Szekeres Viktor

Így fog kinézni az új Superman

Bár még nagyon messze van 2013. nyara, amikor visszatér Superman, a Man of Steel című reboot forgatása nemsokára elkezdődik Zack Snyder és Christopher Nolan felügyelete alatt.

A mai nap fő Supermanes híre az lett volna, hogy Laurence Fishburne is csatlakozott a Man of Steel című Superman-reboothoz. A Zack Snyder által rendezett és a Christopher Nolan produceri felügyelete alatt készülő filmben a Helyszínelőkből kiszálló színész Perry White-ot, a The Daily Planet főszerkesztőjét fogja alakítani. (Ez az a lap, ahol Clark Kent is dolgozik.)

Klikk ide! Klikk ide!

Azonban ez a hír mindenképpen eltörpül amellett, hogy felkerültek a netre az első képek a Supermant, azaz Clark Kentet alakító Henry Cavillről, aki ugyan civilben jelent meg a fényképezők előtt, azonban egy kósza tincs a homlokán már arról árulkodott, hogy a filmben is hasonlóképpen fog kinézni. A színész egy interjúban elmondta, hogy még mindig napi 5000 kalóriát eszik meg és két és fél órát tréningezik, hogy megfelelő formában legyen a forgatás ideje alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lejti3 #19
    mért, mert nem hasonlít a régire?:D
  • SlayR #18
    ez alapján meg továbbra is bukta...
  • wraithLord #17
    Ja, értem. Szóval úgy értetted ezt a "tini" dolgot, hogy tinik rajonganak érte, és az a gáz.
    Meg az is, hogy nem jó színész. Legalábbis amikor utoljára láttam, még nem volt az.
  • m minnifield #16
    csak szólok:
  • Gelassar #15
    http://screenrant.com/wp-content/uploads/Henry-Cavill-as-Superman-in-Man-of-Steel-570x379.jpg
  • mindfreak #14
    @kalapos01: A film forgatása hamarosan kezdődik, és a képek alapján a színész még sehol sem tart. Nem kételkedek, hogy nem a legjobb "eszközökkel" fogják a színészt jó formába hozni, de ha el akarják érni a képregénybeli szinvonalat, arról már lemaradtak. Jó izomzatot építeni nem két hét. Bár tévedjek.
    Ezt leszámítva szerintem teljesen jó választás a színész. Tom Wellingnél sokkal jobb.
  • SlayR #13
    Te miről beszélsz ember? hogynéz ez már ki? Superman mióta olyan mint egy Mexikói bevándorló? hülyeségen vitázni az megy...ez a főszereplő egy bukta izom noku tartás noku haja meg olyan mint májkül dzsekszoné GÁZ
  • kalapos01 #12
    Nem a kor a lényeg, hanem a szerep, hogy ki miről ismert. Adva van egy színész, aki gimnazistát játszott egy tinicsatornán 100%-os cikifaktorral, meg egy színész, aki az egyik legelismerterbb csatornán egy elismert sorozatban Suffolk hercege volt, királyi sarj.
  • wraithLord #11
    Nem azért, de Tom Welling 1977-ben született, szóval már a Smallville kezdeténél sem igazán volt tinisztárocska (akkor 24 éves volt). Ne tévesszen meg, hogy gimis csávót játszott... Most hány éves is? "Asszem" 34.
    Ez a fickó hány éves? 28...


    Abban egyetértek Axlkenobival, hogy nem igazán hiteles/jó színész. (Eredetiben néztem a Smallville-t, nem a szinkronos "szörnyedelem" alapján károgok.)

    Henry Cavill nem tudom, hogy jó színész-e, de láttam már 1-2 filmben, és igazából nem ugrik be, hogy valami bajom lett volna vele (igaz, az sem, hogy különösebben jó lett volna), úgyhogy Tom Wellingnél biztos jobb.
  • Mathiassa #10
    Szerintem a Tudorokban is jó volt Henry Cavill, ezért bízok benne, hogy itt bizonyítani tud majd nagyobb közönség előtt is.