55
  • B0nFire
    Te meg vagy, ha már itt tartunk!

Nem használok IE-t, mert utálom, FF-t használok. Még mindig. Amíg a Chrome fel nem zárkózik hozzá, de még nagyon le van maradva. Bevállalom, hogy nem vagyok kocka. Na és?
  • tmp
    Low vagy, használj IE-t
  • B0nFire
    Intel Pentium 3Ghz 2 scores. 2 GB DDR2 Ram.
  • ScarY MAN
    lehetek a barátod?
  • who am I 7
    Te milyen gépen nézed? valami lowcost celerony?Nekem azonnal megnyitja így is (0.2-0.5mp), hogy fut a háttérben tűzfal,winamp,photoshop,totalcommander,dreamweaver,adobe reader meg msn ablakok meg pár vacak még..természetesen win 7 + aero....
  • B0nFire
    A parasztvakító hivatalos videó után akkor álljon itt az én tesztem eredménye is.

Google Chrome 13 - Instant Pages Feature Test

Nem tudom miért van, hogy nálam 5 s alatt még csak be sem bootol a "szélsebes" Chrome. A többi meg ott van a videón. Nem mértem stopperrel, de a bűvös 0 másodpercet többszörösen meghaladja bármelyik oldal betöltése.

Szóval van még ezen mit kalapálni.
  • who am I 7
    xarabb is.
  • ZeGa
    Mivel az ff is átvette a verziószám ugrálósdit nem soká ők is itt fognak járni :)
  • Egerwin
    Vicces ez a verziószám a firefox 5.0-ál tart pedig régebb óta van.
  • Mardel
    A chrome 65535 lesz a legkirályabb, állítólag jövőre kiadják.
  • a_n_d_r_e_w
    Az tetszik, hogy minden ilyen hirnel megnezem a verziomat, es bizony mar fent van a legujabb. Frissiti magat, csendben, hatterben, eszrevetlenul. Ezt kellene a tobbi programnak is tennie...
  • MerlinW
    Én már a Chromium 15-öt használom:)
  • Ferrer
    Kemény, már a 13. verzió, úgyhogy biztos nagyon fasza lehet
  • genory
    Én frissítettem a chromot, nagyon durván gyors lett! Érdemes váltani!
  • wraithLord
    Most jelent meg? Ezek szerint mostanában frissítette magát a Chrome. És most lőttem ki negyedszer a Google Update-et...