17
-
kanduhr #17 CSak sok értelme nem volt. -
#16 Hát figyelj szerintem kurva nagy ötlet volt Lincoln helyére majom szobrot rakni. Nagyobbat ütött így. -
progtogon #15 ezek mennyire ütősek!!! :-Dkét új poszter a majmok bolygójához -
kanduhr #14 Láttam a BTF trilógiát, legalább százszor:) De itt a FÖLDRE tér vissza Walhberg, amihez neki az égadta a világon semmi köze nem volt, még a féregjáratnak se. Az meg megint más, hogy ha majmok uralkodnak a Földön, akkor miért néz ki minden úgy, mintha emberek csinálták volna. Ugyanolyan épületek, rendőrautók stb.
Ezt hívják ötlettelenségnek és oda nem figyelésnek. (vagy hanyagság, nemtörődömség...)
Nem csoda, hogy nem tudták folytatni. -
#13 nem? háát mit ne mondjak lehet én sok Sci-fit néztem de nekem az a semmiből elötűnő féregjárat meg az áthaladásnál megkergült "évszám" mutató elég gyanús volt. Látom te se láttad a Vissza a jövőbe című trilógiát pedig ott egész jól le van írva hogy mi is történt itt is ugyanaz történt mint abba a filmbe. a főhős a tettével megváltoztatta a jövőt. és mikor vissza akart térni a földre nem a sajátjába tért vissza hanem egy saját maga generált alternatív univerzumba ahol ugye a majmok uralkodnak a földön. mert ha nem a majmoknak segít hanem a végén CSAK az emberek maradtak volna meg akkor nem biztos hogy lett volna szembetűnő változás a visszatérésekor.de mivel a majmoknak segített így elég szembetűnő volt a változás :) -
#11 Lehet, hogy nem a jelenébe tért vissza, vagyis biztos (hisz nem volt ott az űrhajó), valószínű, a jövőben maradt, és a majmok valahogy átvették a hatalmat közben. -
kanduhr #10 "Hát azt, hogy a majmok uralkodnak a Földön. "
Aha, de miért? A Földnek nem sok köze volt a másik bolygóhoz... A filmből pedig nem derült ki. Még csak utalás sem volt rá. -
kalapos01 #9 És erre nem tudott rájönni Burton, pedig ő volt a rendező? Ejnye. Ennyire nem kéne lenézni. -
#8 "maga Tim Burton is elmondta, hogy fogalma nincs, mit akar jelenteni az utolsó jelenet."
Hát azt, hogy a majmok uralkodnak a Földön. -
Axlkenobi #7 A Burton-féle verziót anno nagyon vártam, de a végeredmény felemás lett. A látvány, meg a maszkok nagyon ott voltak, a sztori olyan közepes, a vége viszont nagyon zagyva. Látszott, hogy csak a folytatásra volt kihegyezve és lövésük nem volt, hogy mit akartak a befejezéssel. Ha jól tudom, pár évvel később még maga Tim Burton is elmondta, hogy fogalma nincs, mit akar jelenteni az utolsó jelenet. -
Bulics #6 Nem is volt benne folytatás, meg semmi. Csak misztikusan akarta befejezni a sztorit, mint elődje, csak ő ezt ilyen idióta módon csinálta. Nekem hatalmas csalódás volt annó emléxem. Egy ilyen jó témát így elcseszni. Remélem ez mivel nem 3d-s lesz a történetre fog koncentrálni nem a lassított ütésre robbanásra stb. -
portable #5 Ez jónak nézz ki. -
maxy182 #4 Nekem az eredeti után csalódás volt... -
sajtosnudli #3 Nekem tetszett a Burton féle is, sőt még a folytatás is benne volt. Ezt a mostanit is várom nagyon. -
#2 Én se, mert 10/10-es filmre számítottam tőle de sajnos csak 9/10-es lett. Na meg folytatása sem lett. :\ -
maxy182 #1 Én tisztelem Tim Burton-t és a legtöbb filmjét szeretem is, de ezt a 2001-es Majmok bolygóját sosem fogom megbocsátani neki...