542
  • Cefre
    hello van már hozzá creck ?
  • grebber
    1.01 patch 480MB
  • nagykispeter
    Videókártya csere megoldotta a gondot.Ha valaki megveszi eredetibe akkor írhatna egy pár szót a kézikönyvről mennyire részletes
  • sata75
    pszt. ne mond el senkinek!!!
  • Tuvok #58
    Nov 17-én a boltok polcain .

De miért nézegetsz terrorista honlapokat ?
  • sata75
    Google 1. találat:

Dieses steht ab dem 17. November 2011 im Laden.

Bár én nem értek németül.
  • lammaer
    Van infó róla hogy mikorra várható a teljes?

Tegnap a mediamarkt újságban (tudom, autentikus forrás) tűnt fel hogy van, de nem úgy néz ki hogy kijött volna...
  • nagykispeter
    Köszi!Azt cseréltem a legújabbra,de sajna azzal se lett jó.Igaz a kártya nem mostani,de elvileg jónak kellene lenni!
  • Agamemnon
    Régi gépem van, úgyhogy igen, szaggatna, de nem játszom maxon, nem szeretek képregényt nézegetni :D
  • maniac001
    Neked is szaggat ha a post effekt maxon van?
  • Agamemnon
    Sorry, én szerencsére nem találkoztam ezzel a problémával, de szinte biztos, hogy a vga driver-ed a ludas :)
  • maniac001
    valószínűleg azért nem érkezett válasz mert nálunk nincs ilyen gond. cserélj vga drivert vagy keress rá a neten.
  • nagykispeter
    Akkor mégegyszer megkérdezem
    "Nállam a tengeren kívül az összes épület és hajó csak síma fehéren jelent meg,semmi textúra!Erre mi lehet a megoldás?"

• maniac001
    ...és nem is szaggat, ez meg eléég szaggat már high-on.
  • maniac001
    Csak ez a két pálya van. Én inkább abban reménykedem hogy a gépigénnyel csinálnak valamit. Főleg hogy az anno 1404 szerintem szebb.
  • Agamemnon
    A demóban csak az a két pálya van? Egy kicsit gyors volt elsőre, de ma ha lesz időm, akkor elszöszmötölök vele :)
  • KingPunisher
    Engem eléggé kiakasztott ha fejleszted a raktárat akkor eltűnik.. behülyül az egész.. azért ilyen durva bugot bent hagyni..
  • maniac001
    Én 1920*1080-ban játszom a monitor miatt. Az AA nekem kell :)
  • Xerxész
    Nekem már elavult gépem van mai szemmel nézve (Athlon 64 X2 5600+, nVidia GT440, 4GB RAM, de azért minden maxon, csak post effects van highon, AA és élsimítás levéve, és egész tűrhetően futott 1280*1024ben. Ennyi a monitorom max felbontás.
  • csgj
    Kegyetlen gépigénye van szerintem is, de levettem az élsimítást, és sokkal simábban ment. Amúgy meg teljesen jól sikerült. :-)
  • maniac001
    van*
  • maniac001
    Meg vann akkora gépigénye hogy el se hittem. Ha a post effectet maxra veszem szaggat a gépemen: phenomII (6 magos proci) radeon HD6950, 8gb ram). Vicc
  • Xerxész
    Szépre sikeredett.
    Tetszik az új termeléslevezetés a menüben, így könnyebben átlátni, hogy miből mi lesz. :-)
  • nagykispeter
    Nállam a tengeren kívül az összes épület és hajó csak síma fehéren jelent meg,semmi textúra!Erre mi lehet a megoldás?
  • nyirog
    demó alapján jó játék lesz :)
  • sata75
    áá köszi, várós már nagyon:)
  • grebber
    Tölthető a demo!!
  • Agamemnon
  • Agamemnon
    A tervek szerint november közepén jelenik meg a sorozat történetében először a jövőbe repítő ANNO rész, a 2070. A két frakciót kínáló folytatásban az ipar és a környezetvédelem hívei csapnak össze, ám nem csak a gép, hanem akár egymás ellen is lehet majd bizonyítani. A fejlesztők ugyanis kiemelt figyelmet fordítottak a multiplayer módra, amelyről most egy trailert is kiadtak.

http://www.youtube.com/embed/v3zLOqX31Fg (bocs, a cégtől nem tudom rendesen beszúrni)
  • maniac001
    bétázik még valaki? istennek nem értem miért nem lehet a víz alá építkezni...
  • maniac001
    Volt semleges, ugyanúgy ad küldiket mint az 1404-ben. És elég hasolókat. A bétában még nincs túl sok épület és nyersanyag, de lesz annyi legalább sztem. Egy az egyben olyan mint az 1404-ben csak a jövőben. Sajna a víz alatti dolgot nem tudtam még kipróbálni, nem tudom lehet-e a bétában. Van egy kis és egy nagyobb sziget és ennyi. Nincs minden nyersanyag a szigeteken.
  • Xerxész
    Volt a béta verzióban semleges szereplő? Nem a Tech frakcióra gondolok, hanem egyéb szereplőkre.
    Több épület és nyersanyag van, mint az 1404-ben? Illetve a játékmenetben, szükségletkielégítésben találtál-e eltérést a korábbi játékokhoz képest?
  • maniac001
    Tévedtem, van nagy nyüzsgés csak ki lehet kapcsolni :)
    A graf nem olyan szép mint az anno 1404-ben de ez is betudható a bétának.
  • maniac001
    Na én is bekerültem a closed bétára. Kicsit vegyes így az anno 1404 után. nekem ami nagyon hiányzik, az a nyüsgés a városban. csak a cucc szállítók mennek, sehol egy ember. Remélem ez változik majd. És néhány objektumon / járművön nincs textúra. Amúgy nagyon szép. Arra nem jöttem rá, hogy kell a marketben a létszámlimitet növelni.
  • sata75
    beregeltem vagy mi, de nekem nem adtak:( még..:)
  • BoneDragon
    Nincs időm mostanában játszani, bocsi. Amúgy ott a link, simán szerezhetsz te is hozzá béta kulcsot. :)
  • Xerxész
    Na, milyen a játék?
    Még mindig várjuk a képeket... :-P
    Több épület, nyersanyag van mint az 1404-ben?
    Milyen semleges szereplők vannak (mint 1404-ben Barnabás pl.)?

Szerintetek lehet majd az űrben is tevékenykedni valamit? (A videók végi földgolyóból gondolom). Annyira jó lenne, ha ezzel megkoronáznák az Anno 2070-et, bár tudom, nem valószínű.
    Azt viszont el tudom képzelni, hogy a következő Anno játék marad a jövőben, és az űr lesz az új közeg. A szigeteket a bolygók helyettesítenék, a hajókat az űrhajók. :-)
  • BoneDragon
    Itt szerezhettek béta kulcsot!

Alul kitöltöd az adatokat, utána katt: key anfordern-re és várod a csodát. :)
  • sirdond
    köszi, én is kíváncsian várom
  • Agamemnon
    Köszönjük előre is!