7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Udge333 #512 Vélemény? -
Inkább az nézze aki látni akarja hogy játszana egy 8 éves élete elő FPS-ével! Nem tudom eddig mivel játszott a gyerek dominóval??? Alapjaiban nem érti a játékot! Lehet hogy egy X-Box-kontrollerrel nem lehet olyan jól játszani mint egy egér/billentyűzet kombóval, de kezdem azt hinni hogy a gyerek direkt trollkodik, ennyire nem lehet hülye! -
ntex #510 Nézze az aki nem akar spoiler hegyeket... -
Már ha vannak olyan haverjaid, akiknek bejön a játék. -
Haverokal kell menni nem ismeretlenekkel ez a titka a dolognak. -
Türelmetlenekkel mindenhol lehet találkozni. Ha rohansz velük sok mindenről lemaradhatsz, de ha nem tartod velük a lépést "csiga vagy!", "mit szöszmötölsz?". A kedvencem mikor előrerohan, behúz egy csomó mobot, és meghal. De te vagy a hibás mert nem nőttél a hátára, nem fedezted.
Pedig valószínűleg érdemes lesz körülnézegetni, az első részben is voltak elrejtet ládák minden pályán. -
:) De érdekes, ez csak a BL-ben tapasztaltam... na meg párszor Diablo 3-nál... Veszélyes ez a coop :) -
Landor #505 hát igen, ki kell fogni a te vérmérsékletednek megfelelő játékosokat. Kollégám is ilyen nyugodt, szétnézegetős, aztán amikor bejött 3.nak Geronimo szétrusholt mindent a másodpercek töredéke alatt :D -
Csokis #504 -
Csokis #503 Youtube-on már teszegeti valaki felfelé a Walkthrough-ot! -
Hát én barátokkal toltam és skype-on beszélgettünk alatta. Teljesen jó volt. Mindig megebszéltük hova megyünk, mit csinálunk, mi a taktika stb. -
haverokkal csak jobb,van ts vagy skype és megy minden... -
Én mindig próbáltam coopban publikon, de ezek az emberek állandóan futnak, rusholnak, egyáltalán nem lehet szétnézni alaposan miattuk. Szóval nekem a coop a BL-ben egy kétélű kard funkcióként működik. Ha meg haverokkal akrunk játsznai, akkor szintén meg kell velük beszélni, hogy: Figyi, kérlek ne rohanj már, az istenit már !
:)
Na ilyen kb a coop :D -
Sp az nem az igazi ugy tényleg unalmas lehetett.
Mindenképp probáld ki a coop-ot, teljesen más élményt kapsz ugy. -
Csokis #498 Az az igazság, hogy maga a játék tetszett meg minden, de valahogy unalomba fulladt nekem. Csak egyedül játszottam, szóval lehet, hogy coop-ban lett volna az igazi. Remélem, hogy itt nem fog unalomba fulladni, és akkor minden rendben lesz. -
-
Hát, nekem már az is jó lenne ha az első részt hozná minden téren. -
Csokis #495 Végül én is megrendeltem. Remélem jobb lesz, mint az első rész.
-
Nem kéne lassan egy warez topik? -
pcgammer #493 Már nagyon várom Zsir játék :D
-
épp most akartam becsatlakozni, hátha megy még... de hát nem :D
hétfőn új trailert kapunk ahogy hallottam, az ottlévőknek már le is vetítették -
#491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Borderlands.2.XBOX360-iMARS
-
Most van vége:) -
Közben a csajszi átöltözött. Na azt kár volt kihagyni pedig... :) -
Hú bazz, az egyik kedvenc filmem! -
Már megy!!! -
na akkor így jártak, mert én elindítom a Hetediket, meg megvacsorázok közben :D -
5 perce azt mondták, hogy fél perc múlva újraindul... :) -
ennyi volt a stream? az elején néztem, míg nem volt hang, kb fél percig, aztán kilőttem, és most ültem gép elég megint :D -
Mondasz valamit. Ezért nem cserélném az 580 -amat... :D :D :D -
Igazán kisorsolhattak volna egy 680-at a 660 helyett. :) -
Mutatja az elérhető küldetéseket az adott helyeken. Így nehéz lesz kihagyni valamit... -
Mi az a "10" -es szám ami villog az action skill jelző ikon felett? -
Nagyon durva ez a kis midget a streamen! :) -
Nagydög #478 Alkalomadtan majd visszacikizhetsz. -
Már jó, újra indult. -
Mindenkinek rossz a hang, le is lőtték. -
Rájöttem:D
Neked is rossz a hang? -
rosszul számoltad :D
1 perc, és kezdődik -
17:15-től Live Stream ha jól számoltam.