7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
ph0bia #5537 MOndjuk nagyon már ott se lesz értelme farmolni, ha jön az új lvl cap növelés. :) -
ph0bia #5536 Tudom, tudom, csak akartam pár normális fegyvert UVHM-ra. Igazából csak a Shamre, meg a Hide-ra lenne szükségem már csak, Bee-vel elég élvezhetetlen már a játék. -
#5535 Ha 61 a cél, akkor nincs még sok értelme a farmolásnak. -
ph0bia #5534 Nekem meg az a kérdésem volna, hogy UVH modban az ellenfelek csak akkor skálázódnak a szintemre, miután megöltem a Warriort? Mert már lassan 53-as vagyok, és csak Terrát farmoltam eddig a relic miatt, sajnos sikertelenül, valami fórumon meg olvastam, hogy az 50-es legendaryk kb. 55-ös szintig használhatóak. Azt meg ugye nem akarom, hogy mire megszerztem a cuccokat, már dobhatom is ki őket.
Esetleg van valakinek lvl 50-es a következőkből?
- Hide of Terra
- Blood of Terra
- The Sham
- Infinity
- Fire SandHawk
- ami jól jönne még, az a Dark Knight Zero skin
Cserébe tudok adni legendarykat, van elég sok. -
ph0bia #5533 Köszi! Ez így már azért jobban hangzik. :) -
ph0bia #5532 Eshet! Nekem ma 3 Legendary Hunter (Zer0) mod esett, de természetesen a többi is kieshet. -
eXequtoR #5531 A ládákból eshet az XY legendary class mod? Csak lvl 55ösöm van nem ártana egy 61es. -
#5530 Nem igaz a #5512, téves infó.
Nem csak a barátlistában lévőkkel tudsz coop-ozni. Az ugyan barátlistában lévők és éppen játszók megjelennek ingame a főmenüben, de egyébként bárkivel tudsz játszani, aki a játékát nyitott sessionben tolja.
Magad is nyitva hagyhatod a játékot sessionját a Network oprtionsben, tedd Online public-ra, és akkor bárki tud hozzád csatlakozni.
Egyébként pedig a MATCHMAKING menüben be tudsz ugrani egy random nyitott játékba a Quick match menüponttal, vagy a nyitott játékokat ki tudod listázni a Match browserrel. Itt bárkihez csatlakozva tudsz coop-ozni.
-
ph0bia #5529 Én meg pont a többi videó alapján nem tudtam felugrálni. :D Egyébként ha belejössz, akkor kb. 3 perc egy run, ma lemértem (addig tartott, mint egy 3 perces szám, úgyhogy nem valami egzakt :D:D:D). 1,5 óra farm után ma dobott 2 legendary class modot, critical conference callt, meg még 2-3 rosszabb legendaryt, úgyhogy megéri. :) -
#5528 megoldottam kozben egy masik video alapjan igy mar sikerult ugyhogy targytalan. -
#5527 a video alapjan probalok ujra bejutni treasure roomba de annal a resznel ami 1:15nel van mindig leesek, amikor irja hogy nyomjak fel + balra amig egy masik falba nem utkozok, mielott elkezdenek felfele ugralni :S mar meghaltam vagy 100szor :D -
#5526 Aki nem akarta hogy szankcionálják egy olyan fórumban, ahol tilos a warez, ezért nem akarta leírni a szót :)
Nekem nincs bajom vele, bár tipikus eufémizmus. -
#5525 Virágbolt... [Ki tudta ezt kitalálni a warezra ] -
#5524 sajna viragbolti verzio van :/ varom a goty verziot. -
ph0bia #5523 Konkrétan amúgy miket akarsz kifarmolni? Lehet tudok adni pár dolgot. -
ph0bia #5522 Terra farmolható szabadon, nem kell altctrldel, csak simán save&quit, és újraspawnol. Pyro Peten van egy időzítő, ami szerint egy nap csak egyszer lehet megölni, de azt hiszem, ha visszaállítod az dátumot 2012. december elé, akkor ő is farmolható. A sárkányokat pedig nem hiszem, hogy tudnád soloban tolni :), de amúgy sem éri meg. Farmold Terrát, meg Pete-et, a többi raid boss aránytalanul nehéz már. Talán még Hyperius éri meg a Norfleet miatt. -
#5521 meg annyi kerdesem lenne hogy hiperius / terra / tinas DLC sarkany boss farmolhato szabadon vagy csak ugy hogy megolom es ha nem esik semmi jo akkor ctrl+alt+del es bezaras? szval 1 ilyen bossnal sem lehet leadni a kuldit?
thx es sry hogy ennyit kerdezek :) -
#5520 Dragon keep head: Salvador
PC: WBCJJ-33KWR-S5Z33-BJTTB-65WJJ
+ Salvador Class Mod:
wjkbb-kxc3j-5bbcr-5x33j-xz6rz -
#5519 köszike!
-
ph0bia #5518 http://www.youtube.com/watch?v=b5taj-frtR4
Itt talán részletesebben elmagyarázza, meg van hozzá audiokommentár is, viszont 2.05-nél, mikor a felfelé ugrálást kell megoldani, az előző videóban egy sokkal egyszerűbb módszert mutat arra a részre. A többi megegyezik. -
ph0bia #5517 Valamelyik posztomban ecseteltem pont neked, hogy végtelenszer be tudsz menni, egy glitch által.
"
Scarlett DLC végén egyébként lesz egy boss, a Leviathan, amit ha megölsz, bejutsz egy Treasure Room-ba, ami tele van loot ládákkal, amik elég nagy eséllyel dobnak legendary cuccokat/lila reliceket, classmodokat/e-tech fegyvereket. Én első nekifutásra 2 legendaryt is találtam. Na, legitim módon ide kétszer juthatsz el, a 2. alkalom egy sidequest, miután teljesítetted a fő sztori vonalat.
Viszont, van egy glitch, amivel végtelen sokszor el tudsz oda jutni. Namármost, sok ember ezt csalásként tartja számon, én meg azt mondom, hogy ilyen nevetséges dropratek mellett ki kell használni minden ilyen eshetőséget.
Én is nehezen vettem rá magam először, de kb. 500 eredménytelen Doc Mercy run után eléggé elmegy a kedve az embernek, amúgy sem MMO ez, hogy valakinek ebből kára származik.
http://www.youtube.com/watch?v=rK2RAHt1Z-k
Itt a tutorial videó róla, nekem ez alapján könnyen sikerült, pár perc szarakodás után. "
Ott a videó, nem nagy kunszt. Én vagy 1 óráig szórakoztam vele a többi tutorial videó alapján, ezzel elsőre ment. Kaptam már vagy 20 legendaryt a ládákból, meg egy rakat e-tech fegyvert. -
#5516 Bocs, csak kétszer - ez nem az a küldetés. -
#5515 Az a küldetés végtelenszer végrehajtható. -
#5514 ha leadom az X marks the spor nevu kuldit (Captain Scarlett dlc) akkor be tudok menni meg a Treasure roomba? jo lenne meg parszor nyitogatni a ladat :) -
PC: CBKBB-ZHJC6-SWHJT-JJ3BB-3CXHS
PS3: 53CJT-35FFK-WK6KJ-9J5BB-HFJX6
XBOX: K3CBB-CHWBB-WJTWF-WXBB3-K3KBK -
#5512 Igen, akivel játszani akarsz benne kell hogy legyen a barátlistádban. És ha éppen Border2-znek, akkor jelzi őket a játékbeli listában is. -
ph0bia #5511 Sikerült szerencsére, működik minden, ezekkel az orosz kódokkal is. :D
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy Steamen miképp lehet Coop-ba tolni? Fel kell vennem ott az embereket? Sose használtam még, bocs a hülye kérdésért. -
eXequtoR #5510 Happens! :) -
#5509 "de legalabb törölni se lehet."
:))))))))) -
eXequtoR #5508 Igen bocs sittem és ecsesztem. :( Szkúzi... de legalabb törölni se lehet. -
#5507 Eltévedtél... -
eXequtoR #5506
10 új boss. -
#5505 #5427
Ha cloudos a mentés, akkor is a HDD-n is tárolja őket. -
ph0bia #5504 A warezos mentéseket hogy lehet implementálni az eredeti játékba? Állítólag a mentések Steam cloudon vannak, az enyéim meg ugye HD-on. -
#5503 Nekem konkrétan sem androidos, sem más okoska telefonom nincs.
Egy régi Nokia 1100-om van. -
#5502 ajánlom figyelmetekbe az androidos alkalmazást: Borderlands 2 shift codes.
Jelez, ha van valami új, így nem maradtok le semmiről :) -
#5501 Köszönöm szépen a kódokat! -
#5500 Köszi a kódokat mindenkinek! -
PC: KTC3T-WTW5F-ZCHB3-BT3B3-XJ9WR
PS3: CJ5JB-RCXFK-K5F53-9TWTT-SKZZF
XBOX: 5TC33-9Z5BT-533WR-W63BJ-66WJW
+
3 kulcs:
PS3: K3WJB-6TJZK-ZHW5B-H3KB3-6HS5R
WinPC/Mac: 5TWJ3-KS6CR-C3Z3B-BJBBB-653JZ
X360: CBWBB-SFZ3J-SX9B6-W6TJ3-JJ3ZZ -
ph0bia #5498 Season Pass-nál ezt írja:
"Fontos: A Borderlands 2 RU változatnak kell meglennie a használatához. Tehát Steam-en vásárolt vagy más EU változathoz nem jó.
Az itt megvásárolható kóddal működik (az EU verzióval is)."
Most akkor WTF? Működik Eu verzióval, vagy nem?