59
Rambo videojáték készül!
  • karajjj
    íjjal és nagykéssel
  • Metalmilitiakid
    Sztem inkább néhány bujkálós íjjal egész kínai ezredet kiírtós rész legyen benne :D
  • dronkZero
    Szerintem nem FPS lesz, mer' akkó' nem tudjuk hogy a Rámbó vagyunk. Bár ha időnként stratégiailag átlibben a szemünk előtt a piros fejkötőszalag, meg időnként megszólalunk, hogy "Én vagyok a Rámbó, mindmeghaltokmostan!", akkor még talán úgy is jó lehet.
  • grebber
    Ehhez annyit tennék hozzá:
    -Ha fps lesz akkor nagy királyság de a tps sem lenne rossz!Esetleg váltogatni lehetne a kettőt!
    -Csillivili nem lesz ha az előző játékait nézem sőt szerintem a dx11-et sem fogják bevállalni ami nem gond mert dx 9 alatt is lehet szépet csinálni.
    -Buta AI et az fps-ekben már megszoktuk szóval ez sem gond.
    -Tömeghent mivel rambo nem is nagyon legyen más :D némi lopakodós túszmentős részt azt annyi.
  • bakkerman
    FPS lesz,csilivili direct x 14-el,buta AI-val,akívmentekkel,tömeghenttel. köszöntem a lehetőséget,ennyit akartam.
  • shaba23 #14
    The Italian Stallion

1970ből:)
  • Büdös Bohóc
    jaaa hát a Rocky
    [jó hülye]
  • Büdös Bohóc
    És mi az első legismertebb karaktere?
  • Prince23
    A fejlesztőket elnézve kapunk egy újabb Rogue warrior szintű akciójátékot :S
  • Waczkor
    Új Toy Soldiersben lehet majd Ramboval menni.
  • Zsolti9014
    én várom mindenesetre. hátha sikerül megcsinálni normálisan! :)
  • Montanosz
    jajjj ne...
  • Fresh Duke
    "igazi AAA-kategóriás cím lesz"
    Majd meglátjuk...
  • sapkafej
    ez nem szerény vélemény kérdése, baszod
  • Metalmilitiakid
    Ez keményebb lesz mint a Rambó III :D
  • Fpocok
    Szvsz szerintem meg az első legismertebb karaktere!
  • LoSA
  • Zsolek123
    jó szar lesz biztos
  • grebber
    Sylvester Stallone második legismertebb karaktere visszatér a videojátékok világába.

A nem túl ismert brit Reef Entertainment szerezte meg a StudioCanal-tól a jogot, hogy meghatározott számú videojátékot készítsen a Rambo licenc alapján.

Bő két évtizede már annak, hogy videojáték készült a Sylvester Stallone által megformált vietnámi veterán főszereplésével, ezért Peter Rezon, a Reef Entertainment elnök-vezérigazgatója a legutóbbi Stallone filmek (John Rambo, The Expendables) sikerén felbuzdulva elérkezettnek látta az időt, hogy felelevenítsék a történetet.
    A kiadó feltett szándéka, hogy a Rambo franchise hátán másszon fel a videojáték ipar globális térképére.
    Az egyelőre még cím és megjelenési dátum nélkül álló első projekt PC, X360 és PS3 platformokra jön majd ki, minőségét tekintve pedig igazi AAA-kategóriás cím lesz, ígéri a Craig Lewis, a Reef kereskedelmi igazgatója.

info: Gamestar