7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#192 Már megtettem, 8500 ft-ba fog fájni. -
#191 ószam. Lassan elő kéne rendelni, mi? -
#190 Borderlands 2 - E3 2012: Zero Walkthrough.
-
#189 Köszöszönöm figyelmességedet, nem zavar. -
#188 Szerintem ő látta ,hogy belinkelted de gondolom én a kérdező úriember nem vette észre mivel fölötte kérdezte párral hogy mekkora lehet vajon!
Most már legalább mindenki tudja ,hogy kisebb mint nagyobb -
#187 Ne zavarjon, hogy 5 kommenttel lejjebb már belinkeltem :D -
#186 -
#185 A játékban megtalálható láda élethű nagyságú replikája.
Aaa erre kíváncsi vagyok azért. Egyrészt, hogy miből másrészt hogy mekkora.
Rakétavető, mesterlövész fegyó belefért akkor termetes van vagy 1,5m széles.
Vagy kartonpapír az egész, hajtogasd, ragaszd össze magadnak...? -
#184 -
#183 Gyűjtői kiadások! -
#182 itt a link:
A két új videó -
#181 Kijött egy 20 perces trailer!Gamestaron láttam, nem linkelem mert telorol elkurja sg. -
#180 Én nem ezt írtam.
Azt írtam, hogy amit mutattak a második részből, videót... az volt csúnya. -
#179 Áh, nem értetek ti ehhez...:) -
#178 Szerinted... számomra ezerszer szebb, mint egy műrealisztikus krájzisz, vagy battlefield. Egyébként a szó amit keresel a stílusos. Esetleg művészi. Ami sokkal többet ér mint a valóságmásolat. Kell hozzá érzék, tehetség, fantázia, míg az előbbihez nem. -
#177 +1 -
ntex #176 Cell-shaded grafikát nem lehet sem szépnek sem rondának nevezni, inkább hangulatosnak -
#175 Baj lehet a szemeddel, ha szerinted rusnya volt a Borderlands... -
#174 Videók alapján még rusnyább volt, mint az első rész. De gondolom nem volt benne minden. Nagyon más nem lesz, szerintem ugyanolyan gép kell neki, minimálisan jobb. -
IgH #173 hát jó, akkor ne fusson sokkal rosszabbul sem, aztán remélhetőleg rendben leszünk. :D -
ntex #172 4GB memória még mindig elég szinte minden játékhoz, a 4 magos CPU-t sem használja még ki rendesen sok minden (játék főleg) szóval nem tudom miről beszélsz :) A PhysX meg úgy ahogy van szar az ATI tulajoknak mert direkt úgy írták meg hogy visszafogja az említett kártyákat. Szóval nem hiszem hogy sokkal jobban fog futni -
IgH #171 egyébként nincs még semmi konkrétabb hír a játék gépigényéről? az világos, hogy milyen physX effektekkel tömik tele, ettől független nem lennék szomorú, ha egy fokkal jobban futna ati kártyákon, mert abból kiindulva, hogy az első is rosszabbul megy effektezve nem egy idei játéknál is a HD6550D kártyámon, hát nem ad túl sok bizakodásra okot. mondjuk lehet mondani, hogy egy 4 magossal meg 4 gb rammal nem egy mai konfig, viszont a legtöbb játékot még azért meglepetésre mindig normálisan viszi, akár 1600x1200 körül is. -
#170 KELL!
-
#169 Forrás. -
#168 link? -
gosumofo #167 Mechromancer announced! New class for Borderlands 2 offered as post-launch DLC. Free (!) with Premier Club pre-orders!
wtf.. -
gosumofo #166 http://www.twitch.tv/2k
b2 stream paxról -
#165 Óhó, dehogynem. Ég és föld mozgás közben is. Sőőőőt, még csak úgy látszik igazán. -
#164 A legvégén két rakétavetővel a boss-ra az azért tetszett! -
#163 Kicsit elbizonytalanított... elég gagyin nézett ki, de lehet csak a konzolos mivolta miatt.
Lesz benne drop-in split screen, ami, bár nem vagyok konzolos, durvának hangzik. -
#162 jutubos
-
#161 Battlegrounds Interview HD
World and Lore Interview HD -
ntex #160 Nekem az SSAO-val annyi a gondom hogy nem annyira látványos effekt mint amennyire terheli a kártyát és csökkenti az fps számot... Egy állóképen könnyen észreveszed a különbséget de egy olyan játékban ahol folyamatosan mozogsz úgysem az árnyékolást fogod nézni -
#159 Utánanéztem a dolgoknak. Tudom hogy ott sem rózsaszín minden, de az olvasottak és saját tapasztalat alapján is driver részről ég és föld a kettő nV javára. hhez jön az SSAO és a PhysX, melyek önmagukban is elégséges featureok számomra.
Egy bajom volt Nv-vel, hogy állat gyenge minőségű a hardver (alkatrészek). Igen nagy arányban halnak meg a kártyái.
Azt utdom, megvárom a következő generációs konzolokat és ha bejön azt veszek, ha pedig még mindig látok játék terén előnyt a PC-ben, akkor úgy néz ki nV-re cserélek. -
Gibor #158 Nem nézel eléggé utána... ezek leírta után max annyit tudok mondani hogy max pisix miatt veszed :) Többi ok nem jó :) -
#157 Sajna nVidia tulajdon a PhysX és persze, hogy nem adja ki másnak a megvalósítási jogait. nVidia nagyon jól csinálja a marketing részét, míg AMD jól elszarja az egészet: nem támogatja a fejlesztőket annyira, nem futtatja a saját fizikai enginet, évek óta szinte folyamatosan kisebb bugokkal kiadott driverek, amik ráadásul elég feature szegények is.
Nekem egyszer volt nVidiam, jelenleg 6970-et nyúzok. Türelmes voltam nagyon, de most már kezd betelni a pohár és azt hiszem legközelebbi kártyám nVidia lesz az alábbi szerintem nagyon fontos és szép előnyök miatt:
- driver szintű SSAO
- PhysX harveres gyorsítása (hiába nem kell a játékhoz, nagyon jól néz ki és sokat dob a feelingen)
- kevésbé bugmentes driverek
- mára már képminőségben is beérte az ATI-t, bár hardverminőségben sajnos még mindig nagyon elmarad... -
ntex #156 Ez még véletlenül sem driver hiba, pusztán arról van szó amit nem egy helyen írtak már hogy mivel a PhysX nVidia cucc, így nyilván úgy írták meg a driverét hogy az ATi kártyákat visszafogja... :D -
#155 MEGINT jó nagy hülyeséget beszélsz. -
IgH #154 nekem is atim van, azért remélem nem lesz nagy gépigénya, a maga idejében emlékeim szerint az első résznek sem volt olyan egetrengető. maximum nem használja az ember ezeket a physx hülyeségeket. -
gosumofo #153 olcsó húsnak szar a drivere (atim van de ha rózsadombi köcsög lennék váltanék) :)