7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
ratgab #472 -
#471 [spoiler]
daaaaaaaaark sooooooooooouls... -
#470 hogyne :D
-
ratgab #469 Epic fail részemről... Igazad van. -
#468 Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Edition Unboxing:
Rendelt ilyet valaki? Egyáltalán kapható itthon valahol vagy csak külföldről? A láda szép nagy mindenesetre... -
#467 Lehet akkora lesz a játék. telepítve mondjuk 6 gb és csak 10 órás lesz 2 területtel, majd a többi dlc -
vzajcev #466 -
#465 de ez marhaság... szerintem nem sok pre-loados szaladgál a nagyvilágban, na meg a steam se fog összeomlani ha most pár ezren rácuppannak töltögetni -
#464 Gondolom azért, hogy fokozatosan terhelje a szervereket... -
#463 4,6? ha jól tudom, 20GB helyet fog foglalni, akkor miért nem lehet letölteni most az egészet? vagy amíg meg nem jelenik, minden másnap csak négy és fél gigát lehet letölteni? :D -
#462 Megy a PRE-LOAD! Érdekes módon csak 4,6 gb, biztos később lehet tölteni a többi részét. -
#461 Na ja. A clown control mégis csak furcsa lenne. :D Én észre sem vettem... -
Nagydög #460 "Mi ez ha nem croud controll?"
Tudom! Tudom! Ne mondd meg! Crowd control. -
#459 Zero -
#458 Egy Sniper játékoshoz melyik karakter illik inkább? Az első részben a madaras ember feküdt nekem a legjobban, de itt most nem érzem egyiket sem tökéletesnek. -
ratgab #457 Pedig jó lett volna, na sebaj. -
#456 Fix. -
#455 Fix. Nem lehet cserélni. Ez tuti. :( -
ratgab #454 Viszont ami még felmerült bennem így ZerO-zás közben! Lesznek vajon lootolható kardok is vagy az fix lesz ZerO-nak? -
#453 Rendben, reméljük tényleg ütős(szúrós, vágós...) lesz! :) -
ratgab #452 Puding próbája a szúrás... akarom mondani az evés. Majd meglátjuk.
Ígérem beszámolók róla, hogy milyen. -
#451 A gond az, hogy 5 másodperc csak a Deception, egy támadás és vége, azután jön a cooldown. A Many Must Fall tényleg durva lehet, de ahhoz az kell, hogy egyetlen támadással kicsinálja az ellent. Az pedig magas szinteken problémás lehet! -
vzajcev #450 -
ratgab #449 Nem, ezt Grammar Nazi-nak hívják...XD -
ratgab #448 #446 Kritikus találatokkal agyonszúrja azt az ellent, amivel ti perceket elszórakoztok és még csak nem is kell vele küzdenije, mivel lesből támad és kapásból beviszi a kritikus találatokat.
Mire újratöltesz már összevágja a pandorai pörköltnek valót a maradékból. XD -
vzajcev #447 Mordecai -
ratgab #446 Randy Pitchford ZerO skilljeiről szóló videóját láttad? Mert akkor nem mondanál ilyet. VAn olyan kill skillje, amivel minden gyilkolás után nő a sebzése. Mi ez ha nem croud controll?
Ráadásul ugye el tud tűnni, amivel bónusz sebzést ér el, ha eltalál valamit. Van egy olyan képessége, hogy bármilyen messze van az ellen odaugrik és eltalálja.
Az egyik skill ág legalsó skillje, hogy minden ölés után újra álcázódik.
Na most akkor add össze ezeket a képességeket és kapsz egy folyton megjelenő, majd eltűnő folyamatosan növekedő sebzésű terminátort, ami bármilyen távolságból kardélre hány (és van egy olyan képessége is, amivel felvillan az ellenfeleknek hol lehet kritikus találatot bevinni)!
ZerO nem is erős karakter, hanem egy teleportáló, terminátor-hentes-sebész...XD -
#445 Az első részben senkinek a különleges képességei nem voltak túlságosan erősek. Szóval ott nagy mértékben az számított, hogy ki milyen ügyes FPS játékokban. De itt azért már sok a gameplay ahol látszik, hogy a Sabre Turret, a Phaselock és a Gunzerk brutálisan erős. Ehhez képest az, hogy 5 másodpercre eltűnhetek nem tűnik olyan erősnek, de remélem neked lesz igazad! :) -
#444 Egész biztos neki is lesznek erösségei. Az első részben is mindegyik kari jó volt valamire. -
#443 Az a baj, hogy kaszabolás nem nagyon lesz. Ugyanis kicsit lassú szegény. Mind a sniper mind a backstab iszonyat erős, de lassú. Nem tudom hol lesz ez a többiek képességeihez képest? -
#442 ő meg bent kaszabol a rengetegben :D
meg ugye ott a sniper, azt is lehet kicsit fejlesztgetni úgy, hogy daráljon keményen :D -
#441 hátha ezzel is lehet majd úgy szívesen jönnék én is :) -
#440 mink hamachin toltuk lanban -
#439 sajnálom azért hogy steames lesz az első résznél jó volt az a gamespyos dolog,ha értitek,wow mellett most nem tudnám megvenni:/ -
#438 Elsőben sniperkodni jó volt mordekai. -
#437 akkor ezt a zer0zást még gondold át xd -
#436 Ez igaz csak amíg majd én jókat sunyulok a többiek már a loot -ot adják el valahol... :D Elvégre itt egy mészárszék készül nem éppen egy lopakodós zero kill behatolás. Izé... :D :D -
#435 A sunyizós karakterek már csak ilyenek. -
#434 Amúgy szerintem Zer0 a legkevésbé hatékony karakter mind között! De most gondoljatok bele. Maya szénné gyógyítja a csapatot vagy kisebb tömegmészárlást hajt végre az elemental effect -ekkel és a phaselock -al. Axton két phalanx shield -es rakétafosó turret -je szintén csúnyán fog takarítani. Salvador meg csak simán egy elmebeteg darálógép. :)
Közben Zer0 mit is csinál?! Eltűnik??!! :D Talán ő az egyetlen akinek szinte semmiféle területre ható vagy több ellenfelet egyszerre támadó képessége sincs. De lehet, hogy tévedek. Szerintetek?
Szóval a karakter tetszik, de ő a legkevésbé hatékony. Talán. -
#433 újabb zombie islandot hoztok létre xd