Sniper Elite V2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Érdkeset tapasztaltam a Windows 10-en való játszáskor, azaz ha játszom egy küldetést, ugye azon belől a feladatok teljesitésekor ment a játék automatikusan. /mivel nem lehet saját mentést késziteni, mint a sniper 3-ban./ A probléma az, hogy ha pédául a 3. és 4. mentés között kilépek, egy ujrajátszás esetén a kapcsolatra kattintva nem a 3.-tól mint utolsó mentést adja be, hanem elölről kezdi a küldetést. Viszont a folyamatos játék esetében-lelőnnek- ott beadja az utolsó mentést. Találkozott-e már valaki ezzel a problémával?
Valaki le tudná írni a különböző fegyverek erősségeit?
Nem nagyon találni az interneten róla leírást.
Ha valamit csinálsz, csináld jól!
Lehet nem ide való de fizetés nélkül meg tudom szeretni a hitleres és a másik kettõ DLCt a játékhoz? Köszi!
Ha valamit csinálsz, csináld jól!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Egy ismerõsömnek megvenném a játékot PS3-ra. Azonban a sima V2 drágább mint az egyébként elvileg kiegekkel telepakolt Game of the Year Edition.
Ennek mi lehet az oka? Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy megveszem az elvileg kieges verziót, és majd nem tud vele mit kezdeni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kérnék egy kis segítséget! A negyedik küldetésnél egy ilyen lerombolt városnál már megcsináltam mindent, ezután a feladatom (ezt videóba és ellenõriztem) az hogy el menjek egy kopasz emberhez, el is megyek a kijelölt pontra az illetõ azonban nincs ott mi lehet a probléma? Válaszotokat Elõre is Köszönöm! :)
nickname: doki09
Nem tudok jobbat csinálni:-(
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Most egy nagy téren vagyok,egy teherautót kellett biztosítani,templomos utáni 2-vel talán,legjobban a csipás zombikat utálom,meg persze a piros szemû izomnácit,alig lehet leteríteni:)
Amúgy nekem bejön a gém,hiába kell sniper játékhoz képest sokat ölni,grafika,hangulat,hangok tetszetõs,egyedüli bajom hogy nincs nagyon story,átvezetõk.
8 eurót nekem megért steamen.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ráadásul amíg elsõ lövéstõl fetreng a zombi, addig nem tudom sebezni míg az animáció lejár
sok játékban van ilyen és utálom
Tegnap kipróbáltam én is eme csodás alkotást! A templomos részig még csak-csak elbohóckodtam, de amikor a templomban rám szabadul az a pár tucat zombi, akkor pár óra után feladtam! <#idiota>#idiota>
Szokás szerint a legnehezebb fokozaton kezdtem, végül újrakezdtem az egészet a legkönnyebben, de még akkor is elfenekeltek a templomban! Lehet csak én estem ki a formából, vagy csak elszoktam a TPS-tõl, de az a rész kissé elmebeteg lett! Remélem más több sikerrel járt ott! <#eljen>#eljen>
DISCORD: grimanddark
Igaz TPS-ben ez picit fura , mert a World at War ill. a Black Ops-ban mutatta meg legjobban a stílusát "szerintem".
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kérdés:
Nem minden aranyat és borosüveget találok, van errõl valahol segítség?
FORzA PALeRMO