Az első hivatalos kép a jelmezes Supermanről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aham...fasza... Nem Szolnokboy írására válaszoltam, hanem Axlkenobiéra. Ámbár, Bosworth kisasszonnyal kapcsolatban egyet kell értsek.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Tiszta Crysis nanosuit ez a superman-ruha, ott vannak rajta a kis méhsejtek.<#nevetes1>#nevetes1>
Igazából 200-at sem tapsoltak el rá, csak nekik számolták el azokat az ablakon kidobott tízmilliókat is, amelyeket a korábbi, meg nem valósult projektekre költöttek.
Egyébként szerintem a "Returns" a tökéletes Superman-film. Tetszett, hogy a karakterekre ment rá és nem agyatlan, végeérhetetlen csimm-bumm lett, ráadásul tökéletes folytatása volt a két eredeti Donner-filmnek is, csak persze valamivel komolyabb hangvétellel.
A karakterek és a sztori engem nagyon megfogott, valamint az egészben az a régimódi, kissé melankolikus hangulat is hihetetlenül jó volt. Nem volt benne az égvilágon semmi trendi és ez iszonyatosan tetszett.
Szóval nálam a '78-as, a '80-as (kihangsúlyoznám a sokkal jobb Donner-változatot), valamint a '06-os filmek tökéletes Superman-trilógiát alkotnak.
Nagyon várom az új filmet is, roppantul kíváncsi vagyok, hogy Snyderék hogyan közelítik meg a karaktert meg az õt körülvevõ világot.
Egyébként szerintem a "Returns" a tökéletes Superman-film. Tetszett, hogy a karakterekre ment rá és nem agyatlan, végeérhetetlen csimm-bumm lett, ráadásul tökéletes folytatása volt a két eredeti Donner-filmnek is, csak persze valamivel komolyabb hangvétellel.
A karakterek és a sztori engem nagyon megfogott, valamint az egészben az a régimódi, kissé melankolikus hangulat is hihetetlenül jó volt. Nem volt benne az égvilágon semmi trendi és ez iszonyatosan tetszett.
Szóval nálam a '78-as, a '80-as (kihangsúlyoznám a sokkal jobb Donner-változatot), valamint a '06-os filmek tökéletes Superman-trilógiát alkotnak.
Nagyon várom az új filmet is, roppantul kíváncsi vagyok, hogy Snyderék hogyan közelítik meg a karaktert meg az õt körülvevõ világot.
szerintem a legnagyobb baj az volt, hogy eltapsoltak 250 misit a nagy semmire. mert az a film nem volt látványos, csak unalmas és hosszú. még a routh gyerek jó is lett volna (ha nem arra a belsõ infóra megy rá a public, hogy túl nagy a f@sza), de Spacey életében elõször ripacs volt, Bosworth pedig elfuserált Lois. Egyáltalán minek kellett már bele Luthor, mikor annyi más érdekes ellensége van még? Én sokat várok ettõl az új remake-tõl, talán végre kapunk egy rendes, látványos modern Superman feldolgozást.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Miért, mi baj is volt a Superman Returns-el?
Ha Zack Snyder csinálja akkor ha nem is lesz jó de látványos biztosan, már azért is érdemes lesz megnézni.
Lehet hogy ez lesz az elsõ jó superman. 😊
Ha vmi lényt nem lehet megvalósítani, Zack Snydernél akkor is lesz 😊
Lehet hogy ez lesz az elsõ jó superman. 😊
Ha vmi lényt nem lehet megvalósítani, Zack Snydernél akkor is lesz 😊
Szerintem Chavill semmivel sem (vagy nem szembetûnõen) sötétebb bõrû, mint Crhistofer Reeve, vagy az elõzõ Superman volt. Vagy mint Tom Welling. És mindegyiknek nagyon sötét haja van(/volt)...
Ezenfelül Superman nem ember, úgyhogy tökmindegy, hogy hogy néz ki.
Egyébként nem értem, hogy mire jó 23 évvel a 3. rész után folytatni, most meg rebootolni.
Ezenfelül Superman nem ember, úgyhogy tökmindegy, hogy hogy néz ki.
Egyébként nem értem, hogy mire jó 23 évvel a 3. rész után folytatni, most meg rebootolni.
Hát elég vicces ez a kopaszodó szuperman.
Elég keménye
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
superman filmek gagyik
nolan nem ír, csak story kreditet kap. mint ahogy a két új batma írása sem goyer nevéhez fûzõdik, azokat a két nolan írta inkább (a beginsben több goyer van, de egyébként is érdemes elolvasni a batman szkriptek evolúcióját, nagyon tanulságos történet, simán kijönne a tovább gondolásából egy szakdolgoza hollywood mûködésérõl).
goyer utolsó két forgatókönyves kreditje elvileg az unborn és a hipervándor volt, meg a flashforward pilotja. õt érdemes helyén kezelni a nick fury-filmmel, a parazitával, a pengékkel meg a holló 2-vel. ha nem lenne a dark city, akkor...
goyer utolsó két forgatókönyves kreditje elvileg az unborn és a hipervándor volt, meg a flashforward pilotja. õt érdemes helyén kezelni a nick fury-filmmel, a parazitával, a pengékkel meg a holló 2-vel. ha nem lenne a dark city, akkor...
Lehet egy telefon fülkét használnak öltözni😄
Amúgy nem off-nak szánom de David S. Goyer írta a "Nick Fury - Zûrös csodaügynök" mûvet is bár azóta a Batman-el meggyõzött, hogy jó útra tért.
Ízelítõ a filmbõl: http://www.youtube.com/watch?v=YvDScLq6QBI&feature=player_embedded
Amúgy nem off-nak szánom de David S. Goyer írta a "Nick Fury - Zûrös csodaügynök" mûvet is bár azóta a Batman-el meggyõzött, hogy jó útra tért.
Ízelítõ a filmbõl: http://www.youtube.com/watch?v=YvDScLq6QBI&feature=player_embedded
olyan a ruhája mintha pókembertõl kérte volna kölcsön....
alien47: a történetet David S. Goyer és Christopher Nolan írja, csakúgy mint az új Batman-eket.
Kensin: a film hivatalos címe(angolul) Man of Steel.
Kensin: a film hivatalos címe(angolul) Man of Steel.
Felõlem Jackie Chan, Chris Tucker is lehet a fõszereplõ a S.M filmben, csak jó legyen a történet és látványos, akció dús a film.
Nem Supermant Morgan Freeman játsza 😊
Nem tökmindegy?
Nem tökmindegy?
Miért? Supermant Will Smith játssza?
Jó, oké. Az nyilván jobban zavarna, ha olyan öreg lenne.
Jó, oké. Az nyilván jobban zavarna, ha olyan öreg lenne.
És ha Supermant Will Smith játszaná?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Annyira, de annyira tök mindegy, nem értem, hogy kinek okoz gondot az ilyesmi, hogy ez vagy az milyen színû. Istenem.
Larry Fishburne mint Perry White?..Elment az eszük???
Nem a csávóval van bajom,de ennyire nem kéne beleszarni a klasszikusba..Kingpinnél még megbocsájtottam,hogy átmentek fekába..Nick Fury-nél is..de itt mi szükség volt rá??
Nem a csávóval van bajom,de ennyire nem kéne beleszarni a klasszikusba..Kingpinnél még megbocsájtottam,hogy átmentek fekába..Nick Fury-nél is..de itt mi szükség volt rá??