25
  • pasi29uk
    #25
    Jaja, úgy ahogy írod.
  • G_ArchAngel #24
    kevesebb, mint 48-at, de segond...
  • rgerg
    #23
    Felejtsetek mar el ezt a niggerezest! Nagyon paraszt egy dolog es teljesen felesleges.

    van ezer fele mod, hogy a feketeket megnevezd...miert pont a legparasztabb ledredneckebb, legiskolazatlanabb modot valasztjatok?
  • VRSDM
    #22
    150font körül vannak a BB telefonok.
    mindenki ki tudja számolni mennyire érték ez nekik, amikor minimálbéren ~60fontot visznek haza naponta...
  • sanyicks
    #21
    Ugyanmár! Előbb lekapcsolták volna az adást az elvtársak mielőtt bemondhattak volna valamit :)
  • chuky123
    #20
    Rendőrök töketlenkednek. Vízagyút, könnygázt a "jónépnek" aztán mindjárt nem randaliroznának meg gyújtogatnának. Azért nem kell összehasonlítani a magyar 2006 os okt 23-i. esememénnyel. Mert ott a rendőrök mindenkit "oszlattak" azt is aki nem tüntetett. Azért itt Mo-n szelídebbek voltak a 2006-os események a tüntetők szempontjából.
  • Rotyoka
    #19
    Ne hidd, hogy egy okostelefon olyan drága mint itthon.

    Amikor először jártam angliában, azt tűnt fel, hogy mindenkinek okostelefonja van. A mindenkit úgy értsed, hogy az utcaseprő is amikor megállt pihenni, előkapta az okostelefont lenyomott egy beszélgetést, majd bement a Starbucks ba meginni egy kávét és folytotta (igen láttam)
  • morden
    #18
    Biztos rosszak az életkörülmények, ha blackberryvel nyomulnak, el kell adni és lesz kaja :D
  • Barkasfarkas
    #17
    Azért ne vonjunk párhuzamot 2006 és e között. Ott tisztán politikai alapja volt az egésznek, amit aztán egyesek balhézásra használtak fel (pl. régi 'futballmeccs utáni' sérelmeiket leverni a rendőrökön), és ezért lett mellékíze az egésznek. De itt mi van? Lelőttek egy nyilvánvalóan bűnözőt, nyilvánvalóan okkal (és a magyar média egy része családapának titulálja, ugyan valóban az volt, de ennek a történtekhez semmi köze, sajnáltatásra azonban kiváló szófordulat), és ezt egyesek kihasználták arra, hogy most jól bevásároljanak a boltokból, ingyen. A fogyasztói társadalom csődje: sokan meggazdagodtak a válságból, míg a legtöbben még szegényebbek lettek, és ez (is) robbant. A súlyos vagyoni egyenlőtlenségek, vagyis az alsó rétegek kifosztása természetes eredményét látjuk. Más kérdés, hogy undorító, amit művelnek, egy pillanatig nem tudok egyetérteni vele.
    Az angol rendőrség pedig hülye, még vízágyút sem akarnak bevetni - holott gyújtogatnak... - nem tudom, mire várnak, megunják és hazamennek?

    Az internetes anonimitás pedig igenis emberi jog, mindig azt mondom, megtörtént eseményekre hivatkozással a konyhakést is bármikor be lehet tiltani.
  • pasi29uk
    #16
    2006ban igencsak magyarosra sikeredett az a valami... legalábbis külföldön nem sokat értettek belőle. Ha nem a brahira, lopásra és az anyagi javak tönkretételére koncentráltak volna, hanem lett volna produktum (TVben egy bácsi elolvas egy szöveget papírról mit is akar a tömeg) akkor talán érthetőbb is lett volna...
  • pasi29uk
    #15
    Ha elkezdenék köveket meg lángoló palackokat dobálni az ablakod felé szerintem megváltozna a véleményed. Főleg ha a kocsid már tegnap kiégett...
  • globint
    #14
    Szemét szaúdiak, nem veszik emberszámba a vendégmunkásokat, meg a sária is nagyon dúrva!! Szerintem a szigor nagyon megnyomorítja a szegény vendégmunkásokat, félelemmel tölti el őket.
    Nem helyes. Bátorítani kell őket, hogy kibontakozhassanak lelkileg!
    Úgy mint Angliában.
    Csak a bűnözőket kell kiemelni a tömegből, és a lelkükre beszélni!!!
  • Ronny
    #13
    Talán szerepet játszik benne az is, hogy a szaudiak szó szerint nem veszik emberszámba a keletről jött vendégmunkásaikat, másrészről a sharia kegyetlensége még ezeknek a szubhumánoknak is elveszi a kedvét a rosszalkodástól.

  • Rotyoka
    #12
    Fizetett tüntetők szerinted meddig fognak arcoskodni? Amíg adta nekik a narancs a pénzt, pontosan addig.
  • Rotyoka
    #11
    Ott a pont. Csak ezt képtelenek felfogni az emberek.

    Ha ennyire minden a bevándorlókon múlik, valaki mesélje már el nekem, h-h Szaúd-Arábia a világ leggazdagabb és legbiztonságosabb helye?
  • B0nFire
    #10
    OFF

    2006-ban sem kellett volna nálunk randalírozni, illetőleg ha már forradalmat csinálunk (aki részt vállal benne), akkor azt csináljuk végig és rendesen, ahogy kell, ne úgy végződjön, hogy a soron következő szabad választásokon az eddigi összes elveinket feladva ugyanolyan bűnbandát tegyünk meg vezetőinkké mint akik ellen pár éve fellázadtunk, mert ez a saját tányérba szarás tipikus esete.

    /OFF
  • B0nFire
    #9
    A rendőrök lelövik a rájuk tüzelő bűnözőt, akihez egyébként semmi közünk sincs (kivéve a bőrünk színe), ezért mi "jogos" bosszúból (nem a rendőrök), hanem mindenki más tulajdonát, kínnal-keservvel összekuporgatott egyetlen vagyonát feldúljuk, megsemmisítjük kiraboljuk, mert csak.

    Csak nekem faramuci ez a helyzet? Ez pont olyan, mint amikor Józsika megveri Pistikét, aki ezért bosszúból megveri Ferikét, az első gyereket aki szembejön vele, és akivel elbír.

    Ha valaki ebből etnikai ügyet csinált, azok pont a niggerek, akik szolidaritást vállaltak egy megölt niggerrel, akivel – mint fent kiemeltem – az égadta világon semmiféle kapcsolatuk, rokonságuk nincs! Nehogy már rögtön magunkra mutogassunk, hogy ezért is mi vagyunk a hibásak! Ez a nagy liberális meaculpázás már kétezer évvel ezelőtt sem volt nyerő, mert az emberek inkább hagyták, hogy a messiásukat felszegezzék egy keresztre a saját bűneik miatt, amiket magára vett. Aztán röhögtek egy jót, és az élet ment tovább, mint annak előtte.

    Én nem vagyok azért rasszista, mert ezt így leírom. Nem az ÉN bűnöm, hogy ŐK randalíroznak.
  • DjDano
    #8
    Felesleges ebből etnikai ügyet csinálni, nálunk 2006 őszén "cigányok és niggerek" gyújtogattak, randalíroztak? Nem... Huligánok mindenhol vannak, ez független a bőrszíntől.

    A töketlen angol rendőrség, még a mi anno tv ostromnál szerencsétlenkedő mimóza rendőreinket is lepipálta...

    Ilyenkor azonnal bevetném akár a hadsereget is, szépen bekeríteni őket aztán lecsapni!
  • Sir Ny
    #7
    Úgy érted, hogy a bevándorlókat kitoloncolni hozzánk? Vagy a románokhoz? Az EU-ból? LOL Az egy demoktratikus emberjogvédő szervezet, mitgondolsz te. És mi leszünk a szeméttelepe, csak figyeld meg.
  • Rotyoka
    #6
    Sony for president :D
  • M2 #5
    Angolok idióták: mindig engedik elfajulni a dolgokat, fociban is csak akkor léptek, mikor már elegen meghaltak.

    Gumilövedéket a fosztogatók arcába ahogy kijönnek a boltból, az elkapott bevándorlókat meg kitiltani a teljes EU-ból: ha nem képesek a civilizált viselkedésre, mehetnek vissza Indiába vízért sorban állni.
  • NEGATRON
    #4
    "hogy a BlackBerry Messenger szolgáltatása kulcsszerepet kapott a zavargások szervezésében."
    Oh ezek a szegények okostelefonokkal megpakolva ,még jó hogy az életkörülmények ellen tiltakoznak... JA és halál a torrentezőkre...
  • FL Zoli
    #3
    Baszki ez történik mert a rendőrök visszalőttek egy piti bűnözőre...mik lesznek még ebben a szar világban?
  • Sir Ny
    #2
    ez a SONY LOL. erős jen, földrengés, atom, hekkerek, londoni tüntetők.

    mingyá csődbemegy.
  • FoodLFG
    #1
    Töketlen társadalom, kormány, rendőrség -> vérszemet kapnak a cigányok.
    Azokból pedig van bőven Londonban: bevándorlók, niggerek.

    Tipikus pofátlan viselkedésmód: Injured boy mugged during disturbances in London
    http://www.bbc.co.uk/news/uk-14456065

    De nézzük a jó oldalát: Leégett a Sony londoni raktára. :)
    http://www.japanprobe.com/2011/08/09/london-rioters-loot-burn-sony-warehouse/

    jaés természetesen: Tilcsukbe a zinternetet! DE minimum az anonimitását!