9145
 • undY1ng
  #9145
  Üdv, srácok mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy a skinjeimet a lehető legkisebb veszteséggel adjam el? Valószínűleg offolom a játékot, mert már tényleg tényleg tényleg elég volt belőle, csak hát tudjuk, hogy a volvo milyen ilyen szempontból.
 • Devv
  #9144
  Majd szólj ha fagy nálad is. Nálam könnyedbe fagyogatott...
 • Jim Morrison
  #9143
  most én pár hónapos szünetet tartottam (szerintem ilyen nem igazán volt az elmúlt években), de szerintem a héten azért nyomok pár MM et.
  Szóval igen is meg nem is :D
 • Devv
  #9142
  Na, a timed out-ra találtam megoldást, most újabban azt csinálja hogy simán kidob asztalra, most az előbb meg egyszerűen lefagyott. csak a reset segített. Bár ezeknek inkább olyan szaga van mintha nálam lenne valami gond.
  Játszik még valaki? :D
 • Kmarha
  #9141
  volt valami tömeges account lopás vagy mi történt? casual-on megpihenve régen nem volt ennyi csaló, mint most az elmúlt két hétben (vagy csak én futok bele szarkeverőkbe?)
 • Devv
  #9140
  Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül hogy mitől lehet, hogy könnyed meccseken kidobál timed out-ra?
  Köszi!
 • Palinko
  #9139
  Köszönöm szépen! Én sem játszottam az operation vége óta, manapság Valorantot próbálgatom és szerintem érdemes adni neki egy próbát kicsit a hős választósdi nem az én világom de azt leszámítva nagyon bejön.
 • Devv
  #9138
  Boldog szülinapot! Ide írtam, bár jó ideje én is szüneteltetem a játékot...
 • Jim Morrison
  #9137
  phew!

  nem tudom belenéztél e a kódba. Én csak kommenteket nézek, tök jó, hogy megkommentelik, hogy szerintük ez a rész sose működött, stb :D
 • SzirmosSzisza
  #9136
  https://twitter.com/CSGO/status/1253075594901774336
 • Palinko
  #9135
  Basszus. Na ez érdekes lesz így, ezt nem is tudom hogy lehetne megoldani azon kívül hogy újra írják 0-ról a játékot, ami nem is tenne olyan rosszat az egésznek mert talán a csalók ellen is jobban felvértezhetnék már, mert gondolom hogy kikerült a forráskód a rengeteg cheat csak megszaporodik. Persze nem írják újra úgy sem mert teljesen másik játék lenne, innentől bukó szerintem a dolog :(
 • Kmarha
  #9134
  https://www.pcguru.hu/hirek/most-inkabb-ne-uljetek-le-a-csgo-ele-kikerult-a-netre-a-jatek-teljes-forraskodja/54580
 • Palinko
  #9133
  Még jó hogy 2 hónapja kerülöm, mi történt?
 • Jim Morrison
  #9132
  kerüljétek a csgo-t és tf2-t, míg a valve nem lép valamit a mai botránnyal kapcsolatban
 • Palinko
  #9131
  Az hát
 • Devv
  #9130
  Az melyik? A Romanov?
 • Palinko
  #9129
  Az is nagyon tetszik, annak örültem volna. Örülj te is hogy nem a fortnite T kaptad :-D
 • Devv
  #9128
  Nekem a Mr. Muhlik terror skin esett, persze én is a hölgyet szerettem volna... Érdekes, hogy a legelsőként kapott skinem a KSK éri a legtöbbet.
 • Palinko
  #9127
  Jaja az még mindig többet ér mint az enyém, de sajna a nő is esett le. Március 11 után meg áprilisban még biztos mennek le ahogy most meglesznek a dropok és adják el, én nem tudom mi lesz sztem megtartom mind mert ennyiért nem éri meg eladni és ki tudja hátha ennek a droppolása is befejeződik, bár biztos lesz aztán agent case meg minden kutyafüle, és csak sokára jönnek új agentek szóval ezek 3 centesek lesznek majd lassan :D de azért én reménykedek hogy utólag mégis velünk lesz a valve, és még valamikor visszajön az operation ára. Mert a kövire biztos csak akkor fizetek be ha a mostaniból visszakapom annak az árát, mert ez így nagy BS volt, bár így is fele 3/4-e visszajött még mindig sokkal jobb mintha ládát nyitnék, de hogy semmi nem volt aminek úgy igazán tudtam volna örülni az is biztos. A nekem tetsző T skint is magamnak kellett megvenni :D CT-ben meg ugyan az mint a SAS csak zöldben, ugyan az mint az FBI csak zöldben, a két uccsó meg elég nagy skinek bár használni fogom a master agentet de annyira nem különleges sztem mint a nő vagy pár T skin.
 • jarokeretkoszti
  #9126
  Azért ha érdekel Titeket olyan public szerver ami a 10. szülinapját ünnepli (2 év source aztán 2012.08.22-től CS:GO) és nem zavar hogy dumálunk végig, akkor gyertek fel. Csak figyeljetek hogy maradjatok a józan határok között a csúnya beszédben.
  Igen ezt még mindig tartjuk.

  JáRóKeReT GO: 37.221.209.104:27164 Source: 37.221.209.104:27135

  Közben visszanyúltunk a Source-hoz is és bérlek egy szervert csak GG-re, még a finomhangolás zajlik, de pár napon belül lehet rajta játszani. Ha az emberfia csak egy zúzásra vágyna.
  A GO-ra most került fel pár több mint 6 éves map, olyanok amelyek már Source-ban meg 1.6-ban is fent voltak.
  cefalu, kismayo (de és cs is), nuketown, a westwood 4 változata is. Meg még egy csomó más jó régi map is. Rush, deltamill vagy éppen prodigy ................
  Utoljára szerkesztette: jarokeretkoszti, 2020.03.04. 13:41:43
 • Dency
  #9125
  Nekem agentekből csak fost dobott, végén pedig a nőt.
  más:
  https://ducttapedgamer.com/
  Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.03.04. 11:54:35
 • Palinko
  #9124
  Emlékszem mikor 1,5 éve elkezdtem és mindenki beszélt az operationről meg hogy de jó lesz, meg meg fogja érni stb :D Nagyobbat nem is csalódhattam volna. Azt már meséltem hogy folyamat consumer grade skineket dobott, a fóliákból is csak 1 holos ami 60 cent szóval kb semmit nem ér, az agentekből meg folyamat CT-t. Most sem tudta volna a nőt dobni ami ér is valamit a férfit dobja ami nem is érdemelne master agentet mert kb a kék is kinéz így mint ez a piros agent csak nincs hangja. Nagyon ki lett a bré. Hiába csináltam én itt meg az összes küldit vagy bármit. Már csak egyetlen reményem hogy talán sok sok év múlva felmennek ezek a ládák árai, de amilyen a valve majd annak a dobását sem fogja leállítani azt semmi értéke nem lesz mint valamelyik másik operation ládának. Meg olyan nagyon gyönyörű skinek sincsenek benne lehet nem is lesz felkapott soha. Áhhhhh. Most tényleg mennyi esély van erre hogy se egy sötét kék drop, meg a 4 agent dropból mind CT.
 • Devv
  #9123
  Na, felboostoltak nova II-be! :D Összejöttek a győzelmek mostanában a csapatokkal, majdnem mindig utolsó voltam vagy utolsó előtti, de a 10 killt általában hoztam. De hát ugye csapatjáték és utolsónak is kell lennie valakinek. Legalább is ezzel nyugtatom magam.
 • Devv
  #9122
  austria
  subzero
  biome
  abbey
  vertigo
  zoo
  ruby
  seaside
  breach
  studio

  Amióta játszok (free óta) ezekre emlékszek mint bombarakós pályák. Mi volt még?

  Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.02.26. 21:47:46
 • Palinko
  #9121
  Jaja subzero legalább nem olyan egysíkú mapp volt, de itt minél egyszerűbb annál jobban tetszik a közösségnek
 • Devv
  #9120
  Úgy értettem ne vegyék ki, csak vegyék ki. Egy időre. Mirageon csinálhatnának valamit, még egy padot valahova vagy tudom is én :D, Cobblestone-t full megcsinálni szépen, stb. Abbey visszajöhetne, Subzero is jó volt, a sok por helyett egy kis hó. Tudom sok gond volt Ruby-val is de én nagyon szerettem.
 • Devv
  #9119
  Egyszer egy könnyed meccs közben láttam a földön egy lótuszos mp9-et...
  loooooooooool!
 • Palinko
  #9118
  Igen emlékszem a túszos pálya most is bent van felújítva. Azt tudtam hogy az tuti assault de mintha emezt is azért kellett volna átnevezni, mindig keverem, valóban strike volt.

  Viszont megjött az utolsó fegyver drop is az operationböl és nem akarom elhinni hogy ez is consumer grade legfosabb szar. Legalább az AUG-hoz amit használok, de rusnya szóval csak addig marad még nem lesz jobb. Hihetetlen hogy egyik drop se volt még sötét kék se. Liláról, rózsaszínről vagy pirosról nem is álmodhatok. Más is volt ilyen szerencsétlen vagy csak én? Matricákból is valami 1 holos csak de az is ilyen 60 cent. Hagyjuk is. Nyilván nem szarrá gondoltam keresni magam az operationböl, de kb nem fája nekik ha a pass ára visszajönne és ha nem is adnám el legalább úgy érzem hogy na igen ezt megérte. Nekik meg kurvára mindegy lenne hogy miket osztanak ki, mert nekik ugyanúgy semmibe nem kerül az 1 centes skin mint az 1500$-os, persze értem én hogy akarnak valami economyt és hogy ne verjék le a skin árakat, mert nagyobb jutaléknak biztos örülnek, de most egyrészt elég erős a felvásárlás bármire is, másrészt meg ha valami olcsóbb nagyobb forgalom és ugyanúgy pénzüknél lennének. Ez már csak tiszta szemétség. Nagyon kíváncsi vagyok milyenek a drop esélyek igazából, de nem lepődnék meg ha nem én lennék az egyetlen ilyen fos droppal. Persze mindig van valakinek a valakije akinek ez meg az esett, de hát a többség sztem csendben mérgelődik.
 • [HUN]FaTaL
  #9117
  Az Assaultnak semmi köze nincs a Miragehoz, az eleve túszos pálya (volt). A Mirage CPL map volt és Strike (cpl_strike) volt az eredeti neve.
 • Palinko
  #9116
  Mert mindkettő történelmi map sajnos, a mirage is csak assault néven kezdte még valamikor nagyon régen, aztán bekerült később Mirage néven. A Dust meg még annál is régebbi eresztés. A Miragenek az A site szerintem kifejezetten jó a B sitera kéne még valami létrás feljáró pl underből shortra vagy valahova, hogy egy rendes támadást lehessen intézni ne csak az hogy befutunk. Mert a másik lehetőség a mid, de elég nehéz a mid controll mert kezdjük ott hogy az AWP-st ki kell szedni ablakból, de utána ha shorton mész connectorból lőnek háthba ha connectorra mész shortról fognak és a jolly joker még underból is kiugorhat egy ha kitolta az apartmant. Szóval midre füstök nélkül bemenni felesleges is. Szerintema a pályával nincs nagy gond most se most is az egyik leg kiegyensúlyozottabb. Csak az a B site olyan bajos, vicc hogy Infernon bl a B-re csak tényleg szószerint egyetlen folyosó visz de még azt is sokkal de sokkal biztonságosabbnak érzem bevenni :D Mert ott a CT-k sem mernek annyira pacekba beállni hanem lőnek és vonulnak vissza meg 5T-t nem fognak meg.... Viszont a Mirage B sitejával az a gond ahogy futsz lőhetnek kocsitól, benchtől, siteról, konyhából, shortról, szóval füstölsz, flashelsz, gránátoznak rád magad sem tudod mi van befutsz azt vagy sikerül vagy nem. Ennyi helyre nem tudsz figyelni, még Infernón igaz kell egy kicsit forogni mikor mész be sitera de kb 2 emberrel egész jól be lehet már menni. A Miragevel is az a bajod sztem hogy csalják, mert ahová gyorsan talál a kereső oda megy a legtöbb csaló általában.

  A Dust meg eleve elbaszott valami, sajna még történelmibb mint a Mirage ezért nem fogják kivenni, meg ahogy nézem még átszabni se. A sok buta ruszki ezt megtanulta már az x év alatt tehát ide járnak csalni :D Viszont ha nem is csalós a meccs akkor is egy szemét. Mi az hogy kezdőről tudjuk lőni egymást? Ha ma valaki betenne egy új mappot és lenne benne ilyen lehetőség mindenki ki lenne akadva, Dustnál meg elnézik, mert hát megszokták, mindig is így volt stb. Közben meg egy rakás szar. CT-ként siteot visszafoglalni, alig a falig van esélyed ha nem teljen tökömök a T-k akkor semmi esélyed. B-t még véletlenül sem de A-ra is csak egy hajszállal több. B-re berusholnak a T-k elesik pl 2 de akkor még 3v3-ba mindig jobb helyzetben vannak. Persze gránátokkal itt is nagyon nagyot lehet fordítani és inkább CT esélyesre venni a figurát, de hát WH nélkül nehéz tudni hogy mikor dobd el :D AWP sek mindenütt amit meg nem szoktam játszani meg nem is szeretek, de itt pl longon is nagy hátrányban vagy ellene ha siteról lő, ha meg tunelt fogja kb esélytelen vagy megint. Ezért kellenek a gránátok, de akkor meg T oldalú lesz a map hirtelen. Baromira ráférne az áttervezés mert nagyon látszik hogy nem ilyen intenzív esportra tervezték, már a sok év alatt kitalálták minden hibáját a mapnak és sokan használják is. Pl ajtón átlövés fura helyeken stb.

  Nekem azzal van bajom hogy spórolnak a szerverekkel és ezeket a szar mapokat benthagyják az Abbeyt vagy bármi újító dolgot meg csak 2-3 hónapig hagynak és kiveszik azzal a kifogással hogy nem játszák. Pedig 6 perc körüli volt a meccskeresés rá, ha 20 perc akkor értem én, hogy tényleg nem volt valami népszerű, de 10 perc alatt nem tűnik nekem olyan soknak a meccskeresés. Igazából időt sem adnak az embereknek hogy megszeressék, ahhoz bent kéne bár 2-3 évig hagyni. Ha meg kivennék ezeket a régi fos mapokat és lecserélnék újakra nagy lenne a népharag. Pedig a Duston kívül kikerülhetne még a Nuke meg az Office is az már a pályák negyede és jöhetne 3 új pálya a helyére amit javítgathatnának egy ideig a bugok ellen de tök hasznos lenne az egész, az emberek megszoknák pár év alatt és nem mindig csak a régi berögzült pályákon mennének és megszeretnék azokat is. A játéknak az a jó ha fejlődik meg változik, de ebben az egyben játékos kiszolgálás van. Sajna másban meg nem igen :D pl egy működő anti cheatben végre, pedig többet érne mint bármilyen map változtatás.

  Aztán a profi csapatoknak is érdekes lenne ott is felkavarná az erőviszonyokat kiknek hogy sikerül alkalmazkodni az új pályákhoz, az sem vicces hogy már 10 éve ugyanazokon a pályákon nyomják. Igaz a focipályát sem cserélték le 100 éve, de ez azért nagyon más itt pont érdekes lenne ha folyamat új kihívást kapnának tanulhatnák be az új pályákat pár évente. Aztán vissza lehetne hoznia Dustot meg a többit is megújult formába, de sztem ez a 3 pálya a mostani formájában semmire sem jó már.
 • Devv
  #9115
  Ok, de a többi pályával is foglalkoznak. Plusz nem is értem hogy a Mirage és a Dust II miért van még mindig bent...
  Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.02.25. 20:20:54
 • Palinko
  #9114
  Pénz, pénz, pénz. Nyilván minden cég a profitért működik de a valve különösen gusztustalanul harácsol.
 • Devv
  #9113
  Annyira kellettek ezek a felvarrók, mint egy falat kenyér. De Cobblestone-t megcsinálni nem fontos...
 • Palinko
  #9112
  Ja akkor az tudod mi? Fos netje volt azt laggolt, competitívben is az orosz szarokba néha kétszer annyi golyó kell mert ellaggol a találat előtt hiába látod ott nem ott van rendesen és nem regisztrálja a hitet a játék, lehet van ilyen csalás is.
 • Dency
  #9111
  Az a helyzet hogy nem, vissza is néztem a deathcamot és kb mintha átmenne rajta a golyó, alig sebzett rajta. Érdekes.
 • Palinko
  #9110
  Érdekes lenne látni az egész meccset, nem gránátoztál c4 eztél korábban? Nem tudom. Nem vettem észre hogy gyengébbek lennének a fegyverek, de ugye kb 1 találattal több kell rájuk, meg sokkal messzebbre lősz szóval sprayelni kb felesleg is.
 • Dency
  #9109
  Ja jó, 30 golyó ssg 10 m-ről plusz még pisztoly és nem healelt. :D kicsit furcsa nekem ez a mod, olyan mintha sokkal gyengébbek lennének a fegyverek.
 • Palinko
  #9108
  Pl kör elején meglőtted, de elfutott, aztán megint találkoztok és adtál neki 110 et de addigra már felhealelte magát. Azt nem felejti el, én is volt valakire 200-300 valahányakat sebeztem de az healelt már.
 • Dency
  #9107
  Az hogy létezik hogy danger zoneban 136 dmg-t osztok ki a srácnak, nem healel közben. Erre még is én halok meg. Nem 120 hp a maximum?
 • Palinko
  #9106
  Nem tudom én csak angolul játszom már rég óta. Viszont az az anomália megvan hogy most is világos kék skint dobott és kurvára kíváncsi vagyok már az esélyekre, mert mégis mi a fene az hogy még egy sötét kéket sem dobott az egész operation alatt? Ekkora scamet. Még csak 1 skint fog dobni ha jól emlékszem és nagyon ajánlom hogy az covert legyen, akkor megbocsájtok. Ha nem akkor tényleg szívartásnak volt jó ez az operation. Legalább karakter skinekből meglett amiket akartam, de akkor is, azok nem érnek sokat, egy jó fegyverskin dukált volna.