Így fog kinézni az új Superman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért, mert nem hasonlít a régire?😄
ez alapján meg továbbra is bukta...Ja, értem. Szóval úgy értetted ezt a "tini" dolgot, hogy tinik rajonganak érte, és az a gáz.
Meg az is, hogy nem jó színész. Legalábbis amikor utoljára láttam, még nem volt az.
Meg az is, hogy nem jó színész. Legalábbis amikor utoljára láttam, még nem volt az.
http://screenrant.com/wp-content/uploads/Henry-Cavill-as-Superman-in-Man-of-Steel-570x379.jpg
@kalapos01: A film forgatása hamarosan kezdõdik, és a képek alapján a színész még sehol sem tart. Nem kételkedek, hogy nem a legjobb "eszközökkel" fogják a színészt jó formába hozni, de ha el akarják érni a képregénybeli szinvonalat, arról már lemaradtak. Jó izomzatot építeni nem két hét. Bár tévedjek.
Ezt leszámítva szerintem teljesen jó választás a színész. Tom Wellingnél sokkal jobb.
Ezt leszámítva szerintem teljesen jó választás a színész. Tom Wellingnél sokkal jobb.
Te mirõl beszélsz ember? hogynéz ez már ki? Superman mióta olyan mint egy Mexikói bevándorló? hülyeségen vitázni az megy...ez a fõszereplõ egy bukta izom noku tartás noku haja meg olyan mint májkül dzsekszoné GÁZ
Nem a kor a lényeg, hanem a szerep, hogy ki mirõl ismert. Adva van egy színész, aki gimnazistát játszott egy tinicsatornán 100%-os cikifaktorral, meg egy színész, aki az egyik legelismerterbb csatornán egy elismert sorozatban Suffolk hercege volt, királyi sarj.
Nem azért, de Tom Welling 1977-ben született, szóval már a Smallville kezdeténél sem igazán volt tinisztárocska (akkor 24 éves volt). Ne tévesszen meg, hogy gimis csávót játszott... Most hány éves is? "Asszem" 34.
Ez a fickó hány éves? 28...
Abban egyetértek Axlkenobival, hogy nem igazán hiteles/jó színész. (Eredetiben néztem a Smallville-t, nem a szinkronos "szörnyedelem" alapján károgok.)
Henry Cavill nem tudom, hogy jó színész-e, de láttam már 1-2 filmben, és igazából nem ugrik be, hogy valami bajom lett volna vele (igaz, az sem, hogy különösebben jó lett volna), úgyhogy Tom Wellingnél biztos jobb.
Ez a fickó hány éves? 28...
Abban egyetértek Axlkenobival, hogy nem igazán hiteles/jó színész. (Eredetiben néztem a Smallville-t, nem a szinkronos "szörnyedelem" alapján károgok.)
Henry Cavill nem tudom, hogy jó színész-e, de láttam már 1-2 filmben, és igazából nem ugrik be, hogy valami bajom lett volna vele (igaz, az sem, hogy különösebben jó lett volna), úgyhogy Tom Wellingnél biztos jobb.
Szerintem a Tudorokban is jó volt Henry Cavill, ezért bízok benne, hogy itt bizonyítani tud majd nagyobb közönség elõtt is.
És akkor mi van, ha tíz éven át "játszotta"? Távol álljon tõlem, hogy egyetlen Smallville-rajongót is megbántsak, de Tom Welling akkora színészi antitalentum, hogy ilyen kevés van.
Gyakorlatilag bárki jobb lenne a szerepre, mint õ. A másik pedig, hogy ez nem a "Smallville: The Movie" lesz, hanem egy új, önálló Superman-film.
Gyakorlatilag bárki jobb lenne a szerepre, mint õ. A másik pedig, hogy ez nem a "Smallville: The Movie" lesz, hanem egy új, önálló Superman-film.
Éppen azért nem kéne. Azért ez komolyabb film. A Pókembernél az volt a baj, hogy egy fiatal színész kapta a melót. Itt meg az, hogy nem valami tinisztárocska, aki mostantól fogva nem nagyon lesz már sehol?
Csak 10 évig játszotta Clark Kentet. Te ritka sötét ember vagy, ezt minden alkalommal bebizonyítod.
nem nagyon jön össze neki
Az ki? Nem az a céljuk, hogy megint kinyírják a franchise-t.
Ja. Nekik eszükbe sem jutott. És nem ezt csinálja hónapok óta a srác. Ne lámázz már.
Úgy látom DC-nél még nem igazán éreztek rá, hogy kellene filmre vinni egy képregénykaraktert. Kezdhetnék pl azzal hogy rápakolnak egy kis izmot...
Bazz elõször azt hittem hogy Tom Welling! 😊 Hasonlít rá így! Látszik hogy visszatérünk a gyökerekhez!
Hát ez elég gáz inkább lett volna Tom Welling...