Gondokat okozhat a mobilosok nagy száma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
GSM lefedettségük meg tapasztalataim szerint a legjobb.
F
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Van rajta 2 USB csatlakozó, 2 Ethernet és wifi(802.11 b és g). Kezeli az USB-s mobil kütyük jó részét. Lehet tenni rá adattárolót, nyomtatót és kamerát is. A nyaraló tetejére kell tenni, és rá lehet nézni akkor is ha nincs idõ kimenni 😊
No valami ilyenre gondoltam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Pl a Telenornál Balaton Kenesén a strandon ki van rakva 2-3 pad, ami árnyékoló ponyvával van befedve, rajta a Telenor Mobilnet reklám, hogy itt az árnyékban tudsz netezni ... nem tudom, hogy milyen ott a sebesség, nem próbáltam, de az tuti, hogy 2-3 km-el arréb, még mindig Kenesén a vízparti nyaralóban bent a hátban max Edge volt, és kint a kertben is egy-egy ponton találtam csak 3G-t, azt is a legalacsonyabb jelen ........
Na ez a ciki.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mobilon való netezésre 2 megabit/sec is bõven sok, még Youtube-netrádió-androidmarket használatára is elegendõ. De az a 2 megabit lehetne mindenhol.