55
-
#15 Te meg vagy, ha már itt tartunk!
Nem használok IE-t, mert utálom, FF-t használok. Még mindig. Amíg a Chrome fel nem zárkózik hozzá, de még nagyon le van maradva. Bevállalom, hogy nem vagyok kocka. Na és? -
#14 Low vagy, használj IE-t -
#13 Intel Pentium 3Ghz 2 scores. 2 GB DDR2 Ram. -
#12 lehetek a barátod? -
who am I 7 #11 Te milyen gépen nézed? valami lowcost celerony?Nekem azonnal megnyitja így is (0.2-0.5mp), hogy fut a háttérben tűzfal,winamp,photoshop,totalcommander,dreamweaver,adobe reader meg msn ablakok meg pár vacak még..természetesen win 7 + aero.... -
#10 A parasztvakító hivatalos videó után akkor álljon itt az én tesztem eredménye is.
Google Chrome 13 - Instant Pages Feature Test
Nem tudom miért van, hogy nálam 5 s alatt még csak be sem bootol a "szélsebes" Chrome. A többi meg ott van a videón. Nem mértem stopperrel, de a bűvös 0 másodpercet többszörösen meghaladja bármelyik oldal betöltése.
Szóval van még ezen mit kalapálni. -
who am I 7 #9 xarabb is. -
#8 Mivel az ff is átvette a verziószám ugrálósdit nem soká ők is itt fognak járni :) -
Egerwin #7 Vicces ez a verziószám a firefox 5.0-ál tart pedig régebb óta van.
-
#6 A chrome 65535 lesz a legkirályabb, állítólag jövőre kiadják. -
#5 Az tetszik, hogy minden ilyen hirnel megnezem a verziomat, es bizony mar fent van a legujabb. Frissiti magat, csendben, hatterben, eszrevetlenul. Ezt kellene a tobbi programnak is tennie... -
#4 Én már a Chromium 15-öt használom:) -
Ferrer #3 Kemény, már a 13. verzió, úgyhogy biztos nagyon fasza lehet -
genory #2 Én frissítettem a chromot, nagyon durván gyors lett! Érdemes váltani! -
#1 Most jelent meg? Ezek szerint mostanában frissítette magát a Chrome. És most lőttem ki negyedszer a Google Update-et...