Ingyenes navigációs programot indított a Google Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a telomra( nokia 5230) szeretném feltenni a "Sygic Mobile 10"-et.
Menni fog e rajta, illetve kell e majd hozzá net?Vagy mûködne offline-ban is mit a gyári beépített GPS?Mert az ügyebár ingyenes, ami egy nagyon jó dolog.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a telomra( nokia 5230) szeretném feltenni a "Sygic Mobile 10"-et.
Menni fog e rajta, illetve kell e majd hozzá net?Vagy mûködne offline-ban is mit a gyári beépített GPS?Mert az ügyebár ingyenes, ami egy nagyon jó dolog.
Van. Igo, Sygic pl. Mindkettõ megy offline, ès rendesen mûködik.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
És ingyen vannak és tudják azt, amit egy "rendes"?
Mert nekem az az egyik utolsó fontos érvem a nokia mellett hogy ott van az OVI Maps.
Mert nekem az az egyik utolsó fontos érvem a nokia mellett hogy ott van az OVI Maps.
Androidra van ezer más, offline navigációs szoftver.
Az addig oké, de mi van ha kimész a térerõbõl, vagy esetleg külföldön terveznél útvonalat? A roaming net ugyanis ordenáré drága.
T-mobile-nal a legolcsobb mobilnet Domino csomaggal 500 forint. Ebben 30 Mb adatforgalom van, utanna lassit, de tobbet fizetni nem kell. Nos, nekem lassitott nettel barmelyik magyar varos kozott (pl egy Szeged-Sopron tavolsag) kb 10 mp alatt megtervezi az utvonalat. Utanna mar szinte elenyeszo adatforgalmat general. (ugye utvonaltervezeskor a teljes utvonalra letolti a terkepreszleteket). Szoval akinek erre nincs 500 forintja, az hajitsa el jo messzire az okostelefonjat....
Megkövetem magam, most én is megnéztem, hogy is mûködik ez (nincs rá szükségem egyébként), a térképet letölti, nézegethetõ teljesen offline módon. Viszont az útvonaltervet csak online tudja elkészíteni, a címek kereséséhez is kell netkapcsolat. A navigációhoz pedig nincs mese: végig online-nak kell lenni. Elnézést.
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
Ja... 10 db 16 km sugarú kört...
Ennek városon belül még lehetne is értelme, de szerintem elég sokan kiránduláshoz, utazáshoz használják, ahhoz meg nem sokat ér...
Ennek városon belül még lehetne is értelme, de szerintem elég sokan kiránduláshoz, utazáshoz használják, ahhoz meg nem sokat ér...
Térképrészlet letöltése Androidon
Éppen ez volt az elõzõ Google Maps frissítés lényege.
Éppen ez volt az elõzõ Google Maps frissítés lényege.
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
Nekem is azért nem tetszik az androidos gps-ezés, mert csak onlányba lehet. Namost ezt külföldön...
Origon pár debil troll azért sírt, hogy ez nem ingyenes emrt fizetni kell a netért 😄😄
de majd csak 2012 karácsonya elõtt, hogy ha majd valaki hibát találna, ne legyen ideje bejelenteni azt a világvége elõtt (:
Nagyon remélem, hogy megy offline, csak GPS módban .... mert már tököm kivan a Google térképekkel, hogy csak online képesek mûködni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha ki lehet jelölni hogy offlányba cacheljen be egy területet akkor jó, ha csak onlány akkor gáz ilye adatforgalmi korlátok mellett.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)