Jól sikerült az új Majmok bolygója-film és még sikeres is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSak sok értelme nem volt.
Hát figyelj szerintem kurva nagy ötlet volt Lincoln helyére majom szobrot rakni. Nagyobbat ütött így.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezek mennyire ütõsek!!! :-Dkét új poszter a majmok bolygójához
Láttam a BTF trilógiát, legalább százszor😊 De itt a FÖLDRE tér vissza Walhberg, amihez neki az égadta a világon semmi köze nem volt, még a féregjáratnak se. Az meg megint más, hogy ha majmok uralkodnak a Földön, akkor miért néz ki minden úgy, mintha emberek csinálták volna. Ugyanolyan épületek, rendõrautók stb.
Ezt hívják ötlettelenségnek és oda nem figyelésnek. (vagy hanyagság, nemtörõdömség...)
Nem csoda, hogy nem tudták folytatni.
Ezt hívják ötlettelenségnek és oda nem figyelésnek. (vagy hanyagság, nemtörõdömség...)
Nem csoda, hogy nem tudták folytatni.
nem? háát mit ne mondjak lehet én sok Sci-fit néztem de nekem az a semmibõl elötûnõ féregjárat meg az áthaladásnál megkergült "évszám" mutató elég gyanús volt. Látom te se láttad a Vissza a jövõbe címû trilógiát pedig ott egész jól le van írva hogy mi is történt itt is ugyanaz történt mint abba a filmbe. a fõhõs a tettével megváltoztatta a jövõt. és mikor vissza akart térni a földre nem a sajátjába tért vissza hanem egy saját maga generált alternatív univerzumba ahol ugye a majmok uralkodnak a földön. mert ha nem a majmoknak segít hanem a végén CSAK az emberek maradtak volna meg akkor nem biztos hogy lett volna szembetûnõ változás a visszatérésekor.de mivel a majmoknak segített így elég szembetûnõ volt a változás 😊
Lehet, hogy nem a jelenébe tért vissza, vagyis biztos (hisz nem volt ott az ûrhajó), valószínû, a jövõben maradt, és a majmok valahogy átvették a hatalmat közben.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Hát azt, hogy a majmok uralkodnak a Földön. "
Aha, de miért? A Földnek nem sok köze volt a másik bolygóhoz... A filmbõl pedig nem derült ki. Még csak utalás sem volt rá.
Aha, de miért? A Földnek nem sok köze volt a másik bolygóhoz... A filmbõl pedig nem derült ki. Még csak utalás sem volt rá.
És erre nem tudott rájönni Burton, pedig õ volt a rendezõ? Ejnye. Ennyire nem kéne lenézni.
"maga Tim Burton is elmondta, hogy fogalma nincs, mit akar jelenteni az utolsó jelenet."
Hát azt, hogy a majmok uralkodnak a Földön.
Hát azt, hogy a majmok uralkodnak a Földön.
A Burton-féle verziót anno nagyon vártam, de a végeredmény felemás lett. A látvány, meg a maszkok nagyon ott voltak, a sztori olyan közepes, a vége viszont nagyon zagyva. Látszott, hogy csak a folytatásra volt kihegyezve és lövésük nem volt, hogy mit akartak a befejezéssel. Ha jól tudom, pár évvel késõbb még maga Tim Burton is elmondta, hogy fogalma nincs, mit akar jelenteni az utolsó jelenet.
Nem is volt benne folytatás, meg semmi. Csak misztikusan akarta befejezni a sztorit, mint elõdje, csak õ ezt ilyen idióta módon csinálta. Nekem hatalmas csalódás volt annó emléxem. Egy ilyen jó témát így elcseszni. Remélem ez mivel nem 3d-s lesz a történetre fog koncentrálni nem a lassított ütésre robbanásra stb.
Ez jónak nézz ki.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Nekem az eredeti után csalódás volt...
Nekem tetszett a Burton féle is, sõt még a folytatás is benne volt. Ezt a mostanit is várom nagyon.
Én se, mert 10/10-es filmre számítottam tõle de sajnos csak 9/10-es lett. Na meg folytatása sem lett. :\
Én tisztelem Tim Burton-t és a legtöbb filmjét szeretem is, de ezt a 2001-es Majmok bolygóját sosem fogom megbocsátani neki...