649
Skyrama
-
#449 felvettelek de nem latlak, inditsd Te is ujra vagy kuldjel valami kacatot ha latsz -
marci9507 #448 Oké köszi:) -
#447 Rama XS-Turbo? abbol van 6 minya megszorlak vele :D -
#446 xs-turbom összvissz 1 van, nem egy olyan gép amit megéri elindítani annyi xp-ért és pénzért annyi időre. :) -
marci9507 #445 Amúgy ha van most a hangárotokban XS-Turbo azt küldhetnétek mert még 6-ot kell visszaküldenem:) -
marci9507 #444 Felvettelek Spitfire22 néven ;) -
#443 Ja az nekem is eltartott egy darabig. És még lesz néhány olyan küldetés. :) -
Lokker #442 Sziasztok! Most kezdtem a játékot trekker09 néven Magyarország területén. Eddig nekem nagyon bejövős és szívesen várom a gépeket. :) -
#441 Heliket ki tud már fogadni? -
#440 Már csak 14 Rama M Super Turbot kell küldenem és egy lépéssel közelebb leszek ahhoz a faladathoz. :) -
#439 Ha így folytatjuk a repcsiszpemet egymásnak. :D -
#438 De meglesz! -
#437 Ez sokára lesz még neked. :) -
#436 Ez a feladat se mostanában lesz meg nekem. -
#435 Ok. Tovább kéne neki repülnie, hogy észrevegyem mi van rajta. :D -
#434 Quest miatt küldök néhány transzparenst húzó sárkányrepülőt, ne vedd figyelembe a mondanivalójukat. :) -
#433 De, sok tapasztalati pontot meg pénzt. :P -
#432 Az jó. Nem kaptunk valami ajándékot? :D -
#431 Nem tudom figyeled-e de 1016 szívecskénél járunk. :D -
#430 Küldheted a közepeseket is, azt is tudok küldeni. :) -
nowan #429 10 Rama-XS-turbo-t szívesen fogadnék. :) (Feladat) -
#428 Nincs olyan sok kis gépem, de próbálom folyamatosan küldözgetni. -
#427 Nekem küldhetsz vissza, most senkitől nem kapok éppen. -
#426 Sok gépet kaptam. Szerencse hogy Maximus nem akkor küldte az ö gépeit is. :) -
#425 Miért, mi történt? :) -
#424 Azt hittem most fog újra indulni a játék. :) -
#423 Egyszer hátha megszereti az operát is a játék. :D -
#422 Pedig a BP-sek ajánlják a játékaikhoz :) -
#421 OK, kajálok aztán megpróbálom chrome-al, bár utálom azt a böngészőt. :) -
#420 Próbáld meg chrome-al. -
#419 Operával nekem is sűrűn megszakad a játék. -
#418 Van amikor sokáig jó. Aztán van amikor mintha túlterhelt lenne a szerver és 5-10 perces játékok után újraindul és rollback-el az elejére. -
#417 Nálad van valami gebasz,mert engem ma összesen egyszer dobott ki.Vagy esetleg másik szerveren vagy. -
#416 Úgyhogy ne küldjön senki több gépet, köszi! -
#415 Na jó ez így játszhatatlan szar. Már huszadjára szedem elő és küldöm el a gépeket a rohadt rollback miatt, közben az érkező gépek meg szépen lejárnak és eltűnnek. Majd később esetleg ránézek, de ez most felidegesített. -
#414 Megint szar a szerverük, 10 perc játék után kivág és rollback a 10 perccel előtti státuszra. Ezt most megint negyedszer játssza el zsinórban... Hogy ezt nem tudják már kijavítani... -
marci9507 #413 Az igen! Kicsivel kevesebb, mint egy napig vagyok távol a géptől,erre több,mint 60 olvasatlan üzenet fogad :D.
Amúgy most már én is online vagyok,szal fogadom is meg küldöm is a repülőket,akinek szüksége van rá ;) -
#412 Pár perc és elkezdem vissza küldeni a gépeket. -
#411 Küldetés :D
"A hűvös légikisasszony
Tudod öregem, ott az a csinos kis stewardess... Ó, tudod te, kiről beszélek! ... Na mindegy. A lényeg, hogy sehogyan sem érdekli az én kiváló pilótatudásom. Arra gondoltam, szerzek neki néhány luxus ajándékot Franciaországból. Na milyen ötlet?"
Ez komoly? Luxusajándékkal majd érdekelni fogja? Azért ez nem ezen múlik :) -
#410 A következő szintnél majd tudok küldeni.