542
-
kHares #102 Legalább 3 viskó kell? Legyen rizs, legyen zöldség és kell maga az épület ahol összerakják. Elképzelhető, hogy nincs adott nyersanyag adott szigeten, ezt legtöbbször lehet venni npck-től.
Optimális termeléshez pedig több zöldséges kell mert az jobban fogy mint a rizs. -
Betonfal83 #101 Mi a bánatot nem veszek észre? -
Betonfal83 #100 Sziasztok!Az a problémám hogy amikor sushi-t kellene gyártani a lakosságnak nem indul be a gyártás csak nem tudom mért pedig mind2 viskót megépítem hozzá! -
kHares #99 Nem, csak steamworks dolgokat lehet máshonnan vett kulccsal aktiválni steam-en. -
shadar619 #98 Lenne egy olyan kérdésem, hogyha máshonnan veszem meg a játékot pl: intkeys, cdgalaxy, akkor a steamen tudom aktiváltatni hogy onnan bármikor letudjam tölteni? -
kHares #97 Intkeys-t tudom javasolni, csak 25 dolcsi, tehát 6000 forint alatti ár. -
#96 A usernév csupa nagy betű legyen! Nálam működik rendesen... -
Joybull #95 Ha le volt írva akkor valamit rosszul csináltál -
#94 próbáltam beírni, amit írtál de úgy sem engedett be.. mivel google sem kellett hozzá, mert nfo-ban le volt írva.. -
Nagyapi #93 Köszi, segített, habár új játékot kellett kezdeni, mert a már meglévő hajókat nem volt hajlandó látni. Na de ez legyen a legnagyobb baj, úgyis tanulom még csak a játékot.
-
Joybull #92 telepítsd fel a patch-et. -
sata75 #91 TY -
Nagyapi #90 Valaki tudna tanácsot adni, ha esetleg hasonló hibába belefutott.
A hajóval van gondom. Csak egér kattintásokkal tudom irányítani, mert a játék szerint nincs hajóm. Nem látszik a kis térképen, nincs a kereskedelmi út indításánál. -
sasa5671 #89 Sasa5671 Játék Magyarítások
A Játékok - Anno 2070 menüpontban nyomon követhető a százalék.
-
sata75 #88 O ennek örülök:)
Esetleg vmi oldal ahol nyomon lehet követni? Mármint a fordítást:) -
sasa5671 #87 Már elkezdtem a fordítást.
Másik hír.
Én a Media Markt újságban láttam a játékot egy ezressel olcsóbban, mint a CDGalaxisnál. -
#86 CDGalaxisban 8990 -
Luciferke #85 Összesen fél percet szántam arra, hogy a problémádra megoldást találjak (éljen a google), szóval szerintem még begéptelted a postot megtaláltad volna te is.
username: RELOADED
pass: 1
Szomorú, hogy ilyen kiváló játékot is lewarezolnak egyesek, tény, hogy a rossz euró miatt 10k soknak tűnik, de abszolút megéri az árát, és csak ajánlani tudom -
#84 szerintetek ehhez is készül magyarítás? -
#83 köszi. -
Lokker #82 Elindítod a játékot és a bejelentkezés panel bal alsó sarkában ott van nagy sárga betűkkel creat account vagy valami hasonló. Gondolom nem eléggé feltűnő, amúgy javaslom az eredeti megvételét. -
#81 ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne írj semmit.. köszi.. -
Lokker #80 Numpad + -
Traky70 #79 Hi! Monument építését fel lehet gyorsítani valahogy? Állati lassan készül, pedig 100%-on pörög... -
Bandris86 #78 Ha ennyire suta vagy a warezhoz, talán vedd meg! -
#77 sziasztok
hogy kell elindítani a játékot?
már elindult meg minden, csak nem enged tovább az ubisoft bejelentkezésnél.. -
Petko #76 nem is pontosan értem mit értes quest "leadása" alatt...
ki akarod törölni? jobb klikk a jelzésre és máris törli
Ha meg be akarod fejezni hogy xy dolgot ide meg oda cipeled, abban a pillanatban ahogy a célterületre érsz feldob egy ablakot és kérdezi, hogy teljesíteni akarod e.. ok nyomsz és kész. Teljesen automatizált, nem kell sehova máshova kattintanod. -
csgj #75 Értem, köszi! :-) Meg kéne venni, a demo nagyon-nagyon kellemes szórakozást nyújtott... :-D -
Lokker #74 Az elég érdekes, hogy az eredeti verzióval ilyen gondod van mert én még nem találkoztam ezzel a problémával. Ott a support vagy a fórum. Ennyit tudok mondani vagy végső soron telepítsd újra. Gondolom a patch-et is feltetted. -
#73 Settlers -
Lokker #72 Az eleje ugyan az mint a demónak, ha jól emlékszem az 5. pályán lehet választani, hogy melyik oldalra állsz. -
Borg #71 Most akkor ez milyen stílusú játék? Tycoon, vagy simcity, vagy harcolós rts? Vagy olyan mint a Cities XL, hogy csak a látványért építkezel, meg fejlesztesz, ilyen mondvacsinált gazdasági modellel? -
csgj #70 Sziasztok! A kampány elején lehet választani a két csoport közül? Mert én a környezetbarátokkal szeretnék lenni, de a demóban nem volt választás, és az iparos gyökerekkel lehetett játszani. :-/ -
#69 fura felkomasan kattingattam es "leadtam" a kvesztet:) azota sem sikerult megismetelni ;) -
#68 lehet hogy neked warez werziod van de nekem nem szoval ne okoskodj hanem mondj valami ertelmes valaszt ha tudsz ha nem akkor halgass orokre el -
Lokker #67 A warez verzióddal rossz helyen kopogtatsz barátom. -
#66 valaki help, semmilyen missiont nemtok leadni mindig a trade ablak jon ki jutubon neztem videot mas is szivott ezzel de aztan valahogy completed lett neki de en akarhova kattintgatok nemmukodik folton csak a trade jon fel ugy meg nemlehet leadni questet -
#65 "the note" c. missiot nemtudom leadni es az angol forumban keresni ubinal az valami HORROR mindig atvalt nemetre dogoljenek meg hanyok a nemettol rohadjon le a kezuk akik csinaltak ezt a fost brrr szetrobbanok a duhtol -
Traky70 #64 Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni (ha van ilyen opció), hogy pl. egy élelmiszer termelő egység hány lakos számára biztosítja az élelmet? Vagy csak úgy tudom meg, hogy nézegetem a raktárat és ha csökken, akkor még kellene telepíteni? -
#63 ajj, kár h majdnem 10ezer Ft :\, pedig 6-7-ért már tuti megvenném, régebben ez volt a ubis játékok átlagos ára - mondjuk várható volt h drágább lesz az árfolyam változások miatt.