7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#312 A gazdaság miatt.
- Oroszoknál (illetve a volt Szovjetunió teljes területén) sokkal alacsonyabb az átlagfizetés mint EU/USA-ban (ez nem jelenti azt, hogy értékben kevesebb)
- A szoftverek újraárazása előtt 98%-os volt a kalózkodás aránya, mostanra 73%-lett (1. helyről a 30.-ra esett)
Szoftverkalózkodás toplista -
#311 jó kérdés, náluk mindig rohadt olcsó minden... kell egy orosz ismerős steamre :D -
#310 Mi a rossebért olyan olcsó náluk vagy megfordítva, nálunk miért nem? -
#309 igen, a régiózár az biztos
a Season Pass a ruszkiknál 399 rubel, az annyi mint 2800ft... valahogy megoldható a megvétele vajh'? -
#308 Bár igazából nem tudom, hogy az orosz kulcs-e... azt tudom, hogy az orosz kulcsok régiózárasak. -
#307 Bár most elbizonytalanodtam... -
#306 Ha megnézed az oldalon a többi játékot... pl mw3... ott csak VPN van feltüntetve, mert csak a regisztrációhoz kell. Skyrinél van írva, hogy workaround kell egész játék alatt. Borderlands 2 alatt fel van tűntetve, hogy workaround (ua. mint skyrimnél).
Na meg én máshol is olvastam, hogy szigorú régiózáras lesz. -
#305 Nope.
Folyamatos fog kelleni. Mint a Skyrimnél. -
#304 Nem folyamatos, csak a steam-en való aktiválás idejére. -
#303 na azt tényleg nem :( -
#302 Én úgy veszem észre, hogy folyamatos ruszki VPN kapcsolat fog kelleni, azt te meg nem akarod. -
#301 Én azt mondom, hogy nem. Régiózáras a játék. -
#300 ha innen rendelem meg az jó az európia steam accomhoz? ez jó oldal innen már rendelem csak nem steames játékot -
#299 ja, sajnos... időm se volt megvenni :D -
#298 Nem néztünk be semmit. Javítva lett. -
#297 Ti valamit nagyon benéztetek, (vagy már javítva van) a keresőben, lenyíló listában tényleg 10 euro az ára, de a "kosárba" gomb mellett 30 van. Úgyhogy én megnézném a helyetekben mennyit is vett le a kártyáról. -
#296 Én is megvettem, köszi hogy szóltál:D Ekkora mákot:) -
#295 Giftként kell megvenni és berakni az inventorydba. -
#294 Nekem azt mondja, hogy nincs meg a játék ezért nem engedi, pedig pre orderes verzióm van. Lehet, hogy azért nem működik a dolog mert Nvidia-s kupon? -
#293 Kössz, hogy szóltál... 4 dlc 10 euró :D -
#292 Én megvettem lol. -
#291 Ebben az az érdekes, hogy most csak 10euro a komplett pakk a steamen. Bár megvenni nem engedi... :) -
#290 -
#289 -
#288 -
#287 Majd 1500-ért beszerzem az egészet pár év múlva.Addigra talán az 1 -et is végigjátszom majd! -
#286 Az egyben is nagyon bejöttek a kiegészítők. Főleg a zombie island :D
Tuti vétel mert legalább olyan jó tartalmakra számítok! -
#285 A Mechromancer dlc remélem ingyenes marad a pre-ordereseknek. -
#284 Mintegy 30 dollárba fog kerülni a Borderlands 2 DLC Season Pass -
#283 megnyugtató:) -
#282 Unreal 3 engine. Cell shade miatt pedig nincsenek nagyméretű textúrák, tehát semmi sem indokolja a magas igényeket. -
#281 Hát az első résznek pl elég érdekes az erőforrás használata :) remélem itt kicsit körültekintőbben optimalizálnak :) -
#280 akkor viszont nagyon örülök:) -
#279 Valós lehet mivel ennek nincs csillivilli grafikája. -
#278 szerintetek a gépigénye valós?mert elég kicsinek tűnik:) -
Csokis #277 1 órás gameplay! -
#276 Nézzétek.Spoileres! -
Landor #275 Minek ide a pisisex, mikor vannak nekünk 16bites pixelek!! :D
Játszható Borderlands 2 karakterek!!!!4 :D -
Gibor #274 Pisixel is CPU számol csak pisix nélkül levan korlátozva hogy szándékosan rosszul fusson és ne számoljon annyi szálon. Az egész pisix téma egy bullshit. -
#273 Bátor dolog lesz ha ezt tényleg így oldják meg, hogy ezek "only gtx feature" mert anélkül is kivitelezhető maximum a cpu számolja nem az nv chip...