59
Rambo videojáték készül!
-
karajjj #19 íjjal és nagykéssel -
Sztem inkább néhány bujkálós íjjal egész kínai ezredet kiírtós rész legyen benne :D -
Szerintem nem FPS lesz, mer' akkó' nem tudjuk hogy a Rámbó vagyunk. Bár ha időnként stratégiailag átlibben a szemünk előtt a piros fejkötőszalag, meg időnként megszólalunk, hogy "Én vagyok a Rámbó, mindmeghaltokmostan!", akkor még talán úgy is jó lehet. -
Ehhez annyit tennék hozzá:
-Ha fps lesz akkor nagy királyság de a tps sem lenne rossz!Esetleg váltogatni lehetne a kettőt!
-Csillivili nem lesz ha az előző játékait nézem sőt szerintem a dx11-et sem fogják bevállalni ami nem gond mert dx 9 alatt is lehet szépet csinálni.
-Buta AI et az fps-ekben már megszoktuk szóval ez sem gond.
-Tömeghent mivel rambo nem is nagyon legyen más :D némi lopakodós túszmentős részt azt annyi. -
FPS lesz,csilivili direct x 14-el,buta AI-val,akívmentekkel,tömeghenttel. köszöntem a lehetőséget,ennyit akartam. -
The Italian Stallion
1970ből:) -
jaaa hát a Rocky
[jó hülye] -
És mi az első legismertebb karaktere? -
A fejlesztőket elnézve kapunk egy újabb Rogue warrior szintű akciójátékot :S -
Új Toy Soldiersben lehet majd Ramboval menni. -
én várom mindenesetre. hátha sikerül megcsinálni normálisan! :) -
jajjj ne... -
"igazi AAA-kategóriás cím lesz"
Majd meglátjuk... -
ez nem szerény vélemény kérdése, baszod -
Ez keményebb lesz mint a Rambó III :D -
Szvsz szerintem meg az első legismertebb karaktere! -
-
jó szar lesz biztos -
Sylvester Stallone második legismertebb karaktere visszatér a videojátékok világába.
A nem túl ismert brit Reef Entertainment szerezte meg a StudioCanal-tól a jogot, hogy meghatározott számú videojátékot készítsen a Rambo licenc alapján.
Bő két évtizede már annak, hogy videojáték készült a Sylvester Stallone által megformált vietnámi veterán főszereplésével, ezért Peter Rezon, a Reef Entertainment elnök-vezérigazgatója a legutóbbi Stallone filmek (John Rambo, The Expendables) sikerén felbuzdulva elérkezettnek látta az időt, hogy felelevenítsék a történetet.
A kiadó feltett szándéka, hogy a Rambo franchise hátán másszon fel a videojáték ipar globális térképére.
Az egyelőre még cím és megjelenési dátum nélkül álló első projekt PC, X360 és PS3 platformokra jön majd ki, minőségét tekintve pedig igazi AAA-kategóriás cím lesz, ígéri a Craig Lewis, a Reef kereskedelmi igazgatója.
info: Gamestar