9159
 • Dency
  #9159
  Vigyázzatok account lopások vannak, ha valaki rátok ír hogy szavazzatok valami csapatra IEM cologne-s copyzott oldallal akkor ne lépjetek be.
 • ENVE
  #9158
  Egyébként mind a Mirage, mind a Dust2 egy rendkívül jó pálya. Értem én ,hogy divat szidni, főleg a dust2-őt, de a lényegen nem változtat. Jó, és változatos Angleök, kiegyensúlyozott, átlátható. Nem véletlen volt minden idők legnépszerűbb mapja.
 • ENVE
  #9157
  https://www.youtube.com/watch?v=1N9zWQ6IE7U

  Régi szép idők ^^
  Utoljára szerkesztette: ENVE, 2021.06.06. 22:12:29
 • Devv
  #9156
  Mi a fasz van a játékkal? 5 meccsből 3-on de inkább 4-en fixen kilép valaki. Többnyire a meccs kezdetén és technikai szünettel kezdünk. Nem ritka a 3v5 sem...
 • gotchaaa
  #9155
  Találtam egy Reddit posztot, ahol valakinek a 3 napja vásárolt gépen totál frissen telepített játéknál jött elő, szóval tényleg lehet valami hálózati probléma is a dologban. Most lement egy meccs rendesen. A jövőben próbálkozom az admin dologgal. Köszi!
 • [HUN]FaTaL
  #9154
  Nem találja gyanúsnak, ez szimpla bug. Nekem akkor szokott előjönni, ha VPN-t használtam előtte melóhoz.

  Egy ideje nem CSGO-zok, de régebben adminként futtatott steam megoldotta.
 • gotchaaa
  #9153
  Nem játszottam sosem custom szerveren, és gyakorlatilag az operációs rendszerhez sem nyúltam évek óta, semmi új nincs rajta, de most kezdett el problémázni egy kis kihagyás után. Most végégmegyek a feladatkezelőben és egyesével bezárok mindent, aminek a neve nem windows-zal kezdődik, aztán hátha. Holnap meg megyek és veszek egy SSD-t, hogy legalább a reboot gyors legyen :D
  Ez az egész amúgy egy vicc így... de már le is telt a fél óra cooldown! :)
 • Jim Morrison
  #9152
  biztos vagy benne semmi random program nem fut mellette? esetleg letöltött custom szerveren olyasmit, ami miatt mindig problémázik? :(
 • gotchaaa
  #9151
  Kezd elegem lenni ebből a [email protected] játékból. Folyamatosan kivágott a hülye VAC authentication hibával. 10-szer végigcsináltam support javaslatait, nyilván semmilyen cheat nincs a gépemen, sem az általuk fesorolt alkalmazások, amik ezt okozhatják. Már újra is telepítettem, de megint kivágott, és kaptam 7 nap tiltást a 4 egymás utáni abandon miatt. Egyedül a géprestart oldotta meg eddig, hogy vissza tudjak lépni, de mire a tetűlassú gépem újraindul, addigra késő van, nyilván ez az én hibám.

  Csináltam egy új accountot, már az első competitive meccsen két nyomorék spin/aimbotol, meg WH-zik, és azon vitatkoznak, mint valami két fogyatékos óvódás, hogy csak akkor kapcsolják ki, ha a másik is kikapcsolja. Erre mi történik? Kivágja őket a VAC? Dehogyis. Engem vág ki megint a hibájával. Csak tudnám mibe tartana figyelni ennek a szerencsétlen rendszernek, hogy mégis mi miatt hagyja el valaki a játékot, és akkor esetleg nem adna cooldwont. Vagy hogy egyáltalán hogy az anyámban fordulhat az elő, hogy ugyanabban a játékban a tényleges csalókat nem veszi észre, az én gépemet viszont gyanúsnak találja.

 • Devv
  #9150
  Mit vegyek az operation csillagokból? Lesz vajon minimális árugrás utána?
 • lammaer
  #9149
  Hátha érdekel vkit, a kollégám írt egy részletes guidet arról hogy lehet ingyenesen public CS:GO szervert csinálni (AWS free tier). Munkahelyi csapatépítésre használjuk esténként, egész működőképes (egyikünk se pró, szóval franc tudja hogy az igazi profiknak elég jó e, átlagjátékosnak teljesn jól működik)

  link
 • Devv
  #9148
  Vertigo 2051 :D

 • Devv
  #9147
  Jah, nekem meg is hozta a mikulás.
 • Jim Morrison
  #9146
  http://counter-strike.net/brokenfang
 • undY1ng #9145
  Üdv, srácok mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy a skinjeimet a lehető legkisebb veszteséggel adjam el? Valószínűleg offolom a játékot, mert már tényleg tényleg tényleg elég volt belőle, csak hát tudjuk, hogy a volvo milyen ilyen szempontból.
 • Devv
  #9144
  Majd szólj ha fagy nálad is. Nálam könnyedbe fagyogatott...
 • Jim Morrison
  #9143
  most én pár hónapos szünetet tartottam (szerintem ilyen nem igazán volt az elmúlt években), de szerintem a héten azért nyomok pár MM et.
  Szóval igen is meg nem is :D
 • Devv
  #9142
  Na, a timed out-ra találtam megoldást, most újabban azt csinálja hogy simán kidob asztalra, most az előbb meg egyszerűen lefagyott. csak a reset segített. Bár ezeknek inkább olyan szaga van mintha nálam lenne valami gond.
  Játszik még valaki? :D
 • Kmarha
  #9141
  volt valami tömeges account lopás vagy mi történt? casual-on megpihenve régen nem volt ennyi csaló, mint most az elmúlt két hétben (vagy csak én futok bele szarkeverőkbe?)
 • Devv
  #9140
  Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül hogy mitől lehet, hogy könnyed meccseken kidobál timed out-ra?
  Köszi!
 • Palinko
  #9139
  Köszönöm szépen! Én sem játszottam az operation vége óta, manapság Valorantot próbálgatom és szerintem érdemes adni neki egy próbát kicsit a hős választósdi nem az én világom de azt leszámítva nagyon bejön.
 • Devv
  #9138
  Boldog szülinapot! Ide írtam, bár jó ideje én is szüneteltetem a játékot...
 • Jim Morrison
  #9137
  phew!

  nem tudom belenéztél e a kódba. Én csak kommenteket nézek, tök jó, hogy megkommentelik, hogy szerintük ez a rész sose működött, stb :D
 • SzirmosSzisza
  #9136
  https://twitter.com/CSGO/status/1253075594901774336
 • Palinko
  #9135
  Basszus. Na ez érdekes lesz így, ezt nem is tudom hogy lehetne megoldani azon kívül hogy újra írják 0-ról a játékot, ami nem is tenne olyan rosszat az egésznek mert talán a csalók ellen is jobban felvértezhetnék már, mert gondolom hogy kikerült a forráskód a rengeteg cheat csak megszaporodik. Persze nem írják újra úgy sem mert teljesen másik játék lenne, innentől bukó szerintem a dolog :(
 • Kmarha
  #9134
  https://www.pcguru.hu/hirek/most-inkabb-ne-uljetek-le-a-csgo-ele-kikerult-a-netre-a-jatek-teljes-forraskodja/54580
 • Palinko
  #9133
  Még jó hogy 2 hónapja kerülöm, mi történt?
 • Jim Morrison
  #9132
  kerüljétek a csgo-t és tf2-t, míg a valve nem lép valamit a mai botránnyal kapcsolatban
 • Palinko
  #9131
  Az hát
 • Devv
  #9130
  Az melyik? A Romanov?
 • Palinko
  #9129
  Az is nagyon tetszik, annak örültem volna. Örülj te is hogy nem a fortnite T kaptad :-D
 • Devv
  #9128
  Nekem a Mr. Muhlik terror skin esett, persze én is a hölgyet szerettem volna... Érdekes, hogy a legelsőként kapott skinem a KSK éri a legtöbbet.
 • Palinko
  #9127
  Jaja az még mindig többet ér mint az enyém, de sajna a nő is esett le. Március 11 után meg áprilisban még biztos mennek le ahogy most meglesznek a dropok és adják el, én nem tudom mi lesz sztem megtartom mind mert ennyiért nem éri meg eladni és ki tudja hátha ennek a droppolása is befejeződik, bár biztos lesz aztán agent case meg minden kutyafüle, és csak sokára jönnek új agentek szóval ezek 3 centesek lesznek majd lassan :D de azért én reménykedek hogy utólag mégis velünk lesz a valve, és még valamikor visszajön az operation ára. Mert a kövire biztos csak akkor fizetek be ha a mostaniból visszakapom annak az árát, mert ez így nagy BS volt, bár így is fele 3/4-e visszajött még mindig sokkal jobb mintha ládát nyitnék, de hogy semmi nem volt aminek úgy igazán tudtam volna örülni az is biztos. A nekem tetsző T skint is magamnak kellett megvenni :D CT-ben meg ugyan az mint a SAS csak zöldben, ugyan az mint az FBI csak zöldben, a két uccsó meg elég nagy skinek bár használni fogom a master agentet de annyira nem különleges sztem mint a nő vagy pár T skin.
 • jarokeretkoszti
  #9126
  Azért ha érdekel Titeket olyan public szerver ami a 10. szülinapját ünnepli (2 év source aztán 2012.08.22-től CS:GO) és nem zavar hogy dumálunk végig, akkor gyertek fel. Csak figyeljetek hogy maradjatok a józan határok között a csúnya beszédben.
  Igen ezt még mindig tartjuk.

  JáRóKeReT GO: 37.221.209.104:27164 Source: 37.221.209.104:27135

  Közben visszanyúltunk a Source-hoz is és bérlek egy szervert csak GG-re, még a finomhangolás zajlik, de pár napon belül lehet rajta játszani. Ha az emberfia csak egy zúzásra vágyna.
  A GO-ra most került fel pár több mint 6 éves map, olyanok amelyek már Source-ban meg 1.6-ban is fent voltak.
  cefalu, kismayo (de és cs is), nuketown, a westwood 4 változata is. Meg még egy csomó más jó régi map is. Rush, deltamill vagy éppen prodigy ................
  Utoljára szerkesztette: jarokeretkoszti, 2020.03.04. 13:41:43
 • Dency
  #9125
  Nekem agentekből csak fost dobott, végén pedig a nőt.
  más:
  https://ducttapedgamer.com/
  Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.03.04. 11:54:35
 • Palinko
  #9124
  Emlékszem mikor 1,5 éve elkezdtem és mindenki beszélt az operationről meg hogy de jó lesz, meg meg fogja érni stb :D Nagyobbat nem is csalódhattam volna. Azt már meséltem hogy folyamat consumer grade skineket dobott, a fóliákból is csak 1 holos ami 60 cent szóval kb semmit nem ér, az agentekből meg folyamat CT-t. Most sem tudta volna a nőt dobni ami ér is valamit a férfit dobja ami nem is érdemelne master agentet mert kb a kék is kinéz így mint ez a piros agent csak nincs hangja. Nagyon ki lett a bré. Hiába csináltam én itt meg az összes küldit vagy bármit. Már csak egyetlen reményem hogy talán sok sok év múlva felmennek ezek a ládák árai, de amilyen a valve majd annak a dobását sem fogja leállítani azt semmi értéke nem lesz mint valamelyik másik operation ládának. Meg olyan nagyon gyönyörű skinek sincsenek benne lehet nem is lesz felkapott soha. Áhhhhh. Most tényleg mennyi esély van erre hogy se egy sötét kék drop, meg a 4 agent dropból mind CT.
 • Devv
  #9123
  Na, felboostoltak nova II-be! :D Összejöttek a győzelmek mostanában a csapatokkal, majdnem mindig utolsó voltam vagy utolsó előtti, de a 10 killt általában hoztam. De hát ugye csapatjáték és utolsónak is kell lennie valakinek. Legalább is ezzel nyugtatom magam.
 • Devv
  #9122
  austria
  subzero
  biome
  abbey
  vertigo
  zoo
  ruby
  seaside
  breach
  studio

  Amióta játszok (free óta) ezekre emlékszek mint bombarakós pályák. Mi volt még?

  Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.02.26. 21:47:46
 • Palinko
  #9121
  Jaja subzero legalább nem olyan egysíkú mapp volt, de itt minél egyszerűbb annál jobban tetszik a közösségnek
 • Devv
  #9120
  Úgy értettem ne vegyék ki, csak vegyék ki. Egy időre. Mirageon csinálhatnának valamit, még egy padot valahova vagy tudom is én :D, Cobblestone-t full megcsinálni szépen, stb. Abbey visszajöhetne, Subzero is jó volt, a sok por helyett egy kis hó. Tudom sok gond volt Ruby-val is de én nagyon szerettem.