7269
  • Prince23
    Én csak érdeklődöm. Hol van olcsóbb?
  • Fpocok
    Miért vennél itt, amikor van olcsóbb is?
  • Prince23
    Itt a Pre Order cuccok mennyire megbízhatóak? valaki vett már preorderben tőlük?
  • CamelX
    Köszi, ez nekem szerintem bőven elég hogy majd 7000el olcsóbban jussak hozzá, főleg hogy 2-t kell venni, mert a feleségemmel fogjuk tolni őszülésig :D
  • wedge31
    Én már vettem tölük egy pár játékot eddig nem volt semmi gondom velük.
  • CamelX
    http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=142070

Mostantól előrendelhető Steamen a cuccos. 49.99 Juró... "kicsit" olcsó ehhez képest az alább linkelt gameshop.hu 8.500ft-os ajánlata. Megbízható egyáltalán az említett magyar shop? Valakinek tapasztalat?
  • BuriP
    A játék fejlesztésével végeztek, elkészült. Ennyit jelentettek be. De ezt először a vezetőségnek még jóvá kell hagyni, átnéznik, tesztelik mielőtt aranylemezre rakják, (amin tényleg van egy vékony aranyréteg a az írható oldalán a tartóság érdekében). Arra csak a végleges verzió kerülhet fel. A sokszorosítás történik erről, minden a boltokba kikerülő lemez tartalma megegyezik vele az utolsó bitig. Ha azon hiba van azt már csak utólag patch-el lehet korrigálni. Most arra várnak hogy megkapják az engedélyt és felrakhassák az "aranyosra".
  • MerlinW
    A minősítést és a sokszorosítást csak a gold-on tudják elvégezni, ergo a játék gold. (Gold = a játék kiadásra szánt verziója, azaz RTM)
    RPGW
    Gearbox
  • AtiRadish
    2 honappal elotte tuti nincs goldon.. vagy ha megis akkor kb augusztus elejere kilopjak, es lehet nyomatni vele
  • Prince23
    A fejlesztők által kikotyogott információk ezek :) Ráadásul mind-mind egy interjú keretein belül emelték ki, ahol említést tettek a játékról, hogy készen van. De a minősítés még várat magára, akkor lesz valami GOLD-on ha ezen túl megy...

na mindegy, nem koptatom tovább a billet
  • Prince23
    Hiába linkeled, Press releaseben még nem jelentette be a 2K Games.

Igen, mindenki hülye :)
  • grebber
    Csak a te kedvedért!

Úgy néz ki mindenki hülye!
  • Prince23
    A másik meg az, hogy a kiadó sajtóközleményben be is jelenti hivatalosan ha valami Aranyra kerül. de ezt még nem tette meg a 2K Games.

• Prince23
    Hát nem éppen. Egy oldal sem írja azt, hogy GOLD. Nézz szét, mielőtt te kicikizel. Akkor van goldon egy játék, ha sokszorosítják jelen pillanatban is! A Gold státusz pedig általában a megjelenés előtti 4-5 héttel van.

Máskülönben már rég megírtuk a hírt :D

• grebber
    Ha bejelentették akkor GOLD.
    Vagy fáj hogy nem az oldalatok hozta le a hírt? Még gyorsan kicikkezhetitek
  • Prince23
    Nincs aranyon a BL 2 még, hiszen még vár rá a minősítés, aztán a sokszorosítás

:S
  • grebber
    Aranyon a Borderlands 2, teljes gőzzel készül az első DLC!

A Gearbox Software befejezte a Borderlands 2 munkálatait, a csapat mostantól átáll a DLC-re, melyben a Mechromancer kasztot kapjuk a játékhoz.
    Elkészült a Borderlands 2, hivatalosan is aranylemezre került a játék, így már semmi akadálya nincs a szeptember 21-én esedékes nemzetközi premiernek. Ám a Gearbox Software nem ünnepel, a munkálatok befejezését követően teljes gőzzel készítik az első DLC csomagot, ami majd a megjelenést követően 60-90 napon belül fog érkezni a játékhoz.

Akik még a hivatalos megjelenés előtt előrendelik a Borderlands 2 című FPS játékot, azok belépőt kapnak a Premiere Club nevű csoportba, melynek tagjai ingyen kapják meg a készülő DLC csomagot, valamint a képen látható egyéb extra juttatásokhoz is hozzáférnek.

info: Gamepod
  • wedge31
    Detto.
  • ntex
    Akkor ez lesz vagy 100 óra
  • ntex
    nálam az 1. részben is volt annyi első végigjátszásnál
  • Prince23
    60 órás tartalom, Palytrough 1

asszem ebből 0-day lesz
  • Fpocok
    Senki nem beszélt itt skillről.
    Class módról volt szó. Az simán lehet.
  • wedge31
    Ilyen skillje nincs.
  • Fpocok
    Szerintem utóbbi.
  • AtiRadish
    Gunzerker gameplaynel alul berserker van irva.. ez bug, vagy a class modja az ?:D
  • bosco05 #207
    nagyon várós
  • Prince23
    Első rész nagyon bejött. De amiket eddig láthattunk a BL 2-ről ezidáig nem győzött meg. Ez az alábbi videó viszont igen
  • wedge31
    Az első rész után még meg kellett győzni?
  • Prince23
    Na végre már egy videó gameplay, ami meg is győzött :)
  • Fpocok
    Konzolos fovtól megfájdult a fejem.
  • wedge31
    Borderlands 2 - All new gameplay: Sanctuary, more Claptrap and Tiny Tina.

• Sir Quno Jedi
    beteeeeg, akarom
  • Teppik Amon
  • Prince23
    Új előzetes
  • wedge31
    Borderlands 2 MAYA Walkthrough.

• Csokis
  • Teppik Amon
    köszi!
  • PunkZoli
    be lehet majd regelni steamre legjobb tudomásom szerint, mert steamworks-ös lesz
    acsívment, cloud alap náluk mostmár
  • wedge31
    Link.
  • Teppik Amon
    csak 11000ért látom :o
    steamen miért nincs? Vagy csak én vagyok béna hogy nem találom?