7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Nekrofil #552 negative -
#551 PC-s képek a zinternetrő:D
Más se látja szomferin kívül? -
#550 én nem látok semmit :/ -
vzajcev #549 Mi folyik itt Gyöngyösön? Sose nem lesz az a pénteg -
Csokis #548 Na, most már nekem is megvan a Season Pass! Már lehetne péntek. -
#547 ez most mi?hogyan? -
-
Udge333 #545 Részemről tolhatjuk csak majd össze kell egyeztetni. Én se szeretek sietni,egyrészt mert hova is sietnék másrészről meg akkor elvész a felfedezés varázsa..ugyebár... -
#544 Köszönöm szépen a segítséget. Az első rész rezzenéstelenül futott, akkor ezek szerint itt sem lesz probléma. Már elő is rendeltem :P -
#543 Én is ezt akartam írni... Ha az első rész ment akkor ez is fog. -
ntex #542 Ha az 1-et vitte a géped valszeg ezt is fogja mert a grafika túl sokat nem változott szerencsére -
#541 el fog futni ne aggódj -
#540 Sziasztok!
Csak egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy szerintetek el fog futni a gépemen a BL 2 ha minden alap követelmény megvan kivéve a proci? Mert ugye 2 magos 2.4-s kell neki, az enyém pedig 2 magos 2.2-s. Még ezért nem rendeltem elő, mert fogalmam sincs hogy hogyan futna. -
Csokis #539 -
#538 fuu,ez igazán jó :D -
#537 És ez sem rossz. Együtt a régi és új Vault Hunter -ek! :)
-
#536 Holnaptól. -
#535 Érdekes csak pillanatokra bevillanó dolgok a launch trailer -ből:
-
Csokis #534 Oké, majd vegyél fel akkor! Csak szólj rám, hogy SG-ről vagy coop-ra. -
#533 sis'fist :D
Állat lesz, nagyon hangulatos!!
'csög amcsik ma már tolhatják -
#532 ettől még jobban várom már.über brutál lesz :) -
#531 Nyilván sok igazság van abban amit mondasz, DE. :) Még ha tényleg csak 1,2% -ról beszélnünk az is rengeteg. Itt ugyanis egy termék világméretű eladásairól van szó! Az pedig már a bevétel szempontjából nem mellékes. Azonban szerintem több az mint 1,2%... Bár én sem igazán értem a dolgot, de elég sokakat a hype teljesen az őrületbe tud kergetni. Szerintem mind látunk fórumokon épp elég példát erre. Na most az ilyen már nem bírja ki azt az akárhány napot amikor azonnal (ráadásul ingyen!) kézhez kaphatja a drágaszágot. :D Szóval pont a játék körüli marketingfelhajtás üt vissza ilyenkor. De azért igazad van! Sok warezoló csak kifogásokat keres és beleköt mindenbe de ettől még ez az eltolt megjelenés akkor is ökörség.
Csokis:
Én is pont így játszanék! Szóval én mennék majd, de még nem tudok ID -t adni mert külön fiókot hozok majd létre a játéknak. A Launch Trailer meg piszok jó lett! Látszik néhány elég vadállat "izé" is néhány pillanatra. Ki kell merevíteni és csekkolni. :) -
Csokis #530 -
#529 max hamachin tudnék majd menni :) -
Csokis #528 Van itt olyan valaki, aki coop-ban játszana, de nem siet, hanem minden kis zugot felkeres, megnéz? Mert szivesen játszanék coopban, de én bizony minden kis zugot felfedezek, nem sietek.
Steam ID: Csokis666, http://steamcommunity.com/id/Csokis666/ -
#527 Köszi. Akkor nincs is értelme megvennem most a játékot. Sajnos a barátaim 1Ft-ért sem vesznek játékot. Több olyan tört játék is van a gépemen, ami megvan eredetiben is, de ha játszani akarok velük akkor nincs más választásom. :(( Akkor majd jövő karácsonykor a GOTY kiadást akcióban, addig kijátsszuk. -
#526 Nem fog. -
#525 Én arra leszek kíváncsi, hogy LAN-on tudni fog-e együtt játszani a tört és az eredeti verzió? -
Nekrofil #524 simán lesz törés 21 előtt, de ha nem is, van a játékban LAN mód ( offline módban is ), + Hamachi vagy tunggle. Nem egy játéknál megy a steames tört multi, csak hogy egyet említsek, ott a Dead Island. -
#523 Még aznap lesz törés. Fogadunk? -
#522 Hamachi. -
#521 Gondolkozzál már, szerinted 3 nap alatt lesz hozzá crack? ja meg biztos 2012ben menni fog multiban a tört, egyedül meg kb 1 óra letörölné az ember. -
MrAndree #520 Mint mondtam, indoknak használni ezt a legkönnyebb. "3 nappal később kapjuk, rohadékok, én most letöltöm!" Az ilyen amúgy is letöltötte volna, csak kellett egy jó kifogás. -
#519 1-2%... ahha... -
MrAndree #518 Ja, mert a warezolók 90 százaléka rohanna a boltba megvenni ha nem lenne az a fránya 3 nap, mert 1 év várakozás után az a plusz 3 nap már annyira elviselhetetlen, hogy inkább letöltik... Persze biztos van ilyen, 1-2 százaléka a warezolóknak maximum. A többi max indoknak használja ezt a dumát. -
#517 én csak annyit szeretnék majd hogyha lesz lesz olyan aki hamachin játszana oda szívesen mennék partnernek:) -
#516 Én nem tudom sajnálni a kiadókat...ha arra nem képesek, hogy egyszerre jelenjen meg a játék mindenhol, akkor nekem ne sírjanak a warez miatt.
Majd valaki nyisson egy warez topikot azt linkelje be ide felülre. -
#515 Na, amcsiknál nemsokára megjelenik a játék! Ezt is megértük! :) Persze a hivatalos fórumokon az "international" játékosok erősen anyáznak, hogy miért is kell péntekig várniuk és valahogy át tudom érezni a helyzetüket. :) Ezerszer el lett már mondva, hogy ez mekora debilség és anyagi szempontból káros is a kiadónak/fejlesztőnek. Vajon hányan töltik le holnap az amcsi változat alapján készült warez -t türelmetlenségből?! És ebből hányan vennék inkább meg az eredetit szintén türelmetlenségből? Jó biztos nem mind, de szerintem elég sokan.
Nekünk meg akkora élmény lesz, hogy csütörtökig tele lesz Borderlands 2 szpojlerrel az internet úgyhogy baromi óvatosnak kell majd lenni, hogy puszta véletlenségből ne tudjunk meg fontos dolgokat a játékról... :(
Ezt amúgy láttátok már? A második résznek már alapból meglesz a maga "Crawmerax" -a! De ezt lenyomni állítólag még annál is sokkal, de sokkal nehezebb lesz. Meglátjuk. Már tök "hivatalosan" bemutatták itt Randy Pitchford játszik ellene nem túl sok sikerrel. :)
Terramorphous -
Udge333 #514 -
Udge333 #513 http://www.youtube.com/watch?v=fs7O2wnFNV4&feature=player_embedded#! Sorry rossz videó ment ez a lényeg :D