7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Newfronter #272 Pedig az atisoknak szívás lesz bizony. :S Tudom, undorító, de pont ezért váltam meg az ATI kártyáktól. -
#271 Hát eléggé nagy kibaszás lenne. Egyáltalán fog Ati-n futni? Vagy olyan inkompatibilis lesz a chipjável/driverével h Borderland 1-es low grafon talán eldöcög? Mert a bal oldali képek kb olyan szinten vannak. Még víz sem lesz nvidia gtx nélkül? Ez mi már... 0:35-nél a Dahl emblémánál bal oldalt se víz, se lövés nyom, se semmi.
Remélem csak egy aljas marketing fogás és a bal oldali képen csak menüben vannak kikapcsolva azok az effektek. -
#270 Azért ha ezek csak "zöld" kártyákkal lesznek elérhetőek az elég nagy tahóság ...
No offense ;] -
#269 Hamarosan a kiadó is bejelenti, szal most van GOLD -on :) -
#268 Most már tényleg gold. -
#267 Ohh, jól néz ki! Na majd a következő gépcserénél... -
#266 -
Newfronter #265 Borderlands 2 NVIDIA exkluzivitások:
-
Noodlee #264 Lehet, hogy már olvastátok. -
Landor #263 Várom a Bordert :) Tegnap játszottuk ki a haverommal :D
Mondjuk nekem a grafikai hiányossák lehet ezért nem tűnik fel, mert xboxon tolom :D
Bár hozzátenném hogy ezzel a 'rajzolt' kinézetével nem a grafikán volt a hangsúly az első részben sem. -
#262 Csá, hátte? :D
Nehéz leírni, de a grafika a trailerben baromi ronda. Első részben sokkal részletesebb volt, itt meg valami falra hányt borsó... pl 0:34-től... hogy néz már ki.
Remélhetőleg pcn sokkal szebb lesz ennél. -
Landor #261 Először is nagy heló Aullah! :)
Mi nem tetszik a grafban?
-
#260 De tényleg. Remélem a végleges játékban nem ilyen lesz és most cask a trailer kedvéért csinálták ilyenre. -
#259 Hmm... mi a fene van a grafikával ebben a videóban? Olyan, mint egy gagyi konzolos játék.
[spoiler] -
#258 Borderlands 2 "Come and Get Me" Trailer.
-
#257 Többszáz játék mellett nem unatkozom. Ehhez kb 2030-ra lesz időm az első rész végigjátszása után! -
#256 Nope :) -
#255 Én nyomom a The Secret World-öt... nagyon fasza. -
#254 Ti hogy bírjátok ki addig, míg megjelenik??? Nekem is ott csücsül az előrendelésem a GamersGate-en, de mán aludni sem tudok... Ottvagyunkmá?! -
#253 Vót má...#237 -
Ulthane #252 Gépigény -
#251 hol a legolcsóbb a játék? -
IgH #250 világos, akkor már csak az a kérdés, hogy ez is annyira nvidia párti lesz-e, bár gondolom igen. emlékszem anno a problémákra a dinamikus árnyékokkal, stb. -
#249 Köszönöm a válaszokat, ez egyben jó és rossz hír is. -
#248 Elvileg 2014-ig terveznek (nagyobb) DLC-ket kiadni a játékhoz -
#247 Már készül a Mechromancer dlc amelyik egy új class és biztos lesz még több is. -
#246 Várhatóak ehhez is DLC-k? Lehet már tudni? Mert megvenni csak teljes változatokat szeretek. -
#245 Ugyanúgy Unreal 3 motor, mint az első. Illetve cell shaded megoldás, ezáltal nem zabálják a nagy felbontású textúrák az erőforrást. -
IgH #244 ez a gépigény mondjuk meglehetősen baráti, tényleg hivatalos? ajánlottnak 2 gb ram, 512-es kari, elég kemény. -
CamelX #243 Koli-exkoli-trance party kombó :DDD -
#242 Jaja, nem meglepő a 30GB körüli sem ma már... -
ratgab #241 Lassan már az a meglepő, ha valami 20 gb alatti méretű... -
#240 20GB? meg vannak ezek örülve. -
#239 Miért olvastam szülésig-et :D -
#238 +1 :D szivembol szoltal :D -
#237 Megjelent a hivatalos gépigény.
Minimum:
Processzor: 2.4 GHz Dual Core Processor
Memória: 2 GB(XP)/ 2 GB(Vista)
Hdd: 20 GB free
Video memória: 256 MB
VGA: NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600
Ajánlott:
Processzor: 2.3 GHz Quad Core processor
Memória: 2 GB
Hdd: 20 GB free
Video memória: 512MB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 -
ratgab #236 Ilyen nőket hol lehet találni amúgy? Oda én is elmennék ismerkedni csak azért kérdezem! -
#235 Volt már rá példa, de nagyon kevés. -
#234 A megjelenés hetében úgy is felveszi ez a shop az árát 1-1500 ft-tal. Volt már rá példa. -
#233 pl itt