7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Végre már egy új videó!
-
Az 9999 dollár, 0 cent:) -
06.30 -
ntex #109 ez inkább 10000 nem? :D Mikor jelenik meg am nem tudja valaki? -
WANT IT CHEAPER? TRADE YOUR OWN GAME.
Valszeg ilyen használtkereskedős üzletben volt. De ez csak konzolra van, nem tudom, miért van ott a pc. -
10 dollárért elvihető majd a BL 2
ez tuti kamu. -
ntex #106 Nem volt rossz az 1. de lehetett volna tartalmasabb is szvsz, remélem a 2. részben több mindent kapunk. Ott voltka a nagy térképek és alig volt rajtuk mit csinálni. 2nd Playthrough után meg meghal a játék, nincs mit csinálni már -
Egy kis nosztalgia
-
Új képek -
Easy Rider #103 Jól látom, hogy Xbox-ra jún. 30 a megjelenés? :O
http://www.amazon.com/s?_encoding=UTF8&tag=tecadvwitslea-20&linkCode=shr&camp=213733&creative=393193&ref_=tsm_1_tw_s_vg_lpdmzn&hidden-keywords=B0050SZ836|B0050SYK44|B0050SX9VO&url=search-alias%3Dvideogames -
ntex #102 Hát a grafika és UI semmit nem változott, mondjuk ezen a cell-shaded grafikán nem is nagyon lehet javítani. Legalább ugyanolyan jól fog futni mint az 1. rész. Viszont ami gondom volt a játékkal az az hogy ha singleben játszottam és amíg el nem értem a PT2 végére semmi kihívás nem volt nagyon a játékban, mert 5-6 szinttel előrébb jártam mindig mint a küldetések és mobok voltak. Szóval egy kis balance nem ártana Single Playerre, még akkor is ha ez egy multis játék inkább, de biztos hogy ahogy én is, rajtam kívül sokan mások is szeretnek magányosan aprítani... -
well well well
-
gosumofo #100 -
Gibor #99 Egyetértek :) nagyon hangulatos volt az első, ezt várom ettől is. -
Remélem is hogy így lesz:) Ha valami jó, azt nem kell piszkálni:) -
gosumofo #97 Kezd már gyanús lenni hogy ennyire nem mutogatják a játékot mozgó képen.. biztos túlságosan hasonlít az elsőre, csak új pályákra meg fegyverekre számítok. -
-
mester1987 #95 na most ezt az ostoba szekálást olvasd vissza kedves fórumozó -
MrAndree #94 Pedig igaza van. Ha gamestart akarok olvasni majd megveszem... -
inkább neked kellene hagyni ezeket a kommenteket, mert erre nem kiváncsi senki
Legalább van mit olvasni, nézegetni.. -
Nem elírás ez, hanem egy rossz szóvicc (fej-lőttünk, aka headshot):) -
Már nem egyszer írták így xd -
Sir Cryalot #90 Végre az első valamirevaló képek... Ha lesz kidolgozott 3rd person nézet az kegyetlen jó lesz ;) -
Hehe... Először azt hittem, hogy elírták. De rájöttem, hogy nem. -
hagyd már abba légyszi a gémszar oldalainak bemásolását különböző topikokba! -
Fejlőttünk LOL! -
-
Köszi hogy bescannelted! :)
-
-
Elég szar minőség. Inkább hagyom. -
14 perc leaked gameplay -
A banditás fegyvereknél 700-800-900 golyó lesz EGY! tárban :D
Bármilyen fegyvert lehet dual wield-elni. Elvileg egy másolatot csinál a fegyverből, ami a kezedben van. Időlimites, tehát nem lehet non stop ezzel rohangálni. -
30:40-től kb -
Hansome Jack :D
Látom meglesz a poén faktor -
Infok -
ManoNegra #77 Kösz! -
Parancsolj!Neue Gameplay-Bilder von der PAX 2011 -
ManoNegra #75 Nekem nem jelennek meg a képek Az oldalt belinkelnéd ahol találtad? -
ratgab #74 Hát ha mind a négy karakter ennyire jól ki lesz dolgozva, akkor még talán szerethetőbbek is lesznek mint az első rész főszereplői! -
ratgab #73 Én például üdítő változatosságként fogadom el.