7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#912 Meg aztán se kaptam meg pedig regeltem rá megjelenés elött ! -
#911 én még mindig nem :( -
#910 Köszi. :) -
SaGa Jr #909 Myselor, lalakov:
Badass pont jár érte ha az adott pályán az összes vault jelet megtalálja az ember. A tab-ot lenyomva a badass részlegben meg lehet nézni, hogy az adott pályán milyen bonusz jellegű dolgok gyűjthetőek be (legalul lesznek a már ismert területek és a hozzájuk kapcsolódó badass dolgok). Hasonló a szerepe ezeknek mint egyes pályákon a rejtett üzeneteknek amikből egy sztori adódik össze (ilyen van például Sanctuary-ban), vagy épp "szélkakasokból kell" aktiválni 8-at, netán bizonyos dolgokat felszedni megadott számban és így tovább. Kis extra gyűjtögetni való amiből valamilyen formában szinte minden pályán találni párat. -
#908 szintén, viszont az előbb leírt okok miatt, lehet nem volt a legokosabb döntés :D
Maya képessége meg annyira nekem nem tetszik.
Zeroval lehet jobban jártam volna:) -
#907 Tegnap cirka 2 órát játszogattam a cucossal, azt kell mondjam, eddig talán jobban is tetszik mint az első (holott azt is szerettem). Szebb, kicsit talán átgondoltabb is lett az egész.
Amin külön meglepődtem hogy a high physix sem igazán lassít a játékon (nv gtx 460) ellenben nagyon sokat dob a látványvilágon. (kevés az a játék ahol valóban van valami haszna, de itt igen)
Egy valami ami kissé b*ssza csőröm. Hiányzik a phasewalk :D (nemtom később lesz e, valami hasonló nem néztem végig teljesen a skillfát) -
#906 Soha, szerencsére. -
#905 Viszont mikor este visszamentem,(mar nem voltal fent) eltunt az a bug, hogy ha fullon voltal egy adott loszerbol akkor is felszedte. Egyebirant, normal felbontasban 1650*1050-ben az en osregi gepemen is egesz jol fut. -
#904 Me ne a görgőt használd, hanem a szám billenytűket balra fent. -
#903 Van a sanctuaryban egy olyan bank, ahova rakhatsz be cuccot és így átadhatod másik karakterednek. -
#902 Nektek nem szarakodik a fegyverváltás néha? Váltanék a következő fegyverre és kettőt ugrik előre az egy helyett... Elég gyakran. -
#901 Na megkaptam a második kulcsomat is Shifttől... ó jee
-
#900 Akik csaltak a golden keyyel... lehetséges, hogy vissza fognak ugrani rank1-re, 0 gearrel.
umad cheater fag? -
#899 Kerestem optionsban a shadow beállítást, de nem találtam.
"If you are having trouble running this game with low fps, try this!
Go to
Documents/Mygames/Borderlands 2/WillowGame/Config
Then open
WillowEngine
Press Ctrl + F
Search after DynamicShadows
Set it to False
Like this
DynamicShadows=False" -
#898 Jaja, anno beszéltem velük support chat-en, aykkor mondták, hogy hárman vannak napi 1000+ megrendelésre:) Emellett csomó vpn-es aktiválás van, rinya, support válaszok, stb. Szóval pörögnek a srácok:) -
Bandris86 #897 Osztani kell, mint az állat :) -
ntex #896 Én rakétával estem neki meg 3 lövetű géppuskával -
Ironman2 #895 Azt a hülye W4R robotot hogy kell kinyirni,ami fogvatartja Rolandot? -
#894 Nyomsz egy TAB-ot és a jobb szélső fülnél vannak teljesítendő célok (vagy minek nevezzem...) azokért kapsz badas pontot vagy micsodás amivel lehet fejleszteni minden félét. pl. max élet, pajzs töltési idő csökkentés, pajzs növelés, pontosság, sebzés, stb stb.
de elég kicsi %-ban növeli.
1% 0,6% 0,5% fokozatosan csökken.
Amit kérdeztél azt én is hiányolom amúgy. -
#893 Select characternel kiirja h. mennyit jatszottal az adott karival. Mas: az 1ben ugye volt h. az adott fegyvertipussal ha sokat olsz, akkor az is "fejlodik", a 2 ben mar ugye nincs ilyen? vagy csak en voltam a bamba? -
#892 nekem pl Borderlands 1ben Mordecai Gunslinger clasmoddal repeaterre gyurva nagyon brutal mod apritott :) imadtam, remelem ebben a reszben is lehet arra gyurni, majd holnap kiprobalom vegre en is. -
#891 Igen, erről volt szó... beszélő fegyverek :D -
Csokis #890 -
#889 A Steam megmondja mennyit játszottál bele, kattints a profilodra. -
#888 kár hogy nem lehet megnézni a statokat pl hány órát játszottam stb:) csak érdekelne kíváncsiságból -
#887 nemtudom majd kiderül:) -
MrAndree #886 Ja jó oldal, bár béha feledékenyek, náluk vettem Skyrimhez Dawnguard DLC-t amit 1 hétig nem küldtek el, annyira nem volt sürgős szóval hagytam, de végül rájuk írtam, hogy akkor mi a mandula van, két óra múlva megkaptam a kulcsot. Szóval néha elvesznek a dolgok a rendszerben, ilyenkor rá kell kérdezni. -
#885 Nem. :) Nem lehet, hogy a játékon belüli teljesítményekhez kapcsolódik csak?
crosscut: Persze, majd kiderül, csak gondoltam valaki tudja. ;-) -
#884 és tudod is hogy mire jó?:) -
crosscut #883 én valami hardcore moderól hallottam, de szerintem ugyanaz mint a pt2. az egyben.
Nem igazán néztem utánna, mert még nem játszottam végig, és nem akarok spoilereket.
-
#882 Ebben a részben is két végigjátszás van?
crosscut: Köszi. :)
Csokis: 13-as szintű vagyok Axtonnal, szuper fegyvereim vannak már.
A rakétavetőket nyugodtan használjátok majd, végre sebeznek is nem úgy mint az első részben. -
#881 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azon a pályán van még egy. ;-) -
#880 Én fél 18:45-kor vettem meg a BL2-t, de még nem küldték el :D Várom ezerrel... -
#879 24 órán belül küldik. Van 0-24-es chat-es ügyfélszolgálatuk adnak infot a helyzetről. Korrekt oldal, sokat vásároltam onnan. -
#878 Zero nekem bejött, mondjuk az első borderben is Mordecai volt a kedvencem és úgy általában mindig lopakodós alamuszi sniper karim van amiben csak lehetőségem van rá... :D A hologramos skillje jól jön ha sz4rban vagy és visszavonulót fújsz inkább, így egyedül játszva is hatékony választás lehet...ha az első résszel játszottál akkor nagyjából ugyanazt várd a bizonyos kaszttól amit ott nyújtott. :) -
#877 Nem, intkeys. és pont ma
alapverza, tegnap elvileg még DLC packos extraság is volt -
crosscut #876 Te is CE verziót rendeltél? Gameshop? -
#875 Szívás, de én is így jártam a mai napon :D csak sima verza lesz :/ -
#874 találtam egyébként egy titkos Borderlands logos ajtót a játékban a jeges sziklák között elrejtve,lehet use-olni de semmit sem csinál.később lehet hogy lesz szerepe a fő storyban de eddig nem úgy néz ki,mellék küldetés biztos nem.vagy esetleg még dlc lesz nem tudom,de érdekesség:) ha akarjátok képet is rakok majd róla -
joc89 #873 Nem tudom eldönteni melyik karakterrel kezdjem valaki tudna irni esetleg a 4 szereplőröl pozitív illetve negatív dolgokat