1502
IZÉ
-
#1502 Megvan a Sniper Elite V2 Remastered dátuma
-
#1501 végül is csak 1 év késéssel :D -
kovajani #1500 Hello!
Érdkeset tapasztaltam a Windows 10-en való játszáskor, azaz ha játszom egy küldetést, ugye azon belől a feladatok teljesitésekor ment a játék automatikusan. /mivel nem lehet saját mentést késziteni, mint a sniper 3-ban./ A probléma az, hogy ha pédául a 3. és 4. mentés között kilépek, egy ujrajátszás esetén a kapcsolatra kattintva nem a 3.-tól mint utolsó mentést adja be, hanem elölről kezdi a küldetést. Viszont a folyamatos játék esetében-lelőnnek- ott beadja az utolsó mentést. Találkozott-e már valaki ezzel a problémával? -
aranyharcsa #1499 Helló!
Valaki le tudná írni a különböző fegyverek erősségeit?
Nem nagyon találni az interneten róla leírást. -
mester1987 #1498 Akik esetleg lemaradtam volna róla:
-
#1496 Második kérdésre nem a választ. Illetve most már az eredeti kérdést is megértettem, arra nem tudom. -
#1495 Köszönöm, szóval csak eredetiben lehet élesiteni a DLCT!? És ha már lud legyen kövér, ha megvan realbe a játék a DLCT meg tudom oldani okosban fizetés nélkül?? -
#1494 csak egy ötlet:
valakit fegyverrel arra kényszerítesz hogy vegye meg neked(?) -
#1493 Sziasztok!
Lehet nem ide való de fizetés nélkül meg tudom szeretni a hitleres és a másik kettő DLCt a játékhoz? Köszi! -
ricsa008 #1492 rosszul emlékszem hogy volt hozzá magyaritás? -
#1491 Sziasztok! Ingyenes a Steamen a játék... -
#1490 Sziasztok!
Egy ismerősömnek megvenném a játékot PS3-ra. Azonban a sima V2 drágább mint az egyébként elvileg kiegekkel telepakolt Game of the Year Edition.
Ennek mi lehet az oka? Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy megveszem az elvileg kieges verziót, és majd nem tud vele mit kezdeni... -
mester1987 #1489 A Sniper Elite 3-nak amúgy van topikja! -
#1488 Hát leginkább egy kiegészítőnek tűnik nekem, grafikán kívül nem sok minden változott, mondhatni semmi, annyi ,hogy beraktak pár kivégzést. -
simonl #1487 Lehet hogy butaságot mondok, de szerintem a távcső (nem a puskán, hanem a felszerelések között lévő)használatával és talán a B -vel. -
gyeprefos007 #1486 Sziasztok! a Célzás segítő kis piros Rombuszt hol lehet bekapcsolni? :D -
#1485 Sniper Elite 3 trailerek!!!! -
#1484 Gamersgate-en most 7.19fotn a Sniper Elite V2 Collection (hátha valakit érdekel)
-
HegiD #1483 Sziasztok! Nem rég indult a csatornánk, ahol lesz Sniper Elite v2 végigjátszás. Kicsit amatőrök vagyunk még, de megkérlek titeket ha lehet ne fikázzatok, hanem próbáljatok segíteni, hogy miben legyünk jobbak. Itt a csatorna: Blase and To share - YouTube -
-
mester1987 #1481
SOON... -
mester1987 #1480 Nagy szarba lehet a Rebellion, ha ezt erőlteti mindenáron. -
mester1987 #1479 Na mivel vehetik le a jónépet?
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 még idén! -
mmmmmmmmzzzzzzz #1478 Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! A negyedik küldetésnél egy ilyen lerombolt városnál már megcsináltam mindent, ezután a feladatom (ezt videóba és ellenőriztem) az hogy el menjek egy kopasz emberhez, el is megyek a kijelölt pontra az illető azonban nincs ott mi lehet a probléma? Válaszotokat Előre is Köszönöm! :) -
#1477 -
HUN BECSEHELY #1476 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_25_kbvptnybit.jpg
Nem tudok jobbat csinálni:-( -
mester1987 #1475 -
#1474 A Zombis hány pályából áll?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennyire nulla lenne a vége hogy elmennek a hajóval meg van egy ilyen beszólás hogy: "Ez még csak a kezdet"? -
kirpill75 #1473 -
#1472 Én sose fogyok ki,puskával ctrl-t nyomva tartva osztom a fejeseket,ha nagyon lecsökken az ammo,akkor megyek motozni,vagy ott a kispupák,colt nagyon adja a fejeseket,gépfegyót csak csontvázak ellen használom.
Most egy nagy téren vagyok,egy teherautót kellett biztosítani,templomos utáni 2-vel talán,legjobban a csipás zombikat utálom,meg persze a piros szemű izomnácit,alig lehet leteríteni:)
Amúgy nekem bejön a gém,hiába kell sniper játékhoz képest sokat ölni,grafika,hangulat,hangok tetszetős,egyedüli bajom hogy nincs nagyon story,átvezetők.
8 eurót nekem megért steamen.
-
#1471 Én a töltényből fogyok ki mindig.
Ráadásul amíg első lövéstől fetreng a zombi, addig nem tudom sebezni míg az animáció lejár
sok játékban van ilyen és utálom -
#1470 Üdv zombivadászok!
Tegnap kipróbáltam én is eme csodás alkotást! A templomos részig még csak-csak elbohóckodtam, de amikor a templomban rám szabadul az a pár tucat zombi, akkor pár óra után feladtam!
Szokás szerint a legnehezebb fokozaton kezdtem, végül újrakezdtem az egészet a legkönnyebben, de még akkor is elfenekeltek a templomban! Lehet csak én estem ki a formából, vagy csak elszoktam a TPS-től, de az a rész kissé elmebeteg lett! Remélem más több sikerrel járt ott! -
kirpill75 #1469 -
kirpill75 #1468 -
mester1987 #1467 Szerintem nem lett rossz, igaz az első PC-s Treyarch-os Call of Duty Zombie módjából lop, de szórakoztató. A gépet eléggé zabálja az előzőhöz képest. Mondjuk van is benne zombi, akár 20 is egyszerre ha nem több :D
Igaz TPS-ben ez picit fura , mert a World at War ill. a Black Ops-ban mutatta meg legjobban a stílusát "szerintem". -
#1466 Az aliennel ezt is sikerült a Seganak megcáfolni! -
#1465 Na de az pl még egyedül is jobb volt, mint ez :) Amúgy meg coopban minden jobb, és ez 90%-ban nem a játékok hanem a társak érdeme, vagyis coopban még egy szar játék is lehet jó :D -
#1464 Dead Island is egyedül kurva unalmas volt! 3-an munkatársakkal meg kegyetlen jó amennyit ökörködtünk benne!
-
#1463 Aha, mert coopban sincs elég ilyen szar még? :) Nem értem mi ez a hülye zombie mánia, ezelőtt 4-5 évvel ezelőtt még elment de mostanra már rohadtul unalmas. Amúgy meg ezt a coop sem menti meg. -
#1462 Na vajon miért? Mert ez kell a népnek! Ezt coopra tervezték nem egyedül szüttyögni!