59
Rambo videojáték készül!
-
mester1987 #59 *CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ÉS FOKOZOTT ÓVATOSSÁGGAL!!! -
mester1987 #58 EZ KUUURVA NAGY!!!
DE A JÁTÉK SAJNOS KURVA SZAR!!! :D -
#57 Az eszed tokja a szar az.Semmi gond nincs vele amire tervezték annak tökéletes. -
#56 és magyar nyelvel már nem olyan szar mint amilyen eddig volt? -
#55 Elkészült a magyarítás a játékhoz! -
Fox44 #54 Ez most komoly? Pff...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=jfvgnlaRgiY -
#53 Csak belenéztem, hát a grafika, meg az animáció az vér gagyi tényleg a régi játéktermi gépes minőséget idézi, railshooternek amúgy nem olyan rossz de az egeres irányítás kicsit fura. -
#52 Egyszer érdemes végigvinni,hogy aztán ezektől soha semmit ne tölts le legközelebb még véletlenül se!
Szegény Terminator game ugyanilyen megaláztatásban lesz majd része -
kjhun #51 OFF!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lewarezolni sem érdemes, annyira rossz lett??
Bár, a szomszédom kíváncsi rá, netjük pont nincs egy ideje, amúgy már szedné lefelé.
[SPOILER]
2014-02-21 17:26:14 GAMES Rambo.The.Video.Game-RELOADED DL 3276.8MB | 63F
[/SPOILER] -
#50 * Edge Magazine - 50%
* Eurogamer - 50%
* Strategy Informer - 40%
* IGN - 30% -
#49 Nincs ezzel gond ha elvonatkoztatunk attól a ténytől hogy oltárai szar.
Már csak azért is végigvittem,hogy bebizonyosodjon amit korábban gondoltam ,hogy ezt simán topp AAA gameként kellett volna egy nagy studiónak kiadni (természetesen full más tálalásban) -
#48 Eleve mi a fenének gyötörted magad ezen a szaron? Már az ötlet is nevetséges 2013-4-ben. Rambo játék? Na ne...
És ha ez nem lett volna elég, a trailer is megmutatta, hogy ehhez bottal sem szabad hozzányúlni. Komolyan, mi a francért vesződtél vele? Nem értelek.
Én most megyek vissza Skyrim-ezni, mert az egy jó játék, és kedvet kaptam megint. Amúgy meg ha nem az, akkor olvasom a jó kis könyvemet, vagy sorozatokat, filmeket nézek.
A lényeg, hogy soha nem jutnék arra a szintre, hogy ezt a rambót kipróbáljam... -
#47 Na ez is kipipálva.Majdnem széttörtem mindent magam körül a vége felé,úgy fel***zta az agyam.Ezermilliószor meghaltam egy részem,le is kellett raknom pihenni mert kettéfejeltem volna a tv-t!
6 óra volt, amiből csak egy ha elsőre sikerül 6 perces szakaszon szívtam 1.5 órát -
#46 Az újratöltések száma a nehézésg függvényében változik!
(Easy korlátlan , normál 5db fentebb nem néztem mert normálon is kurva nehéz ) Bár ez csak a gamepad gomba miatt van egérrel gyerekjáték lesz szerintem! -
#45 Néhány szösszenet:
- nulla kontroll nem mi irányítunk egy centit se .Mi cska fedezékbe bújhatunk és lőhetünk
- 5 lehetőség van ha 5ször meghalsz akkor a legeslegelejéről vághatunk neki újra
- a tárazásnál figyelni kell,mert ha nem jokor nyomjuk akkor kevés ammonk lesz. Ennek 3 fázisa van, ha elkurjuk fele tár ,ha nagyon jókor nyomjuk 200% ammo, a 3. eset amikor alap tárat kapjuk azaz a 100%-ot.
Tripla ZS ,de az is köbön -
Zero 7th #44 Pár évvel le vagy maradva. Ma már ilyen nem kell, egész egyszerűen a játék 90%-át hívják manapság 1.0nak, és a maradék 10% meg 0day DLC. Plusz ezen felül még jellemzően a kiadás napján jön a peccs is, ami játszhatóvá teszi a majdnem működésképtelenül bugos lemezen kiadott verziót.
Ezért kell az új játékokkal vagy fél évet várni, addigra talán beletesznek minden visszatartott anyagot, meg talán ki is javítanak benne mindent.
Na, akkor érdemes lewarezolni.
Mert pénzt ezért az ügymenetért nem vagyok hajlandó fizetni.
Mindezt Rambótól függetlenül. -
#43 Szerintem aki nem vesz DLC-t azt Rambo lerobbanó nyilazza :D Egyébként annyira gagyi az egész játék a videok alapján, hogy anno a játékteremben értelmesebb lövölde cuccok voltak. -
#42 Február 21-én jön a Rambo: The Video Game
" Ezzel együtt azt is elárulta a csapat szóvivője, hogy már el is kezdődtek a munkálatok az első DLC csomagon"
LOL azt honnan veszik ,hogy olyan jól fog fogyni a game ,hogy van értelme dlc-ket készíteni? -
#41 Hát erre nincsenek szavak. 15-20 éve játékterembe még elment volna. Szerintem nem ezzel fognak meggazdagodni a készítők :) -
#40 Új Gameplay
A játék minden momentumát bemutatja lopakodás,rombolás lődözés stb.
Csak úgy árad a ZS kat mondottam korábban.Most módosítanám,hogy ennél lejjebb nincs
De akkor is végigtoljuk majd! -
#39 Új Trailer (Machine of War)
Csak úgy árad a ZS kat,de Rambot szeretjük így elviseljük és végigjátsszuk majd! -
#38 Gameplay Trailer -
mester1987 #37 ...és még csúszik fél évet :D -
#36 Hát ez nagyon gagyinak hat. -
#35 Gameplay!! -
mester1987 #34 Szerintem olyan lesz, mint a fejlesztő előző játékánál: az egérrel kell csúsztatni majd a célkeresztet és akkor még ott van a TPS és az FPS vegyítés. -
#33 Elképzelem ahogy a dzsungelben éjjel a sötétben zuhog az eső mi meg szedegetjük le a népet késsel ,íjjal.
Nem fűzök hozza nagy reményeket ,de kíváncsian várom!
-
mester1987 #32 Ez alapján nagyon jól hangzik és a lenti kép se csúnya! Bár ez a TPS kinézet nem hinném, hogy beleillik. -
#31 Infomorzsák:
Shoot-Out:Ez egy nyílt, fix perspektívát alkalmazó lövölde mód, a játékosoknak taktikusan ki kell majd használniuk a fedezékeket, hogy túléljék a támadók áradatát. Lesznek mini-küldetések és több alternatív útvonal is, mindez quick-time eseményekkel fűszerezve. Több mint 25 féle ellenségtípus gondoskodik majd az adrenalin szintetek fenntartásáról.
Destruction: Olyan nehézfegyvereket lesz majd alkalmatok használni, mint az M60, a robbanófejes nyílvesszők vagy az időzített bombák. Okozzatok nagy kiterjedésű pusztítást a nehezebb célpontok lemosása érdekében. Éljetek át olyan ikonikus jeleneteket, mint a Rendőrkapitányság lerombolása a First Blood filmben.
QTE-Fight: Harmadik személyes nézetben, quick-time eseményekkel újraalkottak néhány csatát a filmekből.
Fixed-Gun & Vehicle: Irányítsatok kilövő tornyokat, rakétavetőket és számos fix állású fegyvert, amilyenek a Rambo: First Blood Part II és Rambo III filmekben voltak.
Stealth-Hunt: Fix perspektívás beszivárgás erdőkön és ellenséges táborokon át, a Rambo ismertetőjegyeként elhíresült íjjal és késsel. Kerüljetek ki keresőfényeket és időzítsétek úgy az íjjal való támadásaitokat az árnyak közül, hogy ne keltsetek feltűnést. A késes részeknél dönthettek hogy halálos vagy nem halálos kimenetellel iktattok ki valakit.
Főellenfelek: A végső csaták és leszámolások. Rambo robbanófejes íjjal való támadásától Tay főhadnagy ellen, egészen az orosz helikopterek DShK 12,7 milliméteres nehéz gépfegyverrel való leszedéséig mind ott lesznek.
forrás: Ipon -
#30 Rambo: The Video Game - képen a főszereplő
Nagy kár hogy Sly arcát nem tudták megszerezni :( -
#29 A Reef Entertainment újabb screenshotot tett közzé a Rambo: The Video Game-ből, amelyen már akció közben csodálhatjuk meg a játékot, belső nézetből. Hősünknek a kisváros rendőrségével gyűlik meg baja.
Az első három Rambo-film emlékezetes szekvenciáit élhetjük át testközelből a Reef Entertainment által készített játékadaptációban. Ráadásul a szinkront teljes egészében a filmekből emelték át, így autentikus élményben lesz részünk - a rajongók legnagyobb megelégedésére.
Azonban a játékmenet minőségén áll vagy bukik a cím sorsa. Az alábbi kép teljesen (?) ingame: Rambót belső nézetből irányíthatjuk, kezünkben egy M60-as géppuskát szorongatunk. A First Bloodban látott konfliktus elevenedik meg előttünk. A rendőröknek annyi!
A Rambo: The Video Games idén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.
info: Gamekapocs -
#28 Rambo: The Video Game to use original voice tracks, two new screens released -
#27 Ha nem jelenne meg a kép itt megtekinthető
-
Akárki akármit mond, ez nekem tetszik és jó lesz.Olyan játéktermi lövölde érzésem van tőle. -
#25 Ingame kép -
#24 Elvileg vége a GC-nek és sehol a trailer :( -
#23 3 kép érkezett!
Már várom milyen lesz mozgásban!Grafikai orgazmus képek alapján sajnos kizárva már csak a tömény akcióban bízhatunk! -
#22 Végre valami...
RAMBO: THE VIDEOGAME!
Rambo filmeket néz most ezerrel a Reef Entertainment. Megtörték a rádiócsendet és jövő hónapban a Gamescom alkalmával debütál a játék!! Tavaly augusztusban szerezték meg a licenszet. Erős robbanás-sűrűség növekedés várható. A Hullaszámláló már úgy rázkódik, mint egy túráztatott sportkocsi rajt előtt.
Természetesen az összes Rambó filmekben látott fegyverrel harcolunk. A három eredeti mozifilmből kapunk koktélt. Több infó még a Gamescom előtt várható.
Weboldal (Coming soon)
info: Hardwired -
#21 Jövőre érkezik a Rambo játék -