7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#232 Én csak érdeklődöm. Hol van olcsóbb? -
#231 Miért vennél itt, amikor van olcsóbb is? -
#230 Itt a Pre Order cuccok mennyire megbízhatóak? valaki vett már preorderben tőlük? -
CamelX #229 Köszi, ez nekem szerintem bőven elég hogy majd 7000el olcsóbban jussak hozzá, főleg hogy 2-t kell venni, mert a feleségemmel fogjuk tolni őszülésig :D -
#228 Én már vettem tölük egy pár játékot eddig nem volt semmi gondom velük. -
CamelX #227 http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=142070
Mostantól előrendelhető Steamen a cuccos. 49.99 Juró... "kicsit" olcsó ehhez képest az alább linkelt gameshop.hu 8.500ft-os ajánlata. Megbízható egyáltalán az említett magyar shop? Valakinek tapasztalat?
-
#226 A játék fejlesztésével végeztek, elkészült. Ennyit jelentettek be. De ezt először a vezetőségnek még jóvá kell hagyni, átnéznik, tesztelik mielőtt aranylemezre rakják, (amin tényleg van egy vékony aranyréteg a az írható oldalán a tartóság érdekében). Arra csak a végleges verzió kerülhet fel. A sokszorosítás történik erről, minden a boltokba kikerülő lemez tartalma megegyezik vele az utolsó bitig. Ha azon hiba van azt már csak utólag patch-el lehet korrigálni. Most arra várnak hogy megkapják az engedélyt és felrakhassák az "aranyosra". -
#225 A minősítést és a sokszorosítást csak a gold-on tudják elvégezni, ergo a játék gold. (Gold = a játék kiadásra szánt verziója, azaz RTM)
RPGW
Gearbox -
#224 2 honappal elotte tuti nincs goldon.. vagy ha megis akkor kb augusztus elejere kilopjak, es lehet nyomatni vele -
#223 A fejlesztők által kikotyogott információk ezek :) Ráadásul mind-mind egy interjú keretein belül emelték ki, ahol említést tettek a játékról, hogy készen van. De a minősítés még várat magára, akkor lesz valami GOLD-on ha ezen túl megy...
na mindegy, nem koptatom tovább a billet -
#222 Hiába linkeled, Press releaseben még nem jelentette be a 2K Games.
Igen, mindenki hülye :) -
#221 Csak a te kedvedért!
Úgy néz ki mindenki hülye! -
#220 A másik meg az, hogy a kiadó sajtóközleményben be is jelenti hivatalosan ha valami Aranyra kerül. de ezt még nem tette meg a 2K Games.
-
#219 Hát nem éppen. Egy oldal sem írja azt, hogy GOLD. Nézz szét, mielőtt te kicikizel. Akkor van goldon egy játék, ha sokszorosítják jelen pillanatban is! A Gold státusz pedig általában a megjelenés előtti 4-5 héttel van.
Máskülönben már rég megírtuk a hírt :D
-
#218 Ha bejelentették akkor GOLD.
Vagy fáj hogy nem az oldalatok hozta le a hírt? Még gyorsan kicikkezhetitek -
#217 Nincs aranyon a BL 2 még, hiszen még vár rá a minősítés, aztán a sokszorosítás
:S -
#216 Aranyon a Borderlands 2, teljes gőzzel készül az első DLC!
A Gearbox Software befejezte a Borderlands 2 munkálatait, a csapat mostantól átáll a DLC-re, melyben a Mechromancer kasztot kapjuk a játékhoz.
Elkészült a Borderlands 2, hivatalosan is aranylemezre került a játék, így már semmi akadálya nincs a szeptember 21-én esedékes nemzetközi premiernek. Ám a Gearbox Software nem ünnepel, a munkálatok befejezését követően teljes gőzzel készítik az első DLC csomagot, ami majd a megjelenést követően 60-90 napon belül fog érkezni a játékhoz.
Akik még a hivatalos megjelenés előtt előrendelik a Borderlands 2 című FPS játékot, azok belépőt kapnak a Premiere Club nevű csoportba, melynek tagjai ingyen kapják meg a készülő DLC csomagot, valamint a képen látható egyéb extra juttatásokhoz is hozzáférnek.
info: Gamepod -
#215 Detto. -
ntex #214 Akkor ez lesz vagy 100 óra -
ntex #213 nálam az 1. részben is volt annyi első végigjátszásnál -
#212 60 órás tartalom, Palytrough 1
asszem ebből 0-day lesz -
#211 Senki nem beszélt itt skillről.
Class módról volt szó. Az simán lehet. -
#210 Ilyen skillje nincs. -
#209 Szerintem utóbbi. -
#208 Gunzerker gameplaynel alul berserker van irva.. ez bug, vagy a class modja az ?:D
-
#207 nagyon várós -
#206 Első rész nagyon bejött. De amiket eddig láthattunk a BL 2-ről ezidáig nem győzött meg. Ez az alábbi videó viszont igen -
#205 Az első rész után még meg kellett győzni? -
#204 Na végre már egy videó gameplay, ami meg is győzött :) -
#203 Konzolos fovtól megfájdult a fejem. -
#202 Borderlands 2 - All new gameplay: Sanctuary, more Claptrap and Tiny Tina.
-
#201 beteeeeg, akarom -
#200 -
#199 Új előzetes -
#198 Borderlands 2 MAYA Walkthrough.
-
Csokis #197 -
#196 köszi! -
PunkZoli #195 be lehet majd regelni steamre legjobb tudomásom szerint, mert steamworks-ös lesz
acsívment, cloud alap náluk mostmár -
#194 Link. -
#193 csak 11000ért látom :o
steamen miért nincs? Vagy csak én vagyok béna hogy nem találom?