7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#72 Csak jönne már -
#71 Vizuálorgazmus ez a képi világ, kegyetlen hangulatos már így statikusan is.
-
-
#69 "the exploding gun seems to be insane fun , imagine that when you are shooting the enemy and you are like (oh f*** i am outta ammo i gotta throw s*** away !!) right in the midst of the mayhem. " -
#68 Akkor szenvedj tovább, de egyedül. Mást érdekes módon nem zavar. -
#67 Hmm... szóval akkor az eddigi kasztokat el lehet felejteni? (Vagy esetleg csak más hős játsza azt a kaszt?)
Sajnos egy ekkora hülyeség mellett nem tudok csak úgy elmenni. -
#66 Lépjél már túl a dolgon. -
MrAndree #65 Új karakterek, új kasztok. -
#64 Itt beszél arról a baromságról, hogy eldobod a fegyvert azt visszakapod. Jó nagy hülyeség akkor is, még a borderlands világának is.
Jól értem, hogy az előző karakterek NPC-k lesznek? Akkor a coop karakterek hogy lesznek? -
#63 GC 11: Better Everything Interview HD -
#62 rövid stun lehet -
#61 Mer amúgy mért olyan biztos hogy a fegyvert dobja el? Bármi más is lehet... -
Sir Cryalot #60 Elsőnél még azt is volt arcuk benyomni hogy PC volt a lead platform, szerintem mostmár nem lesz. -
#59 Látom, hogy sebez... de szerintem akkor is már milyen... dobálja a fegyvert, ahelyett, hogy lőne vele... -
#58 Azért remélem ehhez a részhez is lesz gyorsan egy advanced config program mert azzal láthatóan szebb a játék. -
#57 Láthatóan robban szerintem azért,hogy kicsit nagyobbat sebezzen mivel visszateleportál miért ne dobálja? -
#56 Ja, mondjuk a BL1 utolsó pályája is szépen festett havason -
#55 Nem azzal van, hogy odateleportál vissza, hanem MINEK DOBJA EL? Mi értelme van? Ezzel van a gondom, tudom, hogy nem valóság te buta... -
#54 Jó lesz ez a új havas világ. -
#53 Egy fantasy játéknál miért játszod a retardáltat és kérdezel baromságot? Ez nem egy fps szimulátor, ha éppen egy hörcsöggel kellene claptrap-et meghegeszteni, akkor az is beleférne, mert ez tudod csak egy játék, nem a valóság... -
#52 Hát ez meg mi a faszt csinált? Eldobta, azt visszateleportálódott? Hagyjuk már... -
#51 Gameplay! -
#50 3 kép (Nem bélyeg méretben) -
rumkola #49 tényleg bazz..... -
#48 Tiszta HALO
(legalább is ez a kép) -
#47 Elképesztő humoros gyerek vagy -
#46 Miért nem figyeltek ? :D
Tribes: Ascend-ból való a kép D:D -
ntex #45 -
#44 Jah, kb 0 -
#43 Ez biztos hogy nem a Borderland 2-ből van. -
#42 Öö ez a Firefall játék ingame képe :D
azt elfelejtettem mondani, hogy eléggé sok a a hasonlóság a két game között :D -
#41 Elég gázul néz ki:S Hol a rajzos grafika? -
#40 Ez mi? -
#39 Csak nem multiplayer? -
ntex #38 Jól néz ki szvsz -
#37 -
#36 Azt lehetett tudni, hogy a 2013-as üzleti évben fog megjelenni ami 2012 áprilisától indul de lehet még 2013 is, reméljük nem lesz.
De hivatalos időpont még jelenleg nincs.
-
#35 2012 második fele nkább, de ezt már rég tudni lehetett, hogy 2012-ben fog megjelenni -
#34 Az szuper lenne :) -
#33 Azt írják 2012 első fele.