Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jetblack
2 vegigjatszas 2dlc-vel es lvl 58

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Az remekül hangzik.. Más. Hogy a rossebbe lehet 50es Bee-t farmolni? 1 óra alatt esett 2 db , de csak 49esek. Meg kell öljem TVH módba a warriort, hogy fixen 50es essen, vagy ez is faszmák akárcsak a drop?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

bosco05
nekem sem tûnik szinte semmivel nehezebbnek a tvh mint a normal... röhögve visszük haverral
Csak nekem tûnik úgy - nézegetve a dzsátubis videókat - hogy consolon jobb a balance a mode-ok között? Pl.: TVH modba a Bunker résznél mászkál fél zöld/fél kék gearbe az ember és mintha normalozna a bekapott dmg alapján... több a hpm/pajzsom és bármelyik robot eltalált kb. fix halál.

bosco05
az a baj hogy én normál végigjátszással meg egy negyed tvh-val 46 os vagyok és karcolom a 47-et 😄
lalakov
Nem fogod olyan hamar elérni. ;-) Én két végigjátszással és 3 DLC-vel 52. szinten vagyok.
bosco05
hmm, az elég harmat :S és mi törtnik akkor ha mondjuk egy dlc közepén elérem a 61-et? utána minden küldi 61-es lesz és pl a kövi dlc végig?
genndy
50 DLC nélkül, 61 DLC-vel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bosco05
Most amúgy mi a max lvl amit el lehet érni?
Elég érdekes, hogy kb. csak a Hammer DLCbõl dõl az XP a többibe alig kapsz vmit.

jetblack
En nekem igy nez ki a commando Legendary modhoz igazitva link

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
Vagy visszaváltasz Normalra és úgy mész DLC-zni.

Hunter of Deer
koszi a valaszokat. en si commandoval tolom amugy neha most 38as mega tobbi is kb 10-12 kozott van 😊 a commando tetszik amugy csak olvastam hogy vki azt irta azzal nem lehet majd bosst olni meg stb ezert nem tudtam megeri e tovabb vinni.

szval 38 vagyok tvh modban, de sajna az elso vegigjatszas vegen elfelejtettem a dlcket tolni. most akkor vigyem vegig ezt is es utana mennyek a DLC helyekre? vmi jü axton build johet ha van 😊 nekem most ez van perpill
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

jetblack
Uj DLC kitolva es a vege fuuuuuu nem csalodtam 😄

Örülök, hogy még mindig nem lehet editelni postot. :/ Szóval errõl a buildrõl beszélek.

A sirén megemel 1 embert amire minden létezõ debuff rámegy és ha megölöd tovább "pattan" a következõ ellenfélre + aoe pull + aoe robbanás + mc.

genndy
SP-ben nincsenek benne a karakterek (mechromancer és psycho), mindkettõ külön DLC.
Egyébként a psycho sokkal jobban hasonlít az 1 berserkerjére, mint az alap gunserker.

bosco05
Persze, ebben egyetértek, bármelyik karival tudod egyedül tolni, mert pofon egyszerû a játék 😊 Ettõl függetlenül a commando szerintem abszolút kezdõknek van kitalálva singlere 😊 Mondjuk én mindegyikkel próbáltam, egyikkel se akadtam meg. Az egyben is mindent végigpróbáltam ott berserkerrel vittem végig hol coopban hol egyedül. Ízlés dolga. Mondjuk szerintem a kettõben a berserker nagyon "buta" karakter, egyáltalán nem tetszett, mondom ezt annak ellenére, hogy az egyben óriási favoritom volt. Itt ez a két fegyvert tartok a kézbe sokszor teljesen értelmetlen. Néha persze jól jön, de szerintem elég halvány ha a többi karakterhez képest nézem. Kicsit olyan fapad feelingem van tõle 😄 . Zeroval tolom egyébként, nagy favorit a csipa miatt, utána a siren jön nálam, aztán commando és végül berserker. Sajnos a többirõl nem tudok nyilatkozni, mert folyamatban van az sp beszerzése.
IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen nem 2011 órája, hanem "csak" 211 órája...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyedül játszom a Szirénnel - néhány órányi kooptól eltekintve - 2011 órája.
Eddig minden ellenféllel elbírtam.
S a Skill Tree-nél beszédesebb dolog nem igen van a Szirén erejét illetõen.

A fejlesztõk szinte tökéletesen kiegyensúlyozták a játékot. 99%-ban tök mindegy, melyik karakterrel harcolsz, ha ügyesen teszed.
Az alapverziónál volt egy idõszak, amikor mindenképp Berzerkerrel volt érdemes, de hál' Istennek, azt gyorsan törölték is a fenébe, így tényleg ki van egyensúlyozva a játék.
Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bosco05
nem veszem zokon, tényleg nem sokat, eltoltam egyet lvl 20 ig, nem tûnik rossznak, de egyedül nem ajánlanám semmiképp sem 😊 most itt nem a karikon akarok vitatkozni, mindegyiknek megvan az elõnye hátránya, de szerintem annyira egyértelmû, hogy egyedül commandoval kell menni, hogy ordítja a játék 😊 írtam legalább 4-5 olyan pluszt ami segíti a single játékot. Ha esetleg tudsz ilyet a siren-el is szerintem írd le, legyen több támpontja Hunter of Deernek.
IMYke2.0.0.0
Ne vedd zokon, de gyakorlatilag semmit sem tudsz a Szirénrõl 😊

bosco05
Nem beszélve arról, hogy a commandónak alapból hp regenje van, ami szintén marha jól jön egyedül.
bosco05
Azt is elmondom, hogy szerintem miért nem 😊
Siren, meghalsz egyetlen esélyed hogy belõsz valakit és second wind.
Berzerker, szerintem a leggyengébb karakter, igazából nem tud semmit.
Zero, inkább support, háttértáncos, elég gyenge a frontvonalban.
Mechro-t meg Psycho-t nem vágom.

Commando-nál nagy plusz, hogy kiküldöd a turretet és sokszor megcsinálja a second windet, de ha nézed mit lõ pláne könnyû hozni, ami szerintem nagyon lényeges, hiszen nincs veled senki aki élesszen. Nem beszélve arról, hogy tud healelni, pajzsa van, rakétát rá lehet kúrni, nagy fightnál csak odaállsz és rohadt sokat segít.

Siren mi? Megemel 1 db ellent? Hûha 😄 Supportnak jó, de egyedül? Szerintem messze a commando a legésszerûbb választás, de persze ez csak az én véleményem.
IMYke2.0.0.0
...vagy Szirén, vagy Berzerker, vagy Zer0, vagy Mechromancer, vagy Psycho 😊

bosco05
singlere szerintem commando
genndy
Gaige jó a robotja miatt, vagy Axton az ágyújával. Mindkettõ gyilkol melletted, ami nagy segítség.
De egyébként amilyen stílusban játszanál, olyat válassz, van lehetõség.

IMYke2.0.0.0
Úgy érdemes "tolni", ahogy megjelentek.
S az osztály választás tõled függ, hogy neked milyen játékstílus jön be.

Hunter of Deer
valaki meg tudna mondani kb melyik a legjobb kaszt singlere?
jah es egy sorrend is johetne hogy hogy erdemes tolni az alap + dlcket thx.

remelem a magyaritas hamarosan elkeszul, mar nagyon varom 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

bosco05
tényleg, még reggel van 😄
IMYke2.0.0.0
Abban nem ezek a kódok szerepelnek 😊

bosco05
két hsz-el lejjebb 😊
jetblack
Csoporthoz kotott de ide is beszurom

jetblack
Ha nalad nagy az FPS drop akkor en elkezdek elore felni az en szar vasammal<#rinya>

Nem tudom volt-e már linkelve:

PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 5BWJJ-95ZK3-CC5K3-SJ5JT-KJC5F

Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WT53B-55FSC-TT9BR-WR3TT-HH3CB

PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: KJWTJ-WWBR5-9KR3T-3B33J-53WFS

Sir Quno Jedi
Jah, most 43-as necromat elõvakartam és feltoltam 47-re, már dragonkeep-ben vagyok (TVH). Nem mondom, hogy nem centinként kell élethalálharcot vívni. Fõleg az olyan boss-oknál, ahol egy idõ után csak olyan élõholtak vannak, amikbõl ki kell húzni a kardot, ha levered, különben feláll. Mivel fight for your life-ban ilyet nem tudsz tenni, így megbaszták a játékmechanikát, mert így egyedül nem tudod megölni õket, ha meg összeesnek nem veszi kill-nek és így faszán meghalsz ott és akkor. BOSS pedig megy max. HP-ra és semmi nem változott. Így egybõl kell megölnöd mindet, anélkül, hogy 1x is térdre esnél... Végtelen történet.

Amúgy jóféle, de a végén a dragon keep-nél olyan FPS esés van, hogy bexartam. NÁLAM!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Gamesmaster UK magazine has a code in it's latest issue to give Borderlands 2 players (for all systems) some "epic loot" to redeem via SHiFT. Hopefully useful to someone!

The items you get are:

1x Purple Bandit rocket launcher
1x Purple "Love Thumper" shield (good for new character Krieg)
2x Random blue or purple Relics.

Type in the codes between 17th June and 17th July and the next character you load will have these items in their inventory.

360: 5JWBB-3KKWC-TS63J-J3TJT-9XTJ6
PS3: WTKB3-WW35J-6RCCT-ZTW3B-RJKZZ
PC: CB5JB-WBHK9-5CHT6-KXB3B-TBJSX

köszi
IMYke2.0.0.0
No offense, esküszöm, de:

Eddig meg ment a sírás, hogy mint kés a vajon...

Ulvar
Már a TVHnál is érzõdik hogy fúúú bazdmeg....vannak húzós dolgok, akkor az UVHnál mi lesz? 😮

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

jetblack
Exploring Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep this weekend? These SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2 should help!

PC / Mac: 5BKBJ-3WT6W-HC6TJ-J3T3T-FKXBF
Xbox 360: WTWTJ-3C6SK-3TSTX-KFJ3J-RZ5KZ
PlayStation 3: WBKBJ-RKH53-C5KW3-H3CTB-ZF9RR

These codes will be active through July 1, 2013 -- be sure to use them before then!

Sir Quno Jedi
50-ig minden faja, laza ride. Viszont a DLC-k túl vannak erõsítve, fõleg az utvh-ban. Nyilván mer coopr van kihegyezve mindegyik, meg raid boss-ok (ezek is mi a a faxnak???).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bosco05
Mi haverral toljuk, semmi ugrást nem érzékelünk, darálunk simán. 40-rõl 45-re 2 nap alatt vittük és alig pár órát toltunk.
Túl nagy az ugrás normál és TVH között. Anno ezért raktam félre egy idõre. Commandomon 0 boss loot van, csak amik a ládából jöttek a kulcsokért, de így is olyan mint sajtreszelõvel rejszolni. Vicces nézni a videókat a milliós dmgekrõl.

bosco05
hát igen ezt a játékot nem igazán single-re tervezték, pláne nem uvh módban
Sir Quno Jedi
A gond az, hogy a cuccok így értelmetlenné válnak. Mondjuk olyan mod, amivel 100hp-t regenerálódsz (úúúúúú). No igen, mindez MÁSODPERCENKÉNT, miközben egy-egy találattal lebontanak rólad 50-100K HP-t. Közröhej. Abszolúte hibádzik a balance, de durván. Vagy ott az ampos pajzsom. Nagyon durva ampos pajzs a kicsike, de kb. meg sem érzik az ellenfelek, hiszen százcsilliárdszor annyi HP-jük van. Maxos sebzésre gyúrt Phase Lock nem is sebzi õket látható módon (értsd. pixelnyit).

Ez csak csapatban megy nyilván és ott is erõsen nyögvenyelõs.

Bele se merek gondolni milyen lehet Ultimate, amikor TVHba 1 hitel bármi 70k hp val + pajzs ofc.

lalakov
Az Ultimate mód élvezhetetlenül nehéz már sajnos.
IMYke2.0.0.0
Hát, már így "lesz tosz nem tosz, akkor Szopoklész" van... mondom, majdnem 50 perces meccs volt. Nem akartam elhinni 😊
S mindez még csak a DLC elején! 😊

A poénok eszméletlen jók, ahogy az RPG-s hatás is 😊
Mondjuk, a fejlesztõk helyében én még bátrabban nyúltam volna a környezethez, hogy még inkább úgy tûnhessen a játékosnak, hogy nem is Borderlands 2-vel játszik.
Imádom ezt a DLC-t amúgy, remélem, nem szopat nagyon halálra késõbb 😊

OFF: A "nem-mindenkinek-kötelezõ-használni-csak-aki-nem-tud-angolul-vagy-kényelmesen-akar-játszani" honosítás állása:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sir Quno Jedi
Úgy nem fejlõdsz szart sem. Próbáld ki Ultimate-ben. Majd szopoklész lesz... 😄