -
#765 Leírásban szereplő gépemmel elég ingadozó az fps szám. És még be is szaggat néha minimálisan, de akkor is 70-80 fps-em van, beállítások medium-on kb minden, többi cucc nagy része kikapcsolva. Olykor leesik 40-50 fps-re is,de akkor is olyan mintha 20 lenne kb. Valakinek ilyesmi? -
usersg #764 A hivatalos map -okat azért rendesen felújították, én nem azokra gondoltam. Azok egyébként azért maradtak meg, mert nagyon sokan szerették őket az előző játékokban. Viszont hivatalos pályák is jöhetnének még, gondolom fognak is. -
#763 gondolom ezért is ilyen olcsó a játék, javarészt pár map csak ctrl+c ctrl+v map, 1 az 1re ugyan az..pl nuke, dust2 kicsit változott -
usersg #762 Mondhatnátok valami jó magyar szervert, ahol kib@ák a csalókat, és jó map lista van, nem csak állandóan a dust2. -
usersg #761 Persze hogy onnan. Főleg hogy a hammer sem nagyon változott semmit. A példa mapok is a source -osok. Átültetni persze nem túl bonyolult egy meglévő térképet, és gondolom nagyon sok map -ot át is raktak már a source -ból. -
#760 hát a grafika nem is változott, hisz ez egy map, egy az egyben copypaste sourceból -
#759 Persze még a propok is onnan valóak. Ez ugyan az a map 0 változtatással. -
Borg #758 Ez sourceban tök ugyanígy nézett ki, semmit sem fejlődött a grafikája... -
#757 ez a régi gob_rats pályákra emlékeztet cod2ből :D -
#756 Volt 1.6-ban, 1000%, még játszottam is néha anno ezen hébe-hóba :D
Amúgy igen, végülis ha úgy nézzük akkor megvan a régi klasszik "awp/ak47/m4 szenthármasság", meg a desert-buziság, de ettől függetlenül akadnak még relatív egészen jól kezelhető új fegyverek. -
#755 egyébként most kiprószáltam a rég nem játszott 1.6-ot és tényleg sokkal gyorsabb a GO -
EnxTheOne #754 Ebben is van a jo régi awp/ak47/m4 szenthármasság? Vagy használhato a többi fegyver is? -
r4pt0r #753 Ez a map szerintem már 1.6ban is volt, de sourceban biztos. -
usersg #752 A video beszúrás nem jött össze.
http://www.youtube.com/watch?v=y-uLqS_Za4I -
usersg #751 Van de minek? Sokra nem mész vele. Sok vele a baj, kézzel keresgélheted a heti frissítéseket, és nem tudsz rendes valve szerveren játszani. Ennek meg tulajdonképpen csak ott van értelme.
Ára nem túl magas, még a csóró magyarnak sem annyira, valahogy ki lehet izzadni.
Egyébként... ezt nézzétek:
Érdekes darab... bár szervert még nem találtam ahol fent van ez is.
-
#750 Közösségi szerverek között találsz egy csomó magyar szervert... -
#749 Sikerült megvennem nekem is a szoftvert, remek kis játék. Bár nekem most túl gyorsnak tűnik, valami nem stimmel vele. Mindenki olyan gyorsan megy, hogy ez már túlzás. Mielőtt húztam volna a CPU-t nem volt ilyen, csak most mikor túráztattam a procit.
Amúgy, van már magyar szerver? -
#748 hát az most így járt. nyilván lesznek tört szerverek egyszer, dehát... -
#747 arra véletlen nem gondoltál, hogy valaki azért warezol hogy kipróbálja a játékot?:) -
ktomi22 #746 esetleg tört szerveren... ..de hát .. most 3000-5000 ft .. pfff nanemáá' :D -
#745 Igaz, de én azt sem értem, hogy egy ilyen játéknál, ami kizárólag az online játékra van kitalálva mi értelme a warez-nak? Egy single-player játéknál még értem, de itt?! Játszik botok ellen offline? -
ktomi22 #744 mégcsak nem is drága..tökre igazad van. -
#743 3000 ft-ot sajnálnak rá az emberek, de a dupláját elisszák hétvégén. Hihetetlen. -
#742 Van de ne itt keresd. :D -
#741 Szerintem nincs, meg sokra amúgyse mennél vele... :P -
ktomi22 #740 óóóhohoooo :D akk nem erdekel.. valve = eredeti.. szamomra ez alap -
#739 olyan amilyen a bannerben szerepel szép nagy piros betűkkel :D -
ktomi22 #738 az milyen? -
#737 Van már virágbolti verzió ? -
#736 e6750 ati 5770 ez nem erőmű! ezért kell az fps config...