7269
  • Bluuzia
    Köszi Csokis!

Látom Imi már teszteled a fordíthatóságot. Csupa jó hír!
  • crosscut
    ha meleet nyomok akkor egyből kijön a speckójából (magyarul ismét látható lesz)

Szóval nem igazán értem, mindegy
  • ManoNegra
    A képessége úgy lesz ütős, ha a meele-re gyúr az ember, mert láthatatlanul is lehet vele aprítani!
  • crosscut
    na gameshop megkapta a borderlands 2 alap változatokat. Gyüjtőit nem. Az hétfőre lesz, azt igérik. (Nagyon remélem)
  • Csokis
    Mikor behozod az inventory-t, akkor F gombbal megnézed, és akkor Írja alul, hogy P gomb a Screenshot!
  • crosscut
    én zeroval kezdtem. Sok helyen olvastam hogy ő a lehető legroszabb választás, de ő tetszett külsőre leginkább.
    Meg a hangja is szimpatikus. Játékmenetben tényleg egy picit nyögvenyelős, lévén a speckója csak úgy ér valamit hogy pont mikor vége van akkor nyomod meg a tűzgombot (:D) és akkor sebez egy nagyot.
    "Kár hogy letedd nincs értelme"
  • IMYke2.0.0.0
    Én Mayával játszom. :)
  • ntex
    Saját videó, E6700 Dual-Core, 4GB DDR2-800, 1GB HD4850 - 1024x768 (monitor limit) maxon :)

spoiler-es lehet

• YakHead
    Srácok van valakinek tapasztalata a www.intkeys.com-mal? Tőlük rendeltem meg digitális pre-orderben a játékot, de még semmit nem küldtek e-mailen, mert gondolom azon keresztül kellene, hogy küldjék a kulcsot a játékhoz.
  • Bluuzia
    Nekem másmilyen a sniper puskám. Ezexerint mind generált fegyver? Nem rossz.
    Amúgy 1 kérdés: hogy készítetted ezeket a képeket?
  • crosscut
    Ez ilyen, nálam is mindig ez van.
  • Nekrofil
    igen, nincs kül9n single / coop karakter, egybe van az egész.
  • joc89
    Ha a single és a multi-s (co-op) karakter ugyanaz vagy külön van? szoval ha single-be játszok utána ugyanazzal foyltathatom multiba is?
  • Csokis
    Eddig tetszik, bár a loot szvsz egy kalap kaki. Vagy csak én vagyok ilyen peches, mint Diablo 3-ban is.

Most jelenleg 6-os szinten vagyok, és ezt a 2 fegyvert használom (Gunzerker vagyok):

Pisztoly

Távcsöves mesterlövész

Bizony, a második a Premieres gold fegyver.
  • Bluuzia
    Nem. Jacobs. Gearbox Diaub
  • Palesz2
    hátha valaki megnézi a sorozat első két részét. :D
    negatív hsz-t ne. azé raktam így, aki kíváncsi megnyitja

• crosscut
    a "karakter bemutatós" introt megnézheted úgy hogy a borderlands 2 logo képernyőnél nem nyomsz semmit, hanem csak vársz.
  • lalakov
    Tényleg, az introt hogyan lehet újra megnézni? Új karakter választásnál nem mutatja.
  • crosscut
    VLADOF?
  • Bluuzia
    Érdcekes, hogy ciril betűkkel van írva a Golden Clubos sniper puska célzókájában a szöveg.

• Bluuzia
    Most lett vége az intronak.
    Az első részé nagyon jó volt, de ez még azt is üti. Állat!
    Na kiválasztom valamelyik karaktert.
    Let's get ready to rumble!
  • Nagylaci
    Na eljutottam Zer0 -val a 9. szintre. A játék piszok jó lett! Pedig még csak később jön a java amikor sokkal több képesség lesz majd. A humor még az első résznél is betegebb nagyon jó értelemben. Handsome Jack kommentárjai és megnyilvánulásai egyszerűen fergetegesek! Mesterlövészkedni pedig nagyon jól lehet mert a látótávolság óriási és amit kiszúrok a távolban azt simán ki is lehet nyírni.
  • Nekrofil
    nekem meg még a futárnál a cucc, kezdek ideges lenni egy kicsit
  • Nagylaci
    Én már most elsőre is csak beírtam a kódot és letöltöttem a játékot... :-)
  • Bluuzia
    Ez milyen szar dolog már! 10 perc alatt feltelepítette és most már az életbe nem kell többé elővennem a lemezt.
    El is adom. Valaki?
  • crosscut
    milyen jó lenne ha oldala is lenne a pólónak, akkor 4et :D
  • Bluuzia
  • Fpocok
    Mindenki két pólót kapott? Faszás :D
  • Bluuzia
    Nem jelenítette meg. Talán most:

• Bluuzia
    Na, nekem is megjött, csak másmilyen pólóval:

• crosscut
    Szerintem a view distancet szedd le, sokat segít, ellenben az egész "pályát" belátod, csak egy két tárgyat tüntet el a távolból. Szerintem az játék közben nem igazán fog feltünni.
  • Nekrofil
    hozzám is jöhetne már, előbb mintha a futár autóját láttam volna
  • Csokis
    Nem vagyok felhőtlenül boldog. Nálam erősen butítanom kell, mert rendesen megy le az FPS. Kevés hozzá a procim, de nagyon. Ez van.
  • Krysael
    Most telefonált a futár :P
    Pár perc és megkapom! :D
  • Maak
    Hogy erted azt hogy "egyet"? :DDDD mindet!!!!:DDD
  • crosscut
    Még nem kaptam meg az ultimate loot chestet csak a "késik a játék, majd hétfőn" mailt (Gameshop)

Ma azért felhívtam őket hogy tutira lesz-e loot edition. Aztmondta a csávó hogy "ja"

Hát nagyon remélem, és nem az lesz hogy hétfőn szólnak hogy bocsi mégsem.
  • szomferi
    RÓÓÓLAND :D
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands: Origins képregény ingyen
    "The first issue of IDW Publishing's Borderlands: Origins limited comic book series released on Tuesday. The digital edition is currently free to read on IDW's website. This story is written by Gearbox Software's own Mikey Neumann with art by Agustin Padilla, and tells the story of how Roland, Mordecai, Brick, and Lilith ended up on a bus together.

You can read the first issue right here."
  • Fpocok
    Faszom... nem mutatja coopban felül, amikor valaki felvesz egy fegyvert... most hogy fogjuk tudni, amikor pedro beninjázik egy legendaryt?