9177
  • Grr1234
    Ne nyomd meg az F10-et.
  • S8DJ
    win reinstall :D
  • woy
    Sziasztok.Eredeti steames a játék, kb 10-15 percenként kilép, mindenféle hibaüzenet nélkül.A driverek frissek, FPS gondok nincsek.Valakinek ötlete ?
  • Dopti
    Üdv!
    Egész jól megy a játék (80-100 fps) DE néha fogja magát és lemegy 1 fps re kb mintha lefagyott volna (aztán később le is fagy általában). Más source játékoknál semmi bajom. Friss nvidia driver van fent. Gép: q9550, gtx460, 4g ram.
  • Metalmilitiakid
    Azt írták valahol, hogy ati nak a legújabb beta driver kell, az megoldja a gondot. De majd valaki pontosabban leírja.
  • Mestro
    Hali!

Segítségeteket kérném mert megvettem a játékot de valamiért nagyon kicsi az fpsem.Keresgéltem rá megoldást de semmi nem segített.

My Spec:
    AMD Athlon II X4 651, 3000 MHz
    ASRock A75M-HVS
    DDR3 4GB 1333Hz
    AMD Radeon HD 7770 Series (1024 MB)

Updateltem a biost is de az sem segített.

Valami ötlet?:\
  • eN00 Begger
    Valamint Counter Strike Global offensive eladó, vagy cserélhető BF3 accountra. E-mail: [email protected]
  • Verseghy
    Üdv, nincs valami hely ahol lehet szerezni klánokat, mert warozni, mint régen.:) újra élem a gyerekkorom..:D
  • Szabi84
    Nekem a legújabb patch után sokszor spontán kilép...
  • DeerHunter01
    Visszaolvastam, láttam, hogy másnak is szinte ugyanilyen gondja van...akkor várjunk az updatere, ez így szar.
  • DeerHunter01
    Leírásban szereplő gépemmel elég ingadozó az fps szám. És még be is szaggat néha minimálisan, de akkor is 70-80 fps-em van, beállítások medium-on kb minden, többi cucc nagy része kikapcsolva. Olykor leesik 40-50 fps-re is,de akkor is olyan mintha 20 lenne kb. Valakinek ilyesmi?
  • usersg
    A hivatalos map -okat azért rendesen felújították, én nem azokra gondoltam. Azok egyébként azért maradtak meg, mert nagyon sokan szerették őket az előző játékokban. Viszont hivatalos pályák is jöhetnének még, gondolom fognak is.
  • szabii98
    gondolom ezért is ilyen olcsó a játék, javarészt pár map csak ctrl+c ctrl+v map, 1 az 1re ugyan az..pl nuke, dust2 kicsit változott
  • usersg
    Mondhatnátok valami jó magyar szervert, ahol kib@ák a csalókat, és jó map lista van, nem csak állandóan a dust2.
  • usersg
    Persze hogy onnan. Főleg hogy a hammer sem nagyon változott semmit. A példa mapok is a source -osok. Átültetni persze nem túl bonyolult egy meglévő térképet, és gondolom nagyon sok map -ot át is raktak már a source -ból.
  • szabii98
    hát a grafika nem is változott, hisz ez egy map, egy az egyben copypaste sourceból
  • csokalaci
    Persze még a propok is onnan valóak. Ez ugyan az a map 0 változtatással.
  • Borg
    Ez sourceban tök ugyanígy nézett ki, semmit sem fejlődött a grafikája...
  • szabii98
    ez a régi gob_rats pályákra emlékeztet cod2ből :D
  • mucsácsó
    Volt 1.6-ban, 1000%, még játszottam is néha anno ezen hébe-hóba :D
    Amúgy igen, végülis ha úgy nézzük akkor megvan a régi klasszik "awp/ak47/m4 szenthármasság", meg a desert-buziság, de ettől függetlenül akadnak még relatív egészen jól kezelhető új fegyverek.
  • Szabi84
    egyébként most kiprószáltam a rég nem játszott 1.6-ot és tényleg sokkal gyorsabb a GO
  • EnxTheOne
    Ebben is van a jo régi awp/ak47/m4 szenthármasság? Vagy használhato a többi fegyver is?
  • r4pt0r
    Ez a map szerintem már 1.6ban is volt, de sourceban biztos.
  • usersg
    A video beszúrás nem jött össze.

http://www.youtube.com/watch?v=y-uLqS_Za4I
  • usersg
    Van de minek? Sokra nem mész vele. Sok vele a baj, kézzel keresgélheted a heti frissítéseket, és nem tudsz rendes valve szerveren játszani. Ennek meg tulajdonképpen csak ott van értelme.

Ára nem túl magas, még a csóró magyarnak sem annyira, valahogy ki lehet izzadni.

Egyébként... ezt nézzétek:

Érdekes darab... bár szervert még nem találtam ahol fent van ez is.

• zozyk
    Közösségi szerverek között találsz egy csomó magyar szervert...
  • Katun
    Sikerült megvennem nekem is a szoftvert, remek kis játék. Bár nekem most túl gyorsnak tűnik, valami nem stimmel vele. Mindenki olyan gyorsan megy, hogy ez már túlzás. Mielőtt húztam volna a CPU-t nem volt ilyen, csak most mikor túráztattam a procit.

Amúgy, van már magyar szerver?
  • mucsácsó
    hát az most így járt. nyilván lesznek tört szerverek egyszer, dehát...
  • szabii98
    arra véletlen nem gondoltál, hogy valaki azért warezol hogy kipróbálja a játékot?:)
  • ktomi22
    esetleg tört szerveren... ..de hát .. most 3000-5000 ft .. pfff nanemáá' :D
  • wantonly
    Igaz, de én azt sem értem, hogy egy ilyen játéknál, ami kizárólag az online játékra van kitalálva mi értelme a warez-nak? Egy single-player játéknál még értem, de itt?! Játszik botok ellen offline?
  • ktomi22
    mégcsak nem is drága..tökre igazad van.
  • antgecc
    3000 ft-ot sajnálnak rá az emberek, de a dupláját elisszák hétvégén. Hihetetlen.
  • Narxis
    Van de ne itt keresd. :D
  • mucsácsó
    Szerintem nincs, meg sokra amúgyse mennél vele... :P
  • ktomi22
    óóóhohoooo :D akk nem erdekel.. valve = eredeti.. szamomra ez alap
  • Metalmilitiakid
    olyan amilyen a bannerben szerepel szép nagy piros betűkkel :D
  • ktomi22
    az milyen?
  • Armagedown
    Van már virágbolti verzió ?
  • Spészgószt
    e6750 ati 5770 ez nem erőmű! ezért kell az fps config...